Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Vaidlused »  Parem HV »  Mis õigus on adminnidel või siis kõrgematel modedel endalt negatiivseid kommentaare eemaldada? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Demineerija
Kreisi kasutaja
Demineerija

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.04.2006 22:02:37 Mis õigus on adminnidel või siis kõrgematel modedel endalt negatiivseid kommentaare eemaldada? vasta tsitaadiga

Alles hiljuti sai üks minu käest negatiivse. Ning sai ka vastava ps, et enne ma ei kavatsegi seda ära võtta, kui on mulle ära selgitanud, mis ma valesti olin teinud, et karistada sain. Ei oleks ise selle pealegi tulnud, kui ta lõpuks mu pinnimise peale ei oleks öelnud. Nüüd tean ja arvestan sellega järgmine kord. Mõtleisn, et ok ülbitsesime mõlemad see selleks, et võtaks temalt nüüd negatiivse ära ja muudaks ära.. Aga ennäe... Mida pole seda pole... Saatsin PS küsimusega, et kuhu kadus.. Luges läbi ja vaikib.... Nimesid ma nimetama ei hakka aga lihtslat huvitab selline asi..
Kommentaarid: 122 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 101
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Overkilla
HV veteran

sõnum 05.04.2006 22:03:13 vasta tsitaadiga

Kõik on võrdsed! Mõned on lihtsalt võrdsemad kui teised. Kel raha, kel võimu, see teeb, mis endal hea. Egas kedagi.
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 80
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 05.04.2006 22:04:01 vasta tsitaadiga

Ega see kommentaaride eemadamine siin selle kunagise massilise kommentaaride kadumisega seotud ei ole? Lisaks võiksid siis juba "süüdlase" kasutajanime avalikustada. Pealkirja võiksid ka korrektseks muuta. Millise kommentaariga üldse tegu oli - mis seal kirjas oli? Äkki ebasündsuste tõttu eemaldatud?
Kommentaarid: 730 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 551
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 05.04.2006 22:04:50 vasta tsitaadiga

pole esimene kord icon_biggrin.gif
aga jah - niisama lampi lahmimised tuleks loomulikuld profiilist likvideerida
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 05.04.2006 22:07:34 Re: Mis õigus on adminnidel või siis kõrgematel modedel endalt negatiivseid kommentaare eemaldada? vasta tsitaadiga

Demineerija kirjutas:
Alles hiljuti sai üks minu käest negatiivse. Ning sai ka vastava ps, et enne ma ei kavatsegi seda ära võtta, kui on mulle ära selgitanud, mis ma valesti olin teinud, et karistada sain. Ei oleks ise selle pealegi tulnud, kui ta lõpuks mu pinnimise peale ei oleks öelnud. Nüüd tean ja arvestan sellega järgmine kord. Mõtleisn, et ok ülbitsesime mõlemad see selleks, et võtaks temalt nüüd negatiivse ära ja muudaks ära.. Aga ennäe... Mida pole seda pole... Saatsin PS küsimusega, et kuhu kadus.. Luges läbi ja vaikib.... Nimesid ma nimetama ei hakka aga lihtslat huvitab selline asi..

olen kursis selle juhtumiga.

Adminnid/supermoderaatorid ei tegutse kaootiliselt ja nad on väga palju selle heaks teinud, et HV foorum oleks selline nagu ta on.
Huupi nad allkirja või avatari õigusi ära ei võta, igasugused reeglid on neil reeglina pähe kulunud.
Kui nüüd kohe esimese hooga ei ole moderaator andnud linki, kus mingi asi on ära keelatud, siis see ei anna see sulle õigust lisada moderaatorile negatiivset.
Antud juhul oleksid võinud ka sina rohkem mõistvamavalt suhtuda ja mitte kraesse karata.

