Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
janx4u
HV vaatleja

|
26.08.2006 14:20:31
|
|
|
Back to topic.
Jäi kuskilt kõrva, et lisa pulte hakatakse müüma nii, et Wiimote (main controller) ja Nunchack on koos. Selline bundle pidi maksma vähem kui $50 (nojah Euroopas arvatavasti veits rohkem). Hind mind nii väga ei häirigi (ikkaga igast sensoreid täis + wireless stuff). Häirib vaid see, et neid nõnda sunduslikult kokku pannakse. Mis siis kui läheb katki ainult Nunchuck (näit. kõer närib puruks, kukub kõrgelt maha jne)? Kindlasti saaks e-bayst mingi pre-owned variandi, aga siiski olen arvamusel, et peale selle kokku pandud variandi võiks nad ka eraldi müügil olla.
PS! Olen teadlik, et see on suht vana uudis, aga lõhkusin vist täna ära oma ühe PS2 puldi ning see pani mind mõtlema.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
26.08.2006 16:27:53
|
|
|
Arvatavasti müüvad nad neid asju ka eraldi aga bundle oleks odavam kui eraldi osta
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
1 :: |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
maynard
HV vaatleja
|
27.08.2006 12:54:39
|
|
|
Kogu see lisavärkide ostmine on liiga kallis...kui tahad neljakesi mängida, on sul vaja nelja wiimote'i ja nunchuk-i. Mis kõige hullem, Nintendo teatas, et Super Smash Brothers kasutab juhtimiseks classic controllerit ja nintendo fännidele on see must-have mäng(siis ka 4 pulti must-have). Samu pulte on vaja, kui tahad N64-e mänge Wii-l mängida.
SMB-d võib muidugi mängida ka Gamecube'i pultidega(paljudel meist neid ikka on )
Lisaks mängudega pakendatud lisad nagu tulevase GT Pro Series mängule mõeldud lisavidin, mida veel ei avaldata. Tahad seda mängu kahekesi mängida, on veel vaja teist sellist vidinat ka
Võib-olla mõtlen ma liiga üle, aga tuhandeid kroone pultide peale välja käia ei tahaks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
27.08.2006 14:48:39
|
|
|
maynard kirjutas: |
SMB-d võib muidugi mängida ka Gamecube'i pultidega(paljudel meist neid ikka on ) |
Mul on, kolm tükki. Üks mure jälle murtud. (Aga oled sa selles ikka 100% kindel, et Wii SSB-d saab kuubiku pultidega mängida. Kas see on kusagil välja kuulutatud?
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
27.08.2006 15:19:57
|
|
|
vabarna kirjutas: |
Aga oled sa selles ikka 100% kindel, et Wii SSB-d saab kuubiku pultidega mängida. Kas see on kusagil välja kuulutatud? |
http://wii.ign.com/articles/707/707504p1.html kirjutas: |
"We found that trying to implement too much motion-sensory functionality can get in the way of the game. We're looking at keeping the control simple, as it has been," said Sakurai. "The Wii hardware has sockets for the GameCube controller, too. So I'll just say now that you may not want to throw away your GCN controller yet." |
Minu arust kuubiku puldi kasutamise võimalus peaks kõikide ohkijate suud kohe kinni panema, sest see on kordi parem kui see mida meile seni pakutud on (PS1e analoogidega puldid ei tööta PS2'l, PS2'e puldid ei ole PS3'ga kokkusobivad, jne.). Lisaks sellele võimaldab klassikaliste pultide suur osakaal developeridel julgelt sellele sobivaid mänge teha (i.e. 2D STG'sid jms.)
Ühesõnaga ma näen selles kõiges ainult head, ainus mis asja hapuks muudab on see, et tõenäoliselt ei ole too uuem Classic Controller algse Wii pakiga kaasas.
p.s. amddude, tõmba oma NOOOOO koomale. Mõndadel meist on sitad monitorid ning sidebariga brauserid.
_________________ It is easier to imagine the end of the world than the end of capitalism. -- nüüd saadaval ka eesti keeles |
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
27.08.2006 17:32:01
|
|
|
tõmbasin aga minu NOOO ei teinud seda laiaks. siin on mingi muu häda
|
|
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
janx4u
HV vaatleja

