Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 108, 109, 110 ... 312, 313, 314  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
EvilMick007
HV veteran

sõnum 03.08.2006 17:03:50 vasta tsitaadiga

Hmm 1 map lennukitega? Mina olen küll 4-s mapis lennukeid näinud ja ple ka veel kõiki mappe proovinud, sest lihtsalt teisi mappe ple pandud campaigni sisse nendes servudes, kus mängin.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tõnu Tõukemõnu
HV kasutaja
Tõnu Tõukemõnu

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.08.2006 17:06:46 vasta tsitaadiga

EvilMick007 kirjutas:
Hmm 1 map lennukitega? Mina olen küll 4-s mapis lennukeid näinud ja pole ka veel kõiki mappe proovinud, sest lihtsalt teisi mappe pole pandud campaigni sisse nendes servudes, kus mängin.

No, mul on ainult 1 map lennukitega jah, tavaline BF2 1.3 vers. Mingeid lisapakette peal pole ja unofficial mape ka tõmmatud pole.

rixk
Kreisi kasutaja

sõnum 03.08.2006 17:21:23 vasta tsitaadiga

Mängid siis ainult 16-seid mappe.
Aga sellised mapid, kus "oleksid nii helikopterid, lennukid kui ka paadid ", on täitsa olemas. Selleks pole vaja ei unofficial mappe ega lisapakette. Lihtsalt vali 64-sed kaardid ja ok.
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
serif
HV kasutaja
serif

sõnum 03.08.2006 17:30:42 vasta tsitaadiga

Dendroid kirjutas:
DigeBeni kirjutas:
... harjumuse asi, alguses tundub muidugi üsna veider ja võõras, kuid seda ainult seniks, kui JS lisavõimalusi manööverdamisel, korralikult kasutama õpid ja seda eriti kopterit kasutades, lennuki jaoks on isegi need lahmakad kaardid natike liiga väiksed, et korralikku tunnetust kätte saada ...

Nõustun täiesti.. st lennukite jaoks on tõesti ka suurimad kaardid liiga väikesed. Samas veider tundub see, et tegelikkuses on ju BF2-s ainult 1 kaart, kus saab lennata, st kus lennukid üldse asuvad icon_lol.gif. Nime ei mäleta täpset, aga suht tume taevas on, põhjas üks USA baas ja lõunas 3 Lähis-Ida oma. Üks mängu suur miinus imo ongi see, et ainult üks kaart lennukitega. Tunnen puudust veel vähemalt 3-st suurest kaardist, kus oleksid nii helikopterid, lennukid kui ka paadid kõik olemas korraga lisaks maasõidukitele.

Muide, laiale rahvale üks küsimus, kui paljud omavad seda BF2 "booster pack"i vms nimega "Armored Fury"?

Mis kuradi mängu sa mängid irw... seal on ikka palju lennukitega mappe!!

AHT0 mis su bf'i nimi on ?? 300h karkandit :O'

++++
Keegi rääkis et joystickuga raske ja hiirega parem...... no kuidas see võimalik on joystickuga saab palju paremini ei pea hiirt tõstma vms....++ helikat on jah võimatu joystickuga juhtida !!

tagasi üles
inc
HV veteran
inc

sõnum 03.08.2006 23:16:14 vasta tsitaadiga

serif kirjutas:
Dendroid kirjutas:
DigeBeni kirjutas:
... harjumuse asi, alguses tundub muidugi üsna veider ja võõras, kuid seda ainult seniks, kui JS lisavõimalusi manööverdamisel, korralikult kasutama õpid ja seda eriti kopterit kasutades, lennuki jaoks on isegi need lahmakad kaardid natike liiga väiksed, et korralikku tunnetust kätte saada ...

Nõustun täiesti.. st lennukite jaoks on tõesti ka suurimad kaardid liiga väikesed. Samas veider tundub see, et tegelikkuses on ju BF2-s ainult 1 kaart, kus saab lennata, st kus lennukid üldse asuvad icon_lol.gif. Nime ei mäleta täpset, aga suht tume taevas on, põhjas üks USA baas ja lõunas 3 Lähis-Ida oma. Üks mängu suur miinus imo ongi see, et ainult üks kaart lennukitega. Tunnen puudust veel vähemalt 3-st suurest kaardist, kus oleksid nii helikopterid, lennukid kui ka paadid kõik olemas korraga lisaks maasõidukitele.

