Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Gothic 3 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 62, 63, 64  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Sakurai
HV veteran
Sakurai

sõnum 23.10.2006 19:43:39 vasta tsitaadiga

Kuule, sulle vist ei jõua eriti kohale, et ma ütlesin seda sellepärast et siin on paljudel midagi bugide vastu. SIis ma VÄITSIN, et tüütu on Buge täis mängu mängida. Mida sa põrkad siin. Kasva suureks.
Ja hangi omale elu tropp... Sita ajab keema
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 3 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
limp
HV Guru
limp

sõnum 23.10.2006 19:46:52 vasta tsitaadiga

Sakurai kirjutas:
Kuule, sulle vist ei jõua eriti kohale, et ma ütlesin seda sellepärast et siin on paljudel midagi bugide vastu. SIis ma VÄITSIN, et tüütu on Buge täis mängu mängida. Mida sa põrkad siin. Kasva suureks.

pott pott pott, las keeb siis. ära erutu nii väga. noh tüütu aga mida sa plõksid kui pole ise mänginud, otseselt teiste jutule pole ka mõtet toetud. mina näiteks pole pooli buge märganud mida teised siin kirjeldanud...

Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta!
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
Leech
HV kasutaja

sõnum 23.10.2006 19:50:54 vasta tsitaadiga

JoWooD lasi juba 2-se beta\bugi mängu välja thumbs_down.gif 1ne oli The Guild 2 seda sai üldse mingi 10min mängida siis olid desktopil ! teh nazi games
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 19
tagasi üles
Sakurai
HV veteran
Sakurai

sõnum 23.10.2006 19:53:55 vasta tsitaadiga

limp kirjutas:
Sakurai kirjutas:

pott pott pott, las keeb siis. ära erutu nii väga. noh tüütu aga mida sa plõksid kui pole ise mänginud, otseselt teiste jutule pole ka mõtet toetud. mina näiteks pole pooli buge märganud mida teised siin kirjeldanud...

Vaata, mis see minu asi on mis sulle tüütu on? Miks sa hakkad lambist vinguma. Igalühel on oma arvamus sa ei ole mingi eri tuus et sa võid teiste arvamusi pikali lükata. Kui nüüd väga raskelt tahad kaitsta seda mängu siis anna minna. Loomulikult ei saa ma kindel olla, et mäng nii bugine on kuna ma ise pole mänginud, kuid ma ei olegi öelnud et ma seda ise kogenud olen. Aga ma möönsin, et mängu ON jama MÄNGIDA kui ta vigane on. Issand mis sulle arusaamatuks jääb siin? Võibolla sa siis ei ole eriti kaua mänginud seda mängu, kui sa buge märganud ei ole?
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 23.10.2006 19:57:00 vasta tsitaadiga

ma ütlen veel üks kord, osta mäng, mängi ja siis tule arvustama. kui sa ise mingeid fakte ei esita et näed ei meeldi see või see mängus siis ei maksa ennatlike järeldusi ikkagi teha icon_exclaim.gif Ma pole öelnudki, et mäng on täiuslik kuid mind need bugid ei häiri.

tagasi üles
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 23.10.2006 20:02:05 vasta tsitaadiga

limp, nimeta mõni koht, kus Sakurai on öelnud, et gothic 3 on jube kehv mäng, sest seal on bugid.. Minuarust oli see vähekene üldisemalt öeldud, et kui palju buge siis suure tõenäosusega ei ole mäng üks parimaid. icon_wink.gif
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 23.10.2006 20:06:26 vasta tsitaadiga

need oma arvamused on lahedad jah - eriti veel juhul kui asjast midagi ei tea ja ikka arvad thumbs_up.gif
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 23.10.2006 20:15:56 vasta tsitaadiga

No krt ma ei saa sellest mängust üle ega ümber icon_razz.gif pelasin seda just 3h jutti icon_confused.gif
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 102
tagasi üles
dstar
Kreisi kasutaja
dstar

sõnum 23.10.2006 20:22:37 vasta tsitaadiga

See halenaljakas metssea gameplay video jättis mängust ikka väga negatiivse esmamulje. Masendav oli vaadata, kuidas mees haleda hüüatuse ja jõhkra muusika saatel vähemalt 20 korda pikali kukkus. Kas see nilbe Conani muusika hakkab igas võitluses taustaks mängima või?
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 23.10.2006 20:24:01 vasta tsitaadiga

