Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
EvilMick007
HV veteran
|
03.08.2006 17:03:50
|
|
|
Hmm 1 map lennukitega? Mina olen küll 4-s mapis lennukeid näinud ja ple ka veel kõiki mappe proovinud, sest lihtsalt teisi mappe ple pandud campaigni sisse nendes servudes, kus mängin.
_________________ Pentestimise ja küberturbe konsultatsiooni soovi korral võib kirjutada.. |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tõnu Tõukemõnu
HV kasutaja

|
03.08.2006 17:06:46
|
|
|
EvilMick007 kirjutas: |
Hmm 1 map lennukitega? Mina olen küll 4-s mapis lennukeid näinud ja pole ka veel kõiki mappe proovinud, sest lihtsalt teisi mappe pole pandud campaigni sisse nendes servudes, kus mängin. |
No, mul on ainult 1 map lennukitega jah, tavaline BF2 1.3 vers. Mingeid lisapakette peal pole ja unofficial mape ka tõmmatud pole.
_________________ Tõukan mõnuga |
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
rixk
Kreisi kasutaja
|
03.08.2006 17:21:23
|
|
|
Mängid siis ainult 16-seid mappe.
Aga sellised mapid, kus "oleksid nii helikopterid, lennukid kui ka paadid ", on täitsa olemas. Selleks pole vaja ei unofficial mappe ega lisapakette. Lihtsalt vali 64-sed kaardid ja ok.
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
serif
HV kasutaja

|
03.08.2006 17:30:42
|
|
|
Dendroid kirjutas: |
DigeBeni kirjutas: |
... harjumuse asi, alguses tundub muidugi üsna veider ja võõras, kuid seda ainult seniks, kui JS lisavõimalusi manööverdamisel, korralikult kasutama õpid ja seda eriti kopterit kasutades, lennuki jaoks on isegi need lahmakad kaardid natike liiga väiksed, et korralikku tunnetust kätte saada ... |
Nõustun täiesti.. st lennukite jaoks on tõesti ka suurimad kaardid liiga väikesed. Samas veider tundub see, et tegelikkuses on ju BF2-s ainult 1 kaart, kus saab lennata, st kus lennukid üldse asuvad . Nime ei mäleta täpset, aga suht tume taevas on, põhjas üks USA baas ja lõunas 3 Lähis-Ida oma. Üks mängu suur miinus imo ongi see, et ainult üks kaart lennukitega. Tunnen puudust veel vähemalt 3-st suurest kaardist, kus oleksid nii helikopterid, lennukid kui ka paadid kõik olemas korraga lisaks maasõidukitele.
Muide, laiale rahvale üks küsimus, kui paljud omavad seda BF2 "booster pack"i vms nimega "Armored Fury"? |
Mis kuradi mängu sa mängid irw... seal on ikka palju lennukitega mappe!!
AHT0 mis su bf'i nimi on ?? 300h karkandit :O'
++++
Keegi rääkis et joystickuga raske ja hiirega parem...... no kuidas see võimalik on joystickuga saab palju paremini ei pea hiirt tõstma vms....++ helikat on jah võimatu joystickuga juhtida !!
_________________ BF2 STATS Serif/911
X-FIRE |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
inc
HV veteran

