praegune kellaaeg 23.06.2025 11:45:53
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Wiltz
HV Guru
|
08.03.2003 03:29:13
projektori ekraanix sobiv materjal(riie)? |
|
|
ei osanud esialgu muu foorumi alla panna seda kysimust, teadjad tõstku sis ümber kui siia ei sobi.
kysimus ise on projektori ekraani(lina) kohta sis, vaja osta mingi suurem tykk mingit riiet, et sis saaks teha selline hea kiiresti ülespandava "kinolina" koju. plaan ise lihtne, lihtsalt tykk riiet, puu liistud näiteks kahe pikema serva kylge, ja alumise liistu kylge vajadusel saab veel mingit raskeust panna, et sirgex tõmbax!
aga, mis tyypi riiet oleks kõige otstarbekam sellex kasutada? peab see olema pax, õhuke? mis materjal sobix paremini? peaks see olema kare või siledam, läbipaistmatu või läbipaistev?
mingi oma idee on muidugi olemas, milline see umbes olla võiks, aga mingi asjatundja sel alal ei ole, seega ootan targemate õpetusi.
viimati muutis Wiltz 08.03.2003 19:53:19, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 275 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raibert
HV kasutaja
|
08.03.2003 10:04:59
|
|
|
Minu tuttav riputas lihtsalt voodilina üles ja pildil polnud häda midagi. Kõige kindlam oleks vist siiski neid ekraane müüvates firmades materjali uurida, siis saab selge ettekujutuse, mis materjal parem oleks.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
0 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
08.03.2003 14:23:52
|
|
|
nojah, ma olen ka siiani seda teinud ja ega ma ei tahagi mingit hirmkallist (noh ilmselt ikka suht kallist vähemalt) spetsiaallina osta kusagilt proffide käest.
aga lihtsalt mõcin, et oleks hea teada kasvõi mingeid omadusi, mis sellel voodilinal olla võiks, sest nagunii lähen seda eraldi kuhugi riidepoodi ostma. ex seal mingi valik ole ikka erineva materjali vahel.
Kas see lina peaks olema rohkem nagu läikiv(peegeldav?) või sis rohkem selline matt?
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
hotsepp
Kreisi kasutaja

|
08.03.2003 14:54:23
|
|
|
See läige ei olegi nii tähtis. Tähtis on et oleks valgemast valgeim. Saada aru , hästi valge peab olema, sest siis joonistub ka natuke kehvema projektori pilt kontrastsemalt. Kuid kui on ruumi rohkus käepärast siis v6id ju projektori lina taha panna ja vastavalt pilt teiseltpoolt linale projekteerida. Sellel juhul peaks küll lina olema 6huke, katsetamise värk. 8)
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
2 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
08.03.2003 16:05:34
|
|
|
ok, kusjuures ega eriti kehv proje ei olegi, kuigi üliväike teine;) lihtsalt tahaks maximalselt hea pildi kätte saada sealt. tegelt on veel selline asi, et selle lina saan ma korralikult panna ainult oma suure akna ette, mis moodustab põmst terve ühe toa seina. aga, sealt tagant paistab ju tänavavalgust vastu tegelt, kuigi vaatan ikka sis kui väljas nö. pime on , kuid egas sellepärast veel liivalaia tänav pime ei ole, tulex ilmselt ka sinna lina taha sis veel mingi võimalikult läbipaistmatu asi riputada, mõni tekk näiteks?
kõikvõimalikud arvamused ja nõuanded, eriti just lina materjali kohta, on ikka oodatud!
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raibert
HV kasutaja
|
08.03.2003 19:54:55
|
|
|
Tegelikult, ma mõtlen, et sa võiksid pöörduda mõne aknarulood valmistava firma poole, sealt saaksid kindlasti sobiva hinnaga ja koos mingisuguse rullikeerava mehhanismiga ekraani.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
B6
HV Guru

|
08.03.2003 20:16:43
|
|
|
nendes ruloofirmades on tavaliselt kõik üsna kirvehinnaga, proovida võib. kui kodus sobivat lina pole (kõik triibulised). siis mine mõnda kangapoodi ja suundu sektsiooni, kus müüakse kangast kilodega. tavaliselt on rullikaup kallim. igatahes tartus on pood nimega "Abakan" seal selline deal olemas. ise pole suur kangafänn, aga kunagi ostsin fotovärgiks just nii kanga. oli hunnikus läikivaid, matte jne. mõni tavaliselt on selline mõnus paksem ja eriti valge.
|
|
Kommentaarid: 183 loe/lisa |
   |
5 :: |
156 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
08.03.2003 22:53:27
|
|
|
kodus on voodilinu küll, ja olen neid ka kasutanud, aga mõcin just seda, et milline kangas oleks kõige parem. ja noh, ei lubata neid voodilinu eriti alatistex kinolinadex muuta ka
abakanni ma lähen jah muidu, see siin lähedal;) aga mõcingi, et enne selgitan välja, millist riiet oleks kõige mõttekam osta.
ruloofirmasse võiks muidugi ka pöörduda, aga ex ta ole ka õige, et systeemiga asja eest tuleb juba rohkem välja käia, ja seda ma tegelt ei tahaks teha meelsamini. Pealegi, ega mul mingit suurt vajadust iserulluva asja järgi ei ole. Samas, päris hea oelx osta tõesti mingi selline hea kardn ära, ja sis seda nagu kardinana kasutama ka hakata ühtlasi nii võib isegi sponsori leida, peab seda mõtlema
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|