tagasi üles
Demineerija
Kreisi kasutaja
Demineerija

sõnum 05.04.2006 22:16:07 vasta tsitaadiga

Seda ma teemas ka tunnistasin. Aga kui pannakse ala vaata kkk ja ma seda mitu korda vaatan ning ei jaga matsu mis teema on.. Siis teeb hinge täis küll. Vaatasin teisi neid karistusi ja enamusel oli ilusti ära seletatud miks. Oleks vabandanudki rikkumise pärast... Aga kui minuga alustatakse ülbelt siis hmnjah. Pole just tuju siin kembelda. Ning eks igalühel on oma arusaam asjast. Kui küsides tuleb sulle aga sama vastus, et vaata paganama KKK siis teeb hinge täis ikka küll. Ja eks ma nüüd siis tean, et tegelikult vahet pole see, kui mõnel siin lademetes positiivseid. Negatiivseid saab ju mõni oma suva järgi minema koristada. Olgu kuidas olnud ei käitinud mina õigesti, kuid ka vastav mode... hmz.. No comments. Pärast tullakse mind maailmast kustukummiga ära nühkima..

EDIT: Esimeses ps võis tõesti mulje jääda, et ma räigelt vihane ta peale. Jura sõnastus lõpus. Aga ikkagi. On kuidas on siis. Võiks vähemalt seletuse panna, mis probleemiks. Sest tõsiselt, kui ta poleks lõpuks avaldanud põhjust poleks ma selle pealegi tulnudki ja uuesti suhteliselt sarnase allkirja pannud.

viimati muutis Demineerija 05.04.2006 22:21:00, muudetud 1 kord
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 05.04.2006 22:18:06 vasta tsitaadiga

Demineerija,

see "vaata KKK" on serveri poolt genereeritud automaatne teade icon_idea.gif
Moderaatori võimaliku ülbusega pole siin midagi pistmist.

Neid allkirjade ja avataride keelamisi on siin foorumis tuhandeid olnud ja kõigile on ühesugused lakoonilised teated läinud icon_wink.gif

Peace? icon_razz.gif

tagasi üles
Demineerija
Kreisi kasutaja
Demineerija

sõnum 05.04.2006 22:25:47 vasta tsitaadiga

No ... allkirja keelavas privaatsõnumis on viidatud, kust infot leida ... ei ole serveri poolt genereeritud.. Ja kui ma otseselt ütlen, et ma vaatasin uuesti üle KKK aga ma ei SAA ARU, mis ma valesti tegin. Ning mulle nii vastatakse... Siis jah. Mitu korda ma selgitama pean, et ma vaatasin juba sinna ja ei jaganud matsu lahti. Eriti tore on sellest aru saada, kui oma allkirja ei näe ka... Lõpuks uurisin lai see starforce oli. Ja ennäe 100 pikslit laiem, kui lubatud...

Ning peace muidugi. Lihtsalt tusaseks teeb... Ja negatiivsete eemaldamine ikkagi kuidagi kahtlane.. Kirjeldasin suhtelislet hoogsalt minul tekkinud probleemi... Aga vahet pole. Sain oma küsimusele vastuse kätte. Kuigi seda mitte mode käest, kellelt seda küsisin... Kõigi teiste ees vabandan aga see mode võib vabandust ootamagi jääda...

EDIT: To indre. Ei olnud seal ebasünnist midagi vast. Vihaselt ja kurjasti oli. Kuid kui seegi oli juba eemaldamist väärt siis ma ei imestaks, kui mõned siin ise tasakesi neid minema lasevad omal :) Oli kuidas on.

viimati muutis Demineerija 05.04.2006 22:28:27, muudetud 1 kord
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 05.04.2006 22:27:48 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Ja kui ma otseselt ütlen, et ma vaatasin uuesti üle KKK aga ma ei SAA ARU, mis ma valesti tegin.

see on juba kivi HV foorumi administraatorite kapsaaeda icon_redface.gif

tagasi üles
Demineerija
Kreisi kasutaja
Demineerija

sõnum 05.04.2006 22:30:38 vasta tsitaadiga

Ju oli tal endal ka paha päev olnud siis ja pahane kellegi peale juba eelnevalt :D Ei küsinud seda siin tegelikult laimamise jne pärast vaid lihtsalt huvitas, kuidas need asjad käivad :P Asi teeb suht nalja juba. 100 pikslit võib ikka paksu pahandust tekitada...
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 05.04.2006 22:32:24 vasta tsitaadiga

tsitaat:

