Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
roostevaba
HV veteran

|
10.09.2006 21:54:04
|
|
|
Draqula kirjutas: |
- Sügisest peaks lisanduma võimalus kasutada videolaenutuselaadset teenust. Õhtul on igav, valid nimekirjast filmi ja vaatad. Loomulikult tuleb eraldi maksta, kuid kokkuvõttes ikka mugavam kui kuskile videolaenutusse jalutada, eriti siis kui sõbrad juba külas ja kerge õlle sees. |
vot see on nüüd küll hea uudis
_________________ White Powwa! |
|
Kommentaarid: 173 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
161 |
|
tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
11.09.2006 11:09:56
|
|
|
VOD ehk Video On Demand on tegelikult väga huvitav (kuid ka tehniliselt keeruline) lahendus.
sõltub muidugi mis filmid VOD-laenutusse tulevad ja palju ja kuidas (mis viisil, näiteks automatiseeritud SMS süsteem oleks kõige parem) vms selle eest tuleks maksta.
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
1 :: |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
blas
Kreisi kasutaja

|
11.09.2006 11:15:31
|
|
|
heli keelsus ja subakate oma samuti viskavad mulgi vimkasid. ei teagi, kelle süü rohkem-kas viasati või starmani.
oma aruga arvasin, et viasati bläkk.
_________________ The truth is out there |
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
11.09.2006 11:50:02
|
|
|
Olen ise kah mõnda aega juba starmani kaabeltelevisiooni klient ja kurta otseselt ei saa.
Mis aga häirib.. on see, et teatud kanalitel on "default" keeleks starmani poolt pandud vene keel. Iga kord kui tahan seda konkreetset kanalit vaadata (nt.. jetix vms.. väga nunnu axcion multikate kanal), nõuab teler, et vahetaksin helisüsteeme (2 nupu vajutust) & alles peale seda.. saan nautida kanalit õiges keeles. Teler ei toeta eraldi kanalitele "helisüsteemi" salvestamist.
Kas keegi starmani klientidest on leidnud mingi nipi, kuidas default keeli vahetada (endale pole jetix'i teistel sagedustel silma jäänud)?
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
suurpealik
HV Guru

|
11.09.2006 11:51:23
|
|
|
Kas jutt käib digi-tv-st või analoogist? Digiga on minul küll kõik by default Inglise keels
_________________ Apple business solution partner. |
|
Kommentaarid: 227 loe/lisa |
   |
3 :: |
195 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
11.09.2006 14:31:17
|
|
|
Ju vist.. analoog. starmani Digi-tv paketi vastu pole huvi tundnud, sest praegune kaablist tulev pildi kvaliteet tundub täiesti piisav.
Seda ma tean, et isegi elioni digitv paketil on "jetix" ka ilmaigasuguse pealelugemiseta. Äkki on see.. idanaabri dub lihtsalt paratamatu õnnistus, mida peab taluma, kui digitv paketti ei võta?
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
11.09.2006 16:10:03
|
|
|
Timberg kirjutas: |
Ju vist.. analoog. starmani Digi-tv paketi vastu pole huvi tundnud, sest praegune kaablist tulev pildi kvaliteet tundub täiesti piisav.
Seda ma tean, et isegi elioni digitv paketil on "jetix" ka ilmaigasuguse pealelugemiseta. Äkki on see.. idanaabri dub lihtsalt paratamatu õnnistus, mida peab taluma, kui digitv paketti ei võta? |
Ütleks nii, et pildi kvaliteet on digitv hüvedest üsna väike osa. Mul oli ka ilma digita väga hea pilt, kuid nähes sugulaste juures kui mugav oli digitv (vaata ülevaltpoolt mu postituses välja toodud plusse), siis ei tekkinud küsimust kas võtta või mitte. Sama asi oli ühe mu sõbraga, kes arvas et see digitv üks mõttetu tilulilu ja pilt niigi hea. Korra käis külas, nägi kui mõnus see kasutada ning homne päev oli digi tellimus sees.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
11.09.2006 18:05:24
|
|
|
Kahjuks ei ole mul neid funtksioone siiski vaja.
Timberg kirjutas: |
Olen ise kah mõnda aega juba starmani kaabeltelevisiooni klient ja kurta otseselt ei saa.
Mis aga häirib.. on see, et teatud kanalitel on "default" keeleks starmani poolt pandud vene keel. Iga kord kui tahan seda konkreetset kanalit vaadata (nt.. jetix vms.. väga nunnu axcion multikate kanal), nõuab teler, et vahetaksin helisüsteeme (2 nupu vajutust) & alles peale seda.. saan nautida kanalit õiges keeles. Teler ei toeta eraldi kanalitele "helisüsteemi" salvestamist.
Kas keegi starmani klientidest on leidnud mingi nipi, kuidas default keeli vahetada (endale pole jetix'i teistel sagedustel silma jäänud)? |
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tauri1
HV vaatleja
|
12.09.2006 11:28:05
|
|
|
starman on täitsa tore ettevõte... kohas kus ma kunagi elasin oli nett pandud sisse nii, et igale korterile kindel IP aadress.
Sai siis välja uuritud mis süsteemiga asi toimib... neti eest polnud kunagi vaja maksta
Naabrid olid ainult vahepeal vihased kui netti läksid ja avastasid et IP aadessitega mingi konflikt on
_________________ KORRALIK TÖÖLAUD 2199 KROONI, HIND SISALDAB TRANSPORTI EESTI PIIRES!
WWW.BASIC.EE |
|
tagasi üles |
|
 |
p2tu
HV kasutaja

