Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Richard Burns Rally märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 93, 94, 95 ... 114, 115, 116  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
MMX-Power
HV kasutaja
MMX-Power

sõnum 07.08.2006 19:08:07 vasta tsitaadiga

KLIKK <----- RBR Car Installer

www.bhmotorsports.com = hea allikas icon_razz.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
madness
HV veteran
madness

sõnum 07.08.2006 19:10:57 vasta tsitaadiga

bla..tuli kah taas isu RBRi mängida. Aga krt vana rool ei sobi uuele raalile enam :/
uut nagu ei tahaks osta ja ei tea, kas miskit juppi annaks vahele toppida, et USBga ühendada. Mingi vana Dexxa rool vms ka icon_lol.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
MMX-Power
HV kasutaja
MMX-Power

sõnum 07.08.2006 19:13:42 vasta tsitaadiga

no mina ei mängi rooliga icon_biggrin.gif ma mängin playstationi puldiga, millel on need analog kangid. üpriski normaalne tegelikult thumbs_up.gif rooliga sõitjale jään alla muidugi, aga ikkagi, lusti pakub.
Mart352
HV Guru
Mart352

sõnum 07.08.2006 19:38:19 vasta tsitaadiga

MMX-Power kirjutas:
KLIKK <----- RBR Car Installer

www.bhmotorsports.com = hea allikas icon_razz.gif

proovisid ise sealt tirida???

minu esimene post siin teemas seoses RBR car installeriga

Mart352 kirjutas:
Oskab keegi mulle RBR Car Installer v1.0 töötava download lingi anda?

Sealt ei saanud ning allolevatest komentaaridest ei tööta ka mitte ükski link

pööran tähelepanu sõnale Sealt, mille all peitub link http://www.bhmotorsports.com/download/12157

MMX-Power
HV kasutaja
MMX-Power

sõnum 07.08.2006 19:57:06 vasta tsitaadiga

Vabandan. icon_redface.gif äkki see link aitab: http://www.megaupload.com/?d=BDGEY41Z seal on suht aeglane, aga see ainus koht, kus ma leidsin seda. veel ütleb, et Eestile on kõik slotid kinni, kui sul ütleb ka nii, siis proovi proxit kasutada. thumbs_up.gif
raalifriik
HV kasutaja

sõnum 07.08.2006 20:03:53 vasta tsitaadiga

Mawrec kirjutas:
Mart352 kirjutas:

RBR-i Eesti liigasse pidin regama aga ei meeldi see:

Pole mõtet mingite lambi nimedega registreerida,
kõik sellised kontod kustutatakse.
Kui ei taha nime avaldada ära registreeru.

Mis selle vastu saab olla? icon_rolleyes.gif Kõik seal oma nimedega, rohkem uhkuse kui häbiasi ju.

Millal järgmine hooaeg RBRELis hakkab?
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 63
tagasi üles
MMX-Power
HV kasutaja
MMX-Power

sõnum 07.08.2006 20:10:29 vasta tsitaadiga

suve lõpus vast. jälgi RBREL.com, siis saad teada.

EDIT: car installerit enam ei ole minu arust. car manager1.4 <--- ainus, mis leidsin.

Siiasinna15
HV kasutaja

sõnum 10.08.2006 14:56:07 vasta tsitaadiga

Tõmbasin demo netist ja jookseb kokku, kui mängu sisse lähen. Nagu mäng sisse loeb menüüsse nii viskab esimese soundi ajal kinni ja sound ka jääb hakkima. Sama olen täheldanud GTR mingi mänguga, mis samuti suht uus. Videokas on 9600PRO, AMD athlon XP1700+, 512MB Hynix mälud, toide 300W, varem selliseid probleeme ei täheldanud ei Feari, Doomi ega Half-Life 2'ga. Samas windows juba üle aasta peal olnud ja pole formatti teinud. Kuidas võiks veast lahti saada?
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 9
tagasi üles
MMX-Power
HV kasutaja
MMX-Power

sõnum 10.08.2006 15:31:59 vasta tsitaadiga

kontrolli draivereid. vb see ka veaks. kui vahetasin endal draivereid, ei tahtnud mängud üldse töötada. reinstall ka ei aidanud.
Bastardo
HV kasutaja
Bastardo

sõnum 03.09.2006 20:02:31 vasta tsitaadiga

Ohhh, ma olen nüüd vist juba oma pooltuhat korda seda autokooli viimast rada sõitnud (rooli abil) ja parim tulemus, mis ma saavutanud olen, on 1.25, tavaliselt saan kuskil 1.29. Kuidas on küll võimalik 0.84 välja sõita icon_eek.gif
tagasi üles
haigo
HV veteran
haigo

