|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
janx4u
HV vaatleja

|
23.08.2006 10:34:55
|
|
|
Ma täpselt 2 tunni pärast kodus tagasi. Loodan et siis on juba kõik teada!
Janx4u
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
23.08.2006 15:30:49
|
|
|
Ma olen idioot ja arvestasin aega valesti. Nintendo konverents hakkab 5 minuti pärast.
Edit: läbi sai. Mitte midagi huvitavat ei kuulutatud välja, ainult Batallion Wars Wii, Mario Strikers Wii ning roosa DS lite (oktoober 27).
In short, fuck this.
Edit-2: See naine promos roosat DS'i.
Edit-3: Ok, selgus et need 2 eelpool mainitud mängud on Online-toega ning Batallion Wars'il saab co-op olema! Mis on päris cool. Aga lõppkokkuvõttes ikkagi meh.
_________________ It is easier to imagine the end of the world than the end of capitalism. -- nüüd saadaval ka eesti keeles
viimati muutis DODONPACHI 27.08.2006 20:37:17, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rere252
HV kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
janx4u
HV vaatleja

|
24.08.2006 11:57:05
|
|
|
| DODONPACHI kirjutas: |
| Edit-3: Ok, selgus et need 2 eelpool mainitud mängud on Online-toega ning Batallion Wars'il saab co-op olema! Mis on päris cool. Aga lõppkokkuvõttes ikkagi meh. |
Need ei ole launch game´id ega vist?????
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ad112
HV vaatleja

|
|
| Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
janx4u
HV vaatleja

|
24.08.2006 15:42:44
|
|
|
Väga hea link!
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
StarLight
HV veteran
|
24.08.2006 22:28:20
|
|
|
Kuskil german tv peal näitas mingil määral seda hetkel toimuvat mängulaata. Võrreldi nii wii-d kui ps3-e. See wii jättis endale küll päris mannetu mulje, eriti jusht graafa poolelt. Tegu oleks nagu olnud 64 bitise marioga. Kuigi nindendo pressiesindaja seletas seal, et point pole üldse gaafikas vaid jusht fun factoris. . Kuigi ise ootasin wii-st sellist toredat meelelahutust koos seltskonnaga, aga nähes seda võrreldes ps3-ga, siis tundus puhas pettumus. Samuti on Ps3 olemas sensor control, kuid see on ikkagi mõeldud "mõlemad käed puldil" juhtimisega.
_________________ Make no mistake. Despite every good thing i've ever done... I'm still a bad person |
|
| Kommentaarid: 154 loe/lisa |
   |
145 |
|
| tagasi üles |
|
 |
djdevon
HV kasutaja

|
24.08.2006 22:46:17
|
|
|
| StarLight kirjutas: |
Kuskil german tv peal näitas mingil määral seda hetkel toimuvat mängulaata. Võrreldi nii wii-d kui ps3-e. See wii jättis endale küll päris mannetu mulje, eriti jusht graafa poolelt. Tegu oleks nagu olnud 64 bitise marioga. Kuigi nindendo pressiesindaja seletas seal, et point pole üldse gaafikas vaid jusht fun factoris. . Kuigi ise ootasin wii-st sellist toredat meelelahutust koos seltskonnaga, aga nähes seda võrreldes ps3-ga, siis tundus puhas pettumus. Samuti on Ps3 olemas sensor control, kuid see on ikkagi mõeldud "mõlemad käed puldil" juhtimisega. |
Ma ise arvan, et nende kahe konsooli puhul on tähtsaimaks faktoriks siiski "ise proovimine". Kasvõi PSP ja DS, algul valdasid mind suuremjaolt mõtted hankida PSP, hiljem kui DS-i olin ära ostnud kartsin, et äkki ma ei teinud just kõige parema otsuse. Kuid nüüd, pea aasta hiljem ja vaadates mängude hulka mida ma endale muretseda soovin, ei kahetse ma mitte mingil juhul selle üle, et DS-i endale ostsin. Ma mõtlen radikaalselt ega eelista üht teisele.
|
|
| Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
janx4u
HV vaatleja