|
13.09.2006 12:14:02
|
|
|
- Lihtne on telekava funktsiooniga märkida ära kõik mida õhtu jooksul plaanid vaadata ning rohkem kava pole vaja välja otsida, ega kella vaadata.
- Iga kord kui kanalit vahetad näed ära mis kanaliga tegu ja mis hetkel jookseb, kiire liigutusega on võimalik näha ka mis tuleb järgmiseks.
- Väga hea pilt.
- Sügisest peaks lisanduma võimalus kasutada videolaenutuselaadset teenust. Õhtul on igav, valid nimekirjast filmi ja vaatad. Loomulikult tuleb eraldi maksta, kuid kokkuvõttes ikka mugavam kui kuskile videolaenutusse jalutada, eriti siis kui sõbrad juba külas ja kerge õlle sees. |
Minu jaoks jällegi täiesti ebaolulised asjad, võiks öelda isegi et mõttetud. Vaatan telekat max 2-3h päevas ja mitte iga päev ning selleks mingit digitaalset saatemärkimist või muud paska ma ei taha. Piisab kui pilt ja heli head on.
Eks see digitv paras haip on. Üks samm edasi, kaks tagasi.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
13.09.2006 13:12:08
|
|
|
p2tu kirjutas: |
- Lihtne on telekava funktsiooniga märkida ära kõik mida õhtu jooksul plaanid vaadata ning rohkem kava pole vaja välja otsida, ega kella vaadata.
- Iga kord kui kanalit vahetad näed ära mis kanaliga tegu ja mis hetkel jookseb, kiire liigutusega on võimalik näha ka mis tuleb järgmiseks.
- Väga hea pilt.
Minu jaoks jällegi täiesti ebaolulised asjad, võiks öelda isegi et mõttetud. Vaatan telekat max 2-3h päevas ja mitte iga päev ning selleks mingit digitaalset saatemärkimist või muud paska ma ei taha. Piisab kui pilt ja heli head on.
Eks see digitv paras haip on. Üks samm edasi, kaks tagasi. |
Kui sa oled seda proovinud ja tõesti vajadus puudub, siis ok, respekteerin su arvamust.
Kuid üldjoontes olen siiski kindel, et digiTV on üks neist teenustest mis pole loodud silmas pidades vajadust, vaid oma olemasoluga loovad vajaduse. Ehk siis kasutad mõnda aega ja pärast ei saa aru kuidas enne üldse sai.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
13.09.2006 14:12:49
|
|
|
p2tu kirjutas: |
- Väga hea pilt.
Eks see digitv paras haip on. Üks samm edasi, kaks tagasi. |
Kui sa oled seda proovinud ja tõesti vajadus puudub, siis ok, respekteerin su arvamust.
Kuid üldjoontes olen siiski kindel, et digiTV on üks neist teenustest mis pole loodud silmas pidades vajadust, vaid oma olemasoluga loovad vajaduse. Ehk siis kasutad mõnda aega ja pärast ei saa aru kuidas enne üldse sai. |
p2tu su jutt suht mõttetu, samahästi keegi, kes üldse telekat ei vaata, arvab ka sinu 2-3 tundi telekavaatamist täielikuks mõttetuseks (kusjuures ma küll nii palju päevas ei vaata, kuid samas digiTV peale olen juba mõelnud küll) ja ei saa aru miks üldse televiisorit vaja on, et paras haip. jne jne jne
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Firefly
HV Guru

