Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kaufman
HV vaatleja

|
29.10.2006 13:56:46
|
|
|
Kurat, uus patch ei taha korralikult käima minna. Teen nii nagu öeldud.
Mängus unequipin kõik asja, nii, et midagi seljas pole ja quickslotidel kah midagi pole, saven, installin patchi ja load gamen. ja on ilgelt algeline, midagi teha ei saa.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
29.10.2006 14:46:49
|
|
|
aru saada kohe, kellel on originaal ja kes piravad
kui on originaal, siis töötab uue patchiga hästi, kui enne crackimist installid
ja pärast peale kopeerid, siis ei toimu maailmas midagi, kõik tegelased seisavad kohapeal
ning ei liigu ringi ja ainult jalutada saab, inventorit, ega midagi valida ei saa
ning kui eelnevalt on 1.07 patch ja crack peal ja uus patch installida, ei lähe mäng enam tööle,
vaid loobib dll missing errorit. vennase originaalplaadi ja kõige uuema patchiga töötab
2gb mäluga mäng igatahes laitmatult, ei ühtegi crashi @ full detail
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
robin
Kreisi kasutaja

|
29.10.2006 15:09:24
|
|
|
mis "minh" seal tähendab?
leidsin selle kirja mora sul linnast.. hüppasin väheke ringi ja sattusingi sinna
|
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 212 loe/lisa |
   |
2 :: |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
29.10.2006 16:30:59
|
|
|
Winterwind kirjutas: |
aru saada kohe, kellel on originaal ja kes piravad
kui on originaal, siis töötab uue patchiga hästi, kui enne crackimist installid
ja pärast peale kopeerid, siis ei toimu maailmas midagi, kõik tegelased seisavad kohapeal
ning ei liigu ringi ja ainult jalutada saab, inventorit, ega midagi valida ei saa
ning kui eelnevalt on 1.07 patch ja crack peal ja uus patch installida, ei lähe mäng enam tööle,
vaid loobib dll missing errorit. vennase originaalplaadi ja kõige uuema patchiga töötab
2gb mäluga mäng igatahes laitmatult, ei ühtegi crashi @ full detail  |
eem segast loobid? minul orikas. 1.07 crackisin ära ja nüüd lasin 1.08 peale ja kenaste töötab.... crashe esineb väga harva
edit:
välja arvatud see jama:
syncmahv kirjutas: |
Marduuhin, Lahe pilt sul teine aga kas sa tegid seda asja ka ve enne peale laskmist?
To avoid using the patches (same for 1.07) as an exploit:
- unequip all items
- save game
- apply patch
- load game
Otherwise equipment bonuses will be counted doubly after
reequipping. |
tehke nii jah. ise panin patchi peale ennem tottaly f*cked up stats nüüd on. loadisin ära mehel polnd ühtegi rüüd vms seljas. hakkasin selga panema aga märkasin vasakul et kõik need protection from blades jne olid peale jäänud kuigi rüüd jne polnud. nüüd kui panin rüü ja kilbi kätte siis läksid kõik protectionid topelt iseenesest polegi halb aga ei taha sellist bugi nüüd küll ära kasutada...
robin kirjutas: |
mis "minh" seal tähendab?
leidsin selle kirja mora sul linnast.. hüppasin väheke ringi ja sattusingi sinna  |
wtf sul peas on? ise leidsin mingi viikingi kiivri kuskilt koopast see ka ainuke peakate mida mängu jooksul nähtud
_________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta! |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
29.10.2006 16:37:43
|
|
|
mina proovisin erinevad moodused läbi
1. panin mängu peale, installeerisin patchi 1.07, crackisin ja kui uus update tuli, proovisin sellele peale installeerida
patch läks ilma kobisemata peale, aga mängu käivitades lõi errori.
2. panin mängu peale, installeerisin 1.08 patchi otse installitule ning proovisin tööle panna razori cracki -
tulemuseks see, et mäng läks tööle, ei ühtegi viga ega midagi - loadis ära, aga ükski tegelane ei elanud, kõik
seisid kui mannekeenid ja maailmas sai vabalt ringi jalutada, joosta ei saanud ega ükski nupp peale esci ja
kõndimisnuppude ei töötanud. järelikult ei tööta vana crack uue patchiga
3. panin mängu peale, installeerisin 1.08 patchi ning jätsin originalplaadi romi sisse - mäng töötab
senimaani ilma tõrgeteta.
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
3 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
robin
Kreisi kasutaja

