Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Max Powers
|
15.09.2006 16:40:13
|
|
|
tsitaat: |
panin talle negatiivse, sest ta kustutas ühe mu postitustest ära
|
No kuule..
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
2 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikkperv
HV vaatleja

|
15.09.2006 16:47:24
|
|
|
põhjus jumala asjalik ju! miks on mõnel inimesel ainuõigus kustutad teiste postitusi? saan aru, kui postituse kustutamiseks oleks vaja 3 moderaatori nõusolekut.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
0 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
15.09.2006 16:51:18
|
|
|
mikkperv kirjutas: |
põhjus jumala asjalik ju! miks on mõnel inimesel ainuõigus kustutad teiste postitusi? saan aru, kui postituse kustutamiseks oleks vaja 3 moderaatori nõusolekut. |
Ise ka aru saad mida sa tahad?
Sajad postitused mis vajavad kustutamist ja sina tahad kolme inimest korraga neid uurima
|
|
   |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikkperv
HV vaatleja

|
15.09.2006 16:55:10
|
|
|
kuningas võiks ju ka öelda, et ma kutsuks parlamendi kokku ja looks seadused, mis kehtivad kõigile, aga ma ei viitsi otsida selleks vajalikke inimesi. kõikidel mu vürstidel ja hertsogitel on muud teha kui parlamendis istuda.
|
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
15.09.2006 16:58:01
|
|
|
Muide mis oli selle kustutatud postituse sisu?
|
|
   |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
15.09.2006 16:59:44
|
|
|
Kes ütles et HV on demokraatlik?
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikkperv
HV vaatleja

|
15.09.2006 17:15:17
|
|
|
sõber tegi kuulutuse, et annab ära printeri, see printer oli talle peavalu põhjustanud aastaid ja ta muudkui virises mu kallal, et tal jälle printer ei tööta. ma siis vastasin ta kuulutusele, et mina seda printerit ei taha. ja siis tuli DigeBeni ja kustutas mu postituse ära. tema muidugi ei teadnud, et me tuttavad oleme ja et see oli meievaheline nali ja see polegi tema süü. aga minul tekkis selle peale arvamus kasutajast DigeBeni ja ma avaldasin seda negatiivse postitusega. miks mul ei ole siis õigust omada seda arvamust ja seda välja öelda. ma usun, et paljud moderaatorid saavad selliseid negatiivseid postitusi, aga selleks, et olla objektiivsed, ei tohiks nad negatiivsetest ega ka positiivsetest postitustest välja teha.
|
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
15.09.2006 17:19:21
|
|
|
Ühesõnaga sina rikkusid reegleid (ärifoorumis läbustamine), DigeBeni kustutas läbu, sina panid talle negatiivse ning nüüd kurdad et sulle tehti liiga kui DigeBeni reegleid rikkunud posti kustutamise eest saadud negatiivse kustutas?
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
voyager_est
HV Guru

|
15.09.2006 18:23:41
|
|
|
Selle viimase keisi kohta on mul 3 mõtet:
1) lähtudes selle algse kustutatud postituse kirjeldusest, siis tundub mulle, et DigeBeni ei eksinud millegi vastu, kui sellele postitusele vee peale tõmbas;
2) arvan, et on põhimõtteliselt taunitav, kui moderaator ise enda kohta käiva negatiivse kommentaari kustutab - kustutamine võib ju olla täiesti põhjendatud, aga kui asjaosaline mode kustutamisprotseduuri ise läbi viib, siis on asjal paratamatult korruptiivne sitamaik juures;
3) tuleks üldse hoiduda selliste negatiivsete kommentaaride kustutamisest, kuhu on lisatud ka konkreetne põhjendus, mille eest negatiivne kommentaar anti - ka siis, kui põhjus on tegelikult täiesti ajuvaba ja mõttetu, sest tegemist on ikkagi kellegi isikliku arvamusega; kustutada võiks lubada ainult ehtsat läbu ja kommenteerija poolt põhjendamata negatiivseid kommentaare.
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Demineerija
Kreisi kasutaja