|
13.09.2006 15:31:49
|
|
|
namstoop, see on MUGAVUS. Ja rohkem pole mõtet vaielda.
|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
141 |
|
tagasi üles |
|
 |
voyager_est
HV Guru

|
13.09.2006 22:03:31
|
|
|
No siin kohal pole midagi vaielda. Digi-TV saab ühel või teisel viisil normiks, analoog sihtsalt sureb välja. Kui ise ei sure, siis Euroopa Komisjoni direktiivid saadavad analoogsüsteemid aastaks 2012 sunniviisiliselt hingusele. Tehnikaprogressile pole mõtet vastu punnida. Ainult lollid ja maailmaklassi ujujad ujuvad vastu voolu.
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jänes
HV kasutaja
|
13.09.2006 22:47:26
|
|
|
voyager_est kirjutas: |
No siin kohal pole midagi vaielda. Digi-TV saab ühel või teisel viisil normiks, analoog sihtsalt sureb välja. Kui ise ei sure, siis Euroopa Komisjoni direktiivid saadavad analoogsüsteemid aastaks 2012 sunniviisiliselt hingusele. Tehnikaprogressile pole mõtet vastu punnida. Ainult lollid ja maailmaklassi ujujad ujuvad vastu voolu. |
... ja tugev voolus tõmbab endaga paratamatult palju saasta kaasa.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
14.09.2006 11:10:37
|
|
|
endal pole küll olnud digiga eelmainitud probleeme, kui tv1000 supakad puuduvad, vajutan txt nuppu ja lisan supaka, kanalivahetused ilusad sujuvad ja kiiremad kui vanematel elioni digitv'ga. telekava on muutunud asendamatuks ja samuti ei taha enam analoogi pilti kuidagi vaadata.
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lemmy
Kreisi kasutaja

|
15.09.2006 13:42:44
|
|
|
High-Q kirjutas: |
sõltub muidugi mis filmid VOD-laenutusse tulevad ja palju ja kuidas (mis viisil, näiteks automatiseeritud SMS süsteem oleks kõige parem) vms selle eest tuleks maksta. |
Milleks tagasi kiviaega minna? SMS oleks kuidagi kohmakas ja tülkas.
Tasumine ikka koos igakuise arvega.
Digi-TV'ga see asi küll, et harjud jubedalt nende mugavustega ära. Pidevalt on tahtmine ka mujal analoogi vaadates pult haarata, et tsekkida kaua saade veel käib ja mis järgmiseks tuleb, millest film räägib, kes mängivad jne.. EPG's saadete reserveerimine ka igati abiks, kuna tihtipeale kipub õigel ajal saate algus meelest minema ja siis täiesti omal kohal.
_________________ Vähem möla, pikem samm! |
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2tu
HV kasutaja