|
27.08.2006 17:42:19
|
|
|
Kui ma sain õigesti aru, siis sellel "classic" puldil on põhimõtteliselt kõik nupud olemas, mis NGC-i puldil ja vastupidi? Et siis peale disaini neil vist olulisi erinevusi polegi??? Kui see on nii, siis võiks ju idee järgi osta kõik need 4 non-wiimote pulti NGC omad mitte classicud. Ebayst leiaks kindlasti midagi odavat!
Aga samas ei tahaks kõike väga kirjuks ajada. Vaevalt need 3 (loodan südamest, et üks classic pult tuleb konsooliga kaasa), üle 1000 eegu kokku maksavad.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
janx4u
HV vaatleja

|
28.08.2006 11:43:44
|
|
|
DODONPACHI kirjutas: |
Lisaks saab talle ju Wiimote'i külge pookida. |
Wow! Kuidas see veel välja näeb? Mis on selle funktsioon? Äkki mäletad kust selle infi leidsid?
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
28.08.2006 12:19:08
|
|
|
Kurat kui norm pult kahh tuleb siis vast mingi 3k'ga kannataks Whee ligi võtta. Saab geim kupiku rupiku mänge kahh siis proovida.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
28.08.2006 12:42:36
|
|
|
http://i53.photobucket.com/albums/g63/manny_style/reggie3.jpg
Seal pildil on kirjas kõik. Ei teas see on rumour või tõsi aga igatahes mul võttis rõõmupisara silma. + Visor on ka siiski olemas ja seda kasutab esimesena Disaster. Visor maksab 79$/ .
Igatahes seal on kirjas et tuleb kaasa Wii ise( olenevalt valikust must või valge), pult, nunchuc, Auroni keeles norm pult, Wii Sports, 1000 kuldmünti (saab osta VC mänge), 512mb kaart, limited time offer et tuleb kaasa Duck Hunt Remake ja Opera brauser on ka sisseehitatud.
Ja kõik see maksab 175$/
E: opera browser pole limited offer. See on ikka igas wiis sees
Igatahes ESIMESEL võimalusel kiman poodi ja ostan ära. Pidi tulema paari nädala jooksul peale seda 14ndat septi niiet oktoobri algus... here i come
|
|
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
janx4u
HV vaatleja

|
28.08.2006 13:12:16
|
|
|
WTF!!!!!!! Kuidas sellise lingi leidsid?????????? OMG OMG OMG! Im kinda going crazy! Loodan, et see oleks tõsi!!!!!
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
28.08.2006 13:19:55
|
|
|
janx4u kirjutas: |
Wow! Kuidas see veel välja näeb? Mis on selle funktsioon? Äkki mäletad kust selle infi leidsid? |
Sorry, ma ei mõlenud eriti kui seda posti kirjutasin. Nintendo käis algselt välja idee, et Wiimote läheb Classic Controller'i sarnase shell'i sisse ning siis saab neid kombineerituna kasutada, kuid seda omadust enam ei näi eksisteerivat... või siiski?
tsitaat: |
There is a mysterious clip on the back of it which points to the ability to snap the classic controller in or on something. There was no evidence to say that the actual remote would go there. When questioned, the representative said, "It's a secret."
Lastly, the representative also confirmed that it is in fact wired, and plugs into the same plug on the remote that the nunchuck plugs into. He elaborated saying, "So it's wired and wireless at the same time." When asked where we would put the remote, he responded with, "I don't know. It could easily rest in your lap." |
Võimalik, et sinna tahab saab Wiimote'i külge ühendada. Samas on see võib-olla millegi muu jaoks, kes teab.
amddude, ma olen 99% kindel, et see on fake. Kust see pärineb?
Edit: jeebus, see on surmkindlalt fake, viimased laused reedavad asja ära. Ja üldse, liiga palju fanboy fodder'it.
_________________ It is easier to imagine the end of the world than the end of capitalism. -- nüüd saadaval ka eesti keeles |
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
janx4u
HV vaatleja

