Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 84, 85, 86 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
42%
 42%  [ 222 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 200 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 48 ]
hääli kokku : 521

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
taavi
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.09.2006 10:38:46 vasta tsitaadiga

prophet, pigem vastupidi. internet töötab, tv osa on hullemas seisus.

indrekp kirjutas:
põhipakett rahva soove arvestates koostatud

on ta jee. näidatakse seda, mida väljamaalt eestisse kõige odavamalt müüakse (loe: see, mis venemaal ja ida-euroopas hästi kaubaks läheb). soovide jutt on bs.
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
aht0
HV veteran

sõnum 06.09.2006 10:46:00 vasta tsitaadiga

Portscanneriga LANi ip-ruumi nuhkides sain Amino digiboxi ip kätte, telneti, ftp ja pop3 pordid on lahti. Keegi äkki oskab telnetiga ligipääsemiseks tehaseseadistuse kasutajatunnuse ja parooli öelda..? netis nuhkimine ei aidanud icon_sad.gif
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 71
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 06.09.2006 11:38:17 vasta tsitaadiga

taavi kirjutas:
[b][user]
indrekp kirjutas:
põhipakett rahva soove arvestates koostatud

on ta jee. näidatakse seda, mida väljamaalt eestisse kõige odavamalt müüakse (loe: see, mis venemaal ja ida-euroopas hästi kaubaks läheb). soovide jutt on bs.

kas mujal näidatakse tasulisi (loe: paremaid kanaleid) ilma rahata? baaspakett sisaldab eesti kanaleid, soome kanaleid, multikaid, muusikat, seepi, uudiseid, filme, sporti, loodus- ja tõsielukanaleid. valik on minumeelest üsna lai ja kuigi ka kõigist nendest on ka paremaid versioone ei saa neid ilma lisatasuta edastada. meie mõistes on need parimad kanalid mida on võimalik edastada, vähe ma ei sooviks siis näha meerikamaal näha olevaid fox ja hdtv kanaleid kus uued seriaalid ja filmid ning hea pildikvaliteet, või inglaste sky pakett või skandinaavia canal+ digital...aga eestlane seda kinni maksta ei jõuaks vähe sellest, et kanalite edastajad on pirtsakad ja peavad eestit mitte millekski. tuleb lihtsalt arengut oodata..seni võtta mida näha tahetakse..

tsitaat:

Portscanneriga LANi ip-ruumi nuhkides sain Amino digiboxi ip kätte, telneti, ftp ja pop3 pordid on lahti. Keegi äkki oskab telnetiga ligipääsemiseks tehaseseadistuse kasutajatunnuse ja parooli öelda..? netis nuhkimine ei aidanud

ja mis sa selle teadmisega peale hakkad, keerad purki ja garantii läinud? laod 2500 välja ja rohkem kanaleid sa ikka nägema ei saa.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
ruutu
HV vaatleja
ruutu

sõnum 06.09.2006 13:51:46 vasta tsitaadiga

leits kirjutas:
Linnapea ei logise midgai. Ma elan maakohas icon_wink.gif Esimene oli küll nightmare. Siis sai neid 3x tülitatud ja sõimatud (haardcoorilt). Siis hakkasid it-mehed tegutsema. nüüd asi juba 2t nädalat probleemideta töötab. Kiirused on normid jms. Hetkel TV järel ja saan rahulikult 750kb/s stable kätte.

Usu mind, sõimamine ei pane it-mehi tegutsema. Sellega rikud sa ainult teenindaja tuju kes peab peale kõne suitsupausile minema ja teised kliendid istuvad liinil ning ootavad ...
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
leits
HV Guru
leits

sõnum 06.09.2006 15:41:59 vasta tsitaadiga

ruutu kui sa helistad 2x ja räägid ilusat juttu ning midgai ei toimu mis sa teed? Helistad kolmandat korda, räägid natukene karmimalt ja asi aitab.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 23
tagasi üles
ready
HV kasutaja

