Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 705, 706, 707  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tupsu
HV Guru
Tupsu

sõnum 12.09.2006 13:20:44 vasta tsitaadiga

Brom kirjutas:

Ja ebayd ei saa MITTE KUNAGI üldistada, kuna müüjad on kõik erinevad seega 140 ostu paarilt erinevalt müüjalt pole võrreldav 10 ostuga erinevatelt müüjatelt.

Naljamees, üle 140 positiivse ei saa ju kirjutada 10 erinevat müüjat . Nii palju võiks ju ikka teada. Lihtsalt on seal hulgas ka oksjone, kus olen lasknud ostu saksamaale saata. Oli kunagi selline hea ja tasuta transpordivõimalus sealt eestisse.
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 11 :: 200
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
voyager_est
HV Guru
voyager_est

sõnum 12.09.2006 15:42:41 vasta tsitaadiga

Plin500 kirjutas:
Veel üks küsimus, et kas toll võib määrata ise mingi hinna pakile, kui see nende arvates ei ühti selle numbriga, mis paki peale väärtuseks on müüja poolt pandud? Ning kas sel juhul pean mina ise sinna tolli minema seletust andma, kuigi see pole ju tegelikult minu teha, mis väärtus pakile müüja poolt peale pannakse.. icon_rolleyes.gif

Ja kui pakk läbib tolli, kust sel juhul saab asja üldse kätte?

Kui toll arvab, et hind ei kajasta imporditava eseme tegelikku väärtust,
siis tolli ekspert saab ise väärtuse määrata.
Aga tavaliselt nad tahavad saada arvet/saatelehte või muud taolist, kust õiget hinda näeb.

Kauba kätte saamise kohta seda, et praegu ma ei tea, kuidas täpselt asjad käivad...
Aga mõne aasta eest, kui me veel EU's ei olnud, siis mina sain oma nutsu kätte
Pallasti 28'st pärast tolli- ja käibemaksu tasumist.
Tõenäoliselt saad oma paki kätte kodukandi postkontorist ja maksad maksud seal samas.
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
mks
HV veteran

sõnum 12.09.2006 18:34:55 vasta tsitaadiga

Plin500 kirjutas:
Veel üks küsimus, et kas toll võib määrata ise mingi hinna pakile, kui see nende arvates ei ühti selle numbriga, mis paki peale väärtuseks on müüja poolt pandud? Ning kas sel juhul pean mina ise sinna tolli minema seletust andma, kuigi see pole ju tegelikult minu teha, mis väärtus pakile müüja poolt peale pannakse.. icon_rolleyes.gif

Ja kui pakk läbib tolli, kust sel juhul saab asja üldse kätte?

Põmst ÄRA LASE FEDEXI EESTI ESINDUSE TOLLIMAAKLERIL (NT LOGISTIKA) mitte mingil juhul tollida... mulle tegid nad päris mõnusalt külma, igatpidi arvutades tuli neile vaheltmakstud summaks LISAKS maakleritasule veel mingi 400 eeq... KÜSI NEILT DOKUMENDID, käi ise ära suur-sõjamäel (või siis lase sõbral käia, sellel ühesõnaga, kelle nimele asi tellitud), koosta sealse tollitöötaja abiga reisija deklaratsioon ja maksa vajalikud maksud vastavalt kauba saatelehele, mis on pakis (mudugi võid ka originaalarve esitada, ise tead), ja saad sealsamast kõrvalt laost kauba kätte...
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
voyager_est
HV Guru
voyager_est

sõnum 12.09.2006 18:39:38 vasta tsitaadiga

Mul on teile selline küsimus, et kas kellelegi on "Ebay Live Auctions" süsteemiga kogemusi icon_question.gif
tagasi üles
Alvaaro
HV Guru
Alvaaro

sõnum 12.09.2006 23:16:20 vasta tsitaadiga

No kurat mis kuradi kaarti numbreid ja adresse ta tahab seal teisel lehel registreerimisel või mis kaardid mul olema peavad selleks siis? icon_confused.gif
Kommentaarid: 216 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 3 :: 182
tagasi üles
pl1600
HV Guru

