Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Teie õnnetused arvutiga märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 89, 90, 91  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Vidget
HV Guru
Vidget

sõnum 09.06.2006 15:16:12 vasta tsitaadiga

võrgujuhe kirjutas:
kuidas sa seda tegid? icon_eek.gif

Võtsin korpuse maha ja siis jäid need plaadid niisama lahtiselt. Nüüd võtsin siis näpu ja surusin plaadipeale ja oligi näpujälg seal olemas. Järgmine kord uuesti sama koha peale vajutades saad kohe kontrollida, kas keegi on enne sind veel näpujälje jätnud või ei.
võrgujuhe kirjutas:
korra tuli pähe, et kui visata samamoodi vastu maad, siis äkki loksub midagi paika tagasi ja hakkab tööle icon_lol.gif

Jah, aga pead viskama täpselt teise poolega vastu maad.
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 128
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
võrgujuhe
Kreisi kasutaja
võrgujuhe

sõnum 09.06.2006 15:18:29 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Võtsin korpuse maha ja siis jäid need plaadid niisama lahtiselt. Nüüd võtsin siis näpu ja surusin plaadipeale ja oligi näpujälg seal olemas. Järgmine kord uuesti sama koha peale vajutades saad kohe kontrollida, kas keegi on enne sind veel näpujälje jätnud või ei.

icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
ja ma mõtlesin et nagu ikka kuidagi arvutiga ühendades ja miski programmiga saab midagi lukku panna jne. icon_lol.gif icon_lol.gif
Kommentaarid: 103 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 97
tagasi üles
tonu89
HV veteran
tonu89

sõnum 09.06.2006 16:05:31 vasta tsitaadiga

Samahästi võid akna peale oma näpujälje muljuda ... icon_lol.gif koolis saaks meil arvuti ekraanilt pea terve kooli tuvastamisega hakkama... icon_lol.gif
Clone^
HV kasutaja

sõnum 13.06.2006 23:31:28 vasta tsitaadiga

Marduuhin kirjutas:
Sõber kurtis ükspäev, et arvuti hakkab vahest mängides, muusikat kuulates vms piiksuma.. Lõpuks sai kohal ära käidud ja enda kahtluste kontrolliks võtsin küljekorpuse maha....... Prose venti peal oli 3mm paksune tolmukiht.. Ribide ja ventilaatori vahel. icon_biggrin.gif Rohkem sinna ei mahtunudki.. Mõnusalt tihe kiht oli kah.. Peale puhastamist sai tempi 80-90c pealt 60c peale (Full load @ SuperPi 8M)
Tee mis tahad, aga kuu ajaga sellist tolmukihti saavutada on kuradi raske. Mul siin juba pool aastat laual ja prose jahutuse nurkadesse hakkab vaikselt tolm kogunema..

Mul piuksus ka, teadsin, et masin on tolmune ja ei viitsinud seda laua alt välja kookida, et tolm ära koristada. Piuksus ta videokaardi pärast, mis siiski eriti tolmune ei olnud kuid kõrgeid temperatuure saavutas ikka. Prose radikas nägi välja selline. icon_lol.gif Lasin siis ühel pereliikmel omale purgi surveõhku tuua (kes oli juba parasjagu poes) ning võtsin ette arvuti suurpuhastuse. Lendas tolmu ja ka purkki sai tühjaks. Lõpptulemus oli 30+ kraadi madalam videokaardi temperatuur (95-lt 60-le), 20C madalam CPU (70-lt 50-le enamvähem). thumbs_up.gif Kusjuures, videot olin eelnevalt varem puhastanud ja temperatuuri langust ei olnud (radikate kruvisid pingutanud jne). GeForce 6800GT GS ja Athlon 64 3500+ siis... Prosel vahetasin ka termopasta ära (uus AS5 asemele).

Oma vigadest tuleb õppida - hoian oma joogiklaasid (sellised kõrgemad) pikka aega juba käeulatusest eemal, et neid kogemata ümber ei tõmbaks (väljasirutatud käega ei tohiks olla võimalik neid haarata, haaramiseks vajalik kummardada jms). Põhjuseks see, et neid on minevikus lõhutud/ümber ajatud ikka ropult. Vahel isegi mitu tk päevas, eelnev klavi on tänu sellele nii mõndagi üle elanud ning korralikke suurpuhastusi saanud. Äärmisel juhul on mul monitori ees nüüd vaid kohvitass (või tee).