sõnum 06.09.2006 17:41:37 vasta tsitaadiga

mks kirjutas:
no aga kui on tarneprobleemid, siis peaks ju jaamu ikkagi ehitama järjest, mitte nii, et hüpatakse üle jaamade (praegu küll selline tunne, et kuna tarneprobleemid, siis uute seadmete saabudes jäetakse osad jaamad vahele ja jätkatakse sealt, kust ajakava järgi peaks jätkama)? põmst ok, ma saaks aru, et netis teostatav kontroll oleks mulle öelnud, et nii ja naa... aga et seda ütleb telefoni teel klienditeenindaja, siis on asi küll veidike palju venima jäänud... praegu seisavad mul seadmed kapi peal tühja, garantii jookseb (mitte et ma loodaks, et mul seda vaja läheb, aga ikkagi)... STV pildi (olematu) kvaliteet hakkab üle viskama juba, lund sajab kogu aeg, STV ei oska midagi teha... vahepeal kaob pilt ära, siis pakub STV mulle tehnikut, et see minu korteris olevad juhtmed üle vaataks (aga ok, see juba STV teema)...

Sama siin s.t. seadmed kapipeal tolmu kogumas... Algul lubati ja siis mõne päeva möödudes helistati, et nii ruttu ikka ei saa. Samas avaldati arvamust, et ärgu ma siiski seadmeid tagastagu ja küll varsti saab. Nüüdseks siis juba sellest kaks nädalat ja ootajale see ikka väga pikk aeg icon_wink.gif , tegu siis Tartu Annelinnaga
tagasi üles
Mr.D
HV kasutaja

sõnum 06.09.2006 19:43:50 vasta tsitaadiga

Ega keegi ei oska öelda, kuidas Sof2'e (mp-test versioon) serverit tööle saaks korralikult speedtouch 780 ruuteri peal?
Probleem seisneb selles, et serveri iseenesest töötab (ühendada saab ip'd kasutades), aga serverite listi see ei ilmu (kaasa arvatud all-seeing-eye).
Kõik vajalikud pordid on avatud ja ise kahtlustan, et heartbeat'i ei suuda master serverisse millegipärast ära saata. (heartbeat - see asi, millega hoitakse servereid nimekirjas elus)
Varem, kui oli ainult linksys'i ruuter (wrt54gl), siis oli kõik korras ja server töötas.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
indu
HV veteran
indu

sõnum 06.09.2006 23:19:04 vasta tsitaadiga

Mr.D kirjutas:
Ega keegi ei oska öelda, kuidas Sof2'e (mp-test versioon) serverit tööle saaks korralikult speedtouch 780 ruuteri peal?
Probleem seisneb selles, et serveri iseenesest töötab (ühendada saab ip'd kasutades), aga serverite listi see ei ilmu (kaasa arvatud all-seeing-eye).
Kõik vajalikud pordid on avatud ja ise kahtlustan, et heartbeat'i ei suuda master serverisse millegipärast ära saata. (heartbeat - see asi, millega hoitakse servereid nimekirjas elus)
Varem, kui oli ainult linksys'i ruuter (wrt54gl), siis oli kõik korras ja server töötas.

http://192.168.1.254/cgi/b/games/cfg/?ce=1&be=0&l0=2&l1=3
vali mänguks sof ja asi töötab icon_wink.gif
kui ei siis pane firewalile disable ka peale

jagr
HV vaatleja

sõnum 07.09.2006 15:28:42 vasta tsitaadiga

Eile õhtul 17:00 paiku liitusin DigiTV-ga (lubati esmaspäevaks) ja täna hommikul kell 08:30 juba vaatasin. Normaalne icon_razz.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Mr.D
HV kasutaja

sõnum 07.09.2006 15:44:25 vasta tsitaadiga

Pordid olid eelnevalt juba suunatud ja asi ei tööta. (kui panin selle varem olemas-oleva sof'i, siis ei suutnud isegi välise ip'ga serverisse connectida ja selles mõtter ei tööta, et ühesgi serveri listis seda serverit ei ole, ainult ip'ga suudab connectida)
Firewall on ka maas.
Aga kas keegi sof2 mp-test serveri tööle saanud digitv+kodu3? (kui on, siis äkki mul tarkvaraline viga mingi)
tagasi üles
leits
HV Guru
leits

