Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tomorrow
HV Guru

|
30.09.2006 10:35:49
|
|
|
TanElofJ kirjutas: |
tsitaat: |
Vahepeal mingi 2009 peals veel tulema Fiji(ebatõenäoline minu meelest
|
Serveri OS, nagu "Windows Server 2003"  |
siis võtan arvamuse tagasi ma arvasin et see tuleb tavakasutajale,ja sellepärast pidasin seda ka ebatõenäoliseks
|
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
30.09.2006 11:49:36
|
|
|
londiste kirjutas: |
XYZ kirjutas: |
eu oma arenduskeskus? opensource tarkvara näol sel juhul ilmselt?
muide, mismoodi ms vistas konkurente täpselt takistab? except windowsi muutunud siseelu? siiani pole midagi pädevat välja küll imbunud peale tavalise ila teemal et päh ms. |
MS ei jaga teavet kerneli kohta ja see takistab tulemüüride ja viirustõrjete tegijatel oma tarkvara täies võimsuses tööle panemast ja osadel ka installimist segamas. |
info pärineb kustkohast?
afaik ei tööta msi enda tõrjed samuti kerneli tasandil. |
Algallikat on mul uuesti raske leida, ma lugesin vastavat infot juba hulk aega tagasi kahjuks. Võin vaid öelda, et tol momendil tundus jutt usutav. Ja minu meelest on kõigil viirustõrjetel ja tulemüüridel kerneliga pistmist, vastasel juhul ei suuda nad oma tööd efektiivselt tehagi, iga pahalane, kes juhtub kerneliga pistmist tegema annaks neile pika puuga....
|
|
tagasi üles |
|
 |
ramses21
HV vaatleja
|
30.09.2006 12:47:27
|
|
|
On selline jama, järsku oskab keegi aidata. Panin ka eile vista peale. Endal läpakas ning nüüd ei saa kuidagi wifit kõlge. Ütleb, et lülita esipaneelilt wifi nupp sisse aga ükski toiming nupu sisselõlitamiseks ei aita
|
|
tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
30.09.2006 15:23:58
|
|
|
Herr Kurm kirjutas: |
alt - tab on juba igiammusest ajast olemas olnud  |
kas alt-tab on ka ammusest ajast standardina tõmmanud kõik aknad üksteise taha nähtavale? ei tahaks uskuda eriti...
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
30.09.2006 15:46:12
|
|
|
üksteise taha nähtavale?
alt+tab ja win+tab on 2 eri asja siiski.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
viimati muutis londiste 30.09.2006 17:09:52, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
MMX-Power
HV kasutaja

|
30.09.2006 15:48:36
|
|
|
jah, winkey + tab kombinatsiooniga
_________________ Minu Blogi |
|
tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
30.09.2006 19:02:55
|
|
|
my bad, ma lähen häbenen nüüd kuskil nurgas... nimelt endal MacBookil on Vistas alt winkeyks binditud lihtsalt harjumuse ja usability pärast, sellest ka see segadus...
Nojah, asja üldpõhimõtet ju ei muuda see, et muudel opsüsteemidel oli sarnane funktsioon (miski liigutus toob kõrvuti nähtavale kõik aknad) varem olemas... tahaks näha, millal MS virtuaalsete töölaudadeni jõuab, idee poolest on ju Vista lõpetamiseni veel veidike aega...
jälle veidike väikest teksti, mis on pooleldi OT: teile võib tunduda, et ma teen mõnedes postides Vistat maha ja õigustan Applet, sest MS kopeerib Applelt asju... samas ega Apple võtab ju ise ka alles nüüd, Leopardis, kasutusele virtuaalsed töölauad, mis erinevates linuxi distrodes juba ammu-ammu kasutusel... muidugi hindan ma kõrgelt Steve Jobsi ärivaistu, kes suutis Applest lahkuda, luua firma NeXT, teha sõpradega valmis op.süsteem NeXTSTEP ja siis see 427 miljoni taala eest koos firmaga NeXT tagasi müüa Applele ja minna ise tagasi Applet juhtima...
|
|
tagasi üles |
|
 |
ärihai
HV Guru

