Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  G70/71 ehk GF7800/7900/7600 seeria teema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 218, 219, 220 ... 294, 295, 296  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
angel
HV Guru
angel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.09.2006 21:23:47 vasta tsitaadiga

ee see vast tuleb.... võtan klaas kuuli välja ja ennustan.... 2 aasta pärast? Aga tont seda teab millal. 5 aasta pärast on SM4.0 juba ajalugu icon_rolleyes.gif Kui just mingi piix pärast tehnika areng järsku just seisma ei jää.

SM2.0 aga niipea ära ei sure seega probleeme vast ei tohiks olla AGA ainult SM2.0 toega kaardid varste ei suuda ühtegi normaalset mängu normaalse pildiga välja vedada ja SM3.0 ilu jääb nägemata: see juba omaette probleem.

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 03.09.2006 21:39:46 vasta tsitaadiga

Ma pakuks pigem et enne tulevad välja esimesed SM4-only mängud kui SM2 tugi täielikult kaob icon_smile.gif
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
angel
HV Guru
angel

sõnum 03.09.2006 21:47:44 vasta tsitaadiga

täpselt

Igatahes ma mäletan et FarCry ja Prince of Persia Sands Of Times olid esimesed mängud mis sundisid mind MX kaardi välja vahetama. Enne seda polnud nagu erilist mõtet. Ehk siis minujaoks surid kõik SM2.0 tuge mitte omavad kaardid siis alles ära.

Ja need odavad SM3.0 tuge omavad kaardid on minuarust suht bullshit kuna nagunii kui sm3.0 efekti peale visata ei suuda nad seda mängu korraliku fps iga välja vedada. Vast üksikud SM3.0 toega mängud jooksevad sujuvalt. Seega on SM3.0 tugi odavamal kaardil rohkem nagu "lisa" kui mingi kasulik asi mis peab just olemas olema.
tagasi üles
der hammer
HV Guru
der hammer

sõnum 03.09.2006 23:24:38 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:

Ja need odavad SM3.0 tuge omavad kaardid on minuarust suht bullshit kuna nagunii kui sm3.0 efekti peale visata ei suuda nad seda mängu korraliku fps iga välja vedada. Vast üksikud SM3.0 toega mängud jooksevad sujuvalt. Seega on SM3.0 tugi odavamal kaardil rohkem nagu "lisa" kui mingi kasulik asi mis peab just olemas olema.

Ma naudin enne sm3 kui nt AA-d. Hetkel pole ühtegi mängu millega 6600GT ,1024x768 ja SM3 hakkama ei saaks. Sellest mulle piisab.

angel
HV Guru
angel

sõnum 03.09.2006 23:36:31 vasta tsitaadiga

ee Oblivion... Splinter Cell 3.... Call of Juarez (demo oli paras pron mängida 7800GT ga)... Ehk siis ikka on kenasti mänge.

6600 GT on viimne kaart mis suudab SM3.0 välja vedada. On endal olnud see kaart ja tean mida räägin.

tagasi üles
der hammer
HV Guru
der hammer

sõnum 03.09.2006 23:47:16 vasta tsitaadiga

Splinter Cell jooksis täis graafikaga (1024x768) fps nii 30.
Oblivion (sai rohtu nuditud) 1024x768 ja SM3. Kõik oli põhjas peale varjude ja draw distance. Fps nii ~25 metsas. AA maas muidugi.
Call of Juarezi pole mängiud.

angel
HV Guru
angel

sõnum 03.09.2006 23:59:43 vasta tsitaadiga

nu Splinter Cell 3 täis grafaga eriti 6600 GT peal ei jooksnud ikka küll. Ise mängisin ja tean. Teatud leveid ja kohad olid ikka fps = 10 vms jura. Igatahes paras lagi hunnik oli seal.

