Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  nVidia G80 aka 8800/8600 teema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 257, 258, 259  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 08.10.2006 23:16:40 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
sobib küll...aga küsiks ka kohe ette ära, et kas see pakkumine kehtis ainult minule või oled nõus mitme inimesega bettima? icon_biggrin.gif

ja täpsustaks ühe parameetri veel igaksjuhuks ära, esimene hinnakirja tekkiv hind esimeses eesti poes peab olema 9800eeku!
ning arvesta, et kõik need on KONKREETSED numbrid ja parameetrid, kusjuures sinu enda poolt välja pakutud icon_wink.gif seega ma ei taha sellist juttu kuulda hiljem, et noh 185w on ju ka peaaegu 170-180 icon_lol.gif samuti ei taha ma kuu aja pärast kuulda sellest, et sa soovid kihlveo katki jätta, kuna mingi asi ei läinud täppi icon_razz1.gif

täpsustaks veel seda et see hind on 9800 või suurem,kui on väiksem siis ma kaotan.Muidu on suht nullilähedased võimalused mul kui loota et punkt 9800 krooni 00 senti tuleb hind,võime teha ka mingi hinnavahemiku,nt ma ütlen et alla 9800 ei tule ja sa ütled et alla 10000 ei tule,siis poleks mingit segadust pärast,ja ära muretse kui ma 8800GTX jaoks raha leian siis ega ma ei hakka mingi 15kr kellelegi maksmata jätma kui ma kas või ühes kihlveo punktis eksin icon_lol.gif icon_rolleyes.gif ,See pakkumine on ainult kasutaja Wiltz-le,tegelt ma mõtlesin winterile ka pakkuda aga kui kaotan siis pean juba 2 beer_yum.gif raha välja tegema icon_lol.gif ja seda pole vaja icon_biggrin.gif .Kui kaotan siis kaotan mis teha icon_confused.gif aga kaotan väärikalt,samas olen üsna kindel et olenemata kõigest on mu zanšid ikka suht normaalsed thumbs_up.gif
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Wiltz
HV Guru

sõnum 08.10.2006 23:32:11 vasta tsitaadiga

juba hakkab hämamine pihta, mis siis nüüd...ega mina ju neid arve välja ei mõelnud!?! icon_lol.gif 9800eeku pakkusid ikka sina ise välja, ja nüüd võiks ka nii olla, kuid okei...see tunduski mulle peaaegu nagu lapselt kommi võtmisena muidu, teeme nii, et hinnavahemik võib olla 9800-10800, see peaks ju sobima küll? icon_razz1.gif mina ei hakka mingeid numbreid välja pakkuma, olen algusest peale sulle rääkinud, et spekulatsioon on mõttetu...miks peaksin ma nüüd väitma hakkama, et asja hind just üle 10k tuleb.
muidugi nullilähedased on sinu võimalused nii ehk naa, aga ise sa nad selliseks tegid, ei saa sind kahjuks rohkem aidata selles küsimuses icon_biggrin.gif

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 08.10.2006 23:37:04 vasta tsitaadiga

sinupakutud hinnavahemik sobib thumbs_up.gif kui tuleb üle või alla selle ma kaotan.muud tingimused on samad mis originaalpostis.Detsembri lõpp võiks olla siis aeg kui kihlvedu lõpeb,kuigi see ei sõltu minust icon_rolleyes.gif ,kui enne detsembri lõppu mõni ametlik sõna nvidialt tuleb mis ühe või enama minu pakutud arvudest ümber lükkab,siis on kihlvedu lõppend ja kannan raha sinu arvele thumbs_up.gif
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 09.10.2006 00:16:33 vasta tsitaadiga

olgu nii, ja kui kõik täppi läheb, siis loomulikult tuleb minu poolt 15 eeku icon_wink.gif
"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
tagasi üles
Elof
HV Guru
Elof

sõnum 09.10.2006 00:37:54 vasta tsitaadiga

Winterwind kirjutas:
Ho Ho kirjutas:
Mis on poole aasta pärast?

dx10 icon_razz1.gif märtsini on veel 6 kuud aega 8)

Huvitav, Vista RC2 väidab, et ta's juba DX10 sees icon_confused.gif
(Seda väitnud ka varasemad Vista Beta'd)

viimati muutis Elof 09.10.2006 12:14:46, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 212 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 175
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 09.10.2006 11:49:33 vasta tsitaadiga

Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
denis28
Aeg Maha 2n
denis28

sõnum 09.10.2006 17:45:37 vasta tsitaadiga

XP-l siis ei saagi direct x 10 installida w,ja krdi palju võtab ikka vista,mängurid peavad vist 2gb mälu ostma
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
G80
HV Guru
G80

sõnum 09.10.2006 17:50:42 vasta tsitaadiga

denis28 kirjutas:
XP-l siis ei saagi direct x 10 installida w,ja krdi palju võtab ikka vista,mängurid peavad vist 2gb mälu ostma

nii ta on 1GB jääb vistal normaalselt mängides väheks icon_razz1.gif tegelikult juba praegu kurdavad mõned,et 1GB on vähe.