sõnum 07.09.2006 16:11:24 vasta tsitaadiga

Mr.D on sul üldse kallim ühendus, millel on pordid lahti? Odavamal yhendusel pordid kinni.
tagasi üles
Mr.D
HV kasutaja

sõnum 07.09.2006 16:49:51 vasta tsitaadiga

Jah mul on kallim ühendus.
Mainin veel ära, et välise ip aadressiga saab ainult siis ühendada, kui upnp enabled.
tagasi üles
Max Powers

sõnum 07.09.2006 19:39:18 vasta tsitaadiga

Krt, iga õhtu kella 18st kaob mul internet ja televisioon icon_mad.gif
Tavaliselt tuleb ~20 minutiga tagasi, aga täna ei tulnud nii ruttu. Sai siis klienditoele helistatud ja peale 20 minutilist muusika
kuulamist tegime koos teenindaja Indrekuga veel korra ruuteri restardi. Peale seda tõdesime koos, et ei aita.
Väidetavalt anti juhtum spetsialistidele edasi. Ei tea, kas nende tööst või muust, aga igal juhul tagasi nett on.
Eks näis mis homme sel ajal toimub.
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 07.09.2006 19:39:57 vasta tsitaadiga

mina olen avastanud, et digibox läheb vahest lolliks... ei saa miskit faili kätte, kuigi nett töötab ideaalselt
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
leits
HV Guru
leits

sõnum 07.09.2006 19:40:58 vasta tsitaadiga

Magic, loomulik kadu, mis teha:D mul ka vahest paneb segast. korra vool tagant ja ok. Viasat nus*sib imo rohkem.
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 07.09.2006 19:45:51 vasta tsitaadiga

leits kirjutas:
Magic, loomulik kadu, mis teha:D mul ka vahest paneb segast. korra vool tagant ja ok. Viasat nus*sib imo rohkem.

täpselt nii... vana hea vool tagant aitab thumbs_up.gif
Ega ei kurda, sest kui töötab, siis hästi icon_smile.gif
Viasatist pole mõtet rääkida jah... see standard pakett ikka nii haigelt tundlik, et maapiirkonnas kõrge masti otsas jääb pildi kvaliteet ikka väga kehvaks...pann annab nii kergelt tuulele järgi, et lootusetu vaadata suurema tuulega.
Endal kodus vaid tiba suurem, aga jäigem pann vanast ajast ja see küll tuulele ei allu icon_smile.gif
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
water
Kreisi kasutaja

sõnum 07.09.2006 20:20:42 vasta tsitaadiga

kuna olen niiöelda "gamer", siis tekkis küsimus, et kas ei ole võimalik kuidagi pingi väiksemaks saada, vana 1/256 ühendusega oli mul eestis ping ca 15ms, nüüd kui isegi dtv väljas, on ping 25 kandis ja see annab juba suht palju tunda fps mängudes. Error Controli vist ei saa maha võtta, kuna siis kaob telekast pilt ära, või olen midagi valesti aru saanud ?
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
K_
HV kasutaja
K_

sõnum 07.09.2006 21:22:32 vasta tsitaadiga

Tere! Mul sihuke probleem digiTV-ga, et ruuter nussib näkku koguaeg, nimelt tahab suht sagedasti restarti, sest muidu digiTV lihtsalt hakkab hakkima aga kuna arvutis mõned tähtsad asjad töötavad, siis need ruuteri restardiga lännu icon_sad.gif nii, et suht närvi ajab see icon_evil.gif . Peale ruuteri restarti saab mõlemat normaalselt kasutada aga peale mõnetunnist sama jama jälle ja ruuterile restart, nagu saaks ruuteril mingi läbilaske mälu täis vms icon_rolleyes.gif On sihuke asi normaalne?
indrpo
HV Guru

sõnum 07.09.2006 21:27:26 vasta tsitaadiga

K_ kirjutas:
Tere! Mul sihuke probleem digiTV-ga, et ruuter nussib näkku koguaeg, nimelt tahab suht sagedasti restarti, sest muidu digiTV lihtsalt hakkab hakkima aga kuna arvutis mõned tähtsad asjad töötavad, siis need ruuteri restardiga lännu icon_sad.gif nii, et suht närvi ajab see icon_evil.gif . Peale ruuteri restarti saab mõlemat normaalselt kasutada aga peale mõnetunnist sama jama jälle ja ruuterile restart, nagu saaks ruuteril mingi läbilaske mälu täis vms icon_rolleyes.gif On sihuke asi normaalne?