Marduuhin kirjutas:
limp, nimeta mõni koht, kus Sakurai on öelnud, et gothic 3 on jube kehv mäng, sest seal on bugid.. Minuarust oli see vähekene üldisemalt öeldud, et kui palju buge siis suure tõenäosusega ei ole mäng üks parimaid. icon_wink.gif

mind häiris lauses "nii buge täis", see sõna "nii", sest ta pole ju seda ise mänginud ja kohe üldistama, aga aitab ka ot-st. kui õhtul kannatab mängida lasen mõned screenshotid ka üles.

tagasi üles
Sakurai
HV veteran
Sakurai

sõnum 23.10.2006 20:30:09 vasta tsitaadiga

Nii buge täis, noh võibolla tõesti liialdasin, aga see on ju nii? Ja marduuhin sai asjast õieti aru vähemalt.. Aga jah offtopic.
tagasi üles
DracS
HV vaatleja
DracS

sõnum 23.10.2006 21:25:39 vasta tsitaadiga

dstar kirjutas:
See halenaljakas metssea gameplay video jättis mängust ikka väga negatiivse esmamulje. Masendav oli vaadata, kuidas mees haleda hüüatuse ja jõhkra muusika saatel vähemalt 20 korda pikali kukkus. Kas see nilbe Conani muusika hakkab igas võitluses taustaks mängima või?

Easy settings kohe linnast välja lvl 1, arvuti ei lasegi sul ära surra e. kuni lvlit ei saa senikaua istud maas ja ohid...
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.10.2006 22:00:15 vasta tsitaadiga

mnjaa tore sõimamine käib. Mõni vist sai esimese sea tõttu surma ja ei üritanud isegi rohkem mängida ja kukub sõimama. Mõni jälle ei oska vist ingise keelt ja manuaali ei oska läbi lugeda ja kukub sõimama. Mõnel vast raske jälle et joont ei joonistata mapile seega ei leia ilma selleta kohti ülesse ja kukub sõimama.

Ma lugesin manuaali läbi. Uurisin mida nupud teevad. Kuulan mida rahvas räägib. Ja kõik on seni toiminud. Vaatan ka mapi kus mis asub ja probleeme ei ole. Kõik ühe linna questid ju suht ühte putru pandud seega ei ole probleeme. Siiani ainult ühe questi saanud linnas (lisa quest mitte pea quest) kus tundub et pean teise mapi otsa minema et asi lahendada.

Mäng on sutsu optimiseerimata kuna asi lasti liiga vara välja. Ja see ei ole arvatavasti mängu tegijate süü vaid selle peeru süü kes neid "laiali jaotab".

Aga minul igatahes buge vähe olnud ja loodan et neid eriti palju ei tekki juurde mängu edasisel läbimisel. Kord oli naljakas vaadata kuda ühed linnud kes lendama pidid lasid mööda maad perse peal liugu aga juhtub icon_lol.gif

Ainuke asi mis sutsu tigedaks teeb on see, et kui ma ühe surnute linna vabastasin ja sealse kraami nagu ma alati teen minema tassisin siis nüüd kui ma sinna tagasi lähen siis rahvas sõimab vargaks ja ma ei saa sellest tiitlist lahti. Nagu ma andsin raha et see korda teha ja nüüd sõimavad veel icon_lol.gif Proovisin raha ja proovisin spelli (mäluaugu spell thumbs_up.gif ) aga kurat ükski ei toimi. Nagu eriti puuks värk. Tapsin linnas kõik maha ja alles siis jäid raisad vait. icon_rolleyes.gif

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
Sakurai
HV veteran
Sakurai

sõnum 23.10.2006 22:04:17 vasta tsitaadiga

Angel su lõpp oli jutul hea.. See ajas esimest korda naerma täna.. icon_biggrin.gif
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 23.10.2006 22:20:14 vasta tsitaadiga

aguywhoplaysthief kirjutas:
Don't bother trying to actually try looking around to find where you're going - the game hasn't drawn it yet. Why is there no range option for distance draw? Why doesn't the game let me turn it up? I can't find where I'm going the way I want to do it because the visual landmarks that I need to navigate this place HAVEN'T FUCKING RENDERED YET!