Ehk siis lühidalt: 6600 GT ei suuda SM3.0 toime tulla. Liiga suur koormus sellise väikse kaardi jaoks.

tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 04.09.2006 00:22:54 vasta tsitaadiga

miks üldse 6600GT vaidlus G70 seeria teemas ?

muidu 6600GT kohta ütleks et leia 1500 krooni eest uuena sama hea kaart icon_smile.gif
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 04.09.2006 00:50:53 vasta tsitaadiga

soodent, nagu paljude teiste tegelastega siin foorumis, on ka sinuga see probleem, et sulle meeldib oma nn. oponendi tekstist välja lugeda seda, mida seal tegelikult kirjas EI OLE!!! kui sa ei suuda küllaltki lihtsast eestikeelsest lausest õieti aru saada, siis ehk tuleks võtta mingit täiendkursust või lisakoolistust, kuid ära palun hakka mulle sõnu suhu panema. tean väga hästi, mida ma ütlesin, ja tean, et kedagi ei rumalaks ega lolliks sõimanud ma siin ei ole...ning usun ka, et kui mulle tõepoolest seda niiväga teha meeldiks, oleks mind ilmselt foorumist bännitud või mingi vastav piirang külge poogitud, kuid näed sa, ei ole ka seda!

kui sa tahad minuga vaielda selle üle, et sinu VÄIDE (loe nüüd seda kohta kasvõi 100 korda, kuni kohale jõuab, mida ma ikkagi rumalaks pean!) seoses sm2.0 kohese välja suremisega ikkagi ei olnud rumal, siis palun väga, too asjakohaseid argumente ja seletusi, mis näitaksid, et sul on õigus. kuid ära hakka jälle lolli mängima ja ümbernurga juttu ajama. olen seda varemgi tähele pannud, et sulle väga meeldib hakata kõigest muust kui asjast rääkima, kui keegi sinu seisukohta ei jaga, ja seda otse välja öelda julgeb icon_confused.gif

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
predator
HV Guru
predator

sõnum 04.09.2006 09:42:59 vasta tsitaadiga

Mida sellest SM2.0`st jahute niipalju siin, 2-3 a. pärast väljatulevad mängud nõuavad nagunii sellist powerit videokaardilt, et ka 7800/1800 seeria kaartidel on toss väljas, 7600 ja vanemast x800/6800 seeriast rääkimata.
Kommentaarid: 177 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 154
tagasi üles
prigo
Kreisi kasutaja
prigo

sõnum 04.09.2006 13:03:38 vasta tsitaadiga

Irw 2-3a pärast sm2-ga mänge pelada.
Isegi, kui mõni mäng sellel ajal läheks sm2 peal tööle, siis ma ei pelaks.
Mõttetu vaidlus siin juba mitu lehte järjest. icon_neutral.gif
Ati midrange kaart on ju x1800gto ja Nvidial 7600gt.Wiltz, mis vingud veel?
High-end kaarte on Atil rohkem, x1900xt 256mb on igatepidi high-end kaart.
Wiltz, sina võid ise neid aarte paaritada palju tahad, enamus foorumi asutajaid ikkagi loeb x1900xt 256mb high-end kaardiks ja kõik!
Nvidial 7900gt ka high-end, vähemalt hetkel.
Üleüldse, väga mõttetu teema, Wiltz on Ho Ho järeltulija ja ei ole midagi teha.(ma ei tahtnud kellelegi midagi halba öelda)
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 04.09.2006 13:42:50 vasta tsitaadiga

prigo kirjutas:
Irw 2-3a pärast sm2-ga mänge pelada.
Miks mitte? HL2 jooksis üsna vabalt ka DX7 raua peal ja pildikvaliteet ei olnudki teab kui palju kehvem kui DX8.1 peal, lihtsalt läikis vähem icon_smile.gif
prigo kirjutas:
Üleüldse, väga mõttetu teema, Wiltz on Ho Ho järeltulija ja ei ole midagi teha.(ma ei tahtnud kellelegi midagi halba öelda)
Lihtsalt huvi pärast tahaks teada millest selline järeldus. Pole päris kõiki poste väga hoolikalt lugenud kuid enda arvates ma päris lambist ka koguaeg ei lahmi.
tagasi üles
soodent
HV Guru

sõnum 04.09.2006 13:46:48 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
soodent, nagu paljude teiste tegelastega siin foorumis, on ka sinuga see probleem, et sulle meeldib oma nn. oponendi tekstist välja lugeda seda, mida seal tegelikult kirjas EI OLE!!! kui sa ei suuda küllaltki lihtsast eestikeelsest lausest õieti aru saada, siis ehk tuleks võtta mingit täiendkursust või lisakoolistust, kuid ära palun hakka mulle sõnu suhu panema. tean väga hästi, mida ma ütlesin, ja tean, et kedagi ei rumalaks ega lolliks sõimanud ma siin ei ole...ning usun ka, et kui mulle tõepoolest seda niiväga teha meeldiks, oleks mind ilmselt foorumist bännitud või mingi vastav piirang külge poogitud, kuid näed sa, ei ole ka seda!