|
15.09.2006 18:25:14
|
|
|
voyager_est kirjutas: |
Selle viimase keisi kohta on mul 3 mõtet:
1) lähtudes selle algse kustutatud postituse kirjeldusest, siis tundub mulle, et DigeBeni ei eksinud millegi vastu, kui sellele postitusele vee peale tõmbas;
2) arvan, et on põhimõtteliselt taunitav, kui moderaator ise enda kohta käiva negatiivse kommentaari kustutab - kustutamine võib ju olla täiesti põhjendatud, aga kui asjaosaline mode kustutamisprotseduuri ise läbi viib, siis on asjal paratamatult korruptiivne sitamaik juures;
3) tuleks üldse hoiduda selliste negatiivsete kommentaaride kustutamisest, kuhu on lisatud ka konkreetne põhjendus, mille eest negatiivne kommentaar anti - ka siis, kui põhjus on tegelikult täiesti ajuvaba ja mõttetu, sest tegemist on ikkagi kellegi isikliku arvamusega; kustutada võiks lubada ainult ehtsat läbu ja kommenteerija poolt põhjendamata negatiivseid kommentaare. |
Nõustun täielikult!
|
|
Kommentaarid: 122 loe/lisa |
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
15.09.2006 18:34:55
|
|
|
tuleks üldse hoiduda selliste negatiivsete kommentaaride kustutamisest, kuhu on lisatud ka konkreetne põhjendus, mille eest negatiivne kommentaar anti - ka siis, kui põhjus on tegelikult täiesti ajuvaba ja mõttetu, sest tegemist on ikkagi kellegi isikliku arvamusega; kustutada võiks lubada ainult ehtsat läbu ja kommenteerija poolt põhjendamata negatiivseid kommentaare. |
A'la panen sulle negatiivse kuna ei meeldi su ahvideag avatar, kas see oleks siis normaalne ve? Lollusest, kiusust ja nö. ilma mõjuva põhjuseta pandud negatiivsed võiks ikkagi kustutada.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
voyager_est
HV Guru

|
15.09.2006 18:56:33
|
|
|
Auron kirjutas: |
tuleks üldse hoiduda selliste negatiivsete kommentaaride kustutamisest, kuhu on lisatud ka konkreetne põhjendus, mille eest negatiivne kommentaar anti - ka siis, kui põhjus on tegelikult täiesti ajuvaba ja mõttetu, sest tegemist on ikkagi kellegi isikliku arvamusega; kustutada võiks lubada ainult ehtsat läbu ja kommenteerija poolt põhjendamata negatiivseid kommentaare. |
A'la panen sulle negatiivse kuna ei meeldi su ahvideag avatar, kas see oleks siis normaalne ve? Lollusest, kiusust ja nö. ilma mõjuva põhjuseta pandud negatiivsed võiks ikkagi kustutada. |
Pane aga!
Aga kirjuta ilusti ikka juurde ka, mille eest panid.
Siis saab igaüks omad järeldused teha...
Inteligentsem rahvas saab ilmselt aru, et see kommentar on klassikaline monument lollusele.
Ja see rahvas, kes samale järeldusele ei jõua, selle rahva arvamus mulle korda ei lähe.
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikkperv
HV vaatleja

|
15.09.2006 19:37:00
|
|
|
ok, voyager_esti arvamusega olen küll täiesti nõus. mind pole üldse häirinud see, et DigeBeni pidas mu postitust ärifoorumisse sobimatuks ja selle kustutas, mind häirib, et minu negatiivne tal küljes ei püsi ja et ma negatiivse panemise eest aeg maha 2k karistuse sain.
|
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
15.09.2006 19:47:41
|
|
|
mikkperv kirjutas: |
ok, voyager_esti arvamusega olen küll täiesti nõus. mind pole üldse häirinud see, et DigeBeni pidas mu postitust ärifoorumisse sobimatuks ja selle kustutas, mind häirib, et minu negatiivne tal küljes ei püsi ja et ma negatiivse panemise eest aeg maha 2k karistuse sain. |
loe nüüd palun uuesti läbi nevermindi, kui ühe foorumi adminni, arvamus asjast:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=2716132#2716132
tsitaat: |
1. negatiivne kommentaar on antud põhjendamatult.
kui moderaator teeb oma tööd, siis see töö on kõigi foorumi kasutajate hüvanguks ja foorumi sujuva toimimise tagamiseks.
sellele tööle põhjendamatult negatiivse kommentaari andmine ei ole aktsepteeritav! |
ehk siis selliseid põhjendamatult antud negatiivseid kommentaare kustutame edaspidigi ära
|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|