Muide, laiale rahvale üks küsimus, kui paljud omavad seda BF2 "booster pack"i vms nimega "Armored Fury"?

Mis kuradi mängu sa mängid irw... seal on ikka palju lennukitega mappe!!

AHT0 mis su bf'i nimi on ?? 300h karkandit :O'

++++
Keegi rääkis et joystickuga raske ja hiirega parem...... no kuidas see võimalik on joystickuga saab palju paremini ei pea hiirt tõstma vms....++ helikat on jah võimatu joystickuga juhtida !!

Kui lisad Aricraft menu alt tundlikust juurde, siis ei pea midagi matilt tõstma.
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 62
tagasi üles
Erik_Est
Kreisi kasutaja

sõnum 03.08.2006 23:35:32 vasta tsitaadiga

Dendroid kirjutas:
EvilMick007 kirjutas:
Hmm 1 map lennukitega? Mina olen küll 4-s mapis lennukeid näinud ja pole ka veel kõiki mappe proovinud, sest lihtsalt teisi mappe pole pandud campaigni sisse nendes servudes, kus mängin.

No, mul on ainult 1 map lennukitega jah, tavaline BF2 1.3 vers. Mingeid lisapakette peal pole ja unofficial mape ka tõmmatud pole.
Gulf of Oman,Dalian plant ,op. clean sweep,Fushe pass on kindlasti lennukitega ja mitte ühega... icon_biggrin.gif lisaks on veel mappe kus ainult kopterid seda kõike baaspaketis mitte lisades.. icon_smile.gif
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
rixk
Kreisi kasutaja

sõnum 03.08.2006 23:54:55 vasta tsitaadiga

inc kirjutas:
Kui lisad Aricraft menu alt tundlikust juurde, siis ei pea midagi matilt tõstma.

Mnjah, mul oli tundlikkus hiirel juba selline, et lennuk lehvitas tiibu nagu linnuke kui ma hiirt kasvõi vähekese liigutasin. Aga ilma tõstmata ma küll ei suutnud järske pöördeid teha. Joystickuga aga lust ja lillepidu taevalaotuses seigelda. Ainult selles suhtes on Aht0-l õigus, et koptereid sellega raske maha saada.
tagasi üles
Tõnu Tõukemõnu
HV kasutaja
Tõnu Tõukemõnu

sõnum 04.08.2006 00:53:18 vasta tsitaadiga

Erik_Est kirjutas:
Dendroid kirjutas:
EvilMick007 kirjutas:

Gulf of Oman,Dalian plant ,op. clean sweep,Fushe pass on kindlasti lennukitega ja mitte ühega... icon_biggrin.gif lisaks on veel mappe kus ainult kopterid seda kõike baaspaketis mitte lisades.. icon_smile.gif

Jah, kui arvestad kaasa ka suuremad mapid kui 16 playeri omad (näiteks 24, 32, 64). AGA neid ei saa mängida imo arvutivastastega ehk siis BOTidega.

thebull
HV kasutaja
thebull

sõnum 04.08.2006 01:19:36 vasta tsitaadiga

Dendroid, saab kõiki mappe mängida ka 64 botiga, selleks pidi mingi .dll faili sisu muutma natuke... kahjuks täpsustada ei oska
serif
HV kasutaja
serif

sõnum 04.08.2006 04:10:06 vasta tsitaadiga

Kurat
Proovisin minna tv2 servudesse ja ühtegi ei saand... BAN teamkillimise eest :////... mida kurat !!??
Täitsa p*rses ikka seal ainult mängisingi ja nüüd ei saa :S.... kuradi tropid kes lennuki ja tanki ette hüppasid :@... kas tv2'el mingit foorumit vms on ?? saaks pinda käia et ban maha.. muidu nagu game over seal olid head pingid jne