|
15.09.2006 17:08:06
|
|
|
namstoop kirjutas: |
p2tu su jutt suht mõttetu, samahästi keegi, kes üldse telekat ei vaata, arvab ka sinu 2-3 tundi telekavaatamist täielikuks mõttetuseks (kusjuures ma küll nii palju päevas ei vaata, kuid samas digiTV peale olen juba mõelnud küll) ja ei saa aru miks üldse televiisorit vaja on, et paras haip. jne jne jne |
oled loll või pubekas?
ma räägin enda seisukohast, sorry, kui mulle on oluline pildi kvaliteet ja subtiitrid ning üks kahest on p*sk, siis on pool teenusest ka p*sk, MINU JAOKS!
tore kui teistel asi funkab ja keegi rahul on. väga hea.
mul pole kunagi starmaniga probleeme olnud, aga digitv puhul jääb mulje, et asi on väga bugine ja ligadi-logadi.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
15.09.2006 18:16:27
|
|
|
tsitaat: |
mul pole kunagi starmaniga probleeme olnud, aga digitv puhul jääb mulje, et asi on väga bugine ja ligadi-logadi.
|
kui starman juba ise ütleb, et nende jaoks on digi-tv arendamine (sellesse investeerimine) mõttetu kuna analoogis saavad kõik kanalid ka kenasti kliendile tarnitud, mis sa siis saada tahad
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
15.09.2006 18:44:18
|
|
|
indrekp kirjutas: |
|
kui starman juba ise ütleb, et nende jaoks on digi-tv arendamine (sellesse investeerimine) mõttetu kuna analoogis saavad kõik kanalid ka kenasti kliendile tarnitud, mis sa siis saada tahad  |
Millal, kus ja kuidas starman seda öelnud on?
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
15.09.2006 19:42:22
|
|
|
|
kui starman juba ise ütleb, et nende jaoks on digi-tv arendamine (sellesse investeerimine) mõttetu kuna analoogis saavad kõik kanalid ka kenasti kliendile tarnitud, mis sa siis saada tahad  |
Millal, kus ja kuidas starman seda öelnud on? |
oli vist siis kusagil meedias kus starmani esindaja seda ütles...kuna samal ajal oli teemaks elioni digi tv...ehk ennast maha tehes saab ehk inimestele muuseas edasi öelda, et digitv on mõttetu... samas ma ei ole kindel, et sealt seda täpselt nii kuulsin, teine variant oli see, et kuulsin seda tüübilt kes starmanile kehva kvaliteedi üle kurtis ja sarnase vastuse sai. igal juhul tuli selline jutt ca. 3-4 kuud tagasi..võimalik, et praeguseks on ringi mõeldud.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
15.09.2006 20:49:48
|
|
|
p2tu, sul on mingi sügavam isiklik mure või lihtsalt oled närviline noorsant? Kui sa esimesel korral aru ei saanud, siis kordan, et minu kommentaar käis sinu jutu kohta:
Eks see digitv paras haip on. Üks samm edasi, kaks tagasi.
|
seal sa ju halisesid selle kallal, et _sulle_ ei ole saadete märkimist ja telekava jms vaja, et vaatan ainult (sic!) 2-3 tundi päevas. Ja sellest tegid üldise järelduse, et digitv on haip. Kui see ei ole mõttetu jutt, mis see siis on? Objektiivne ja argumenteeritud sõnavõtt või?
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
ready
HV kasutaja
|
17.09.2006 16:37:35
|
|
|
|
Millal, kus ja kuidas starman seda öelnud on? |
Oli jah, sedamoodi väljaütlemine Starmani poolt, kui Elion oma digi-tv ga tuli. Öeldi siis täpsemalt seda, et Starmanil pole põhjus interneti kiirust tõsta ja et nende kliendid mingi interneti ja digi-tv pärast küll ära ei jookse. Aga nagu minu tutvusrinkonnas näha oli jooksevad ikka küll ja kuidas veel . Igatahes paari päeva pärast oli Starman sellest ülbest seisukohast taganenud ja teatas internetikiiruse tõstmisest . Nüüd, ise omades nii Elioni kui Starmani tv-d on hetkel Elion ikka mäekõrguselt üle, kuna Starman pakub oma digi-tv-d ainult käputäiele pealinnast.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Lemmy
Kreisi kasutaja

|
18.09.2006 02:42:44
|
|
|
ready kirjutas: |
Nüüd, ise omades nii Elioni kui Starmani tv-d on hetkel Elion ikka mäekõrguselt üle, kuna Starman pakub oma digi-tv-d ainult käputäiele pealinnast. |
Digi-tv leviala võrdlust pole juhtund kahjuks kuskil nägema. Samas kanalite valiku ning hinna poolest teeb Starman ikkagi Elionile pikalt ära. Teemapakettide hinnad on päris karmid.
_________________ Vähem möla, pikem samm! |
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
tarc
HV Guru

|
18.09.2006 10:52:01
|
|
|
kas on kellelgi veel olnud probleeme starmani internetiga eile hommikul (vähemalt 5 kuni 10.) ja täna (vähemalt5 kuni 9)?
_________________ Pakkumistes arvestan, et kodanik asub Tallinnas Tondil, kui profiilis pole märgitud teisiti.
Prosed, mälud, kettad, lcd-d, wifid, wwanid, laadijad ja muu. PS-is lähem inf. |
|
Kommentaarid: 840 loe/lisa |
   |
4 :: |
637 |
|
tagasi üles |
|
 |