|
25.08.2006 01:09:28
|
|
|
| StarLight kirjutas: |
Kuskil german tv peal näitas mingil määral seda hetkel toimuvat mängulaata. Võrreldi nii wii-d kui ps3-e. See wii jättis endale küll päris mannetu mulje, eriti jusht graafa poolelt. Tegu oleks nagu olnud 64 bitise marioga. Kuigi nindendo pressiesindaja seletas seal, et point pole üldse gaafikas vaid jusht fun factoris. . Kuigi ise ootasin wii-st sellist toredat meelelahutust koos seltskonnaga, aga nähes seda võrreldes ps3-ga, siis tundus puhas pettumus. Samuti on Ps3 olemas sensor control, kuid see on ikkagi mõeldud "mõlemad käed puldil" juhtimisega. |
Nagu djdevon ütles, peab asja oma käega proovima. Keda see kotib, et pilt pole minge hyper realistlik. Graafiline ilu võib küll tekitada "wow" effekti aga uskuge mind, siis kui selle Wiimote kätte võtad on see "wow" efekt sama suur kui mitte suurem. Ja palun ära kasuta sõna samuti (PS sul seal väike typo - samuti mitte Samuti). PS3 ja Wii sensor on nagu öö ja päev!
Võin öelda, et olen gamer! Gamer, kes on mänginud palju erinevaid mänge erinevatel aegadel. Kui oled nii palju mänginud nagu näiteks mina, siis hakkad paratamatult võrdlema kõiki uuse mänge vanade mängudega. Viimastel aastatel nagu peale graafika polegi midagi võrrelda. Ikka need ühed ja samad mängud (võib-olla mõned üksikud erandid) ainult ilusamas kuues. Nintendo on vastus sellele üksluisusele, kuna kõiki neid uusi mänge peame mängima nüüd hoopis teistmoodi. Mõelge kõikidele võimalustele, kuidas seda pulti saaks kasutada. PS3 ja XBOX 360 ei ole MINU meelest " next gen"!!! PS3 ja XBOX 360 on GPU ning CPU kõva uppergrade! Andke Wii´le natukene aega. Uskuge mind, küll see graafika kah paremaks lihvitakse.
PS! Oman mõlemat nii DS´i kui ka PSP-d! Arvake ära kumb on see, mis kogu oma ilusa graafikaga kogub hetkel tolmu....
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
djdevon
HV kasutaja

|
25.08.2006 01:36:57
|
|
|
| 1983 = 2006, pole päris 100% võrreldavad aga kui janx4u sõnu "Viimastel aastatel nagu peale graafika polegi midagi võrrelda. Ikka need ühed ja samad mängud..." lugeda, siis sobib irooniana sellesse teemasse väga hästi!
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
voltc
HV kasutaja
|
25.08.2006 10:08:58
|
|
|
mis graafikat te vaesest wii'st loodate aru ma ei saa
graafika on ju väga tasemel ja vaevalt, et seda paremaks saab
tegu ju tolle sama gamecube konsooli veidi kellatud riistvaraga
seega on neil see mängude graafika lihvimine juba täiesti tipus
enam paremaks kohe kindlasti mingi nipiga ei saa!
|
|
| Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
50 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
25.08.2006 10:12:34
|
|
|
| voltc kirjutas: |
| tegu ju tolle sama gamecube konsooli veidi kellatud riistvaraga |
Esialgne inff väidab et proset "kellatud" on umbes kaks korda kiiremaks. Video kohta täpseid andmeid ei teata kuid oletatakse et ka too on umbes kaks korda kiirem.
Võrreldes PS/XB võimsuskasvuga on see loomulikult väga vähe. Samas ei kulu uue raua tundma õppimisks mitu mängugeneratisooni, seega konsooli maksimaalselt ära kasutavaid asju on loota juba algusest peale näha.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
| Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
1 :: |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
janx4u
HV vaatleja