tagasi üles
Marek Säde
HV veteran

sõnum 04.08.2006 06:54:18 vasta tsitaadiga

ma olen ka kusagilt servust banni saanud teamkillimise eest, krt suur helikas läks käest ära ja koos rahvaga keerasin ta kogemata külili icon_sad.gif ja muidugi järgnes ban, nagu oleksin nimelt seda teinud. Minul kestis see ban kas päeva või kaks, igatahes mingi nädala pärast sain jälle sisse. Pole nimelt kedagi kordagi omadest maha lasknud, isegi teamkillerit mitte, kõik minu teamkillid on tulnud kogemata või mõne jobu teamikaaslase pärast. Näiteks on mitu vastast kusagil aia taga, no kesse loll läheb neid maha laskma, ikka granaga ju, viskan grana sinna ja mõni loll teamikaaslane peab ka kohe sinna jooksma ja vaatama kuidas see paugu teeb icon_confused.gif Mõnes serveris on ka tankimiinid ja suundmiinid omasid tapvad ja muidugi mõni idikas kohe ei näe seda punast pealuud ekraanil. Pärast annab karistuse ka veel takka. Ku**di amatöörid
Erik_Est
Kreisi kasutaja

sõnum 04.08.2006 09:20:38 vasta tsitaadiga

serif kirjutas:
Kurat
Proovisin minna tv2 servudesse ja ühtegi ei saand... BAN teamkillimise eest :////... mida kurat !!??
Täitsa p*rses ikka seal ainult mängisingi ja nüüd ei saa :S.... kuradi tropid kes lennuki ja tanki ette hüppasid :@... kas tv2'el mingit foorumit vms on ?? saaks pinda käia et ban maha.. muidu nagu game over seal olid head pingid jne
Proovi mõlemat.....bf support@tv2.no ja http://battle.no kunagi oli endal kah jama aga siis oli admini e - mail üleval ...kirjutasin talle oma nime ja sellest et juhtunud on KOHUTAV icon_biggrin.gif eksitus ja asi oli korras mõne tunniga kooos mõningate manitsustega! Ma nimelt sõimasin ühte jobu kes mind tappis kah sõiduki pärst idioodiks.....TV2 le see sõna ei meeldi kohe üldse ja admin oli onlines .. icon_biggrin.gif Ühesõnaga proovi ...ehk on abi
tagasi üles
inc
HV veteran
inc

sõnum 04.08.2006 13:52:10 vasta tsitaadiga

Linnapea kirjutas:
ma olen ka kusagilt servust banni saanud teamkillimise eest, krt suur helikas läks käest ära ja koos rahvaga keerasin ta kogemata külili icon_sad.gif ja muidugi järgnes ban, nagu oleksin nimelt seda teinud. Minul kestis see ban kas päeva või kaks, igatahes mingi nädala pärast sain jälle sisse. Pole nimelt kedagi kordagi omadest maha lasknud, isegi teamkillerit mitte, kõik minu teamkillid on tulnud kogemata või mõne piix teamikaaslase pärast. Näiteks on mitu vastast kusagil aia taga, no kesse loll läheb neid maha laskma, ikka granaga ju, viskan grana sinna ja mõni loll teamikaaslane peab ka kohe sinna jooksma ja vaatama kuidas see paugu teeb icon_confused.gif Mõnes serveris on ka tankimiinid ja suundmiinid omasid tapvad ja muidugi mõni idikas kohe ei näe seda punast pealuud ekraanil. Pärast annab karistuse ka veel takka. Ku**di amatöörid

Mul oli nii, et üks tüüp ronis wakes stardirajale. Mina hakkasin õhku tõusma aga üritasin temast mööda sõita ja keerasin vasakule, kuid lõpuks ajasin ta ikka alla. Lennuk aga õhku ei tõusnud ja panin vastu maju ja veel 2 teamkilli. Kokku 3 teamkilli ja ban. thumbs_down.gif

BF2 kasutaja KuriVaiM on viimastel päevadel metsikult punkte teinud ja nüüd kas täna või eile sai uue ranki. http://bf2s.com/player/47871860/ Hetkel siis suurim rank Eesti edetabelis.
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 62
tagasi üles
pupsik
Kreisi kasutaja

sõnum 04.08.2006 15:29:25 vasta tsitaadiga

KuriVaim on mingi lendur/snaiper
Olen temaga vahel kokku sattunud
Kommentaarid: 64 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 58
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
serif
HV kasutaja
serif

sõnum 04.08.2006 18:25:08 vasta tsitaadiga

Erik_Est kirjutas:
serif kirjutas:
Kurat
Proovi mõlemat.....bf support@tv2.no ja http://battle.no kunagi oli endal kah jama aga siis oli admini e - mail üleval ...kirjutasin talle oma nime ja sellest et juhtunud on KOHUTAV icon_biggrin.gif eksitus ja asi oli korras mõne tunniga kooos mõningate manitsustega! Ma nimelt sõimasin ühte piix kes mind tappis kah sõiduki pärst idioodiks.....TV2 le see sõna ei meeldi kohe üldse ja admin oli onlines .. icon_biggrin.gif Ühesõnaga proovi ...ehk on abi

ÄITÄH !!