sõnum 12.09.2006 23:52:40 vasta tsitaadiga

sellest on küll juba jupp aega möödas, aga mäletamist mööda tegi ebay krediitkaardil mingi broneeringu, kontrollimaks isiku ehtsust
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
predator
HV Guru
predator

sõnum 13.09.2006 10:14:38 vasta tsitaadiga

E-bay`d päris mitu aastat kasutatud asjade ostmisel, 2× ka tünga saanud, üks oli Saksas autode tuunigjuppide müügiga tegelev juriidiline isik, kes vast põhja kõrbes ja e-bay`s siis lõpuks suisa õhku müüs icon_evil.gif, teine oli UK eraisik. Mõlemal oli pos. feedback skoor üsna korralik nii, et millegi peale ei saa kindel olla. Häving oli kokku ~4,5k. EEK. Ei ütleks muidu, et sakslastega kehvem oleks asju ajada kui brittidega, pigem vastupidi. Olen huvi pärast jälginud näit. läppar ja veidi kobedamate videokaartide (al. x850xt`st ülespoole) hindasid Saksa/Austria/UK/Iirimaa e-bay`s ja ei saa sealt kudagi asju odavamalt kui siit, USA`st võib saada (enamus ei saada väljapoole USA-Kanadat paraku) aga kui pead tollima hakkama või osutub transahind ülemäära kirveks (paljudel on suht kallis see transa), siis kaob ka sealt ostu mõte ära. Kasut. juppide puhul olen täheldanud, et siinsed HV müügihinnad on üldjuhul odavamad kui Saksa-UK oksjonite lõpuks kujunevad hinnad, teinekord võib ka jopata aga üldiselt on niimodi, vähemalt läppar ja videokaartidega aga ka brand mäludel tegelikult.
Kommentaarid: 177 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 154
tagasi üles
Plin500
HV piljardihai
Plin500

sõnum 13.09.2006 18:36:24 vasta tsitaadiga

nii, peale pikka ajamist ning meilide saatmist olen jõudnud nii kaugele, et homme kell 9 saab paki kätte. Täna käis sõber järgi seal pool 4, kuid öeldi, et 3 pannakse kassa kinni ning maksta pole võimalik enam, kuigi asutus 6'ni lahti. Ning pealekauba ei pidavat arvuti tööle minema, seega ei saa pabereid ka korda icon_lol.gif

Siiski hellati pool tundi tagasi ning öeldi, et saadi arvuti edukalt tööle ja homme võib järgi tulla. 386$ oli kogu maksumus pakil koos transaga ja tollis tahavad saada selle eest 955 eeku.

Nii et kokkuvõttes tuli pakk USA'st 6 päevaga ning Eesti Tollist saan kätte selle 4 päevaga icon_neutral.gif

haha20
HV kasutaja

sõnum 13.09.2006 21:33:01 vasta tsitaadiga

http://cgi.ebay.com/Dell-Latitude-D620-2GHz-2G-100G-7200RPM-256M-NVDA-XPPro_W0QQitemZ160029902784QQihZ006QQcategoryZ140080QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
sain teada, et transport selle pealt koju tuleks 185$, aga mis maksud tuleb veel lisaks maksta ? (käibemaks,tollimaks ?) kui nii, siis tuleb ikkagi kallis.. thumbs_down.gif

põhimõtteliselt müüja ütles, et ma ei saa vist paypal kasutada ja ta tahaks bank wire transferit aga kas u-neti virtuaalkaardiga saab paypal-i kasutada ?

