Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows Vista märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 377, 378, 379  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 11.10.2006 17:33:31 vasta tsitaadiga

klikid selle asja peal, mis karjub ja aktiveerid lihtsalt ära
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 11.10.2006 17:42:32 vasta tsitaadiga

geforce14 kirjutas:
Kuidas saab Visa RC2 aktiveerida, et see 30 päeva ära kaoks?

sul key on icon_question.gif ,kui on tee täpselt nii nagu mikk36 soovitas icon_smile.gif ,kui ei ole saada mulle ps,ma saadan sulle juhised kuidas saada,ma ei hakka foorumit risustama icon_rolleyes.gif

EDIT:Saatsin kasutaja geforce14-le priva 8)

viimati muutis Tomorrow 11.10.2006 17:49:43, muudetud 1 kord
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 11.10.2006 17:50:40 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
icon_lol.gif eriti hea näide, loomulikult toimib M$ enda tarkvara niivõrd-kuivõrd, muidu oleks see süsteem kohe eriline naljakoht !
praktikas tähendab 'kasutasin' seda, et miski hulk kolmanda partei softi käib kah masinast kasvõi proovimise otstarbel läbi. peale antiviiruste töötas kõik nagu oodata võis.

bling-bling osas kiskuda kõik maha ja vähegi asjalik masin (loe: paar viimast aastat ja 1+GHz/512+mb ram) ei äga.

DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 12.10.2006 08:17:51 vasta tsitaadiga

... no mida sa peale M$ enda tarkvara kasutad ? CAD/CAM progesid ? Majandustarkvara ? Midagi graafilist video/pilditöötlus ? Kas kogu riistvara on sama hästi ära tuntud, kui XP (win2k3) puhul ? Kas see kõik toimib korralikult kohalikus võrgus (domeenis) ja kaughalduses ? Kui bling-bling maha keerata, mis mõte sellel graafilisel läbul siis üldse on ?
HV Guru
mikk36

sõnum 12.10.2006 18:19:50 vasta tsitaadiga

ise kasutan vistaga läppi põhiliselt neti jaoks, progemiseks (php, C++) ning remotega koju minemiseks (irc ja msn jooksevad kodus 24/7)
ei ole mingeid probleeme ka läpi kasutamisega läbi remote (koduarvutist XP'ga vistasse)
tagasi üles
KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 13.10.2006 12:16:48 vasta tsitaadiga

hmm....tglt küsimus keegi miskeid mänge ka tuvastanud on peale nüüd värske MS flight simulator X'i ja originaal mängude mis vistaga jooksevad?
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 13.10.2006 12:22:29 vasta tsitaadiga

KillerXP kirjutas:
hmm....tglt küsimus keegi miskeid mänge ka tuvastanud on peale nüüd värske MS flight simulator X'i ja originaal mängude mis vistaga jooksevad?

palju neid mänge ikka on mis ei jookse icon_rolleyes.gif ,või pead sa silmas mingit kindlat mängu icon_question.gif ,kuskil sattus ette nimekiri mängudest mis jooksevad ka DX10 peal(nii algusest kui patch-ga)(ma mõtlen väljatulevaid mänge loomulikult mitte neid mis juba turul on),kui kedagi huvitab siis võin välja otsida selle
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 13.10.2006 12:27:00 vasta tsitaadiga

originaal mängude?
lightbluefox
HV Guru

sõnum 13.10.2006 13:27:45 vasta tsitaadiga

proovige vista peal seda uut flight simulatorit, kas jookseb paremini?
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 13.10.2006 15:19:44 vasta tsitaadiga

Tsiteerin inquirerist:
tsitaat:

once you have installed Vista on a machine you can only move it once. If you have an upgrade of your motherboard or anything else that will cause the operating system to think that it is a new computer you have to buy a new copy of Vista.

mis ma oskan öelda--figures
icon_lol.gif icon_rolleyes.gif

link: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35057
tagasi üles
Mart352
HV Guru
Mart352

sõnum 13.10.2006 18:37:36 vasta tsitaadiga

Keegi Vistale Hotifoni on peale pannud ja töötama saanud.

Hotifon nõuab tööle pannes DirectX 8.1 või uuemat. Proovisin Compatibility mode ka aga ei.

SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 13.10.2006 18:51:39 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Tsiteerin inquirerist:
tsitaat:

once you have installed Vista on a machine you can only move it once. If you have an upgrade of your motherboard or anything else that will cause the operating system to think that it is a new computer you have to buy a new copy of Vista.

ei midagi uut. Windows XP tahab peale suuremat riistvara muutust uuesti aktiveerimist saada. seda annab isegi draiverite tasemel simuleerida icon_razz1.gif

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 13.10.2006 22:56:21 vasta tsitaadiga

Skeptik kirjutas:
tomorrow kirjutas:
Tsiteerin inquirerist:
tsitaat:

ei midagi uut. Windows XP tahab peale suuremat riistvara muutust uuesti aktiveerimist saada. seda annab isegi draiverite tasemel simuleerida icon_razz1.gif

Jah aga Vistat saab ainult 1 kord uuesti installida,XP-d sai mitu korda uuesti panna(ühele arvutile),korra sai ka uuele masinale panna,kui emaplaadi ja kõvakettad ära vahetasin,samas nüüd ei saa enam üldse panna,sest ma olen ületanud selle kordade arvu mis ma xp võin aktiveerida,10 aktiveerimist vist oli icon_question.gif

viimati muutis Tomorrow 13.10.2006 23:12:56, muudetud 1 kord
tagasi üles
remi
Kreisi kasutaja

sõnum 13.10.2006 23:00:37 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Skeptik kirjutas:
tomorrow kirjutas:
Tsiteerin inquirerist:
tsitaat:

jah aga vistat saab ainult 1 kord uuesti installida,xp-d sai mitu korda uuesti panna(ühele arvutile),korra sai ka erinevale masinale panna kui emaplaadi ja kõvakettad ära vahetasin,samas nüüd ei saa enam üldse panna,sest ma olen ületanud selle kordade arvu mis ma xp oma masinale saan panna,10 aktiveerimist vist oli icon_question.gif