100 pikslit võib ikka paksu pahandust tekitada...

njah, reeglid on paika pandud ja täitmiseks kõigile

See, et need reeglid kergesti leitavad pole, on administratsiooni viga icon_idea.gif
Wiki kasutuseletulekuga on lihtsalt niipalju asju muutunud, et kõike pole jõudnud teha.

tagasi üles
Demineerija
Kreisi kasutaja
Demineerija

sõnum 05.04.2006 22:34:23 vasta tsitaadiga

Täiesti nõus. Ja igati rahul oma karistusega, kui aru sain, et 100pikslit üle oli. Imestasin, et isegi niivähe sain. Keegi võiks väikese php skripti teha, mis kontrollib, kas asi vastab nõuetele. Koguaeg ka näpuga järge ajada ei suuda.
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 05.04.2006 22:38:13 vasta tsitaadiga

Tee mõnes pildieditoris tulevane avatar lahti ja vaata. See ei tohiks ju raske olla. IrfanView näitab ju kohe suuruse ja pikslite arvu ära. Isegi Windows suudab seda teha.
tagasi üles
Demineerija
Kreisi kasutaja
Demineerija

sõnum 05.04.2006 22:39:51 vasta tsitaadiga

indre329 kirjutas:
Tee mõnes pildieditoris tulevane avatar lahti ja vaata. See ei tohiks ju raske olla. IrfanView näitab ju kohe suuruse ja pikslite arvu ära. Isegi Windows suudab seda teha.

Ma võin küll loll olla aga mnjah. Neid mõõte näeb kenasti ka brauserist lahkumata. Parem klikk ja properties pildil kasvõi. Aga tänan lahke soovituse eest...
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 05.04.2006 22:50:59 vasta tsitaadiga

Ei, mitte, et sa loll oleksid, aga PHP juurdekribamine on selles valdkonnas küll mõttetu - seda saab ju kontrollida ise.
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 05.04.2006 22:52:49 vasta tsitaadiga

selle kontrolli kehtestamine tähendaks sisuliselt allkirja pildi laadimist serverisse.
Samal põhjusel pole näiteks implementeerinud ka avatari otse oma arvutist üleslaadimist.

tagasi üles
Demineerija
Kreisi kasutaja
Demineerija

sõnum 05.04.2006 22:55:37 vasta tsitaadiga

Mugavus ;) Ma parem ei hakka sulle seletama, kuidas seda mõtlesin... Alati üritatakse kõike mugavamaks teha. Ning see on reaalne võimalus, kuidas modedel tööd vähem oleks. Vähemalt pildi suurust ei peaks uudistama. Aga eks ta ole... Keegi võiks selle teema nüüd lukku pista enne, kui päris käest läheb. :)

EDIT: Tanel pagan sa nii kiire oled :D
Egas jah ilma pildi servusse laadimiseta seda suurust just selgeks ei tee....
tagasi üles
Westswamp
HV Guru
Westswamp

sõnum 05.04.2006 22:57:02 vasta tsitaadiga

Lisaks, et kasutajate kommenteerimine on siiski mõeldud ärilistel eesmärkidel kasutaja kohta hinnangu andmiseks. Nii see ka algul loodi, et oleks teistel ülevaade kas tasub selle kasutajaga äriajada.
Ja isiklik arvamus, et kellegi tegevus foorumis ei kuulu teiste poolt avalikult kommenteerimisele, kui pole isikuga ise kohtunud ega muud kokkupuudet olnud.
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
Demineerija
Kreisi kasutaja
Demineerija

sõnum 05.04.2006 22:58:58 vasta tsitaadiga

Nojah... Eks ma kolin üldse siit minema siis. Mis ma veel valesti teinud olen siis? Tehke uus teema. Demineerija möödapanekud. Siis saab kindlasti nalja. icon_biggrin.gif
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 05.04.2006 23:30:26 vasta tsitaadiga