sõnum 03.09.2006 20:21:42 vasta tsitaadiga

Näita replayd.
Kommentaarid: 54 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
Bastardo
HV kasutaja
Bastardo

sõnum 03.09.2006 21:08:04 vasta tsitaadiga

Hmm....vot, see oleks hea idee tõesti, kui keegi oskaja mu sõidu replayd vaataks ja siis nõu annaks. Aga...kas autokoolis kah replayd saab salvestada või vaadata? ESCiga menüüsse minnes seal küll replayd pole, st. ma pole tähele pand.
tagasi üles
MMX-Power
HV kasutaja
MMX-Power

sõnum 03.09.2006 22:56:57 vasta tsitaadiga

autokoolis ei saa salvestada. aga ma pakuksin, et sinu probleemiks võib olla vale sõidujoon icon_biggrin.gif (ei tea kahjuks seda viimast harjutust, ei viitsind seda rallyschooli lõpuni teha, mis oli tegelt vale tegu icon_razz.gif läksin kohe championshipi kallale icon_biggrin.gif )
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 03.09.2006 23:04:03 vasta tsitaadiga

tee rbrnetiga autokooli rada, siis saab salvestada replay'd
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
Bastardo
HV kasutaja
Bastardo

sõnum 04.09.2006 17:00:50 vasta tsitaadiga

Ei tea, kas mu probleem võib ka selles olla, et mu piduripedaal ei funka korralikult. Nimelt läks seal see vedru katki, mis pedaali üles lükkaks. Ok, sellest polnd hullu, panin uue vedru aga selle paigaldamise ajal nihkus seal andurina töötav ketas (sorry, ma ei jaga elektroonikast midagi) paigast ära. Timmisin seda, mõõtes testriga pinge tugevust ja sain selle enam VÄHEM selle õigesse kohta tagasi AGA mitte päris. Piduripedaali põhja vajutades ei loe mäng seda päris põhjas olevaks, seega ei õnnestu mul vist rattaid nö. blokki pidurdada. Auto küll pidurdab aga minumeelest mitte nii äkiliselt nagu võiks. Tea, kas nii on üldse mõtet rallyt mängida? Peaksin äkki pedaalid jälle lahti kruvima ja timmima hakkama (tüütu töö). Samas ehk ei olegi see blokki pidurdamine hea ega vajalik.
tagasi üles
MMX-Power
HV kasutaja
MMX-Power

sõnum 04.09.2006 17:20:49 vasta tsitaadiga

ega see blokkimine jah nii hea ei ole, auto pmst libiseb edasi ju, kuigi pidurdusjõud on alles, aga mitte nii suur, kui rahulikult vajutades pidurit icon_razz.gif võin ka eksida, aga ärge kohe näkku lööge icon_biggrin.gif
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 04.09.2006 17:54:11 vasta tsitaadiga

Bastardo, kalibreeri uuesti rool Game controllers kaudu control panelilt
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
Bastardo
HV kasutaja
Bastardo

sõnum 04.09.2006 19:07:56 vasta tsitaadiga

Mul on Act-Labs RS rool, sellele tõmbasin netist ka draiverid aga ma pole suutnud välja mõelda kuidas selle kaudu kalibreerida saab. Ok läbi game controllersi ma pääsen nagu ligi selle rooli seadetele aga seal saab vaid linnukesega märkida, kas ta arvestab pedaale eraldi või koos. Lisaks saab veel testida pedaale, rooli ja nuppe aga parameetreid muuta ei saa sealt minu arust.

icon_sad.gif

EDIT: DXTweak2 tegi triki ära icon_smile.gif thumbs_up.gif Hooah. Siit ma tulen

tagasi üles
Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 04.09.2006 19:51:32 vasta tsitaadiga

Tre,

Bastardo kirjutas:
Ohhh, ma olen nüüd vist juba oma pooltuhat korda seda autokooli viimast rada sõitnud (rooli abil) ja parim tulemus, mis ma saavutanud olen, on 1.25:o

Hehe. Väga tuttav tunne ajast kui ise sai RBRiga alustatud. Oma sajandal katsel sai vist 1:22 kätte. Aga nii ta on Rally School on väga tehniline rada. Seal peabki rakendama kõiki neid tehnikaid mida ennist õpetati. Kui teed kõik õigesti siis tuleb ka hea aeg.
Põhiline on nagu ikka rallis - pidurda nii hilja kui võimalik ja nii vara kui vajalik. Pidurdatakse enne kurvi mitte kurvis sees enam (välja arvatud left foot braking tehnika). Ning teine asi kurvi tuleb läbida nii kiirelt kui võimalik, et kurvist sirgele välja minnes saavutaks auto suurema lõppkiiruse. Kolmandaks mida vähem auto külglibiseb seda kiiremin ta liigub. Lahe on vaadata küll külg ees sõitu aga ajakadu on kohe tulemas. Ja sealt need ajad tulevad. Nii lihtne see ongi..aa katsu krt järgi teha icon_smile.gif
Ise vist sai kunagi samamoodi alustatud, et 1:30 ei tahtnud kuidagi alistuda, siis 1:22. Edasi juba 1:20 maagiline piir. Ja siis ei tundunud 1:17 enam üldse üllatusena kui see kätte tuli. Samas 1:13-1:14 mida maailma tipud sõidavad on juba omaette klass.