"U-Kaart on virtuaalne pangakaart, mis on mõeldud ostude tegemiseks välismaistest internetikauplustest. U-Kaart kehtib ülemaailmselt kõigi internetikaupmeeste juures, kus on võimalik tasuda VISA kaardiga."
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
voyager_est
HV Guru
voyager_est

sõnum 13.09.2006 21:56:49 vasta tsitaadiga

haha20, selle sama teema eelpoolsetes postitustes on kuskil kirjas, et saab!
Aga sa proovi ära ja anna meile ka teada.
tagasi üles
haha20
HV kasutaja

sõnum 14.09.2006 10:55:07 vasta tsitaadiga

Asi tuleb teha ikkagi bank wire transferiga(ütles, et raha läheb sinna 2 päeva, homme lähen küsin pangast üle), ta ei ole nõus paypaliga, tundub turvaline kasutaja, kas teil on mingit kriitikat või vastuväidet ?
http://feedback.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewFeedback&userid=bunnypan&iid=160029902784&ssPageName=VIP:feedback:2:us
http://www.squaretrade.com/dis/jsp/seal.jsp?seal_id=077723759638&prefcode=cET
tagasi üles
mar6
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.09.2006 10:56:20 vasta tsitaadiga

Kaua tavaliselt pakk tuleb euroopast? Eriti Saksamaalt.
Kas on ka mingit erilist vahet näha kiiruses lennuposti ja maaposti vahel?
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 95
tagasi üles
predator
HV Guru
predator

sõnum 14.09.2006 11:07:38 vasta tsitaadiga

mar6 kirjutas:

päris kaua tuleb Pakk sealtkandist (vähemalt 2 nädalat). UPS vmt. kulleriga muidugi suht kiirelt aga ka hind on siis krõbedam.
Kommentaarid: 177 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 154
tagasi üles
mar6
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.09.2006 11:22:45 vasta tsitaadiga

predator kirjutas:
mar6 kirjutas:

päris kaua tuleb Pakk sealtkandist (vähemalt 2 nädalat). UPS vmt. kulleriga muidugi suht kiirelt aga ka hind on siis krõbedam.

Päris kaua siis. icon_neutral.gif
Huvitav ainult, et ükskord oli nii, et müüa pani paki posti reede õhtu poole ja teisipäeval oli pakk Saaremaa postkontoris olemas ja võis järgi minna icon_eek.gif Oli vist lennupost.

Edit: Saksamaalt.
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 95
tagasi üles
haha20
HV kasutaja

sõnum 14.09.2006 12:36:40 vasta tsitaadiga

kas kellelgi on kogemusi, näiteks raha ülekandmisel usasse, ma tean, et kui kiirülekanne teha, siis läheb 1 päevaga mingisse panka, mis edasi raha laiali kannab, aga kui kaua sellel pangal aega läheb ? icon_question.gif

edit: kas kellelgi on kogemusi näiteks, kas usas olevad välismaalasi(nt. eestlasi) kontrollitakse nende lennukisse võetavaid kotte või saab usast ostetud läpakaga niisama lennukile?
tagasi üles
Hallvatt
Kreisi kasutaja

sõnum 14.09.2006 16:20:44 vasta tsitaadiga

haha20 kirjutas:
kas kellelgi on kogemusi, näiteks raha ülekandmisel usasse, ma tean, et kui kiirülekanne teha, siis läheb 1 päevaga mingisse panka, mis edasi raha laiali kannab, aga kui kaua sellel pangal aega läheb ? icon_question.gif

Sõltub mitu panka tee peale jääb. St kui otse läheb. Üldiselt hoiab iga pank päevajagu raha kinni. Kiirülekanne päästab nii palju, et pank, kust sa selle teed, saadab raha kohe minema, mitte ei passi päevajagu. Kuskil nädalaga võiks ikka raha kohal olla, igasuguse kiirusega ülekandega.
Kommentaarid: 102 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 98
tagasi üles
Alfredo
HV kasutaja

sõnum 14.09.2006 19:43:01 vasta tsitaadiga

haha20 kirjutas:
http://cgi.ebay.com/Dell-Latitude-D620-2GHz-2G-100G-7200RPM-256M-NVDA-XPPro_W0QQitemZ160029902784QQihZ006QQcategoryZ140080QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
sain teada, et transport selle pealt koju tuleks 185$, aga mis maksud tuleb veel lisaks maksta ? (käibemaks,tollimaks ?) kui nii, siis tuleb ikkagi kallis.. thumbs_down.gif

Lisaks transpordile kuluvale summale on mul tunne, et sa pead ka laadimis-adapteri uue ostma siitmailt, kuna Euroopas on seinast tulevas kontaktis 220V, USAs aga teadupärast 110V. Mitte, et ma arvaks, et see midagi ületamatut oleks, aga siiski ... lihtsalt meeldetuletuseks.