Demineerija, nüüd on KKK lehel kõige üleval ära toodud otselingid erinevatele piirangutele thumbs_up.gif
http://wiki.hinnavaatlus.ee/index.php/Korduma_Kippuvad_K%C3%BCsimused

tagasi üles
kotmarjak
HV Guru
kotmarjak

sõnum 06.04.2006 07:27:10 vasta tsitaadiga

Tanel, põhimõtteliselt sa võid negatiivse ükskõik kellele, mis tahes põhjusega panna. Siin foorumis kehtib ka ju sõnavabadus (teatud piirides)
Westswamp
HV Guru
Westswamp

sõnum 06.04.2006 09:11:10 vasta tsitaadiga

kotmarjak kirjutas:
Tanel, põhimõtteliselt sa võid negatiivse ükskõik kellele, mis tahes põhjusega panna. Siin foorumis kehtib ka ju sõnavabadus (teatud piirides)
Ja mis sellest siis lõpuks väljatuleks. Kuule kotmarjak, su avatar ei meeldi mulle, negatiivne kom teele.
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
nevermind
HV Guru
nevermind

sõnum 06.04.2006 09:54:57 vasta tsitaadiga

Westswamp kirjutas:
kotmarjak kirjutas:
Ja mis sellest siis lõpuks väljatuleks. Kuule kotmarjak, su avatar ei meeldi mulle, negatiivne kom teele.

ma ise põhimõtteliselt ei poolda negatiivsete või ka muude kommentaaride kustutamist!
seda olen alati ka kustutamise sooviga mulle kirjutajatele väitnud tuues eeskujuks oma profiili, millest oleks ju lihtsamast lihtsam need kommentaarid eemaldada!

paraku on siin paar aga, mille tõttu olen vahel sellele põhimõtte vastaselt käitunud:

1. negatiivne kommentaar on antud põhjendamatult.
kui moderaator teeb oma tööd, siis see töö on kõigi foorumi kasutajate hüvanguks ja foorumi sujuva toimimise tagamiseks.
sellele tööle põhjendamatult negatiivse kommentaari andmine ei ole aktsepteeritav!

2. kommentaar on täiesti sisutühi
näiteks "bööö", siis ei ole see sobiv põhjus ei positiivseks ega negatiivseks hinnanguks!

3. kommentaare on tehtud topelt. kas siis ekslikult või ka meelega
ühe eksemplari kustutamine ei mõjuta hinnangute summat, sest hinnangut saab iga kasutaja anda ainult ühe teise kasutaja kohta.

voyager_est
HV Guru
voyager_est

sõnum 06.04.2006 11:07:59 vasta tsitaadiga

Ja ma lisaks nevermind'i viimasele postitusele seda juurde, et minu senise kogemuse järgi tavaliselt
kommentaare ei kustutata paugust ära, kui tundub, et kommentaar ei ole mingil põhjusel sobilik.
Isegi kui kasutajad annavad vihje või kaebavad mingi alusetu/ebaõglase kommentaari peale,
siis moded arutavad tõstatatud probleemi ja edasise tegutsemise ikka üheskoos läbi.
Muidugi on erandeid täiesti ilmsete juhtumite puhul.
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
mikkperv
HV vaatleja
mikkperv

sõnum 15.09.2006 16:37:24 muki kiusab vasta tsitaadiga

mul ka probleeme ühe moderaatoriga. panin talle negatiivse, sest ta kustutas ühe mu postitustest ära. sellepeale ta kustutas negatiivse ära, nii ma panin selle siis uuesti. peale 4-5 korda, sain sellise tegevuse eest erijärgu, aeg maha 60 ja siis 2k. miks moderaatorid võivad oma negatiivseid kustutada, kui mul on arvamus kellestki, siis on see minu oma ja mul on õigus seda öelda ju. või on uued kasutajad automaatselt alamast seisusest ja neil pole õigust oma arvamusele ega selle väljendamisele.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Vaidlused »  Parem HV »  Mis õigus on adminnidel või siis kõrgematel modedel endalt negatiivseid kommentaare eemaldada? mine lehele 1, 2  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.