Ära aja segast icon_eek.gif
Või siis pane kirjavahemärgid nii, et inimesed aru saaks, mida sa öelda tahtsid.
tagasi üles
ärihai
HV Guru
ärihai

sõnum 13.10.2006 23:04:06 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Skeptik kirjutas:
tomorrow kirjutas:
Tsiteerin inquirerist:
tsitaat:

jah aga vistat saab ainult 1 kord uuesti installida,xp-d sai mitu korda uuesti panna(ühele arvutile),korra sai ka erinevale masinale panna kui emaplaadi ja kõvakettad ära vahetasin,samas nüüd ei saa enam üldse panna,sest ma olen ületanud selle kordade arvu mis ma xp oma masinale saan panna,10 aktiveerimist vist oli icon_question.gif

hehh nalja mees icon_biggrin.gif
hullu juttu ajad icon_biggrin.gif

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 13.10.2006 23:11:01 vasta tsitaadiga

..näed mis unise peaga juhtub icon_lol.gif ei viitsi siin hetkel täpsemalt seletama hakata,kui ära dešifreerite andke teada icon_razz.gif
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
tagasi üles
windsurfer
HV veteran
windsurfer

sõnum 14.10.2006 12:30:05 vasta tsitaadiga

Kui XP installide arv on täis tuleb heistada MS teenindusse ja seal oma asi ära rääkida ning siis nad teevad võtme lahti, või midagi sellist. icon_wink.gif icon_redface.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 14.10.2006 13:02:45 vasta tsitaadiga

tavaliselt kirjutas:
Kui XP installide arv on täis tuleb heistada MS teenindusse ja seal oma asi ära rääkida ning siis nad teevad võtme lahti, või midagi sellist. icon_wink.gif icon_redface.gif

ongi nii või icon_eek.gif ju siis pean esmaspäeval kõllama,krt raha makstud aga aktiveerida ei saa icon_smile.gif
tagasi üles
mks
HV veteran

sõnum 14.10.2006 13:23:39 vasta tsitaadiga

mudugi OEM installiga on see lahe jama, et selle puhul ju riistavara muuta ei tohikski icon_biggrin.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 14.10.2006 13:39:02 vasta tsitaadiga

mks kirjutas:
mudugi OEM installiga on see lahe jama, et selle puhul ju riistavara muuta ei tohikski icon_biggrin.gif

las ma arvan..nad saavad my key järgi kindlaks teha et mul on OEM versioon icon_razz.gif icon_question.gif ,sest mul on jah OEM,oleks veel retail siis...
tagasi üles
mks
HV veteran

sõnum 14.10.2006 13:50:27 vasta tsitaadiga

teoorias ei tohiks sa muuta riistvara, unustasin mainimata, et praktikas kui sa oled korpuse samaks jätnud, siis nad annavad sulle uue key...
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 14.10.2006 14:44:05 vasta tsitaadiga

mks kirjutas:
teoorias ei tohiks sa muuta riistvara, unustasin mainimata, et praktikas kui sa oled korpuse samaks jätnud, siis nad annavad sulle uue key...

sa mõtled seda korpusel olevat kleepekat key-ga icon_question.gif ,ma kõrvetasin selle lahti ja liimisin uuele korpusele
tagasi üles
MMX-Power
HV kasutaja
MMX-Power

sõnum 14.10.2006 15:20:59 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
mks kirjutas:

sa mõtled seda korpusel olevat kleepekat key-ga icon_question.gif ,ma kõrvetasin selle lahti ja liimisin uuele korpusele

teoorias sa ei tohiks nii teha ju icon_biggrin.gif anna oma täpsed andmed ja ma edastan need politseisse thumbs_up.gif icon_lol.gif j/k m8

EDIT: proovisin seda sync centerit, mis vistaga kaasas on. on ikka paras junn küll. nii aeglane ei saa ikka olla. sõbra PDA'le 100 mega suuruse faili kopeerimine võttis ikka oma head 50 minutit thumbs_up.gif loodetavasti on see finalis parandatud

londiste
HV Guru
londiste

sõnum 14.10.2006 15:40:19 vasta tsitaadiga

nii tegelikult teha ei tohiks.
+ selle telefoni activation numbrist näevad nad üht-teist arvuti kohta ära.

key ei muutu, aktiveeritakse telefoni teel lihtsalt automaatse internetiactivation asemel.

viimati muutis londiste 14.10.2006 17:47:03, muudetud 1 kord
tagasi üles
KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 14.10.2006 15:52:38 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
KillerXP kirjutas:

palju neid mänge ikka on mis ei jookse icon_rolleyes.gif ,või pead sa silmas mingit kindlat mängu icon_question.gif ,kuskil sattus ette nimekiri mängudest mis jooksevad ka DX10 peal(nii algusest kui patch-ga)(ma mõtlen väljatulevaid mänge loomulikult mitte neid mis juba turul on),kui kedagi huvitab siis võin välja otsida selle

miskit taolist nimekirja huvitaks jah, st mis juba turul on või siis patchiga või näperdamisega ühilduvaks teha õnnestub.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows Vista mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 377, 378, 379  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.