kui sa tahad minuga vaielda selle üle, et sinu VÄIDE (loe nüüd seda kohta kasvõi 100 korda, kuni kohale jõuab, mida ma ikkagi rumalaks pean!) seoses sm2.0 kohese välja suremisega ikkagi ei olnud rumal, siis palun väga, too asjakohaseid argumente ja seletusi, mis näitaksid, et sul on õigus. kuid ära hakka jälle lolli mängima ja ümbernurga juttu ajama. olen seda varemgi tähele pannud, et sulle väga meeldib hakata kõigest muust kui asjast rääkima, kui keegi sinu seisukohta ei jaga, ja seda otse välja öelda julgeb icon_confused.gif

Kuule Wiltz sul "hakkad jälle lolli mängima" jälle texti sees.Oled mingi alaealine või?Kui praegu shader 1.0 ja shader 1,1 on compatible seisukohalt nagu öö ja päev ehk directx 8 vs 8.1 siis sina oled see jumal kes garanteerib ,et mõne aasta jooksul 2.0 ei ole mõnes mängus toetatud?
Pealegi on ju ka muud kõiksugu lisa uuendused kaartidel kui vaid shaderid mis filmide jms peaks vähemalt teoreetilkiselt miskit parendama.Ühesõnaga lõpeta lapsevanema mängimine foorumis.

Wiltz
HV Guru

sõnum 04.09.2006 15:06:56 vasta tsitaadiga

tundub, et siin teemas siis on asjaliku jutu ajamine lõppenud, ei viitsi mina ka enam selle meeletu tolade karjaga vaielda selle üle, kes on alaealine (MEGA IRW küll selle peale icon_lol.gif ) ja kuidas keegi kellegi järeltulija on! ikka täiesti vigane teema areng tekib kohe kui paar liiga emotsionaalset ja liig kergesti solvuvat tüüpi kellegi poolt natukenegi otsekohesema kommentaari või kriitika osaliseks saavad...nagu ma olen varemgi öelnud, palju edu edasises elus sellise suhtumisega icon_lol.gif thumbs_up.gif

prigo, kasutaja Ho Ho (vähemalt sellise nimega) liitus HV foorumiga OLULISELT hiljem kui kasutaja wiltz! ja arvestades, et mina ei ole küll mitte kunagi ei HV ega mitte üheski teises foorumis ullikest mänginud ega ebakindlalt ja häbelikult oma arvamust esitanud, siis on sinu väites pehmelt öeldes faktiviga icon_biggrin.gif

soodent, ei ole alaealine, täiesti täisealine, on sellel mingit tähtsust? mina võin olla sinu jaoks see jumal, kes garanteerib, et kõik vähemalt lähima aasta jooksul välja tulevad ja loomulikult ka praegused mängud käivituvad X8xx kaartide peal, soovid sa seda?! icon_lol.gif aga OLETAME, et nüüd peakski juhtuma, et tuleb selle aasta jooksul näiteks ÜKS mäng, millega antud kaart ei toimi, kas siis on kohe kõik täitsa peetis ja hetkel hea raha eest soetatud X8xx muutub automaatselt täiesti mõttetuks investeeringuks? arvesta, et sinu, minu ja teiste taoliste riistvara fanattide puhul on ühe kaardi omamise periood kuskil aasta, ehk poolteist...siis ostetakse nagunii järgmine kaart. minu algne väide oli, et praegusel hetkel on asjalik kaart 2-3k vahel ati valikust mõni eelräägitud seeriast pärinev isend, ja oma arvamusele jään ma 100% kindlaks, mul ei ole mitte mingit põhjust seda muuta või kuidagi ebakindlalt/poolenisti toetada.

