Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Triip
HV vaatleja

|
06.03.2003 17:41:26
Chronos TV Tuner kaart + FM raadio |
|
|
Soetasin omale Chronos TV Tuner kaart + FM raadio Chronos (PAL) kaarti aga ei saa tööle... proge käivitamise peale teatab win errorit ja sulgeb selle.. (proovitud win xp ja win2k peal - arvuti sama)(teises masinas töötab kaart laitmatult) Tõstsin kaarti ka erinevatesse siinidesse (pci) aga ikka ei funka (uninstallid ka proovitud) Kas kellelgi veel samasugust probleemi on olnud !? Või oskab keegi soovitada midagi?
Arvutiks amd duron 900 chaintech ema:-?
viimati muutis Triip 06.03.2003 17:52:49, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Lindremant
Kreisi kasutaja

|
06.03.2003 17:44:35
|
|
|
Mis errorit annab. Mis win ise kasutad.
Ja arvuti informatsioon oli tõesti asjalik
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Triip
HV vaatleja

|
06.03.2003 17:58:52
|
|
|
Lindremant kirjutas: |
Mis errorit annab. Mis win ise kasutad.
Ja arvuti informatsioon oli tõesti asjalik  |
nagu ka kasutajastaatus näitab olen ma rookie alles.. kahjuks ei oska tõesti arvatagi mis andmeid arvutist vaja on et probleemi lahendada (hetkel istun teise arvuti taga ja ei tea peas andmeid)...
win xp pro-d kasutan ja it meez kõrvalt ütles et erroriks see et raud ei tunne kaarti ära ja soft ei lähe tööle..
|
|
tagasi üles |
|
 |
EvilMick007
HV veteran
|
06.03.2003 18:04:43
|
|
|
Mul oli sama error, selle põhjus oli see, et graafika ja tuner olid konfliktis(IRQ või midagi sellis oli neil ühine sattunud,...) aitas see kui panin Tuneri kõige alumisse(AGP pesast kaugemasse) PCI pesasse kaardi ja nüüd töötab XP ja 98 all asi ilusti....
_________________ Pentestimise ja küberturbe konsultatsiooni soovi korral võib kirjutada.. |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Triip
HV vaatleja

|
06.03.2003 18:12:30
|
|
|
EvilMick007 kirjutas: |
Mul oli sama error, selle põhjus oli see, et graafika ja tuner olid konfliktis(IRQ või midagi sellis oli neil ühine sattunud,...) aitas see kui panin Tuneri kõige alumisse(AGP pesast kaugemasse) PCI pesasse kaardi ja nüüd töötab XP ja 98 all asi ilusti.... |
täpselt nii ma toimisin .. alguses toppisin kõige lähemasse pesasse agp juures ja siis vahetasin greativiga pesad.. ehk siis kõige kaugemasse agp-st.. probleem ikka alles..
|
|
tagasi üles |
|
 |
EvilMick007
HV veteran
|
06.03.2003 18:17:44
|
|
|
Aga mingit vahepealsemat proovisid(Eelmisel emaplaadil mis mul oli töötas see kaart ainult 2 keskmise pci siini peal), aga neid IRQ aadresse peaks vist biosest kah muuta saama, ilma et kaarti päriselt liigutama peaks. Kuid sellel alal peaksid juba teadjamad inimesed rääkima.
_________________ Pentestimise ja küberturbe konsultatsiooni soovi korral võib kirjutada.. |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
YvaaT
HV kasutaja
|
06.03.2003 19:39:41
|
|
|
Kas sa enne TV proge installimist kaardi dirverid ikka korralikult peale ka panid. Oman ise sama kaarti (paras saast tegelikult) ja XP all on kaardi driveritega pidevalt mingi jama olnud.
_________________ Elu on imelik, aga kõik kipuvad seda kole tõsiselt võtma... |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 194 loe/lisa |
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Surnu
HV kasutaja