post mujalt icon_biggrin.gif

tagasi üles
der hammer
HV Guru
der hammer

sõnum 23.10.2006 22:20:25 vasta tsitaadiga

Ei normaalne. Sakurai ütles ,et buge täis mänge pole meeldiv mängida ja kohe hüppasid kõik selga icon_biggrin.gif
Ei jah bugid võtavad üksjagu mängu lõbu maha ja gothicus on neid palju. Nüüd tulevad limp ja winter mulle kõrva karjuma -"TRA KUI EI MEELDI ÄRA MÄNGI !!!!! icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif "

wazaabi
HV kasutaja
wazaabi

sõnum 23.10.2006 22:20:36 vasta tsitaadiga

Lugesin, et nVidia 7600 seeria ei olegi mängu toetavate videokaartide hulgas. See kindlasti kellegi suurem möödapanemine, aga küsin igaks juhuks üle, et kas selle kaardiga ikka saab G3-e mängida. Mul endal 7600Gt, seepärast siis selline küsimus.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
der hammer
HV Guru
der hammer

sõnum 23.10.2006 22:21:03 vasta tsitaadiga

Saab saab...
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 23.10.2006 23:03:01 vasta tsitaadiga

mängisin ka esimest korda..
2h pelasin ja buge ei näinud, korra ronisin ühte katkisesse torni ja sinna tahtis kinni jääda..
hüpates ja tõmmeldes sai siiski kivide vahelt lahti ja edasi kõmpida.
kes vingub, et sead on rasked siis soovitaks "easy" levelit, siis pole.
tagusin terve hunniku pudulojuseid paljaste kätega, alates sigadest ja lõpetades lurkeritega.
ja noh - "normal" modes panin ka enamus vantidele seal algul pasunasse..
vahepeal olin jah pikali aga siis saab püsti, jooksed tiba ja väntad jälle pasunasse.
vähemalt mäng on huvitav, kirste ja muud head kraami on hulgem + avastamist tohutult.

üldiselt mäng jookseb medium/high settidel suht hästi mu masinaga aga mälu peaks kindlalt rohkem olema.
või siis kiire ketas - praegu 120gb poolpidune maxtor ja sel tõmbab hinge suht kinni.
fps oli pelades 35 and up, reeglina 55-75 vahel, va siis kui ketast õgis.

ahjaa, veel 1 asi: Totu user, "TRA KUI EI MEELDI ÄRA MÄNGI !!!!! icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif "
ise tahtsid seda icon_lol.gif

selline proge nagu: maxmem aitab suht korralikult. enne mängima minemist paned ebavajaliku kinni ja lased mälu saastast tühjaks.
loadingud muutusid tunduvalt kiiremaks ja seivis ka 2-3x kiiremini
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 23.10.2006 23:37:04 vasta tsitaadiga

Täpselt nii.. kui ei meeldi siis ära mängi. Gothic annab lihtsalt siukse elamuse, mida paljud mängud ei anna ning vot selle pärast ma seda mängingi. Mind enam ei kõiguta see pidev laadimine, ikka varastan ja tapan edasi thumbs_up.gif
Koopaid on ikka eriti huvitav uurida... kõnnid ringi siis vaatad et koopa avasus, mõtled korra et äkki piiluks nati sisse, uurid veel nati siis leiad kirstu(tühjendad selle) siis mõtled et äkki järgmise nurga taga on veel mõni, ja ongi. jne... ja nimodi suvalisi koopaid tühjendataksegi icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 102
tagasi üles
TheBadOmen
HV vaatleja

sõnum 23.10.2006 23:47:04 vasta tsitaadiga

tahaks ka seda juba pelada, aga ootan millal minu 7600gs garantiist tagasi jõuab ja eks siis näeb kuidas mäng on...muidu teie jutt on päris paljulubav ja ausalt öeldes siin vaikselt sai kohe mitu lehte läbi loetud ja ISUGA icon_lol.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 24.10.2006 00:14:06 vasta tsitaadiga

niisiis sain rebelite selle poolehoiu asja 50 peale ja oli võimalik paladini armor osta (mingi 3 asja andis +100 kaitset), maksab 150k. testi mõttes vaatasin kas mul võimalik üldse osta icon_biggrin.gif oli küll müüsin absoluutselt kõik asjad maha ja sain kenasti oma rüü kätte, suht pointless nii palju asju magama panna sellise kaitse eest, mul momendil fire mage robe ka päris kenasti kaitseb

tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 24.10.2006 00:21:15 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
aguywhoplaysthief kirjutas:
Don't bother trying to actually try looking around to find where you're going - the game hasn't drawn it yet. Why is there no range option for distance draw? Why doesn't the game let me turn it up? I can't find where I'm going the way I want to do it because the visual landmarks that I need to navigate this place HAVEN'T FUCKING RENDERED YET!