|
25.08.2006 11:58:39
|
|
|
Sup hobod, leidsin sellise asja:
| http://wii.ign.com/articles/728/728041p1.html kirjutas: |
...
Activision would not say why, but IGN has separately learned from multiple development sources that Nintendo will not release Wii Wi-Fi Connection libraries to third parties until early 2007, which means that no third party launch title will have an online mode. |
Nii et Red Steel'i ja Far Cry ostjad, võtke teadmiseks. |
Feck that sh*t!!!! Miks nad küll nii teevad? Miks on vaja panna käru varajastele consumeritele???
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
25.08.2006 12:03:36
|
|
|
See on suht pann jah ning äärmiselt halb enne kogu Wii Wi-fi Connection'ile. Ju Nintendo tahab veel lahendust testida enne kui ta seda avalikkusele tutvustab ja teistel dev'idel möllata laseb.
Aga noh, vähemalt Nintendo tooted saavad seda tuge omama, s.h. ka 3rd party'de poolt tehtud kuid Nintendo poolt välja antud mängud nagu nt BWii Super Mario Strikers Charged.
_________________ It is easier to imagine the end of the world than the end of capitalism. -- nüüd saadaval ka eesti keeles |
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
25.08.2006 12:07:09
|
|
|
| mh. krt. päh ega mul pold neid enam plaanis osta kah.
|
|
| Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
janx4u
HV vaatleja

|
25.08.2006 15:10:59
|
|
|
| amddude kirjutas: |
| mh. krt. päh ega mul pold neid enam plaanis osta kah. |
Hapud viinamarjad?
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
djdevon
HV kasutaja

|
25.08.2006 15:14:45
|
|
|
...
Activision would not say why, but IGN has separately learned from multiple development sources that Nintendo will not release Wii Wi-Fi Connection libraries to third parties until early 2007, which means that no third party launch title will have an online mode. |
Ja Call Duty 3!
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
25.08.2006 16:02:53
|
|
|
| djdevon kirjutas: |
...
Ja Call Duty 3! |
NOOOOOOOOOOOOOO
viimati muutis EvilKatarn 27.08.2006 17:31:34, muudetud 1 kord |
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
25.08.2006 16:52:53
|
|
|
Suht hirmus jah. Tahaks 8 cl pitsi külma aniisiviina selle uudise peale.
Või on lihtsalt asi selles, et on reede...
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
janx4u
HV vaatleja

|
25.08.2006 19:07:48
|
|
|
| vabarna kirjutas: |
Või on lihtsalt asi selles, et on reede... |
Et siis tequilat kui ma ei eksi???
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
marko
HV Guru

|
25.08.2006 20:07:54
|
|
|
| janx4u kirjutas: |
Et siis tequilat kui ma ei eksi??? |
eksid
tõin endalegi hiljuti palmisaarelt paar liitrit head kraami
|
|
| Kommentaarid: 178 loe/lisa |
   |
161 |
|
| tagasi üles |
|
 |
janx4u
HV vaatleja

|
25.08.2006 23:28:34
|
|
|
| marko kirjutas: |
Et siis tequilat kui ma ei eksi??? |
eksid
tõin endalegi hiljuti palmisaarelt paar liitrit head kraami  |
My bad! Tequilat siiski tehti vist agaavist!... Kas seda aniisiviina kusagilt Eestist kah saab?
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
26.08.2006 14:01:43
|
|
|
| /end OT
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
janx4u
HV vaatleja