|
29.10.2006 16:46:02
|
|
|
tsitaat: |
wtf sul peas on?
|
see on mingi adanose kroon
templist saadud.
|
|
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
29.10.2006 16:50:55
|
|
|
kiivreid kah keegi mängus leidnud on...
ma siia maani lippan mängus ringi mingi nahk pükste ja särgiga... ise juba level 40 midagist vist juba
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
29.10.2006 17:05:53
|
|
|
Winterwind kirjutas: |
mina proovisin erinevad moodused läbi
1. panin mängu peale, installeerisin patchi 1.07, crackisin ja kui uus update tuli, proovisin sellele peale installeerida
patch läks ilma kobisemata peale, aga mängu käivitades lõi errori.
2. panin mängu peale, installeerisin 1.08 patchi otse installitule ning proovisin tööle panna razori cracki -
tulemuseks see, et mäng läks tööle, ei ühtegi viga ega midagi - loadis ära, aga ükski tegelane ei elanud, kõik
seisid kui mannekeenid ja maailmas sai vabalt ringi jalutada, joosta ei saanud ega ükski nupp peale esci ja
kõndimisnuppude ei töötanud. järelikult ei tööta vana crack uue patchiga
3. panin mängu peale, installeerisin 1.08 patchi ning jätsin originalplaadi romi sisse - mäng töötab
senimaani ilma tõrgeteta. |
no mõtle loogiliselt. see crack ongi mõeldud ainult 1.07 versiooni jaoks ega sellega ei saagi muud versiooni käima lükata (st antud momendil siis muud failid on 1.08 ja crack1.07 ja sellest vast mingine häda tekkis)
öelge keegi neid ancestor stonesid on ka kokku kraapind kuskilt? käisin koopad läbi aga kuskilt nagu otseselt mingit stonet ei leidnud ainult pjedestaalid... või pidin mingisse ära peidetud kirstu vaatama?
angel - jah just kirjutasin et leidsin mingise viikingite kiivri sarvedega kui see phuking fraps tööle hakkaks saaksin screenshoti ka teha
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
vanapagan
HV vaatleja

|
29.10.2006 18:58:40
|
|
|
Kas see heat res skill peaks ka fire res andma, juhul kui peaks, siis mul mingi bug.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
29.10.2006 19:28:30
|
|
|
vanapagan kirjutas: |
Kas see heat res skill peaks ka fire res andma, juhul kui peaks, siis mul mingi bug. |
ei ole see fire resist. kollid teevad ikka fire dami. heat/cold resistance on lihtsalt see et kas kõrbes või siis seal mängedes lumega ei lange sul energiat vms
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
vanapagan
HV vaatleja

|
29.10.2006 21:07:00
|
|
|
jah aga vaata skilli kirjelduses on öeldud et annab extra armorit siis kas fire/cold vastu
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
29.10.2006 21:43:33
|
|
|
krt olengi stuck. seal kus neid anchestor stonesid peab otsima. olen seal kus on mingine Osmund ja ütles et shamanid panid stone rotti, aga enne seda olin tolle kamba maha nottinud ja tuli quest completed aga mingit anchestor stonet ma küll leidnud pole oskab ehk keegi avitada kasvõi ps teel?
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Johan11
HV kasutaja

|
29.10.2006 22:29:36
|
|
|
angel kirjutas: |
kiivreid kah keegi mängus leidnud on...
ma siia maani lippan mängus ringi mingi nahk pükste ja särgiga... ise juba level 40 midagist vist juba  |
Kustkilt linnast sain "esimese paladini kiivri", rohkem ei ole erivevaid näinud ka.
Kuidas relvadega teil lood ka on? Müttan ikka veel selle Cape Dunis vangis olnud paladini mõõgaga ringi. Damage relval 105
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
vanapagan
HV vaatleja

|
29.10.2006 22:45:25
|
|
|
Kasutan ise tehtud bastard sword, mis on teravaks lihvitud, seega siis 110 dami ja armoriks on Paladin Armor. Igasugune elemental attack on suht surmav 2-3 lasuga surnud kuigi 450 hp. Praegu ongi tõsine probleem ühes templis , kus pesitseb mingi High priest skeleton vms, no ei saa hakkama
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
30.10.2006 00:03:52
|
|
|
krt. selle viimase patchuga on minu arvates hakanud mängg kokku jooksma save'des. Just pikema ajatagant seivides. Täna juba 4-5 korda
Mängimise ajal ei jookse. Aga save'mise ajal jookseb kokku, tekib uus aknake mingi smartheap türnüffel. Free more memory: abort, ignore või retry. Miski ei aita
Jama kui vahepeal 40-50 zombit maha lõigatud ja siis mäng seivimise peal hangub.
Edit: See seivimisel pangestumine oli vist minupoolse .ini-faili sisu valesti konfimise tulemus.
viimati muutis Elof 30.10.2006 02:16:38, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 212 loe/lisa |
   |
2 :: |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
Johan11
HV kasutaja