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
tagasi üles
korndog412
HV veteran
korndog412

sõnum 04.09.2006 15:35:55 vasta tsitaadiga

soodent kirjutas:
kes garanteerib ,et mõne aasta jooksul 2.0 ei ole mõnes mängus toetatud?

ja sellepärast ostad praegu sellise kaardi mis seda toetab, kuigi selle saaks siis kui seda tõesti reaalselt vaja läheb räigelt odavamalt?

kui DX9 kaardid välja tulid oli ka kohe kindlasti vaja oma Ti4800 ka nt. 9600Pro vastu Hirmsasti välja vahetada, olenemata hinnavahest eks..
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 99
tagasi üles
prigo
Kreisi kasutaja
prigo

sõnum 04.09.2006 15:42:50 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
tundub, et siin teemas siis on asjaliku jutu ajamine lõppenud, ei viitsi mina ka enam selle meeletu tolade karjaga vaielda selle üle, kes on alaealine (MEGA IRW küll selle peale icon_lol.gif ) ja kuidas keegi kellegi järeltulija on! ikka täiesti vigane teema areng tekib kohe kui paar liiga emotsionaalset ja liig kergesti solvuvat tüüpi kellegi poolt natukenegi otsekohesema kommentaari või kriitika osaliseks saavad...nagu ma olen varemgi öelnud, palju edu edasises elus sellise suhtumisega icon_lol.gif thumbs_up.gif

prigo, kasutaja Ho Ho (vähemalt sellise nimega) liitus HV foorumiga OLULISELT hiljem kui kasutaja wiltz! ja arvestades, et mina ei ole küll mitte kunagi ei HV ega mitte üheski teises foorumis ullikest mänginud ega ebakindlalt ja häbelikult oma arvamust esitanud, siis on sinu väites pehmelt öeldes faktiviga icon_biggrin.gif

soodent, ei ole alaealine, täiesti täisealine, on sellel mingit tähtsust? mina võin olla sinu jaoks see jumal, kes garanteerib, et kõik vähemalt lähima aasta jooksul välja tulevad ja loomulikult ka praegused mängud käivituvad X8xx kaartide peal, soovid sa seda?! icon_lol.gif aga OLETAME, et nüüd peakski juhtuma, et tuleb selle aasta jooksul näiteks ÜKS mäng, millega antud kaart ei toimi, kas siis on kohe kõik täitsa peetis ja hetkel hea raha eest soetatud X8xx muutub automaatselt täiesti mõttetuks investeeringuks? arvesta, et sinu, minu ja teiste taoliste riistvara fanattide puhul on ühe kaardi omamise periood kuskil aasta, ehk poolteist...siis ostetakse nagunii järgmine kaart. minu algne väide oli, et praegusel hetkel on asjalik kaart 2-3k vahel ati valikust mõni eelräägitud seeriast pärinev isend, ja oma arvamusele jään ma 100% kindlaks, mul ei ole mitte mingit põhjust seda muuta või kuidagi ebakindlalt/poolenisti toetada.

Ma tahstin öselda, et sa räägid kõike sama pikalt ja laialt nagu kasutaja Ho Ho.Selle asemel, et saaks kõike lihstalt ja loogiliselt ära öelda.Vabandused Ho Ho! icon_redface.gif
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 04.09.2006 16:26:51 vasta tsitaadiga

SM2 kaardi ostmise kohta nii palju et antud hetkel kalduks ka mina siiski rohkem sellest eemale kuna enamasti on samas hinnaklassis saadaval enam-vähem võrreldava jõudlusega SM3 kaardid. Miks loobuda praktiliselt "tasuta" antavaist featuritest? Loomulikult kui leiad midagi korralikku hea hinnaga siis võib ka erandjuhtumeid olla.

Mängudest ei kao SM2 tugi ära veel niipea. Olen üsna kindel et lähema paari-kolme aasta jooksul ei tule suuremaid mänge milledel SM2 tugi täielikult puudub. Võibolla mõni väiksem techdemo tõesti aga mitte suurte tegijate tuntumad teosed.

Steami kasutajate kohta selle aasta märtsis tehtud statistika näitab et SM3 võimelisi kaarte on umbes 26% kasutajatel. DX7/8 kasutajaid oli ~36% ning SM2 kasutajaid ~33%. Ehk tol hetkel oli 3/4 kasutajaskonnast >SM3 kaartidega. Ma ei tahaks uskuda et >SM2 kaartide osakaal kasvaks >85% veel niipea. Enne seda pole erilist mõtet teha SM3+ mänge.
Wiltz kirjutas:
kasutaja Ho Ho (vähemalt sellise nimega) liitus HV foorumiga OLULISELT hiljem kui kasutaja wiltz!
Wiltz liitunud: 28.01.2002
Ho Ho liitunud: 16.02.2002
Minu matemaatika ütleb selle kohta et liitumiste vahe oli 19 VÄGA OLULIST ööpäeva.
icon_razz1.gif
prigo kirjutas:
Vabandused Ho Ho!
Minu ees pole vaja vabandada. Parem öelge otse välja mis arvate (koos põhjendustega) siis tean mida teinekord teisiti teha.
Seda olen isegi märganud et aeg-ajalt kipun väga pikki kirjateoseid siia üles riputama. Eks see ole nii et kui jutt jooksma hakkab siis on raske pidama saada icon_smile.gif