|
03.08.2006 23:16:14
|
|
|
serif kirjutas: |
DigeBeni kirjutas: |
... harjumuse asi, alguses tundub muidugi üsna veider ja võõras, kuid seda ainult seniks, kui JS lisavõimalusi manööverdamisel, korralikult kasutama õpid ja seda eriti kopterit kasutades, lennuki jaoks on isegi need lahmakad kaardid natike liiga väiksed, et korralikku tunnetust kätte saada ... |
Nõustun täiesti.. st lennukite jaoks on tõesti ka suurimad kaardid liiga väikesed. Samas veider tundub see, et tegelikkuses on ju BF2-s ainult 1 kaart, kus saab lennata, st kus lennukid üldse asuvad . Nime ei mäleta täpset, aga suht tume taevas on, põhjas üks USA baas ja lõunas 3 Lähis-Ida oma. Üks mängu suur miinus imo ongi see, et ainult üks kaart lennukitega. Tunnen puudust veel vähemalt 3-st suurest kaardist, kus oleksid nii helikopterid, lennukid kui ka paadid kõik olemas korraga lisaks maasõidukitele.
Muide, laiale rahvale üks küsimus, kui paljud omavad seda BF2 "booster pack"i vms nimega "Armored Fury"? |
Mis kuradi mängu sa mängid irw... seal on ikka palju lennukitega mappe!!
AHT0 mis su bf'i nimi on ?? 300h karkandit :O'
++++
Keegi rääkis et joystickuga raske ja hiirega parem...... no kuidas see võimalik on joystickuga saab palju paremini ei pea hiirt tõstma vms....++ helikat on jah võimatu joystickuga juhtida !! |
Kui lisad Aricraft menu alt tundlikust juurde, siis ei pea midagi matilt tõstma.
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
Erik_Est
Kreisi kasutaja
|
03.08.2006 23:35:32
|
|
|
Hmm 1 map lennukitega? Mina olen küll 4-s mapis lennukeid näinud ja pole ka veel kõiki mappe proovinud, sest lihtsalt teisi mappe pole pandud campaigni sisse nendes servudes, kus mängin. |
No, mul on ainult 1 map lennukitega jah, tavaline BF2 1.3 vers. Mingeid lisapakette peal pole ja unofficial mape ka tõmmatud pole. |
Gulf of Oman,Dalian plant ,op. clean sweep,Fushe pass on kindlasti lennukitega ja mitte ühega... lisaks on veel mappe kus ainult kopterid seda kõike baaspaketis mitte lisades..
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
rixk
Kreisi kasutaja
|
03.08.2006 23:54:55
|
|
|
inc kirjutas: |
Kui lisad Aricraft menu alt tundlikust juurde, siis ei pea midagi matilt tõstma. |
Mnjah, mul oli tundlikkus hiirel juba selline, et lennuk lehvitas tiibu nagu linnuke kui ma hiirt kasvõi vähekese liigutasin. Aga ilma tõstmata ma küll ei suutnud järske pöördeid teha. Joystickuga aga lust ja lillepidu taevalaotuses seigelda. Ainult selles suhtes on Aht0-l õigus, et koptereid sellega raske maha saada.
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tõnu Tõukemõnu
HV kasutaja

|
04.08.2006 00:53:18
|
|
|
Erik_Est kirjutas: |
No, mul on ainult 1 map lennukitega jah, tavaline BF2 1.3 vers. Mingeid lisapakette peal pole ja unofficial mape ka tõmmatud pole. |
Gulf of Oman,Dalian plant ,op. clean sweep,Fushe pass on kindlasti lennukitega ja mitte ühega... lisaks on veel mappe kus ainult kopterid seda kõike baaspaketis mitte lisades..  |
Jah, kui arvestad kaasa ka suuremad mapid kui 16 playeri omad (näiteks 24, 32, 64). AGA neid ei saa mängida imo arvutivastastega ehk siis BOTidega.
_________________ Tõukan mõnuga |
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
thebull
HV kasutaja

|
04.08.2006 01:19:36
|
|
|
Dendroid, saab kõiki mappe mängida ka 64 botiga, selleks pidi mingi .dll faili sisu muutma natuke... kahjuks täpsustada ei oska
_________________ Salamander |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
serif
HV kasutaja