|
06.03.2003 22:43:18
|
|
|
YvaaT kirjutas: |
Kas sa enne TV proge installimist kaardi dirverid ikka korralikult peale ka panid. Oman ise sama kaarti (paras saast tegelikult) ja XP all on kaardi driveritega pidevalt mingi jama olnud. |
On ka ?
mul juba aastakese töötab heaküll pool aastakest XP all ja proovitud erinevate OS'idega (w98, 2k, xp, linux) ning mingeid probleeme pole. Vast pead ikka viga jälle sealt laua ja tooli vahelt otsima.
Ahjaa jälle unustasin küsimuse ära. Nimelt kui sul masin üles boodib ja mis siis bios pci kaartide kohta ütleb (kui ütleb). Mul ükskord oli pesaga halb kontakt ja siis tekis kahe mutlimeedia device'i asemel 1 unknown decive.
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
MadMan
Kreisi kasutaja

|
07.03.2003 00:12:11
|
|
|
Nuh mis Creative sul seal on?
Mul ronisid ka asjad Live!-ga ühele lainele ja jamasid. Aitas ümbertõstmine ja ESCD update.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Triip
HV vaatleja

|
07.03.2003 11:40:21
|
|
|
niih sain kaarti tööle... kummaline aga ainult keskmises pci siinis töötab ja kaart nii täpselt meisterdatud et pidin haamri ja näpitsad appi võtma et ema ja kaardi vahel miskit pysivat kontakti luua..
nüüd aga cronose kaardi omanikele järgnev kysimus... nii kui tv proge tööle panen viskab kuvari hertsid 60 peale.. kui käsitsi muuta 85 peale töötab ilusti ning proge kinni panemisel lykkab jällegi 60 mhz peal
videokaartiks geforce 2 32mb tv aut änd nvidia driverid... monitorinaat on miski acer view vist kui ma ei eksi 15 tolline juust
|
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
07.03.2003 12:33:21
|
|
|
... kasuta mõnda muud softi n. iuVCR või tõmba tiba uuem soft Chronose kodulehelt ...
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
YvaaT
HV kasutaja
|
08.03.2003 00:50:39
|
|
|
Surnu kirjutas: |
On ka ?
mul juba aastakese töötab heaküll pool aastakest XP all ja proovitud erinevate OS'idega (w98, 2k, xp, linux) ning mingeid probleeme pole. Vast pead ikka viga jälle sealt laua ja tooli vahelt otsima.
Ahjaa jälle unustasin küsimuse ära. Nimelt kui sul masin üles boodib ja mis siis bios pci kaartide kohta ütleb (kui ütleb). Mul ükskord oli pesaga halb kontakt ja siis tekis kahe mutlimeedia device'i asemel 1 unknown decive. |
Noh ilmselt on mul selle "isendiga" siis lihtsalt "vedanud". Sai teine mingi kolm aastat tagasi ostetud, ei oska öelda kuidas uuematega lood on. Igatahes käima olen ma ta iga op süsteemiga saanud (95, NT, 98, ME, 2000, Xp, linux, BeOs), suuremaid ebameeldivusi on olnud ainult xp all.
Praegu on plaan osta selle asemel midagi paremat...
_________________ Elu on imelik, aga kõik kipuvad seda kole tõsiselt võtma... |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Surnu
HV kasutaja

|
09.03.2003 09:33:02
|
|
|
YvaaT kirjutas: |
Noh ilmselt on mul selle "isendiga" siis lihtsalt "vedanud". Sai teine mingi kolm aastat tagasi ostetud, ei oska öelda kuidas uuematega lood on. Igatahes käima olen ma ta iga op süsteemiga saanud (95, NT, 98, ME, 2000, Xp, linux, BeOs), suuremaid ebameeldivusi on olnud ainult xp all.
Praegu on plaan osta selle asemel midagi paremat... |
Nojah samas on mul ka BT kiviga isend ning kui kaardi kätte sain siis sai kohe ka 2 prosa jalga omavahel lahti kangutatud, ei tea kuidas muidu oleks võinud minna.
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|