|
30.09.2006 19:43:59
|
|
|
mks kirjutas: |
my bad, ma lähen häbenen nüüd kuskil nurgas... nimelt endal MacBookil on Vistas alt winkeyks binditud lihtsalt harjumuse ja usability pärast, sellest ka see segadus...
Nojah, asja üldpõhimõtet ju ei muuda see, et muudel opsüsteemidel oli sarnane funktsioon (miski liigutus toob kõrvuti nähtavale kõik aknad) varem olemas... tahaks näha, millal MS virtuaalsete töölaudadeni jõuab, idee poolest on ju Vista lõpetamiseni veel veidike aega...
jälle veidike väikest teksti, mis on pooleldi OT: teile võib tunduda, et ma teen mõnedes postides Vistat maha ja õigustan Applet, sest MS kopeerib Applelt asju... samas ega Apple võtab ju ise ka alles nüüd, Leopardis, kasutusele virtuaalsed töölauad, mis erinevates linuxi distrodes juba ammu-ammu kasutusel... muidugi hindan ma kõrgelt Steve Jobsi ärivaistu, kes suutis Applest lahkuda, luua firma NeXT, teha sõpradega valmis op.süsteem NeXTSTEP ja siis see 427 miljoni taala eest koos firmaga NeXT tagasi müüa Applele ja minna ise tagasi Applet juhtima... |
hmm nii peenike kiri, ega ma mingi kiiker silm ei ole
_________________ Ütle siis mõtle  |
|
tagasi üles |
|
 |
MMX-Power
HV kasutaja

|
30.09.2006 19:53:31
|
|
|
kui ei näe lugeda, siis kopeeri kasvõi notepadi.
ps. ärihai, sa küsisid, mis ftp proged jne töötavad vistas. nii umbes 100 postitust tagasi postitasin siia lingi, kus kirjas töötavad ja mitte töötavad programmid.
Klikk
seal muidugi viimane on build 5600, aga ei usu, compability on nii palju muutunud.
_________________ Minu Blogi |
|
tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
30.09.2006 21:02:15
|
|
|
alati on ka view - text size võimalik suurendada ajutiselt ... ei peagi OT'd olema lihtne lugeda...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Hazar
Kreisi kasutaja

|
01.10.2006 00:30:51
Vista ja radlinker |
|
|
Otsustasin oma masinale vista peale lasta. Peamiselt sellepärast, et see pidi ühte teatud mängu kõvasti paremini jooksutama (mis on nüüdseks ka minu poolt kinnitatud) kuid jooksin paari probleemi otsa.. Et siis radlinkeriga on jama, nt desktopil istub mul üks radlink ja kohe kui sinna parema või vasaku klõpsu teen jookseb explorer kokku ja teeb restardi, folderitega veel hullem - kui navigeerin end folderisse mis sisaldab radlinki jookseb explorer jälle kokku.. (radlinkerit on mul vaja et mängu z bufferit 24 bitis 16 asemel jooksutada sest mäng toetab 16 ja 32 aga minu kaart 16 ja 24...)
ideid on? :S
EDIT: veel üks suht tähtsusetu kuid häiriv asi: mul on heli jaoks eraldi võimuga süsteem mille sisendiks peaks olema arvuti line-out, intregeeritud helikaardil selline auk aga puudub seega kasutasin siiamaani maha keeratud heliga kõlari väljundit, Vistas miskipärast nii palju heli maha keerata ei saa ja helisüsteem teeb nüüd jubedat häält..
|
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
01.10.2006 22:49:54
|
|
|
samas on vist vähe paremaks näiteks cd-kirjutamise soft. windows xpl on see sisse ehitet. ja viimasel ajal avastan, et kipun seda üha rohkem kasutama. lihtne, intuitiivne ja väheste võimalustega jupstükk. vistal on dvd-kirjutamise soft küljes. miks ahead ei karju? roxio? |
MS kasutab Roxio tehnoloogiat CD-DVD kirjutamiseks
Hazar kirjutas: |
EDIT: veel üks suht tähtsusetu kuid häiriv asi: mul on heli jaoks eraldi võimuga süsteem mille sisendiks peaks olema arvuti line-out, intregeeritud helikaardil selline auk aga puudub seega kasutasin siiamaani maha keeratud heliga kõlari väljundit, Vistas miskipärast nii palju heli maha keerata ei saa ja helisüsteem teeb nüüd jubedat häält.. |
line out ongi kõlari/kõrvaklapiväljund arvutis
|
|
tagasi üles |
|
 |
ramses21
HV vaatleja
|
01.10.2006 23:25:02
|
|
|
Lasin siis vista uuesti maha. Nagu juba eespool kirjutasin, wifit tööle ei saanudki. Kuna kodus võrk wifi peal, siis muud üle ei jäänud. Muidu vista meeldis ja XP PRO-st kiirem. Ühesõnaga pean jääma ootama sellist vista versiooni, mis ka minu läpaka wifit toetab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
postone
HV vaatleja