|
26.08.2006 14:20:31
|
|
|
Back to topic.
Jäi kuskilt kõrva, et lisa pulte hakatakse müüma nii, et Wiimote (main controller) ja Nunchack on koos. Selline bundle pidi maksma vähem kui $50 (nojah Euroopas arvatavasti veits rohkem). Hind mind nii väga ei häirigi (ikkaga igast sensoreid täis + wireless stuff). Häirib vaid see, et neid nõnda sunduslikult kokku pannakse. Mis siis kui läheb katki ainult Nunchuck (näit. kõer närib puruks, kukub kõrgelt maha jne)? Kindlasti saaks e-bayst mingi pre-owned variandi, aga siiski olen arvamusel, et peale selle kokku pandud variandi võiks nad ka eraldi müügil olla.
PS! Olen teadlik, et see on suht vana uudis, aga lõhkusin vist täna ära oma ühe PS2 puldi ning see pani mind mõtlema.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
26.08.2006 16:27:53
|
|
|
| Arvatavasti müüvad nad neid asju ka eraldi aga bundle oleks odavam kui eraldi osta
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
maynard
HV vaatleja
|
27.08.2006 12:54:39
|
|
|
Kogu see lisavärkide ostmine on liiga kallis...kui tahad neljakesi mängida, on sul vaja nelja wiimote'i ja nunchuk-i. Mis kõige hullem, Nintendo teatas, et Super Smash Brothers kasutab juhtimiseks classic controllerit ja nintendo fännidele on see must-have mäng(siis ka 4 pulti must-have). Samu pulte on vaja, kui tahad N64-e mänge Wii-l mängida.
SMB-d võib muidugi mängida ka Gamecube'i pultidega(paljudel meist neid ikka on )
Lisaks mängudega pakendatud lisad nagu tulevase GT Pro Series mängule mõeldud lisavidin, mida veel ei avaldata. Tahad seda mängu kahekesi mängida, on veel vaja teist sellist vidinat ka
Võib-olla mõtlen ma liiga üle, aga tuhandeid kroone pultide peale välja käia ei tahaks.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
27.08.2006 14:48:39
|
|
|
| maynard kirjutas: |
SMB-d võib muidugi mängida ka Gamecube'i pultidega(paljudel meist neid ikka on ) |
Mul on, kolm tükki. Üks mure jälle murtud. (Aga oled sa selles ikka 100% kindel, et Wii SSB-d saab kuubiku pultidega mängida. Kas see on kusagil välja kuulutatud?
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
27.08.2006 15:19:57
|
|
|
| Aga oled sa selles ikka 100% kindel, et Wii SSB-d saab kuubiku pultidega mängida. Kas see on kusagil välja kuulutatud? |
| http://wii.ign.com/articles/707/707504p1.html kirjutas: |
| "We found that trying to implement too much motion-sensory functionality can get in the way of the game. We're looking at keeping the control simple, as it has been," said Sakurai. "The Wii hardware has sockets for the GameCube controller, too. So I'll just say now that you may not want to throw away your GCN controller yet." |
Minu arust kuubiku puldi kasutamise võimalus peaks kõikide ohkijate suud kohe kinni panema, sest see on kordi parem kui see mida meile seni pakutud on (PS1e analoogidega puldid ei tööta PS2'l, PS2'e puldid ei ole PS3'ga kokkusobivad, jne.). Lisaks sellele võimaldab klassikaliste pultide suur osakaal developeridel julgelt sellele sobivaid mänge teha (i.e. 2D STG'sid jms.)
Ühesõnaga ma näen selles kõiges ainult head, ainus mis asja hapuks muudab on see, et tõenäoliselt ei ole too uuem Classic Controller algse Wii pakiga kaasas.
p.s. amddude, tõmba oma NOOOOO koomale. Mõndadel meist on sitad monitorid ning sidebariga brauserid.
_________________ It is easier to imagine the end of the world than the end of capitalism. -- nüüd saadaval ka eesti keeles |
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
27.08.2006 17:32:01
|
|
|
| tõmbasin aga minu NOOO ei teinud seda laiaks. siin on mingi muu häda
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
janx4u
HV vaatleja

|
27.08.2006 17:42:19
|
|
|
Kui ma sain õigesti aru, siis sellel "classic" puldil on põhimõtteliselt kõik nupud olemas, mis NGC-i puldil ja vastupidi? Et siis peale disaini neil vist olulisi erinevusi polegi??? Kui see on nii, siis võiks ju idee järgi osta kõik need 4 non-wiimote pulti NGC omad mitte classicud. Ebayst leiaks kindlasti midagi odavat!
Aga samas ei tahaks kõike väga kirjuks ajada. Vaevalt need 3 (loodan südamest, et üks classic pult tuleb konsooliga kaasa), üle 1000 eegu kokku maksavad.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
janx4u
HV vaatleja

