Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Arvuti jookseb suvalisel ajal kokku. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Nokia
Serverid.ee
Nokia

sõnum 22.08.2006 20:36:09 Arvuti jookseb suvalisel ajal kokku. vasta tsitaadiga

Tere,

Nimelt selline probleem siis, et näiteks Counter-Striket mängides jookseb arvuti täiesti kinni. Muusika jääb tööle, aga ei reageeri enam ja varsti siis teeb ise restarti. Hetkel olen avastanud veel siis sellise probleemi, et kui tahtsin neid sammuseid pilte väiksemaks teha, siis paintis võitsin File üleval ja see riba mis tuleb, see jäi nagu poolikuks ja masin koos mingi paar minti. Siis tuleb jälle lahti ja töötab edasi. Igakord paneb nii pange ja ükski mäng ei tööta enam koguaeg jookseb kinni.
Tegin mõned screenid ka digikaga:
http://www.xaive.com/pang

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
marvin76
HV vaatleja

sõnum 22.08.2006 20:40:56 vasta tsitaadiga

ehk oled oma pildikasti mingeid selliseid teineteise hingeelu mittemõistvaid juppe kokku sobitanud? icon_eek.gif

mis kasti sees üldse on? e. polegi selline kast, mis selliseid tegevusi välja kannab ... icon_cry.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Nokia
Serverid.ee
Nokia

sõnum 22.08.2006 20:43:08 vasta tsitaadiga

marvin76 kirjutas:
ehk oled oma pildikasti mingeid selliseid teineteise hingeelu mittemõistvaid juppe kokku sobitanud? icon_eek.gif

mis kasti sees üldse on? e. polegi selline kast, mis selliseid tegevusi välja kannab ... icon_cry.gif

Nu üldiselt ma pole see aasta ühtegi juppi enam vahetanud. Ja varem jooksis F.E.A.R ilusti BF2 High graafika jne.. igamäng on mul hästi jooksnud. Ma ise kahtlustan rohkem, et midagi on läbi kas video on läbi või prose on läbi vms.. mingeid testimise progresid on selleks?

BTK0
HV kasutaja

sõnum 22.08.2006 21:14:56 vasta tsitaadiga

marvin76 kirjutas:

...mis kasti sees üldse on? e. polegi selline kast, mis selliseid tegevusi välja kannab ... icon_cry.gif

Mingi naljanina või?
Ainus millega Fear_i ja BF2_te mängida kannatab on profiilis olev 1_ne arvuti.

Sa proovi video drivereid uuendada või ehk on liiga palju OC_d.
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
Nokia
Serverid.ee
Nokia

sõnum 22.08.2006 21:18:31 vasta tsitaadiga

BTK0 kirjutas:
marvin76 kirjutas:

...mis kasti sees üldse on? e. polegi selline kast, mis selliseid tegevusi välja kannab ... icon_cry.gif

Mingi naljanina või?
Ainus millega Fear_i ja BF2_te mängida kannatab on profiilis olev 1_ne arvuti.

Sa proovi video drivereid uuendada või ehk on liiga palju OC_d.

Tere,

Driverid on kõige uuemad Nvidia omad ja DirectX isegi lasin täna kõige uuema peale ära Augusti oma. OC-d pole ma üldse teinud, kõik on default.

BTK0
HV kasutaja

sõnum 22.08.2006 21:24:48 vasta tsitaadiga

Vanad driverid lasid ikka maha enne või kirjutasid üle?
Puhastanud oled tolmust kasti,vaata temperatuurid ka üle. icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Nokia
Serverid.ee
Nokia

sõnum 22.08.2006 21:32:05 vasta tsitaadiga

BTK0 kirjutas:
Vanad driverid lasid ikka maha enne või kirjutasid üle?
Puhastanud oled tolmust kasti,vaata temperatuurid ka üle. icon_rolleyes.gif

Peale windowsi peale laskmist lasin uued driverid peale.
Jah olen puhastanud tolmust ja temperatuurid ei ole kõrged. CPU ~39

Marie
HV Guru
Marie

sõnum 22.08.2006 21:43:49 Re: Arvuti jookseb suvalisel ajal kokku. vasta tsitaadiga

Nokia555 kirjutas:
.....................................
Tegin mõned screenid ka digikaga:
http://www.xaive.com/pang

Piltide järgi järeldaks videokaardi ülekuumenemist.