Kõvaketta partitsioonitabelid on ka korra segi läinud, tulemuseks oli hunnik kadunud andmeid ning hulka peavalu kuidas antud probleemi likvideerida, sai netist uuritud ja puuritud ning lõpuks asi korda aetud.

Rohkem pole nagu midagi hullu juhtnud.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 14.06.2006 00:04:52 vasta tsitaadiga

ükskord ma kogemata lõin teda ja ta hammustas mind icon_neutral.gif
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
RKsilver
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.06.2006 00:21:55 vasta tsitaadiga

Winterwind kirjutas:
ükskord ma kogemata lõin teda ja ta hammustas mind icon_neutral.gif

andis särtsu icon_rolleyes.gif

cd-sahtel tuli lahti

näpp kadus floppy sahtlisse icon_biggrin.gif

lõid käe läbi korpuse ja teiseltpoolt korpust tundus sulle tuttav asi icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 172 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 3 :: 140
tagasi üles
Mihkel.
HV Guru
Mihkel.

sõnum 14.06.2006 09:43:43 vasta tsitaadiga

Clone^ kirjutas:
....

Pfh... mul oli rohkem tolmu vanas masinas.icon_biggrin.gif 3a puhastamata.
http://www.zone.ee/vrk/PHTO00111.jpg?2
http://www.zone.ee/vrk/PHTO00122.jpg?2
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 81
tagasi üles
RKsilver
HV Guru

sõnum 14.06.2006 09:48:30 vasta tsitaadiga

MiXer-arvutil on passiiv samahästi kui tolm vahel 8)
Kommentaarid: 172 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 3 :: 140
tagasi üles
kristoka
Kreisi kasutaja
kristoka

sõnum 14.06.2006 13:07:11 vasta tsitaadiga

MiXeR kirjutas:
Clone^ kirjutas:
....

JAmh,mul oli mingi 2 a puhastamata,kui lahti võtsin esines sama pilt XD
Kristo
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 5 :: 41
tagasi üles
Popp
Kreisi kasutaja
Popp

sõnum 28.06.2006 23:34:11 vasta tsitaadiga

kunagi sai paar korda tooliga arvutisse lennatud nii, et toolijalg kuskil videokaardi, mobo ja muude asjade vahel icon_razz.gif . Aga kast töötas edasi. Kõvaketta olen suutnud lühisesse ajada kruvikeerajaga (ma ei tea miks ma seal all nokitsesin...niisama vist). Selline hääl, nagu jet hakkaks õhku tõusma. Seegi töötas edasi. Lisaks muidu veel "õnnetused", mis on meelega põhjustatud. Ehedaim näide on vist vana kasti lend kaheksandalt.
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 54
tagasi üles
snOOp--
Piiratud kasutaja
snOOp--

sõnum 29.06.2006 03:51:04 vasta tsitaadiga

Keerasin esimese arvuti metsa: Ostsin eraldi jupid, k6ik mis arvutis k2ivad. Emaplaadile ei pannud plastik kruve mis lahutavad emaplaati ja korpust. Lasin voolu sisse, Emaplaat p6les l2bi, ei viitzind sellega jamada, Myysin k6ik oma jupid 2x odavamalt maha. thumbs_down.gif
kristoka
Kreisi kasutaja
kristoka

sõnum 29.06.2006 10:52:01 vasta tsitaadiga

snOOp-- kirjutas:
Keerasin esimese arvuti metsa: Ostsin eraldi jupid, k6ik mis arvutis k2ivad. Emaplaadile ei pannud plastik kruve mis lahutavad emaplaati ja korpust. Lasin voolu sisse, Emaplaat p6les l2bi, ei viitzind sellega jamada, Myysin k6ik oma jupid 2x odavamalt maha. thumbs_down.gif