|
28.08.2006 11:43:44
|
|
|
| Lisaks saab talle ju Wiimote'i külge pookida. |
Wow! Kuidas see veel välja näeb? Mis on selle funktsioon? Äkki mäletad kust selle infi leidsid?
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
28.08.2006 12:19:08
|
|
|
| Kurat kui norm pult kahh tuleb siis vast mingi 3k'ga kannataks Whee ligi võtta. Saab geim kupiku rupiku mänge kahh siis proovida.
|
|
| Kommentaarid: 156 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
28.08.2006 12:42:36
|
|
|
http://i53.photobucket.com/albums/g63/manny_style/reggie3.jpg
Seal pildil on kirjas kõik. Ei teas see on rumour või tõsi aga igatahes mul võttis rõõmupisara silma. + Visor on ka siiski olemas ja seda kasutab esimesena Disaster. Visor maksab 79$/ .
Igatahes seal on kirjas et tuleb kaasa Wii ise( olenevalt valikust must või valge), pult, nunchuc, Auroni keeles norm pult, Wii Sports, 1000 kuldmünti (saab osta VC mänge), 512mb kaart, limited time offer et tuleb kaasa Duck Hunt Remake ja Opera brauser on ka sisseehitatud.
Ja kõik see maksab 175$/
E: opera browser pole limited offer. See on ikka igas wiis sees
Igatahes ESIMESEL võimalusel kiman poodi ja ostan ära. Pidi tulema paari nädala jooksul peale seda 14ndat septi niiet oktoobri algus... here i come
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
janx4u
HV vaatleja

|
28.08.2006 13:12:16
|
|
|
| WTF!!!!!!! Kuidas sellise lingi leidsid?????????? OMG OMG OMG! Im kinda going crazy! Loodan, et see oleks tõsi!!!!!
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
28.08.2006 13:19:55
|
|
|
| Wow! Kuidas see veel välja näeb? Mis on selle funktsioon? Äkki mäletad kust selle infi leidsid? |
Sorry, ma ei mõlenud eriti kui seda posti kirjutasin. Nintendo käis algselt välja idee, et Wiimote läheb Classic Controller'i sarnase shell'i sisse ning siis saab neid kombineerituna kasutada, kuid seda omadust enam ei näi eksisteerivat... või siiski?
| tsitaat: |
There is a mysterious clip on the back of it which points to the ability to snap the classic controller in or on something. There was no evidence to say that the actual remote would go there. When questioned, the representative said, "It's a secret."
Lastly, the representative also confirmed that it is in fact wired, and plugs into the same plug on the remote that the nunchuck plugs into. He elaborated saying, "So it's wired and wireless at the same time." When asked where we would put the remote, he responded with, "I don't know. It could easily rest in your lap." |
Võimalik, et sinna tahab saab Wiimote'i külge ühendada. Samas on see võib-olla millegi muu jaoks, kes teab.
amddude, ma olen 99% kindel, et see on fake. Kust see pärineb?
Edit: jeebus, see on surmkindlalt fake, viimased laused reedavad asja ära. Ja üldse, liiga palju fanboy fodder'it.
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
janx4u
HV vaatleja