|
05.10.2006 15:14:01
|
|
|
Vista on ilusam, ahnem ja vigaderohkem...viimane on veel vbl andeksantav sest tegu ju betaversiooniga
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
05.10.2006 15:19:44
|
|
|
Minu teada on esimesed RC'd juba mõnda aega väljas, seega valdav osa bugidest peaks olema parandatud ning release versiooniga suurt vahet ei tohiks olla.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
05.10.2006 15:21:53
|
|
|
norm, tuleks juba välja ametlikult, betat ei viitsi peale toppida. mina @ käib kõige uuega kaasas xp´st kopp ees, mitte, et ta ei töötaks vaid tahaks midagi uut ja ilusat
|
|
tagasi üles |
|
 |
SCREAMER
HV Guru

|
05.10.2006 15:51:37
|
|
|
reedel RC2 ja novembris RTM ja poes jaanuaris
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
05.10.2006 18:06:46
|
|
|
Niisis, aega napib ja ei jõua väga pikalt vanemaid postitusi lugeda aga nüüdseks möödunud avalikust Beta 2 testimisest on saanud RC1 testimine. Nimelt ma nüüd ei tea kas saavad ligi ainult beta 2 testijad või kõik uued ka aga igastahes sain kirja teatega et RC1 on testimiseks avatud, tulge ja tirige. Igastahes mina sain uue cd key selle RC1 puhul, kuigi vana töötas ka edukalt
|
|
tagasi üles |
|
 |
Syncmahv
HV Guru

|
05.10.2006 18:33:06
|
|
|
See käib juba suht pikemat aega
|
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
05.10.2006 20:42:21
|
|
|
syncmahv kirjutas: |
See käib juba suht pikemat aega  |
ei kujuta ette, ma sain maili teatega alles eile
-----
Windows Vista: Now available for test drive
Did you miss the last opportunity to try Windows Vista? Now is your chance. If you're tech-savvy and comfortable running beta software, we invite you to try Windows Vista Release Candidate 1 (RC1), the latest pre-release version of Windows Vista.
-----
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
05.10.2006 20:49:16
|
|
|
ma sain ka eile selle endal juba vista jookseb 2>nädal arvutis kui põhi op sys
|
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
05.10.2006 21:41:15
|
|
|
endalgi on RC1 peal päev hiljem sellest, kui see netti üles pandi ms'i poolt
läpis ainus opsys see
|
|
tagasi üles |
|
 |
Margus
HV pensionär

|
05.10.2006 23:00:53
|
|
|
Vana versioon seal kodulehel.Endal uuem peal
|
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
07.10.2006 10:57:40
|
|
|
heh, Vistas on momendil 1400 teadaolevat bug-i (22. septembri seisuga oli neid 2470). MS-i sõnul võib 500 bugiga opsüsteemi juba finaliks kuulutada
RC2 build -> 5744.16384.061003-1945
tsitaat: |
Microsoft doesn't expect to finalize the product until sometime between October 25 and November 8. |
edit: RC2 -> http://download.windowsvista.com/preview/rc2/en/download.htm
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Müüa: Xbox 360 E 500GB (UUS) |
|
tagasi üles |
|
 |
|