IMO,nii loll annab olla et ei pane õigeid kruve sisse icon_lol.gif
Kristo
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 5 :: 41
tagasi üles
psydeblo
HV Guru
psydeblo

sõnum 29.06.2006 10:54:59 vasta tsitaadiga

MiXeR kirjutas:
Clone^ kirjutas:
....

mul oli vana p2 jahutus samasugune, umbselt täis kittind, sealt ei käind enam õhk ka läbi, vent pani lihtsalt tyhja aga jahtuas küll icon_razz1.gif
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 135
tagasi üles
razor
HV Guru

sõnum 29.06.2006 14:01:39 vasta tsitaadiga

enne, kui väkke läksin, lappisin masina laualt korpusesse ning viisin tüdruksõbrale. masin kohal, kuid käima ei läinud - andis lühist. kiskusin kasti lahti ning hakkasin üksikult juppe eemaldama, et probleemi allikat leida. kui kogu krempel täiesti lahti oli võetud ning masin ikka ei käivitunud, siis uurisin toiteplokki - mul oli tollele 3.3V raili mod tehtud ning ju vast transpordi käigus potekas pisut nihkunud - mõõtes andis 3.3V pingeks 4.1V ning ju siis over voltage protection lõi sisse. lappisin kasti kiiresti kokku kuna aega oli vähe, järgmine hommik pidin juba väkke minema ning õhtul tahtsin veel linna peal lonkida. kiirelt kokku laotud, potekas nominaalasendis, lasin masina tööle ning kohe oli tunda kõrbelõhna - tuli välja, et korpuse küljepeal asuv 120mm ventilaator oli ennast piki korpus ära lühistanud ning sama toiteploki liini taga oli veel 2 80GB Sata ketast. mõlemal oli peal pisikene kiip suure leegiga maha põlenud ning taastada neid loomulikult ei saanud. ei hakanud garantiisse ka viima, kirjutasin koolituskuludesse icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 131 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 120
tagasi üles
artur-
HV veteran
artur-

sõnum 02.07.2006 11:07:42 vasta tsitaadiga

snOOp-- kirjutas:

Kõike juppe poleks olnd mõtet vast 2x odavamalt maha müüa kuna ei ole välistatud et ram, cpu, videokaart jne otsad andsid icon_wink.gif
Pakun et CPU jahutus küll otsi ei saanud anda icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 69
tagasi üles
snOOp--
Piiratud kasutaja
snOOp--

sõnum 03.07.2006 02:43:18 vasta tsitaadiga

artur-, Kus juures need ei andnud, ma lihtsalt olin siis rahast lage ja ei viitzond niikaua oodata ennem kui mobo osta sain. thumbs_down.gif
rolts
Kreisi kasutaja

sõnum 27.07.2006 12:23:25 vasta tsitaadiga

Mul jälle juhtus selline asi, et töötava arvuti kohale kummardudes kukkus otsa eest higipiisk ja vastuseks sellele tuli kohe musta suitsu arvuti emaplaadist icon_sad.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
iceincube
HV veteran
iceincube

sõnum 27.07.2006 13:27:01 vasta tsitaadiga

rolts kirjutas:
Mul jälle juhtus selline asi, et töötava arvuti kohale kummardudes kukkus otsa eest higipiisk ja vastuseks sellele tuli kohe musta suitsu arvuti emaplaadist icon_sad.gif

higipiisk on mõnusalt soolane ja juhib hästi elektrit thumbs_up.gif icon_smile.gif
päris jama tunne võib olla, et nii tyhine asi ju tglt, mis katki tegi asja.
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
crypto
Kreisi kasutaja
crypto

sõnum 29.07.2006 05:38:51 vasta tsitaadiga

midagi tõsist minul õnneks pole juhtunud veel, paar korda arvutis lühise tekitanud kui olen töötavas arvutis juhtmeid näppinud. Kõige hullem laks oli see kui kogemata läks isoleerimata juhtmeots kuskile vastu ja aerogate'i üks kanal andis otsad, siiamaani pole viitsind seda lähemalt uurida icon_rolleyes.gif
noxton
HV Guru
noxton