Equ

tagasi üles
Mart352
HV Guru
Mart352

sõnum 04.09.2006 20:06:02 vasta tsitaadiga

Equinox kirjutas:
Kolmandaks mida vähem auto külglibiseb seda kiiremin ta liigub. Lahe on vaadata küll külg ees sõitu aga ajakadu on kohe tulemas. Ja sealt need ajad tulevad.

Enamasti vastab tõele aga mõned kurvid saab külg ees kiiremini läbida. RBR-ist i oska kohe näiteid tuua aga päriselust tean üht head videot

http://video.google.com/videoplay?docid=6896761048794054865&q=markko

RBR-is olen nii väga harva (1-2 korda; klaviatuuriga veidi keeruline) teinud ja on tulnud parem aeg kui muidu.

Bastardo
HV kasutaja
Bastardo

sõnum 04.09.2006 21:34:30 vasta tsitaadiga

Nonii. Asi oligi piduris. Kuna see enne mul korralikult ei töötanud, siis pidin ma hoo maha saamiseks ropult vara pidurdama hakkama. Nüüd on nii, et enne kurvi sutsaki sutsaki korra või paar pedaal põhja hetkeks ja sauhh kurvi sisse. Juba esimesel katsel sõitsin 1.25.xx. Ja sinna auku hakkasidki need ajad minema (enne pidurite kalibreerimist olid ajad keskmiselt 1.30.XX) Päris kohe alla 24 muidugi ei saanud. Aga see andis enesekindlust juurde, et nii lähedale suutsin sõita - järelikult mitte mission impossible vaid lihtsalt tehnika lihvimise küsimus. Siis veel paar aega sinna 1.24.XX peale, kuni lõpusk tuli ära 1.23.57 icon_biggrin.gif

A mäng on tõesti äge, ma olin juba mures, et olen liiga vanaks jäänud ja mängud ei suuda mind enam köita aga see mäng naelutas mu jälle (lähedaste meelehärmiks ja enda rahustuseks) arvuti ette icon_smile.gif. Pole veel päriselt rallytada jõudnud, üht rada proovisin. Coliniga võrreldes on eriti lahe see, et enda parima aja vari sõidab sul koguaeg ees, nõnda on ilgelt põnev mängida ja proovida ennast ületada. Ok võiks ju ka lihtsalt aeg joosta aga varjuga on ikka põnevam.
Vot siuke kiidulaul siis RBRile.

tagasi üles
Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 05.09.2006 09:35:43 vasta tsitaadiga

Tre,

Mart352 kirjutas:

Enamasti vastab tõele aga mõned kurvid saab külg ees kiiremini läbida.

Jah, eks ta väga vale pole. Nagu ikka ei ole kõik 100% vaid on erandeid. Heaks näiteks ongi Scandinavian Flick kus libisedes ja auto kaalu ümber jaotamisega mängides saab kurvist kiiremini läbi. Aga üldjuhul jah libisemine on kiiruse surm nagu ka pidurdamine icon_wink.gif

Equ

tagasi üles
ceemic
24/7@kalal
ceemic

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.09.2006 09:57:07 vasta tsitaadiga

viimased postitused tekitasid isu rally schooli rada proovida..teisel katsel 1:18:06 http://ceemic.pri.ee/download/RBR.JPG icon_rolleyes.gif
ps..mängin vana ~80.- logitechi klaveriga..
Kommentaarid: 421 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 322
tagasi üles
redenergy
HV veteran
redenergy

sõnum 05.09.2006 13:47:18 vasta tsitaadiga

Vanal heal ajal kui mina seda veel pelasin sain rallyschooli ajaks 1:16:16
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 9
tagasi üles
ajuNolk
HV veteran
ajuNolk

sõnum 05.09.2006 13:55:57 vasta tsitaadiga

Bastardo kirjutas:
Coliniga võrreldes on eriti lahe see, et enda parima aja vari sõidab sul koguaeg ees

Colinis on ka ju ghost olemas icon_smile.gif
Kommentaarid: 125 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 121
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Richard Burns Rally mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 93, 94, 95 ... 114, 115, 116  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.