BTK0
HV kasutaja

sõnum 22.08.2006 21:44:39 vasta tsitaadiga

Mis toide muidu on(profiilist seda välja ei loe) icon_question.gif
tagasi üles
Nokia
Serverid.ee
Nokia

sõnum 22.08.2006 21:53:36 vasta tsitaadiga

BTK0 kirjutas:
Mis toide muidu on(profiilist seda välja ei loe) icon_question.gif

Tere,

Mingi Atrix vms.. 550W, eelmisele postitajale, et kuidas video nüüd järsku üle kuumenema hakkab, kui varem oli täesti OK. Ma ise algul arvasin sama, lisasin isegi lisa vendi peale puhuma, millest muidugi kasu ei olnud. Muideks radikas läheb suht kuumaks küll, aga sõrme võin seal vabalt peal hoida.
Aga muidugi mis ma just avastasin on see, et tal on nagu üks Valge vms.. radikas veel mingil suuremat sorti mälul peal ja see on päris tuline, kuigi teine radikas on suht külm. Ja windowsis isegi pangestab vahest. Kas selles võib probla olla? Krt sinna ei anna jahutust ka leiutada ja uut ka osta ei tahaks, kuna siis kaob garantii ära ja võin katki ka veel pärast teha selle icon_sad.gif

BTK0
HV kasutaja

sõnum 22.08.2006 22:00:55 vasta tsitaadiga

Omal oli kunagi see video ja asendasin ka jahutuse sellega
https://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutiriistvara/Jahutid/27502/

Suht lärmakas oli default jahutus ja ega ta jahutanud nagu eriti hästi(OC_ oli muidugi peal)
tagasi üles
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 22.08.2006 22:11:12 vasta tsitaadiga

Nokia555 kirjutas:
................et kuidas video nüüd järsku üle kuumenema hakkab, kui varem oli täesti OK. Ma ise algul arvasin sama, lisasin isegi lisa vendi peale puhuma, millest muidugi kasu ei olnud. Muideks radikas läheb suht kuumaks küll, aga sõrme võin seal vabalt peal hoida.
Aga muidugi mis ma just avastasin on see, et tal on nagu üks Valge vms.. radikas veel mingil suuremat sorti mälul peal ja see on päris tuline, kuigi teine radikas on suht külm. Ja windowsis isegi pangestab vahest. Kas selles võib probla olla? Krt sinna ei anna jahutust ka leiutada ja uut ka osta ei tahaks, kuna siis kaob garantii ära ja võin katki ka veel pärast teha selle icon_sad.gif

Ma ka ei tea miks see gf6600gt videokaard mingi aasta möödudes järjest halvemini töötama hakkab, Video Card Stability Test

Nokia
Serverid.ee
Nokia

sõnum 22.08.2006 23:30:41 vasta tsitaadiga

Marie kirjutas:
Nokia555 kirjutas:
................et kuidas video nüüd järsku üle kuumenema hakkab, kui varem oli täesti OK. Ma ise algul arvasin sama, lisasin isegi lisa vendi peale puhuma, millest muidugi kasu ei olnud. Muideks radikas läheb suht kuumaks küll, aga sõrme võin seal vabalt peal hoida.

Ma ka ei tea miks see gf6600gt videokaard mingi aasta möödudes järjest halvemini töötama hakkab, Video Card Stability Test

Selle stabilityil ma ei tea jookseb kohe pange.