MMX-Power
HV kasutaja
MMX-Power

sõnum 09.10.2006 17:52:04 vasta tsitaadiga

denis28 kirjutas:

natuke OT, aga ei pea ostma 2GB mälu, gigaga saab enam-vähem hakkama küll, kuigi jah, pool hakkab väheks jääma

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
G80
HV Guru
G80

sõnum 09.10.2006 17:55:15 vasta tsitaadiga

MMX-Power kirjutas:
denis28 kirjutas:

natuke OT, aga ei pea ostma 2GB mälu, gigaga saab enam-vähem hakkama küll, kuigi jah, pool hakkab väheks jääma

kõik oleneb sellest ka kuidas graafikat sättida,miinimumi peal piisab 1GB aga max-is on kindalalt vähe icon_razz1.gif

Wiltz
HV Guru

sõnum 09.10.2006 18:26:34 vasta tsitaadiga

vaevalt see vista nüüd niipalju asjasse puutub, rohkem oleneb ikka mängust ja mängu seadetest. muidugi võtab vista vast jooksmiseks ka rohkem rammi kui XP, aga no mis siin ikka imestada...
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 09.10.2006 18:47:51 vasta tsitaadiga

TanElofJ kirjutas:
Winterwind kirjutas:
Ho Ho kirjutas:
Mis on poole aasta pärast?

dx10 icon_razz1.gif märtsini on veel 6 kuud aega 8)

Huvitav, Vista RC2 väidab, et ta's juba DX10 sees icon_confused.gif
(Seda väitnud ka varasemad Vista Beta'd)

mõned proged ütlevad et on 9c teised et on 10,krt teab peab uurima,aga peaks olema 9c ikka icon_wink.gif
tagasi üles
Elof
HV Guru
Elof

sõnum 09.10.2006 19:03:58 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:

mõned proged ütlevad et on 9c teised et on 10,krt teab peab uurima,aga peaks olema 9c ikka icon_wink.gif

Mis need "mõned proged" siis on mis DX10 peaks ära tundma kui mitte dxdiag (DirectX Diagnostic) mis väidab, et 10 olemas icon_rolleyes.gif´
Need "mõned programmid" mis väidavad, et 9, ei suuda veel ära tunda 10't lihtsalt.

viimati muutis Elof 09.10.2006 23:04:52, muudetud 2 korda
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 09.10.2006 19:11:03 vasta tsitaadiga

Üsna kindlalt on Vista (hilistes) betades ja RC'des DX10. Millal nad veel seda siis peaks betatestima kui mitte praegu.

Samas huvitav on see et mõnda aega tagasi lubati et Vistas saavad vanad DX9 mängud mitmekordse speedboosti, nüüd aga tundub et vajatakse hoopis kangemat riistvara ning perf on aeglasem kui DX9 peal. Huvitav küll miks.

Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
Elof
HV Guru
Elof

sõnum 09.10.2006 21:23:46 vasta tsitaadiga

DX10 kiiruse kohta 'seene-poisikeselt':
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34946 kirjutas:
While DirectX 10's rendering mode and programming can speed up the same code as it finally solves the CPU overhead problem it won’t mean it will speed up your final scores by four times.

viimati muutis Elof 09.10.2006 21:26:57, muudetud 1 kord
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 09.10.2006 21:26:21 vasta tsitaadiga

ehk siis cpu load'i vähendab
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 09.10.2006 21:49:53 vasta tsitaadiga

Jah, CPU load peaks vähenema.
Kahju et praegu ei suutnud üles leida neid presentatsioone kus MS väitis et kerneli tasemele langemiste vähendamise arvelt pidi kiirus kordades kasvama kui DX10 jooksutab DX9 mänge emulaatori kaudu.