Saatsin meili ja 10min pärast juba oli ban maas icon_smile.gif)

tagasi üles
FPSrulez
HV kasutaja

sõnum 04.08.2006 18:28:04 vasta tsitaadiga

Kui on ostetud Armored Fury EA downloaderist, siis kas samas arvutis teise kasutajaga seda mängida ei saagi või???
Vend proovis minu arvutis ning ütles: You cannot join / create this server without having purchased and installed the Booster Pack...
Järsku keegi teab
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
aht0
HV veteran

sõnum 05.08.2006 00:51:44 vasta tsitaadiga

inc kirjutas:
Endal on hiire tundlikus 6 peal (algselt 1.5) ja mõned nupud ära muudetud taha vaatamiseks.

sama pmst.. aga vahel vaatan kiirelt seljataha ja panen poole manöövri peal maasse icon_lol.gif
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 71
tagasi üles
ZAndlamb
Kreisi kasutaja

sõnum 05.08.2006 07:58:08 vasta tsitaadiga

Kas nad mitte ei lähe lihtsalt täismängu alla? (ehk ei mingeid shortcute vms, lihsalt on uued lennukid ja mapid)
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
serif
HV kasutaja
serif

sõnum 05.08.2006 08:19:16 vasta tsitaadiga

ZAndlamb kirjutas:
Kas nad mitte ei lähe lihtsalt täismängu alla? (ehk ei mingeid shortcute vms, lihsalt on uued lennukid ja mapid)

irw läks jah icon_biggrin.gif... nõme tegelt ....

AGA väga lahe !!

eriti road rage noh teisi pole mängindgi icon_biggrin.gif

hull tankide sõda jne icon_smile.gif))

tagasi üles
Erik_Est
Kreisi kasutaja

sõnum 05.08.2006 13:06:51 vasta tsitaadiga

Euro ja Armored lähevad baasmängu alla lihtsalt mappe-servereid tuleb juurde....shortcute ei tule eraldi...teise inimese nimega saad mängida küll aga sa pead nime ära muutma eelnevalt...downloaderist või kuskilt sai muuta
tagasi üles
serif
HV kasutaja
serif

sõnum 05.08.2006 19:41:53 vasta tsitaadiga

:S
Euro force ei saagi osta :S... ea kodukal ütleb et item not avabile in your country icon_sad.gif

korras

Nüüd kõik olemas icon_smile.gif

tagasi üles
Xenomorph
Kreisi kasutaja

sõnum 07.08.2006 04:25:20 vasta tsitaadiga

Kuidas seda binokklit välja võtta saab ja kuda artyt panna saab ?! icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 29
tagasi üles
serif
HV kasutaja
serif

sõnum 07.08.2006 07:02:19 vasta tsitaadiga

StaticX kirjutas:
Kuidas seda binokklit välja võtta saab ja kuda artyt panna saab ?! icon_biggrin.gif

IRW

ET tüüp icon_biggrin.gif

...
seal saab artyt ainult commander panna ja mitte binokliga kahjuks seal polegi binoklit icon_sad.gif

tagasi üles
rixk
Kreisi kasutaja

sõnum 07.08.2006 10:17:42 vasta tsitaadiga

Keegi sellise probleemiga kokku on puutunud, et kui mäng kaarti laadima hakkab, siis muteb mikrofoni ära ja unmute teeb siis, kui serverist disconnectid. Emaplaadiks on Asus a7n8x deluxe ning heli teeb selle integreeritud audio.
tagasi üles
thebull
HV kasutaja
thebull

sõnum 07.08.2006 14:47:39 vasta tsitaadiga

kust kohast ma saan enda kasutaja prefixi muuta/lisada ... keegi ennem mainis et mingis "account manageris" , kas selle all mõeldi seda accaount manageri millesse saab siseneda log-in scriinil, kus saab kasutajat kustutada jne ? kui nii, siis mul seal sellist kohta pole, kust saaks prefixi lisada enda nimele icon_sad.gif
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 108, 109, 110 ... 312, 313, 314  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.