|
30.10.2006 00:17:18
|
|
|
Mul selline jama, et kõik orkid vihkavad mind juba Orkidega missioonid jäävad nüüd vist tegemata
Sai vist liiga palju linnu vabastatud...
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
billtuk007
HV kasutaja

|
30.10.2006 01:08:02
|
|
|
Jube raske oli seda cape dunni vabastada, huvitav kas mingit moodi neid rebeleid ei saand sinna appi kutsuda ja kas nõnda oligi mõeldud, et peale seda massimõrva jäi linna ainult 2-3 inimest järgi
_________________ PSN: el_kapitanz |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
30.10.2006 08:06:41
|
|
|
annan ka teile väikse vihje mida kuskil jowoodi foorumis nägin - ärge vabastage neid linnasid kui tahate teha orcide missioone. pärast 3 linna vabastamist orcide peameestega enam rääkida ei saa- nad hakkavad ründama teid.
vanapagan, mul samad lood (hp-d siis miskine ~600) aga ma olen kava, summon lighting on selline spell, nurga tagant kui näha on seda high priesti siis võtan sihikule ja tapan ära selle spelliga see ancestor stonedega sai päris hea reputatsiooni nordmaris (76 momendil vs rebelite 56 )
edit: keegi ehk ütleb kes need rangerid on? ma pole neid kohanud kuigi mul rep on juba 25
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
robin
Kreisi kasutaja

|
30.10.2006 10:44:28
|
|
|
mul on ca 250 elu ja tegin ka undead high priestile ära..
jooksin nurga tagant välja, ta pani spelli. ma astusin eest ära ja jõudsin temani.. kiirete löökidega peksin teda(ta ei saanud midagi teha) ja oligi kõik.
|
|
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
30.10.2006 10:56:50
|
|
|
robin kirjutas: |
mul on ca 250 elu ja tegin ka undead high priestile ära..
jooksin nurga tagant välja, ta pani spelli. ma astusin eest ära ja jõudsin temani.. kiirete löökidega peksin teda(ta ei saanud midagi teha) ja oligi kõik. |
käis siis parem templitesk us on neid 2 tk need shamanid ongi kõige tüütumad tegelased (orcid & goblinid) need oma tulega kaugelt lahmivad ära nii et alati kui ma mingit pandet lähen laiali taguma siis alati kaugelt mingise fireballiga vms tõmban shamanid maha
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Johan11
HV kasutaja

|
30.10.2006 11:20:05
|
|
|
limp kirjutas: |
annan ka teile väikse vihje mida kuskil jowoodi foorumis nägin - ärge vabastage neid linnasid kui tahate teha orcide missioone. pärast 3 linna vabastamist orcide peameestega enam rääkida ei saa- nad hakkavad ründama teid. |
Mitte ainult peamehed, kõik orcid jne
Peaks vist 10 loadi tagasi võtma, 10 tundi raisku läinud
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
30.10.2006 11:20:32
|
|
|
Johan11 kirjutas: |
limp kirjutas: |
annan ka teile väikse vihje mida kuskil jowoodi foorumis nägin - ärge vabastage neid linnasid kui tahate teha orcide missioone. pärast 3 linna vabastamist orcide peameestega enam rääkida ei saa- nad hakkavad ründama teid. |
Mitte ainult peamehed, kõik orcid jne |
huvitav kas linnadev abastamise alla läheb ka nordmari orcidest puhastamine ja varatis nende linnade vabastamine hasasinitest vms?
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
30.10.2006 11:25:09
|
|
|
kõige parem vist on kõik misioonid läbi teha mis nende kõrbe tontide ja orkidega on ja siis linnast linna minna ja ükshaaval vabaks võtta linnad. Siis vast ei tule keegi niisama linnas kallale ja misioone saab kah teha ja exp juurde kerida. Samas siis vast pärast on mehike paras jõmm kellel kõik skillid olemas
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
drugme84
HV vaatleja
|
30.10.2006 11:26:31
|
|
|
kuskil paarkümmend lehte tagasi räägiti sellest, kuidas mingeid jorsse lõplikult ära killida. praegu kukuvad lihtsalt maha ja mõne aja pärast litivad edasi. et kordamine on tarkuse ema jne
_________________ you say hardcore, ay say no war |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|