tagasi üles
kriimsilm
HV kasutaja
kriimsilm

sõnum 09.10.2006 22:12:01 vasta tsitaadiga

theinquireris räägiti ju icon_lol.gif , et see kiiruse penalti olla "Aero" pärast mida (video?) mälus hoiti
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 09.10.2006 22:35:35 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Jah, CPU load peaks vähenema.
Kahju et praegu ei suutnud üles leida neid presentatsioone kus MS väitis et kerneli tasemele langemiste vähendamise arvelt pidi kiirus kordades kasvama kui DX10 jooksutab DX9 mänge emulaatori kaudu.
pigem võis asi olla et koormus CPU'le langeb sellest tulenevalt kordades (koormus graafikamootori poolt)
tagasi üles
Jaan
HV veteran

sõnum 10.10.2006 08:05:47 vasta tsitaadiga

kriimsilm kirjutas:
theinquireris räägiti ju icon_lol.gif , et see kiiruse penalti olla "Aero" pärast mida (video?) mälus hoiti

sisuliselt jah, taustal ju jookseb koguaeg 3D mäng nimega Aero icon_biggrin.gif see on kindlasti lisakoormus GPU-le- mingi fraps vist isegi näitas "2D"-s mingeid fps-e.
Keegi võiks proovida aeroga ja ilma mingit mängutesti.
Kommentaarid: 143 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 123
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 10.10.2006 08:47:59 vasta tsitaadiga

Jaan kirjutas:
kriimsilm kirjutas:

sisuliselt jah, taustal ju jookseb koguaeg 3D mäng nimega Aero icon_biggrin.gif see on kindlasti lisakoormus GPU-le- mingi fraps vist isegi näitas "2D"-s mingeid fps-e.
Keegi võiks proovida aeroga ja ilma mingit mängutesti.

mul oli jah mingi aeg frapsiga selline jama et näitas 2D-s fps-i icon_rolleyes.gif ,aga nüüd uuem vista peal ja pole enam seda ette tulnud icon_wink.gif
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 10.10.2006 10:40:06 vasta tsitaadiga

Kui mõni full-screen 3d asjandus käima pannakse siis peaks see Aero välja lülituma. Vähemalt iga mõistusega inimene oleks asjad nii teinud. MS'i rahva tarkuses ma nii kindel küll pole kuid loodan et selliste lollustega ei suuda isegi nemad hakkama saada icon_razz1.gif
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 10.10.2006 10:48:39 vasta tsitaadiga

Jaan mainis mingit aeroga ja ilma testimist, et kas seda saab siis lülitada sisse/välja? seljuhul võiks ju keegi tõesti proovi mõttes taolise testi ära teha, oleks vastus käes...
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 10.10.2006 11:52:56 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
Jaan mainis mingit aeroga ja ilma testimist, et kas seda saab siis lülitada sisse/välja? seljuhul võiks ju keegi tõesti proovi mõttes taolise testi ära teha, oleks vastus käes...

saab sisse välja lülitada jah icon_wink.gif ,eks ma lasen mingi mängu peale,vaatan palju vahe on,hetkel saan lasta ühe järgnevatest mängudest:FarCry või Need For Speed MW

Ok,mõned päris huvitavad tulemused sain icon_smile.gif ,Level Steam:algusest kuni selleni et selle esimese väikse urka seal ranna ääres tegin palgasõduritest puhtaks,rannas lasin mortariga 3 paati sodiks icon_biggrin.gif ,üritasin rihtida enamvähem et üks aeg tuleks(vb oleks pidanud stopperiga aega võtma icon_razz.gif ),esimene test on aero sees,teine test on windows classic theme-ga.

Test 1(Aero sees):Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
20622, 517307, 13, 62, 39.864

Test 2(Aero väljas):Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
21661, 606898, 20, 82, 35.691

Alguses lasin aero sees testi,siis lülitasin selle välja tegin testi nr.2 icon_wink.gif ,taustal jooksid mõlema testi ajal samad programmis ja enne kummagi testi alustamist vaatasin task manageriga üle et ühed ja samad protsessid jookseksid taustal.Midagi muud muudetud polnud kahe testi vahel,sest need sai järjest lastud

EDIT:nagu näha on min ja max suuremad kui aero väljas on,samas keskmine on väiksem

viimati muutis Tomorrow 10.10.2006 12:53:54, muudetud 2 korda
tagasi üles
MMX-Power
HV kasutaja
MMX-Power

sõnum 10.10.2006 12:03:12 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Kui mõni full-screen 3d asjandus käima pannakse siis peaks see Aero välja lülituma. Vähemalt iga mõistusega inimene oleks asjad nii teinud. MS'i rahva tarkuses ma nii kindel küll pole kuid loodan et selliste lollustega ei suuda isegi nemad hakkama saada icon_razz1.gif

jah, aero lülitub ise välja, kui 3d app tööle panna(mul on nii kõikide mängudega, mida olen seni proovinud vistas.).

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  nVidia G80 aka 8800/8600 teema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 257, 258, 259  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.