|
04.08.2006 04:10:06
|
|
|
Kurat
Proovisin minna tv2 servudesse ja ühtegi ei saand... BAN teamkillimise eest :////... mida kurat !!??
Täitsa p*rses ikka seal ainult mängisingi ja nüüd ei saa :S.... kuradi tropid kes lennuki ja tanki ette hüppasid :@... kas tv2'el mingit foorumit vms on ?? saaks pinda käia et ban maha.. muidu nagu game over seal olid head pingid jne
X-FIRE |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marek Säde
HV veteran
|
04.08.2006 06:54:18
|
|
|
ma olen ka kusagilt servust banni saanud teamkillimise eest, krt suur helikas läks käest ära ja koos rahvaga keerasin ta kogemata külili ja muidugi järgnes ban, nagu oleksin nimelt seda teinud. Minul kestis see ban kas päeva või kaks, igatahes mingi nädala pärast sain jälle sisse. Pole nimelt kedagi kordagi omadest maha lasknud, isegi teamkillerit mitte, kõik minu teamkillid on tulnud kogemata või mõne jobu teamikaaslase pärast. Näiteks on mitu vastast kusagil aia taga, no kesse loll läheb neid maha laskma, ikka granaga ju, viskan grana sinna ja mõni loll teamikaaslane peab ka kohe sinna jooksma ja vaatama kuidas see paugu teeb Mõnes serveris on ka tankimiinid ja suundmiinid omasid tapvad ja muidugi mõni idikas kohe ei näe seda punast pealuud ekraanil. Pärast annab karistuse ka veel takka. Ku**di amatöörid
_________________ Tehingud Soomes, müük ja ost ja saatmine/toomine pisikese % eest. Küsi järgi! |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Erik_Est
Kreisi kasutaja
|
04.08.2006 09:20:38
|
|
|
Kurat
Proovisin minna tv2 servudesse ja ühtegi ei saand... BAN teamkillimise eest :////... mida kurat !!??
Täitsa p*rses ikka seal ainult mängisingi ja nüüd ei saa :S.... kuradi tropid kes lennuki ja tanki ette hüppasid :@... kas tv2'el mingit foorumit vms on ?? saaks pinda käia et ban maha.. muidu nagu game over seal olid head pingid jne |
Proovi mõlemat.....bf support@tv2.no ja http://battle.no kunagi oli endal kah jama aga siis oli admini e - mail üleval ...kirjutasin talle oma nime ja sellest et juhtunud on KOHUTAV eksitus ja asi oli korras mõne tunniga kooos mõningate manitsustega! Ma nimelt sõimasin ühte jobu kes mind tappis kah sõiduki pärst idioodiks.....TV2 le see sõna ei meeldi kohe üldse ja admin oli onlines .. Ühesõnaga proovi ...ehk on abi
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
inc
HV veteran

|
04.08.2006 13:52:10
|
|
|
Linnapea kirjutas: |
ma olen ka kusagilt servust banni saanud teamkillimise eest, krt suur helikas läks käest ära ja koos rahvaga keerasin ta kogemata külili ja muidugi järgnes ban, nagu oleksin nimelt seda teinud. Minul kestis see ban kas päeva või kaks, igatahes mingi nädala pärast sain jälle sisse. Pole nimelt kedagi kordagi omadest maha lasknud, isegi teamkillerit mitte, kõik minu teamkillid on tulnud kogemata või mõne piix teamikaaslase pärast. Näiteks on mitu vastast kusagil aia taga, no kesse loll läheb neid maha laskma, ikka granaga ju, viskan grana sinna ja mõni loll teamikaaslane peab ka kohe sinna jooksma ja vaatama kuidas see paugu teeb Mõnes serveris on ka tankimiinid ja suundmiinid omasid tapvad ja muidugi mõni idikas kohe ei näe seda punast pealuud ekraanil. Pärast annab karistuse ka veel takka. Ku**di amatöörid |
Mul oli nii, et üks tüüp ronis wakes stardirajale. Mina hakkasin õhku tõusma aga üritasin temast mööda sõita ja keerasin vasakule, kuid lõpuks ajasin ta ikka alla. Lennuk aga õhku ei tõusnud ja panin vastu maju ja veel 2 teamkilli. Kokku 3 teamkilli ja ban.
BF2 kasutaja KuriVaiM on viimastel päevadel metsikult punkte teinud ja nüüd kas täna või eile sai uue ranki. http://bf2s.com/player/47871860/ Hetkel siis suurim rank Eesti edetabelis.
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
pupsik
Kreisi kasutaja

|
04.08.2006 15:29:25
|
|
|
KuriVaim on mingi lendur/snaiper
Olen temaga vahel kokku sattunud
|
|
Kommentaarid: 64 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
serif
HV kasutaja

