Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
muda
HV kasutaja

|
13.10.2006 12:29:10
kas viga on kaardis või juhtmetes? |
|
|
asi selles et sai uus kast soetatud ja tänu ML jamale jäi sinna ATI vga ( radeon x1300) sisse ( tahtsin Nvidiat) . Nvida kaardiga oli minu jaoks asi lihtne. juhe külge ( sobisid nii S-Video->Scart kui ka S-Video->Rca) pilt värviline kui sai määratud Composite väljund. nüt siis samad juhtmed . sama telekas aga ATI kaart ( minu jaoks esimene) kolasin sele Catalysti läbi ja sain aru et saab muuta ainult PAL ja NTCS vahel. se veel pilti värviliseks ei tenud. Siit ka siis küsimus ka kaart ei toeta telekat või vastu pidi, või on viga juhtmetes mis ennem ühele sobisid ja nüt teisele mitte. S-Video on ikke ju mingi standard või mis. Ühesõnaga vaja pilt värviliskeks saada. Need õpetused siin mul olevate draiverite üldse kokku ei lähe. või olen mina lihtsalt dumb juuser. Tänud vastuste eest.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
beyond os
HV kasutaja

|
13.10.2006 12:35:35
|
|
|
millise juhtmega on tegemist, endal Ati radeon 7000 töötas standardne juhe,
aga osade kaartide puhul ol vaja juhe ringi teha et pilti värviliseks saada.
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
olc
HV Guru

|
13.10.2006 12:38:33
|
|
|
telekas ei toeta sul s-video signaali. omal oli ati kaart ja nvidia kaardi juhtmed siis oli pilt värviline. kui ati kaardiga kaasas olevat kompotti kasutada siis värve ei ole. väidetavalt on puudu üks pisike takisti juhtmes. pole ammu jamanud enam selle teemaga
|
|
Kommentaarid: 137 loe/lisa |
   |
125 |
|
tagasi üles |
|
 |
muda
HV kasutaja

|
13.10.2006 12:49:03
|
|
|
juhtmed on sellised et S-video ->Scart on ostetud vist +- poest . teate se Bridedge... või mis iganes se tootja on kelle juhtmeid müüakse igal pool. S-Video ->Rca on selline et
N vidia kaardist on alles S-video->Rca üleminel millele saab nagi Rca juhtme sisse pista ( saama moodi selle Brige... juhe). Seda et telekas S-Video signaali ei toeta ma täitsa usun. kuna tegemist on 2500 eek maksva samsunguga. Ühesõnaga on võimalis kuskilt mingi juhe hankida millega on võimalus pilt värviliseks saada? või siis on surnud üritus.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
emty
HV Guru

|
13.10.2006 13:16:58
|
|
|
s-video -> composite yleminek ja sealt ilmselt tavaline rca-rca juhe edasi...v6i siis s-video->scart juhtmele scartpistiku 15 ja 20 klemmide vahele 470pF kondensaatori jootmine...ise kasutan seda viimast varianti, ei saa 8elda et pilt ylearu jube oleks - pole ka composite signaali kunagi telekasse originaaljuhtmetega viinud....desktopi ikoonidest telekas aru pole saada, kirjadest veel v2hem arusaadav, aga filmid jooksevad fullscreenis vhs- v6i telekapildi tasemel...
_________________ ei tea, kas netisõltuvuse vastu ka miskiseid plaastreid on?...
m/v: challenger, sportage |
|
Kommentaarid: 459 loe/lisa |
   |
381 |
|
tagasi üles |
|
 |
muda
HV kasutaja

|
19.10.2006 13:56:25
|
|
|
Osakb siis keegi öelda et. müüakse kuskil juhet mida ei pea jootma / tinutama jne. või on kellelgi äkki kogemus mingi progega is suudaks väljund signaali muuta ?
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
riff
HV kasutaja

|
20.10.2006 12:22:43
|
|
|
müüakse ikka, juhtmeid ja üleminekuid. Jootma ei pea hakkama, vo 8)
Ainult ühe kaardiga on jama olnud värvide juures FX5500 AGP
|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
muda
HV kasutaja

|
20.10.2006 12:45:47
|
|
|
riff kirjutas: |
müüakse ikka, juhtmeid ja üleminekuid. Jootma ei pea hakkama, vo 8)
Ainult ühe kaardiga on jama olnud värvide juures FX5500 AGP |
kui suur saladus ei ole ... siis kuhu poodi ma minema peaks. On olemas üleminek S-video->Rca ja Rca ->Rca.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaitK
HV veteran

|
20.10.2006 13:05:46
|
|
|
muda kirjutas: |
kui suur saladus ei ole ... siis kuhu poodi ma minema peaks. On olemas üleminek S-video->Rca ja Rca ->Rca. |
Kui tevalo pood kuskil lähedal, siis sealt saad igasugu juhtmeid, mida tarvis. Aga muidu ikka video-audio tehnika poed. Mõningates muudes poodides on neid ka. Loomulikult võid kiigata ka arvutipoodidesse.
|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
muda
HV kasutaja

|
21.10.2006 21:41:38
|
|
|
et siis poest küsin müüa kest juhet mis teeb ATI kaardiga pildi värviliseks? kujutate ette mis näoga mulle vastu vaadatakse. oleks tänulik täpsemate juhiste eest. Või kui keegi ütleks mis kondekas , kuhu joodetakse... laseks äkki kellelgi sõbral teha..
tänud.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
riff
HV kasutaja

|
22.10.2006 11:37:27
|
|
|
s-video -> RCA -> Scart, kui värvi ei saa, mine koputa ML ukse peale ja lase kaart välja vahetada. Asi ei ole mingi keemia tegelikult. Variant võib olla ka TV-s, saad seal värvisüsteemi muuta?
|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|