Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Kas katkise monitoriga on midagi peale hakata? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
koletis20
HV vaatleja
koletis20

sõnum 26.09.2006 14:47:38 Kas katkise monitoriga on midagi peale hakata? vasta tsitaadiga

Leidsin ühe samalaadse teema aga seal polnud küsijale vastatud.
Monitor ise 17" LG Flatron T710BH. Filmi vaatamise ajal hakkas järsku pilt horisontaalselt kokku tõmbama ja monitorist hakkas tossu tulema.
NAtukese aja pärast proovsin, siis sai monitor veel pildi ette (kokkutõmbunud pilt). Viimati proovides, kuna vahepeal ei olnud aega asjaga tegeleda, ei võtnud enam pilti ka ette, kuulda oli ainult tiksumist.
Kas ostab keegi sellist kraami kokku või tuleb lihtsalt minema visata?
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Le Inc
HV Guru
Le Inc

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.09.2006 15:45:37 Re: Kas katkise monitoriga on midagi peale hakata? vasta tsitaadiga

koletis20 kirjutas:
Monitor ise 17" LG Flatron T710BH. Filmi vaatamise ajal hakkas järsku pilt horisontaalselt kokku tõmbama ja monitorist hakkas tossu tulema.
NAtukese aja pärast proovsin, siis sai monitor veel pildi ette (kokkutõmbunud pilt). Viimati proovides, kuna vahepeal ei olnud aega asjaga tegeleda, ei võtnud enam pilti ka ette, kuulda oli ainult tiksumist.

Isegi sarnasel korras molul oleks turuväärtus vast 100..300 kr vahel. Minu aravtes pole sul küll muud teha kui ohtlike jäätmete kogumispunkti viia .. ära tavalisse prügikasti viska.
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
roostevaba
HV veteran
roostevaba

sõnum 26.09.2006 15:49:06 vasta tsitaadiga

pane müüki. keegi vast ikka ära ostab, juppide pärast?!?! icon_wink.gif
taifunk
HV Guru
taifunk

sõnum 26.09.2006 15:51:18 vasta tsitaadiga

Täpselt sama monitoriga oli mul täpselt sama probleem mõned kuud tagasi!!
Eks viisin aga garantiisse (3 aastat tehasegarantiid asjal) ning nädala lõpuks oli valmis. Täpset viga ei osatud küll öelda, ent midagi seoses toiteplokiga ja mingi väike jubin olla ära vahetatud. Usun, et isegi raha eest remontida laskmine ei tohiks liialt kalliks osutuda. Väärt loom ju ikkagi thumbs_up.gif
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 5 :: 36
tagasi üles
koletis20
HV vaatleja
koletis20

sõnum 26.09.2006 18:09:25 vasta tsitaadiga

Isend on ise kolm aastat vana, töötas laitmatult, garantiid tal enam pole. Lahti tahan ma saada temast nii või naa, nüüd on ainult küsimus, kas panen ta kohe müüki või teen seda peale parandada laskmist.
Võssa või prügikasti mul plaan teda visata polnud, mõtlesin sama, mis LE INC soovitas, et viin ohtlike jäätmete kogumispunkti.
Tänan kõiki asjalike kommentaaride eest.
tagasi üles
heikis
HV Guru

sõnum 26.09.2006 18:33:02 vasta tsitaadiga

mina sain sealt mõned korralikud kondekad icon_biggrin.gif ja jäänused... lebavad ikka kapi otsas icon_redface.gif
Kommentaarid: 338 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 290
tagasi üles
soodent
HV Guru

sõnum 26.09.2006 18:50:08 vasta tsitaadiga

Hälvituspool ja demagneetimis mähis kuni 1kg vaske ja 70kr mustal turul.Lammutad 10tk 17"- 19" monitore ja kuni 700kr teenitud.Erinevates monitorides on vase kogus erinev.
Vahepeal oli mingi aeg moodne tõsta arvuti suurde monitori korpusesse.Monitor siis lihtsalt paljas kineskoop mille alla asetada emaplaat ,toide jms.

heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 27.09.2006 21:01:49 Re: Kas katkise monitoriga on midagi peale hakata? vasta tsitaadiga

koletis20 kirjutas:

Irw minge p*rse icon_biggrin.gif mul sama mudel nign samuti mõned kuud tagasi suvel juhtus kokkutõmbumise asi Battlefield 1942 tampimise ajal. Garantii kestis veel eelviimast kuud ja sai asi korda, läks tiba kauem kui nädal.

Edit : minu teada see toide vms kärssas läbi, kinekal läks pilt kokku sest ta ei saanud "süüa" . Ma olin ikka väga jahmund tookord, kui see valge toss susises ülesse, sekundiga jõudsin peale reaktsiooni molu stepslist ka välja kaksata, muidu paned veel maja ka põlema
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
woozy
HV Guru
woozy

sõnum 27.09.2006 21:10:08 vasta tsitaadiga

Endal oli kah eelmise LG'ga täpselt sama kogemus.. (F700B) seisab siiaani sõbra keldris icon_smile.gif
Mario.
HV Guru

sõnum 27.09.2006 21:58:51 vasta tsitaadiga

Juhtus Täpipealt sama asi oma vana LG Flatron monitoriga. Cs-i mängides lihtsalt hakkas suitsema ja pilt tõmbus horisontaalselt kokku...terve tuba oli tugevat suitsu täis ja tööle enam ei läinud... ÜKS faking nädal peale garantii lõppemist icon_evil.gif . Dam LG icon_smile.gif mõtlesin et teen korda...aga noh..e itasu ära.
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
soodent
HV Guru

sõnum 27.09.2006 22:38:08 vasta tsitaadiga

Lg pidi impulsstrafo surema mis toidab monitori.Seda saab vaid vahetada mitte parandada.
koletis20
HV vaatleja
koletis20

sõnum 28.09.2006 15:52:01 Re: Kas katkise monitoriga on midagi peale hakata? vasta tsitaadiga

heretic666 kirjutas:
koletis20 kirjutas:

Irw minge p*rse icon_biggrin.gif mul sama mudel nign samuti mõned kuud tagasi suvel juhtus kokkutõmbumise asi Battlefield 1942 tampimise ajal. Garantii kestis veel eelviimast kuud ja sai asi korda, läks tiba kauem kui nädal.

Edit : minu teada see toide vms kärssas läbi, kinekal läks pilt kokku sest ta ei saanud "süüa" . Ma olin ikka väga jahmund tookord, kui see valge toss susises ülesse, sekundiga jõudsin peale reaktsiooni molu stepslist ka välja kaksata, muidu paned veel maja ka põlema

Jah, täpselt sama asi juhtus, mida sa kirjeldasid. vähemalt ma tean nüüd milles täpselt probleem.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Kas katkise monitoriga on midagi peale hakata?
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.