|
28.08.2006 13:28:08
|
|
|
amddude kirjutas: |
Visor maksab 79$/ |
Ei leia nagu nagu sellist ifi sealt pildilt. Kuid võib-olla olen ma veits pime!
amddude, ma olen 99% kindel, et see on fake. Kust see pärineb?
Edit: jeebus, see on surmkindlalt fake, viimased laused reedavad asja ära. Ja üldse, liiga palju fanboy fodder'it. |
Estieks tänud classic puldi tagumisest küljest. Ma polnudki seda veel näinud.
Kardan ka, et see võib olla fake aga unistada ju võib. Pealegi on mul tunne, et see viimane lõik on veits pooliklikuks jäänud (ka kogu teksti algus algab kuidagi järsku ja pooliklikult). Võib-olla peaks sellele küsimusele tuleb veel mingi Ninty poolne vastus.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
28.08.2006 13:40:34
|
|
|
DODONPACHI, gamespotist leidsin.
janx4u, see on teisel lehel. Neid lehti oli kokku viis ja kõik olid ühes kohas olemas. Praegu vabandan et ei leia üles seda saiti Aga muidu te saite parima lehe. Siiski ma loodan et see on tõsi. Ja mis seal siis nii ebarealistlikku on?
|
|
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
janx4u
HV vaatleja

|
28.08.2006 13:45:18
|
|
|
janx4u kirjutas: |
Võib-olla peaks sellele küsimusele tuleb veel mingi Ninty poolne vastus. |
"Nintendo does not comment on rumors or speculation." on kõik mis sa saad.  |
LOL! Nüüd väljendasin end küll natuke valesti ja tiba läks tekst sassi ka. Mõtlesin nii:
Seal pildil on viimane lause järgmine:
tsitaat: |
Of cource the hardcores´ will enjoy all the benefits of the new controller, but what will convince them to buy Nintendo Wii? |
Ning võib-olla peaks järgmisel lehel see lõik jätkuma, kus Ninty annab sellele küsimusele oma vastuse.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
28.08.2006 13:51:35
|
|
|
ma annan endast kõik et seda leida
|
|
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
janx4u
HV vaatleja

|
28.08.2006 13:54:29
|
|
|
ma annan endast kõik et seda leida |
Tänud!
Ega sa mäleta millal sa selle leidsid? Tahan lihtsalt teada kui uus või vana see inf võib olla!
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
28.08.2006 13:56:46
|
|
|
tänane alles
|
|
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
28.08.2006 13:57:12
|
|
|
Ja mis seal siis nii ebarealistlikku on?  |
- asi iseenesest: miks on paberil õrnad voltimisjäljed (mida saab Photoshopis muideks lihtsa brushiga tekitada) kuid tekst ise on otsast otsani sirge? Niiviisi skännida midagi on peaaegu võimatu. Ja kuidas üldse on see võimalik, et midagi Reggie poolt kirjutatud nii lambist netti ilmub?
- kõik mis seal välja kuulutatakse on kas 1) üle ootuste head: < $200 hind, Wii Sports tasuta, Opera tasuta, uus Duck Hunt; või siis 2) fänne stimuleerivad teadaanded: uus Kid Icarus, Miyamoto töötamas Day of Disaster'i kallal (debiilsus, olgem ausad), etc.
- see pole üldse Reggie kõnemaneer.
- tekstilised vead (19 mängu +3 = 21 mängu?)
etc., etc. BS, noh.
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
28.08.2006 14:19:42
|
|
|
http://gonintendo.com/?p=5040
For that.. ma tahan positiivset või siis küpsist... aga te ei saa mulle küpsist anda MUAAHAHAHHA
|
|
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
janx4u
HV vaatleja

|
28.08.2006 14:52:02
|
|
|
Damn! Lugesin ära enamus kommid sealt lehelt. Peab tunnistama, et see on 100% feik! Üsna terased ning tabavad avastused seal kommentaarides.
Well, vähemalt ei hakka tegelik Wii bundle maksma üle 250 euro ja sisaldab vähemalt Wiimotet ja Nunchucki!
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
28.08.2006 15:07:43
|
|
|
DODONPACHI, PSi ma saatsin sellepärast et te mõlemad koos janx4uga tahtsite tervet asja näha. Pealegi vähemalt ma levitan midagi, ja kas ma olen ise öelnud et see on tõsi?. Ja üldse see positiivse asi oli naljana mõeldud aga kui tahad negatiivset panna eks siis pane. Mul ongi liiga igav profiil
http://www.gamespot.com/pages/forums/show_msgs.php?topic_id=24937472
esimesel septembril on midagi oodata...
|
|
   |
80 |
|