Igatahes mina ei oska seda kaarti jahutada enam:S pildid: http://www.xaive.com/pang uued pildid lisasin ja täiesti võimatu asi on noh.
Ah mul pohh see pann masin müüd kõik maha ja ostan kõik uue tüütu on juba see vahetamine alati on midagi jama tahaks midagi korralikku ka juba.

marvin76
HV vaatleja

sõnum 23.08.2006 08:59:27 vasta tsitaadiga

kõlab ilmselt triviaalselt, aga soovitus selline, et esmalt mõtle, mis masinaga teha tahad ja mis ta eesmärk on ning siis uuri asja peale mida suudad edukalt ise poest jupid osta ning sellise kasti komplekteerida, mis võimaldab sul püstitatud eesmärgi saavutada e. sa ei vaja 3.5 GHz protsessorit ja 2 GB RAM selleks, et .rtf dokumenti vormistada ...
kokkuvõttes tuleb e. natsa kallim kui eelkomplekteeritud masin (see, mille kohalike IT firmade "osavad" ja "asjatundlikud" gurud on kokku pannud).
ma ei vihka william g. nimelist meest, kuid arvan oma mõistuses, et graafiliselt kasutajaliideselt, mille alusduuma nimega DOS pole pärast esimest iraagi sõda suurt uuendatud, ei saagi üldjoontes midagi peale mugavuse oodata. otsi alternatiive.
ja riistad, mis kasti sees -- kui tahad kvaliteeti, siis ära oota seda nn. põhivoolu kasumile ja laiale tarbijaskonnale orienteeritud tootjatelt.

lahe. thumbs_up.gif

seega: su videokaart on ilmselgelt prses. ning arvatavasti nssib win ka näkku mingite sisemiste vastuoludega, mida meiesugune tavamõistusega inimene ei suuda iialgi lahti hammustada.
tagasi üles
mybad
HV vaatleja

sõnum 23.08.2006 09:22:32 vasta tsitaadiga

marvin76 kirjutas:
kõlab ilmselt triviaalselt, aga soovitus selline, et esmalt mõtle, mis masinaga teha tahad ja mis ta eesmärk on ning siis uuri asja peale mida suudad edukalt ise poest jupid osta ning sellise kasti komplekteerida, mis võimaldab sul püstitatud eesmärgi saavutada e. sa ei vaja 3.5 GHz protsessorit ja 2 GB RAM selleks, et .rtf dokumenti vormistada ...
kokkuvõttes tuleb e. natsa kallim kui eelkomplekteeritud masin (see, mille kohalike IT firmade "osavad" ja "asjatundlikud" gurud on kokku pannud).
ma ei vihka william g. nimelist meest, kuid arvan oma mõistuses, et graafiliselt kasutajaliideselt, mille alusduuma nimega DOS pole pärast esimest iraagi sõda suurt uuendatud, ei saagi üldjoontes midagi peale mugavuse oodata. otsi alternatiive.
ja riistad, mis kasti sees -- kui tahad kvaliteeti, siis ära oota seda nn. põhivoolu kasumile ja laiale tarbijaskonnale orienteeritud tootjatelt.

lahe. thumbs_up.gif

seega: su videokaart on ilmselgelt prses. ning arvatavasti nssib win ka näkku mingite sisemiste vastuoludega, mida meiesugune tavamõistusega inimene ei suuda iialgi lahti hammustada.
Seene hooaeg on täies hoos?
tagasi üles
Nokia
Serverid.ee
Nokia

sõnum 23.08.2006 11:33:14 vasta tsitaadiga

marvin76 kirjutas:

lahe. thumbs_up.gif

Mis sa ajad ma ei võta üldse neid rtf dokumente lahti 3.5ghz ja 2gb on ikka selleks, et mul saaks kõik vajalik käia + kõige uuemad mängud

mybad
HV vaatleja

sõnum 24.08.2006 09:25:37 vasta tsitaadiga

marvin76, ma mõistan et siin foorumis käivad tavainimestest erinevate kalduvustega inimesed, aga sa oled ikka eriti müstiline vend. Tahad tarka panna, siis pane aga ära siis reeda et sa mingi nõme oled.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Arvuti jookseb suvalisel ajal kokku.
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.