|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
mikk36
HV Guru

|
11.10.2006 17:33:31
|
|
|
| klikid selle asja peal, mis karjub ja aktiveerid lihtsalt ära
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
11.10.2006 17:42:32
|
|
|
| geforce14 kirjutas: |
| Kuidas saab Visa RC2 aktiveerida, et see 30 päeva ära kaoks? |
sul key on ,kui on tee täpselt nii nagu mikk36 soovitas ,kui ei ole saada mulle ps,ma saadan sulle juhised kuidas saada,ma ei hakka foorumit risustama
EDIT:Saatsin kasutaja geforce14-le priva 8)
viimati muutis Tomorrow 11.10.2006 17:49:43, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
11.10.2006 17:50:40
|
|
|
| DigeBeni kirjutas: |
eriti hea näide, loomulikult toimib M$ enda tarkvara niivõrd-kuivõrd, muidu oleks see süsteem kohe eriline naljakoht ! |
praktikas tähendab 'kasutasin' seda, et miski hulk kolmanda partei softi käib kah masinast kasvõi proovimise otstarbel läbi. peale antiviiruste töötas kõik nagu oodata võis.
bling-bling osas kiskuda kõik maha ja vähegi asjalik masin (loe: paar viimast aastat ja 1+GHz/512+mb ram) ei äga.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
12.10.2006 08:17:51
|
|
|
... no mida sa peale M$ enda tarkvara kasutad ? CAD/CAM progesid ? Majandustarkvara ? Midagi graafilist video/pilditöötlus ? Kas kogu riistvara on sama hästi ära tuntud, kui XP (win2k3) puhul ? Kas see kõik toimib korralikult kohalikus võrgus (domeenis) ja kaughalduses ? Kui bling-bling maha keerata, mis mõte sellel graafilisel läbul siis üldse on ?
|
 |
mikk36
HV Guru

|
12.10.2006 18:19:50
|
|
|
ise kasutan vistaga läppi põhiliselt neti jaoks, progemiseks (php, C++) ning remotega koju minemiseks (irc ja msn jooksevad kodus 24/7)
ei ole mingeid probleeme ka läpi kasutamisega läbi remote (koduarvutist XP'ga vistasse)
|
|
| tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
13.10.2006 12:16:48
|
|
|
| hmm....tglt küsimus keegi miskeid mänge ka tuvastanud on peale nüüd värske MS flight simulator X'i ja originaal mängude mis vistaga jooksevad?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
13.10.2006 12:22:29
|
|
|
| KillerXP kirjutas: |
| hmm....tglt küsimus keegi miskeid mänge ka tuvastanud on peale nüüd värske MS flight simulator X'i ja originaal mängude mis vistaga jooksevad? |
palju neid mänge ikka on mis ei jookse ,või pead sa silmas mingit kindlat mängu ,kuskil sattus ette nimekiri mängudest mis jooksevad ka DX10 peal(nii algusest kui patch-ga)(ma mõtlen väljatulevaid mänge loomulikult mitte neid mis juba turul on),kui kedagi huvitab siis võin välja otsida selle
|
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
13.10.2006 12:27:00
|
|
|
originaal mängude?
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
13.10.2006 13:27:45
|
|
|
| proovige vista peal seda uut flight simulatorit, kas jookseb paremini?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
13.10.2006 15:19:44
|
|
|
Tsiteerin inquirerist:
| tsitaat: |
once you have installed Vista on a machine you can only move it once. If you have an upgrade of your motherboard or anything else that will cause the operating system to think that it is a new computer you have to buy a new copy of Vista.
|
mis ma oskan öelda--figures
link: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35057
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
13.10.2006 18:37:36
|
|
|
Keegi Vistale Hotifoni on peale pannud ja töötama saanud.
Hotifon nõuab tööle pannes DirectX 8.1 või uuemat. Proovisin Compatibility mode ka aga ei.
_________________ Imperfection is perfect |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
13.10.2006 18:51:39
|
|
|
| tomorrow kirjutas: |
Tsiteerin inquirerist:
once you have installed Vista on a machine you can only move it once. If you have an upgrade of your motherboard or anything else that will cause the operating system to think that it is a new computer you have to buy a new copy of Vista.
|
link: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35057 |
ei midagi uut. Windows XP tahab peale suuremat riistvara muutust uuesti aktiveerimist saada. seda annab isegi draiverite tasemel simuleerida
_________________ MÜÜA: Xbox 360 E 250GB (UUS) |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
13.10.2006 22:56:21
|
|
|
| Skeptik kirjutas: |
Tsiteerin inquirerist:
|
ei midagi uut. Windows XP tahab peale suuremat riistvara muutust uuesti aktiveerimist saada. seda annab isegi draiverite tasemel simuleerida  |
Jah aga Vistat saab ainult 1 kord uuesti installida,XP-d sai mitu korda uuesti panna(ühele arvutile),korra sai ka uuele masinale panna,kui emaplaadi ja kõvakettad ära vahetasin,samas nüüd ei saa enam üldse panna,sest ma olen ületanud selle kordade arvu mis ma xp võin aktiveerida,10 aktiveerimist vist oli
viimati muutis Tomorrow 13.10.2006 23:12:56, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
remi
Kreisi kasutaja
|
13.10.2006 23:00:37
|
|
|
Tsiteerin inquirerist:
|
ei midagi uut. Windows XP tahab peale suuremat riistvara muutust uuesti aktiveerimist saada. seda annab isegi draiverite tasemel simuleerida  |
jah aga vistat saab ainult 1 kord uuesti installida,xp-d sai mitu korda uuesti panna(ühele arvutile),korra sai ka erinevale masinale panna kui emaplaadi ja kõvakettad ära vahetasin,samas nüüd ei saa enam üldse panna,sest ma olen ületanud selle kordade arvu mis ma xp oma masinale saan panna,10 aktiveerimist vist oli  |
Ära aja segast
Või siis pane kirjavahemärgid nii, et inimesed aru saaks, mida sa öelda tahtsid.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
ärihai
HV Guru