|
28.08.2006 13:28:08
|
|
|
| Visor maksab 79$/ |
Ei leia nagu nagu sellist ifi sealt pildilt. Kuid võib-olla olen ma veits pime!
amddude, ma olen 99% kindel, et see on fake. Kust see pärineb?
Edit: jeebus, see on surmkindlalt fake, viimased laused reedavad asja ära. Ja üldse, liiga palju fanboy fodder'it. |
Estieks tänud classic puldi tagumisest küljest. Ma polnudki seda veel näinud.
Kardan ka, et see võib olla fake aga unistada ju võib. Pealegi on mul tunne, et see viimane lõik on veits pooliklikuks jäänud (ka kogu teksti algus algab kuidagi järsku ja pooliklikult). Võib-olla peaks sellele küsimusele tuleb veel mingi Ninty poolne vastus.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
28.08.2006 13:40:34
|
|
|
DODONPACHI, gamespotist leidsin.
janx4u, see on teisel lehel. Neid lehti oli kokku viis ja kõik olid ühes kohas olemas. Praegu vabandan et ei leia üles seda saiti Aga muidu te saite parima lehe. Siiski ma loodan et see on tõsi. Ja mis seal siis nii ebarealistlikku on?
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
janx4u
HV vaatleja

|
28.08.2006 13:45:18
|
|
|
| Võib-olla peaks sellele küsimusele tuleb veel mingi Ninty poolne vastus. |
"Nintendo does not comment on rumors or speculation." on kõik mis sa saad.  |
LOL! Nüüd väljendasin end küll natuke valesti ja tiba läks tekst sassi ka. Mõtlesin nii:
Seal pildil on viimane lause järgmine:
| tsitaat: |
| Of cource the hardcores´ will enjoy all the benefits of the new controller, but what will convince them to buy Nintendo Wii? |
Ning võib-olla peaks järgmisel lehel see lõik jätkuma, kus Ninty annab sellele küsimusele oma vastuse.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
28.08.2006 13:51:35
|
|
|
| ma annan endast kõik et seda leida
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
janx4u
HV vaatleja

|
28.08.2006 13:54:29
|
|
|
| ma annan endast kõik et seda leida |
Tänud!
Ega sa mäleta millal sa selle leidsid? Tahan lihtsalt teada kui uus või vana see inf võib olla!
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
28.08.2006 13:56:46
|
|
|
| tänane alles
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
28.08.2006 13:57:12
|
|
|
Ja mis seal siis nii ebarealistlikku on?  |
- asi iseenesest: miks on paberil õrnad voltimisjäljed (mida saab Photoshopis muideks lihtsa brushiga tekitada) kuid tekst ise on otsast otsani sirge? Niiviisi skännida midagi on peaaegu võimatu. Ja kuidas üldse on see võimalik, et midagi Reggie poolt kirjutatud nii lambist netti ilmub?
- kõik mis seal välja kuulutatakse on kas 1) üle ootuste head: < $200 hind, Wii Sports tasuta, Opera tasuta, uus Duck Hunt; või siis 2) fänne stimuleerivad teadaanded: uus Kid Icarus, Miyamoto töötamas Day of Disaster'i kallal (debiilsus, olgem ausad), etc.
- see pole üldse Reggie kõnemaneer.
- tekstilised vead (19 mängu +3 = 21 mängu?)
etc., etc. BS, noh.
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
28.08.2006 14:19:42
|
|
|
http://gonintendo.com/?p=5040
For that.. ma tahan positiivset või siis küpsist... aga te ei saa mulle küpsist anda MUAAHAHAHHA
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
janx4u
HV vaatleja

|
28.08.2006 14:52:02
|
|
|
Damn! Lugesin ära enamus kommid sealt lehelt. Peab tunnistama, et see on 100% feik! Üsna terased ning tabavad avastused seal kommentaarides.
Well, vähemalt ei hakka tegelik Wii bundle maksma üle 250 euro ja sisaldab vähemalt Wiimotet ja Nunchucki!
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
28.08.2006 15:07:43
|
|
|
DODONPACHI, PSi ma saatsin sellepärast et te mõlemad koos janx4uga tahtsite tervet asja näha. Pealegi vähemalt ma levitan midagi, ja kas ma olen ise öelnud et see on tõsi?. Ja üldse see positiivse asi oli naljana mõeldud aga kui tahad negatiivset panna eks siis pane. Mul ongi liiga igav profiil
http://www.gamespot.com/pages/forums/show_msgs.php?topic_id=24937472
esimesel septembril on midagi oodata...
|
|
   |
81 |
|