praegune kellaaeg 22.06.2025 13:49:43
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
itimees
Kreisi kasutaja

|
13.11.2002 16:50:47
rage fury pro video-in |
|
|
et kas keegi on nimetatud kaardi nimetatud funktsiooni win2k all käima saanud? mul hangub ati oma softiga ära raibe ja teised proged ütlevad et video-in pole installitud. aga on. (video out töötab ilusti)
täpsem konf:
ati rage fury pro 32 agp4x
celeron 366, 384sdram
win2k sp3
kõige uuemad draiverid, directx8.1
_________________ Kunagi pole aega korralikult teha, aga alati on aega ümber teha |
|
Kommentaarid: 88 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
eckh
Kreisi kasutaja
|
13.11.2002 18:51:01
Re: rage fury pro video-in |
|
|
Kunagi hakkas sama kaart W2K-ga tööle küll. Kasutasin vist ati mmc 7.1 versiooni ja töötas päris korralikult. Isegi Adobe Premiere 6.0 suutis kaardi video-in funktsiooni kasutada.
Proovi kasutada vanemaid videokaardi draivereid. siis kui mina veel seda kaarti omasin (2001. aasta maikuus), siis olid ATI-l eraldi WDM draiverid kaartidele, mis Video-in funktsiooni kasutasid
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
mattu
HV veteran

|
05.03.2003 19:09:04
|
|
|
mul nagu sama kaart, aga kus sul see video in on?video out on mul küll.
|
|
Kommentaarid: 121 loe/lisa |
   |
116 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bozz
HV vaatleja
|
05.03.2003 19:21:55
|
|
|
sul on arvuti lahjavõitu... äkki tal jääb lihtsalt võimsusest puudu, et sinu soovitud toimingutega toime tulla. veel on oluline hdd vastuvõtuvõime (kui pakkimata kujul tõmbad)... jah, aga ega su arvuti vist reaalajas pakkida ei jõuagi järelikult peab sul hdd suur olema.
endal töötab sama kaart PIII 800 winXP peal ning pole probleeme olnud.
Ati soovitab kasutada ka mingit lisasofti (directx) capture tarvis - ei mäleta kas sai sikutada ati või ms/directx lehelt.
jõudu
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|