sõnum 29.07.2006 09:22:39 vasta tsitaadiga

mul sulatas laualamp läpaka molu taha augu sisse ja kõige kihvtim oli see, et see läkapas polnud minu oma, vaid vanaisa töö läppar AS Eesti Telefoni oma icon_eek.gif thumbs_up.gif
aga lõpuks läks see maha kandmisele, kuna mudel aegus icon_biggrin.gif vedas thumbs_up.gif ei pidanud kinni maksma. imekombel ta veel töötas 8) ma olin mitu kuud tugevas šhokis icon_biggrin.gif
mudel compaq armada http://www.servicenotebook.com.ar/mercado/Armada%201500C%201.jpg
Kommentaarid: 186 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 169
tagasi üles
bitCON
Aeg Maha 2n

sõnum 29.07.2006 10:21:31 vasta tsitaadiga

Kunagi ei osanud ma veel eriti palju arvutiga teha - tegin windows updatet (kaasaarvatud driveri omad), järgmisel päeval arvuti käima ei läinud - monitori reso ei sobinud. Kuna ise siis midagi teha ei osanud, siis tuligi kutsuda arvutispetsialist. Ja kuna õel oli mingi ülikooli töö arvutis, siis oli hirmus paanika majas.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
H!tman
Piiratud kasutaja
H!tman

sõnum 31.07.2006 05:11:15 vasta tsitaadiga

Paar päeva tagasi lanilt tulles Panin kodus arvuti kokkuja ülla ülla Arvuti enam tääle ei lähe läkskarantiise ja sealt ma rahuldavat vastust ei saanud mis viga oli...

Üeldi ühenduseviga icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 43 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 3 :: 28
tagasi üles
alecoqprem
Kreisi kasutaja
alecoqprem

sõnum 31.07.2006 13:06:05 vasta tsitaadiga

Tuli meelde üks õnnetus arvutiga kui olin veel ikka päris algaja tasemel icon_smile.gif Nimelt sai aastaid tagasi sõbraga minu vana pentium 128 "parandatud" icon_smile.gif
parandamine käis siis nii, et kui mõistus enam ühegi koha pealt peale ei hakanud, võtsime arvuti täiesti juppideks ja panime uuesti kokku tagasi. Asi lõppes aga sellega et panime toiteka juhtme valetpidi või midagi ja arvutit tööle pannes lõid korgid läbi icon_lol.gif
Algul mõtlesin, et ainult minu korteris korgid läbi, aga siis tuli naabrinaine ukse taha icon_lol.gif Ma tegin lolli näo pähe ja ütlesin, et on jah läinud elekter aga pole aimugi miks. Tuli välja et selline väike asi jättis kogu trepikoja natukeseks ajaks ilma elektrita icon_razz.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 24
tagasi üles
sputnikman
HV vaatleja
sputnikman

sõnum 31.07.2006 15:00:54 vasta tsitaadiga

Hiljuti sai vana 486 korpusest välja võetud, juppideks. Masin ei võtnud varem pilti ette. Sai siis jupid kokku ühendatud, jõudsin toiteka juurde. Juhtmed olid emaplaadi küljes ilusti, kuid lülitini läks 4 ühte värvi juhet. Sai nad suvalt ühendatud, vajutasin ja laks - elekter läinud. Rohkem pole julgenud toitekat näppida icon_biggrin.gif
tagasi üles
ummy90
Kreisi kasutaja
ummy90

sõnum 31.07.2006 16:40:45 vasta tsitaadiga

sputnikman kirjutas:
Hiljuti sai vana 486 korpusest välja võetud, juppideks. Masin ei võtnud varem pilti ette. Sai siis jupid kokku ühendatud, jõudsin toiteka juurde. Juhtmed olid emaplaadi küljes ilusti, kuid lülitini läks 4 ühte värvi juhet. Sai nad suvalt ühendatud, vajutasin ja laks - elekter läinud. Rohkem pole julgenud toitekat näppida icon_biggrin.gif

kusjuures mina olen p75 sama nalja maha teinud, kõik juhtmed ju ühesugused. kuna kahju masinast ei olnud, siis sai suvaliselt proovitud ja maja pimedaks tehtud icon_razz.gif
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 32
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Teie õnnetused arvutiga mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 89, 90, 91  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.