|
13.10.2006 23:04:06
|
|
|
Tsiteerin inquirerist:
|
jah aga vistat saab ainult 1 kord uuesti installida,xp-d sai mitu korda uuesti panna(ühele arvutile),korra sai ka erinevale masinale panna kui emaplaadi ja kõvakettad ära vahetasin,samas nüüd ei saa enam üldse panna,sest ma olen ületanud selle kordade arvu mis ma xp oma masinale saan panna,10 aktiveerimist vist oli  |
hehh nalja mees
hullu juttu ajad
_________________ Ütle siis mõtle  |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
windsurfer
HV veteran

|
14.10.2006 12:30:05
|
|
|
Kui XP installide arv on täis tuleb heistada MS teenindusse ja seal oma asi ära rääkida ning siis nad teevad võtme lahti, või midagi sellist.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
14.10.2006 13:02:45
|
|
|
| tavaliselt kirjutas: |
Kui XP installide arv on täis tuleb heistada MS teenindusse ja seal oma asi ära rääkida ning siis nad teevad võtme lahti, või midagi sellist.  |
ongi nii või ju siis pean esmaspäeval kõllama,krt raha makstud aga aktiveerida ei saa
|
|
| tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
14.10.2006 13:23:39
|
|
|
mudugi OEM installiga on see lahe jama, et selle puhul ju riistavara muuta ei tohikski
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
14.10.2006 13:39:02
|
|
|
| mks kirjutas: |
mudugi OEM installiga on see lahe jama, et selle puhul ju riistavara muuta ei tohikski  |
las ma arvan..nad saavad my key järgi kindlaks teha et mul on OEM versioon ,sest mul on jah OEM,oleks veel retail siis...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
14.10.2006 13:50:27
|
|
|
| teoorias ei tohiks sa muuta riistvara, unustasin mainimata, et praktikas kui sa oled korpuse samaks jätnud, siis nad annavad sulle uue key...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
14.10.2006 14:44:05
|
|
|
| teoorias ei tohiks sa muuta riistvara, unustasin mainimata, et praktikas kui sa oled korpuse samaks jätnud, siis nad annavad sulle uue key... |
sa mõtled seda korpusel olevat kleepekat key-ga ,ma kõrvetasin selle lahti ja liimisin uuele korpusele
|
|
| tagasi üles |
|
 |
MMX-Power
HV kasutaja

|
14.10.2006 15:20:59
|
|
|
| teoorias ei tohiks sa muuta riistvara, unustasin mainimata, et praktikas kui sa oled korpuse samaks jätnud, siis nad annavad sulle uue key... |
sa mõtled seda korpusel olevat kleepekat key-ga ,ma kõrvetasin selle lahti ja liimisin uuele korpusele |
teoorias sa ei tohiks nii teha ju anna oma täpsed andmed ja ma edastan need politseisse j/k m8
EDIT: proovisin seda sync centerit, mis vistaga kaasas on. on ikka paras junn küll. nii aeglane ei saa ikka olla. sõbra PDA'le 100 mega suuruse faili kopeerimine võttis ikka oma head 50 minutit loodetavasti on see finalis parandatud
_________________ Minu Blogi |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
14.10.2006 15:40:19
|
|
|
nii tegelikult teha ei tohiks.
+ selle telefoni activation numbrist näevad nad üht-teist arvuti kohta ära.
key ei muutu, aktiveeritakse telefoni teel lihtsalt automaatse internetiactivation asemel.
...aga mina ei saa kunagi suureks!
viimati muutis londiste 14.10.2006 17:47:03, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
14.10.2006 15:52:38
|
|
|
| KillerXP kirjutas: |
| hmm....tglt küsimus keegi miskeid mänge ka tuvastanud on peale nüüd värske MS flight simulator X'i ja originaal mängude mis vistaga jooksevad? |
palju neid mänge ikka on mis ei jookse ,või pead sa silmas mingit kindlat mängu ,kuskil sattus ette nimekiri mängudest mis jooksevad ka DX10 peal(nii algusest kui patch-ga)(ma mõtlen väljatulevaid mänge loomulikult mitte neid mis juba turul on),kui kedagi huvitab siis võin välja otsida selle |
miskit taolist nimekirja huvitaks jah, st mis juba turul on või siis patchiga või näperdamisega ühilduvaks teha õnnestub.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|