sama viga oli ka näiteks siis kui arvutis käivitada elioni hotifoni tarkvara...vaata mis programm pildi p''sse keerab ja ehk leiab sellele alternatiivi?
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
taavi
HV veteran

sõnum 07.09.2006 21:35:47 vasta tsitaadiga

mis need tähtsad asjad on? ega ometi mingi p2p? kui jah, siis täiesti mõeldav, et ühel hetkel ruuter lihtsalt sureb selle peale.

minul pangetas ruuter siis, kui ta kuuma sai. samas osaliselt, dns ja dhcp ei toiminud, muu töötas. ükskord hiljem otsustas upnp sussid taevapoole visata, samamoodi muud asjad töötasid. ainult ruuteri restart aitas. telepilt pole oluliselt kunagi samal ajal hakkinud.
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Max Powers

sõnum 08.09.2006 11:39:25 vasta tsitaadiga

Mingi jama mul selle netiga ikka. icon_neutral.gif
Telefoni teel saan ühte infot ja tugi@elion.ee räägib muud.
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
seb
HV vaatleja

sõnum 08.09.2006 15:14:20 IPTV ja VLC ja wifi vasta tsitaadiga

Tervist.
Konfigureerisin oma SpeedTouch 780 nüüd nii, et esimesest pordist tulevad internet ja IPTV ja neljandast ainult IPTV.
Juhendid sain Torufoorumist ja kõik toimib ilusasti. Ainuke asi, et mingil põhjusel takistab Kerio Personal Firewall VLC-d striimimast.
Tulemüürist on VLC-le "roheline tee" küll antud, aga ikka aitab ainult tulemüüri väljalülimine. On sellele äkki rohtu?
Teine probleem selles, et wifi kaudu läheb teise arvutisse IPTV, aga tahaks et ainult internet. Kuidas seda teha?
Vabandan kui loll küsimus ja kusagil seda juba arutatud.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
oXiid
HV vaatleja

sõnum 08.09.2006 18:35:27 vasta tsitaadiga

water , minul võti maha error control aga pilt muutus udusemaks natuke(kvaliteet oli hea aga mitte enam nii hea:D)

ja lasin tagasi peale panna:P
võid ka ju proovida
tagasi üles
jkddp
HV veteran
jkddp

sõnum 08.09.2006 18:40:07 Re: IPTV ja VLC ja wifi vasta tsitaadiga

seb kirjutas:
Tervist.
Konfigureerisin oma SpeedTouch 780 nüüd nii, et esimesest pordist tulevad internet ja IPTV ja neljandast ainult IPTV.
Juhendid sain Torufoorumist ja kõik toimib ilusasti. Ainuke asi, et mingil põhjusel takistab Kerio Personal Firewall VLC-d striimimast.
Tulemüürist on VLC-le "roheline tee" küll antud, aga ikka aitab ainult tulemüüri väljalülimine. On sellele äkki rohtu?
Teine probleem selles, et wifi kaudu läheb teise arvutisse IPTV, aga tahaks et ainult internet. Kuidas seda teha?
Vabandan kui loll küsimus ja kusagil seda juba arutatud.

oskad viidata selle teemale kus saab internet ja iptv koos eksisteerida

seb
HV vaatleja

sõnum 08.09.2006 21:05:24 Re: IPTV ja VLC ja wifi vasta tsitaadiga

jkddp kirjutas:
oskad viidata selle teemale kus saab internet ja iptv koos eksisteerida

http://torufoorum.hot.ee/foorum/viewthread.php?tid=142740&page=11

780-ne jaoks asendasin rea eth vlan delete name iptv sellega: eth vlan delete name vlan10
Software versioon on 5.4.0.14

Ja...kindlasti tuleb enne backup teha oma ruuteri user.ini failist. Kui miski viltu läheb, saab vähemalt asja taastada endiseks.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 84, 85, 86 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.