|
04.08.2006 18:25:08
|
|
|
Erik_Est kirjutas: |
Kurat
Täitsa p*rses ikka seal ainult mängisingi ja nüüd ei saa :S.... kuradi tropid kes lennuki ja tanki ette hüppasid :@... kas tv2'el mingit foorumit vms on ?? saaks pinda käia et ban maha.. muidu nagu game over seal olid head pingid jne |
Proovi mõlemat.....bf support@tv2.no ja http://battle.no kunagi oli endal kah jama aga siis oli admini e - mail üleval ...kirjutasin talle oma nime ja sellest et juhtunud on KOHUTAV eksitus ja asi oli korras mõne tunniga kooos mõningate manitsustega! Ma nimelt sõimasin ühte piix kes mind tappis kah sõiduki pärst idioodiks.....TV2 le see sõna ei meeldi kohe üldse ja admin oli onlines .. Ühesõnaga proovi ...ehk on abi |
ÄITÄH !!
Saatsin meili ja 10min pärast juba oli ban maas )
X-FIRE |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
FPSrulez
HV kasutaja
|
04.08.2006 18:28:04
|
|
|
Kui on ostetud Armored Fury EA downloaderist, siis kas samas arvutis teise kasutajaga seda mängida ei saagi või???
Vend proovis minu arvutis ning ütles: You cannot join / create this server without having purchased and installed the Booster Pack...
Järsku keegi teab
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
05.08.2006 00:51:44
|
|
|
inc kirjutas: |
Endal on hiire tundlikus 6 peal (algselt 1.5) ja mõned nupud ära muudetud taha vaatamiseks. |
sama pmst.. aga vahel vaatan kiirelt seljataha ja panen poole manöövri peal maasse
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
71 |
|
tagasi üles |
|
 |
ZAndlamb
Kreisi kasutaja
|
05.08.2006 07:58:08
|
|
|
Kas nad mitte ei lähe lihtsalt täismängu alla? (ehk ei mingeid shortcute vms, lihsalt on uued lennukid ja mapid)
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
serif
HV kasutaja

|
05.08.2006 08:19:16
|
|
|
ZAndlamb kirjutas: |
Kas nad mitte ei lähe lihtsalt täismängu alla? (ehk ei mingeid shortcute vms, lihsalt on uued lennukid ja mapid) |
irw läks jah ... nõme tegelt ....
AGA väga lahe !!
eriti road rage noh teisi pole mängindgi
hull tankide sõda jne ))
X-FIRE |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Erik_Est
Kreisi kasutaja
|
05.08.2006 13:06:51
|
|
|
Euro ja Armored lähevad baasmängu alla lihtsalt mappe-servereid tuleb juurde....shortcute ei tule eraldi...teise inimese nimega saad mängida küll aga sa pead nime ära muutma eelnevalt...downloaderist või kuskilt sai muuta
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
serif
HV kasutaja

|
05.08.2006 19:41:53
|
|
|
:S
Euro force ei saagi osta :S... ea kodukal ütleb et item not avabile in your country
korras
Nüüd kõik olemas
X-FIRE |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Xenomorph
Kreisi kasutaja
|
07.08.2006 04:25:20
|
|
|
Kuidas seda binokklit välja võtta saab ja kuda artyt panna saab ?!
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
serif
HV kasutaja

|
07.08.2006 07:02:19
|
|
|
StaticX kirjutas: |
Kuidas seda binokklit välja võtta saab ja kuda artyt panna saab ?!  |
IRW
ET tüüp
...
seal saab artyt ainult commander panna ja mitte binokliga kahjuks seal polegi binoklit
X-FIRE |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
rixk
Kreisi kasutaja
|
07.08.2006 10:17:42
|
|
|
Keegi sellise probleemiga kokku on puutunud, et kui mäng kaarti laadima hakkab, siis muteb mikrofoni ära ja unmute teeb siis, kui serverist disconnectid. Emaplaadiks on Asus a7n8x deluxe ning heli teeb selle integreeritud audio.
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
thebull
HV kasutaja

|
07.08.2006 14:47:39
|
|
|
kust kohast ma saan enda kasutaja prefixi muuta/lisada ... keegi ennem mainis et mingis "account manageris" , kas selle all mõeldi seda accaount manageri millesse saab siseneda log-in scriinil, kus saab kasutajat kustutada jne ? kui nii, siis mul seal sellist kohta pole, kust saaks prefixi lisada enda nimele
_________________ Salamander |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|