post mujalt icon_biggrin.gif

ma ei tea mis värk sellistega on aga mul on defaultis kõik (ainult tegelaste vaate kauguse panin suts suts tugevamaks) ja palju paremini näeb kõike kaugelt kui seda oblivionis ilma modimata. Nagu päris kaugelt näeb ära kui majad jms värgid on.

to winter: mine kusagile suurde linna kus rahvast täis ja vaata siis kuda fps on. Üks linn on selline jube pirakas ja rahva rohke ja mul seal üle 17 fps eriti minna ei taha icon_lol.gif

ma vist ei oska üldse võidelda aga ma saan suht sageli sigade käest tappa kuigi ma ise mõõgaga. Kilp ei aita üldse (mingi odav kilp icon_sad.gif ) ja näksivad raisad läbi lihtsalt. Easy tasemega mängin kah.

aga vast selles asi et mul siiani mingi kõige odavam nahk armor kah seljas... ma suht kaugel mängus juba aga seni ei ole suutnud korraliku armorit osta icon_rolleyes.gif

Samas ärgem põhja poole sinna lume sisse minge. Seal on ikka valusad värdjad kokku aetud. Mingid goblini vms jullad loobivad tulepalle : 2 laksu sain ja kutu.

tagasi üles
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 24.10.2006 00:31:19 vasta tsitaadiga

syncmahv kirjutas:
Täpselt nii.. kui ei meeldi siis ära mängi. Gothic annab lihtsalt siukse elamuse, mida paljud mängud ei anna ning vot selle pärast ma seda mängingi.

justnimelt... tuli aeg meelde kuidas morrowind mind oksele ajas(no krt ma andsin sellele võimalust, ausõna, oma paarkümmend tundi ja seda hulga modide abil) ja gothic2 oli selline mäng et kohe algusest peale läks peale ja oli just see õige. täpselt sama asi kordub taas, ma mängisin oblivioni lõpuni kuna oli igav ja muud midagi ette võtta ei olnud(krt isegi nii vana asja kui planescape torment lasin peale et oma rpg vajadusi kuidagi moodi rahuldada...). nüüd ajalugu kordub. mängin gothic3'e ja saan aru millest ma puudust tundsin oblivionit mängides - gothicu mängitavusest, gothicu väljakutsetest ja selle maailmast. tõsi, oblivion on tohutu arengu teinud võrreldes morrowindiga, kuid siiski midagi jäi tal puudu. raske on öelda mis see on(see et bethesda mehed jäädavalt ei oska joonistada/modelleerida on minu isiklik arvamus loomulikult, panin tähele et ma pole ainuke kes nii arvab - HoHo postitus kusagil selle kohta icon_biggrin.gif). selline tunne jääb et gothic on armastusega ja hingega tehtud mäng kuid elder scrolls... aight, kogemata tekitan seda elder scrolls vs gothic asja kuid olgem ausad, need on juba mõnda aega olnud kaks mängu mis pandi yhele pulgale.

ma ei tea mis bugidest siin rahvas räägib, kui välja arvata mõni graafiline glitch ei ole ma eriti midagi tähele pandnud. vähemalt mitte midagi sellist mille yle peaks virisema sellise mängu puhul. kui keegi oskab mulle näidata mõnda head ja bugivabat 1st või 3rd person vaatega rpg'd mis viimase paari-kolme aasta jooksul tehtud on siis ma hea meelega kuulaks ja soetaks endale mängu mida oleks lust ja lillepidu mängida icon_smile.gif

viimati muutis mutabor 24.10.2006 12:31:49, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 22
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 24.10.2006 00:37:15 vasta tsitaadiga

nu see võiks olla fixitud et loomad läbi majade jms värkide ei saa liikuda. Ma ronisin hundi eest kivi otsa ja raibe tuli kivi alt kallale aka läbi kivi hammustas icon_confused.gif

Aga jah kui mingi suur fix tuleks mis enamus vigu parandaks ja tweakiks siis vägev kraam igatahes...

aga suht müstika miks eriti naisi ja lapsi vms elukaid mängus ei ole... nagu ainult ühte tüüpi orje jms kraami. Üht nais orja olen näinud.... pärast lähen veel kõrbe ja vaatan kas seal midagist muutub.

teadagi et sõda ja rahvas jooksus aga kusagil peaks nad ju peidus olema icon_rolleyes.gif

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Gothic 3 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 62, 63, 64  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.