Tupsu
HV Guru
Tupsu

sõnum 14.09.2006 20:03:33 vasta tsitaadiga

Alfredo kirjutas:
Lisaks transpordile kuluvale summale on mul tunne, et sa pead ka laadimis-adapteri uue ostma siitmailt, kuna Euroopas on seinast tulevas kontaktis 220V, USAs aga teadupärast 110V. Mitte, et ma arvaks, et see midagi ületamatut oleks, aga siiski ... lihtsalt meeldetuletuseks.

Uute läpakate toiteplokid on kõik universaalsed tänapäeval. Seega ainult vahetükki vaja.
tagasi üles
pl1600
HV Guru

sõnum 14.09.2006 21:03:01 vasta tsitaadiga

muu tehnika puhul võib see palju suuremaks probleemiks osutuda, spetsiifilised pinged/aparatuuripoolsed pistikud, igale suvalisele asjale ei hakka ju ka ostma jublakat http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi?artnr=615-8432
tore kui 25.- ga läbi saab icon_smile.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
haha20
HV kasutaja

sõnum 14.09.2006 22:01:29 vasta tsitaadiga

pl1600 kirjutas:
muu tehnika puhul võib see palju suuremaks probleemiks osutuda, spetsiifilised pinged/aparatuuripoolsed pistikud, igale suvalisele asjale ei hakka ju ka ostma jublakat http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi?artnr=615-8432
tore kui 25.- ga läbi saab icon_smile.gif

jup icon_wink.gif seal on ka 110-230V aga, kahjuks jääb vist see ost ära..
tänan abi eest icon_smile.gif
tagasi üles
Alfredo
HV kasutaja

sõnum 15.09.2006 13:39:56 vasta tsitaadiga

Tupsu kirjutas:
Alfredo kirjutas:

Uute läpakate toiteplokid on kõik universaalsed tänapäeval. Seega ainult vahetükki vaja.

Tänud info eest. Pole läpakatega nii palju tegemist olnud ja info kulub marjaks ära. Kui vaid pea suudaks meelde jätta, mida meeles vaja pidada.

Alvaaro
HV Guru
Alvaaro

sõnum 16.09.2006 16:05:49 vasta tsitaadiga

keegi järgmise kuu alguses aitaks ühe asja ära tellida saksa ebayst? icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 216 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 3 :: 182
tagasi üles
Hallvatt
Kreisi kasutaja

sõnum 16.09.2006 22:47:03 vasta tsitaadiga

Alvaaro kirjutas:
keegi järgmise kuu alguses aitaks ühe asja ära tellida saksa ebayst? icon_rolleyes.gif

võib. eks saada priva.
Kommentaarid: 102 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 98
tagasi üles
Tupsu
HV Guru
Tupsu

sõnum 18.09.2006 13:41:13 vasta tsitaadiga

Kuna järgmise kuu algul planeeritud sõbral saksamaalt ebayst ostetud suvila ära toomine, siis saab ehk ka mõne väiksema asjaga abiks olla.
tagasi üles
voyager_est
HV Guru
voyager_est

sõnum 18.09.2006 19:28:05 vasta tsitaadiga

Tupsu kirjutas:
Kuna järgmise kuu algul planeeritud sõbral saksamaalt ebayst ostetud suvila ära toomine, siis saab ehk ka mõne väiksema asjaga abiks olla.

Mis kuupäeval - ligikaudu?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 705, 706, 707  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.