tagasi üles
robin
Kreisi kasutaja
robin

sõnum 04.09.2006 17:06:52 vasta tsitaadiga

mina näiteks loen huviga Ho Ho poste, sealt saab tavaliselt ikka midagi uut ja huvitavat teada.
Kommentaarid: 54 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 50
tagasi üles
rene p
HV veteran

sõnum 04.09.2006 17:46:42 vasta tsitaadiga

robin kirjutas:
mina näiteks loen huviga Ho Ho poste, sealt saab tavaliselt ikka midagi uut ja huvitavat teada.

täpselt sama arvamus ka minul!
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
omisoro
HV vaatleja

sõnum 04.09.2006 21:45:48 vasta tsitaadiga

rene p kirjutas:
robin kirjutas:

täpselt sama arvamus ka minul!

ja sama siin
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
korndog412
HV veteran
korndog412

sõnum 04.09.2006 21:49:01 vasta tsitaadiga

Ho Ho, robin,

Ho Ho postid tõesti informeerivad (mitte nagu enamus siin voorumis levivaid), aga jah, kui sain HIS 850XT 2k eest foorumist (garantii jne...) siis tõesti ei oleks olnud mõtet 1k (1/3 väärtust) juurde lükata, et võtta x1800gto mis on difooltis sama võimas kui minu kaart, leviks SM3 kaarte rohkem HVs siis tõesti võibolla oleks ka käpa peale pannud, aga hetkel tõesti pole mõtet, kuna isegi kasutatuna need haiglaselt kallid [meenutagem WW GTO'd, 3.5k poes, 2.8icon_question.gif siin voorumis..])

viimati muutis korndog412 04.09.2006 22:11:48, muudetud 1 kord
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 04.09.2006 21:51:41 vasta tsitaadiga

korndog412, mis selles 2.8k siis paljut oli? kaart tegi PD920 närakaga üle 10k 3dmark 05-es

korndog412 kirjutas:
ot:
Winterwind, vaata oma reiti eks...

puhta ära keeranud icon_confused.gif

valus ot teema küll tegelt,
kes on njuub ja kes müüb asju liiga kallilt + soovitatakse veel reiti vaadata icon_eek.gif

viimati muutis Winterwind 04.09.2006 22:02:36, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 04.09.2006 21:52:31 vasta tsitaadiga

Kulge olge toredad ja kasutage Ho Ho, ülistamiseks tema profiili või tehke mikrofoni omale teema icon_question.gif
Jätame selle ikka GF-i teemaks icon_idea.gif onju.
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
korndog412
HV veteran
korndog412

sõnum 04.09.2006 22:00:28 vasta tsitaadiga

ot:
Winterwind, vaata oma reiti eks...

kuss...

teemakohast:

7900GTX pwnsss

viimati muutis korndog412 04.09.2006 22:05:35, muudetud 1 kord
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 04.09.2006 22:03:44 vasta tsitaadiga

Ho Ho, mina hakkasin HV foorumisse "wiltzi" nime all postitama siis kui see foorum loodi, ehk kuskil 2000 aasta lõpus...muidugi vahepeal sai nö. "vanast" HinnaVaatlusest "uus" ja sellega seoses pidin ennast uuesti kasutajaks regama, sellest see "oluliselt". kui ka sina tegutsesid juba algse foorumi aegadest peale, siis muidugi ei ole vahe tõepoolest enam niivõrd oluline icon_biggrin.gif ei mäleta siiski, et sellise nimega kasutajat algses foorumis oleksin kohanud (muidugi võib minu mälu ka petta, mõni aastake siiski möödas icon_razz1.gif )
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  G70/71 ehk GF7800/7900/7600 seeria teema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 218, 219, 220 ... 294, 295, 296  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.