Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Fable märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Dominus
HV Guru
Dominus

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.09.2005 04:11:28 vasta tsitaadiga

Väga lahe mäng peaks ütlema,gameplay ja questid - väga põnev thumbs_up.gif skillid ja kogu see süsteem omab :]
btw,keegi teab mida vaja et üks mõõk kivi seest välja saada? maximum level Physique't?
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 76
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 25.09.2005 12:47:11 vasta tsitaadiga

Mafka kirjutas:
btw,keegi teab mida vaja et üks mõõk kivi seest välja saada? maximum level Physique't?

Jah.Kõik physique max saad mõõga kätte.IMHO parim mõõk/relv(harbinger)mängus seni kuni lost chaptersis avo's tear'i saad mis siis nagu ülim mõõk.
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 25.09.2005 16:40:07 vasta tsitaadiga

Mäng läbi siis icon_razz.gif Yay!
Parim RPG siiamaani mis mängind olen 8) story ja gameplay no super thumbs_up.gif
Selle mõõga sain kätte icon_razz.gif hiljem ka Avo's Tear'i...selle Aeoni sword vms. viskasin vortexi sisse,no cammon...tapan oma lihase õe et mingi uber vennike olla?
Good side story'ga tegin enamus queste icon_smile.gif kuigi pätsasin poest pidevalt asju ja muukisin lukke icon_biggrin.gif
Arena ja üldse questid kokku andsid parima elamuse, tõeliselt nauditav mäng peaks mainima beer_yum.gif
Kuigi mõned vahvad asjad nagu seks? icon_biggrin.gif ja bordelli külastamine jäi ära praeguseks icon_smile.gif + veel hulk lisaqueste,demon doore,silver cheste ( key'dest oli tõsine puudus icon_eek.gif) mängu jooksul sain miski 14 kokku ainult icon_sad.gif ahjaa...demon door riddles kallal oli kah tore pusida icon_razz.gif
krt selliseid mänge võiks rohkem olla icon_razz.gif #1!
btw,leidsin paar bugi mille abil sai combat multiplieri lõpmatuseni (100 minu puhul) ja seda rohelist möksi et skille õppida 9999999+ peale icon_biggrin.gif
tagasi üles
ahvilõust
Aeg Maha 2n
ahvilõust

sõnum 25.09.2005 16:47:56 vasta tsitaadiga

Kui pikk mäng se on?

M: MSI RTX 3070 Gaming Trio
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 25.09.2005 17:55:06 vasta tsitaadiga

suht lühike kui gameplay selgeks saad icon_razz.gif ma alustasin mängimisega mingi reede õhtu,täna siis läbi icon_smile.gif
aga noh mul jäi päris palju asju tegemata mis eespool mainisin icon_razz.gif lõpustory sai ära nähtud icon_smile.gif
tagasi üles
Paganarh
Kreisi kasutaja
Paganarh

sõnum 25.09.2005 17:55:14 vasta tsitaadiga

mitte eriti. ma sain kuskil 17 tunniga hakkama kuigi olen tuntud oma aegluse ja süstemaatilisuse poolest.

mäng ise oli täitsa ok. väga ei hõiskaks et just über aga täiesti normaalselt mängitav ja suht huvitav ka. nagu gamespoti review ütles hästi et ta on "liivakastiks sinu fantaasiale" ja nii ta ka on. kui sa suudad rolli sisse elada, on mäng kümneid kordi nauditavam.

aga parimaks mõõgaks jäi minuarust see mida ühest poest osta sai kõige lõunapoolsemast linnast. kui paha oled siis see linnapea-mõrd kingib selle sulle (temaga peab abielluma ja misveel). Avo's tear oli liialt väikse dämmiga ning see kivist väljatõmmatud mõõk oli ka suht juust (sain selle vist liialt hilja kätte). kuna ma oli tubli poiss siis selle põhipaha mõõga viskasin kah minema
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
ahvilõust
Aeg Maha 2n
ahvilõust

sõnum 25.09.2005 17:58:14 vasta tsitaadiga

Ma tegi just mesilase questi ja nüüd ühes linnas ja ei tea edasi, pean mingit 4 mushroomi leidma et kedagi ravida. Kas nii igavad questid hakkavadki olema?

tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 25.09.2005 18:05:07 vasta tsitaadiga

ei lol icon_biggrin.gif ...algul alustadki mingite newbie questidega icon_razz.gif siis hakkab asi arenema thumbs_up.gif
kui inglise keelt ja natuke taipu kasutad siis saab suht huvitav olema icon_wink.gif räägi inimestega,rohelised täpid ( questid,poed mapil )
tagasi üles
ahvilõust
Aeg Maha 2n
ahvilõust

sõnum 28.09.2005 15:41:27 vasta tsitaadiga

Jõudsin päris kaugele, kuid nüüd viskas üle ja uninstal.

tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 27.10.2005 20:34:55 vasta tsitaadiga

Sai ka l2bi m2ngitud, meeldis ja taoliste m2ngude puhul ei peaks vist t2htsust omama, kaua see aega v6ttis? icon_smile.gif Ega see shooter v6i GTA pole, kus missioonid aja peale, tegemist ju RPG-ga, kus tuleb asjast m6nu tunda ... Ainukese miinusena tooks v2lja graafikapoole, eriti alguses h2iris see. M2ng on ju 17+, aga visuaalne pool oleks nagu 6 aastastele tehtud... icon_smile.gif
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
H!tman
Piiratud kasutaja
H!tman

sõnum 08.04.2006 17:10:11 vasta tsitaadiga

Nu nii esmamulje mängust positiivne icon_razz.gif algus on põnev loodame et ka edasi tuleks huvitavaid queste icon_smile.gif
Kommentaarid: 43 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 3 :: 28
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 17.07.2006 13:59:46 vasta tsitaadiga

Keegi Fable PC porti ka proovinud? Mäng ise tundub tore, aga rõvedalt häirib üks bug, mis ei lase mängus resolutsiooni muuta. Settingutest panin 1024x768, aga nii kui mängu tagasi lähen, siis.. PÕMM! Jälle 800 x 600 ja sellega mängimine tundub praktiliselt võimatu, kuna pool menüüdest on ekraanist väljas.
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 17.07.2006 14:16:35 vasta tsitaadiga

sa mõtled fable: lost chapters PC versiooni? ilusti toimis, vähemalt minu LCD elas ilusti 1280-ga. ainus, mängu töölepanekul vahetab resot savegame laadimise ajal, mitte menüüd. äkki siis mingi konflikt directX-i või videodraiveritega.

igatahes väga tänuväärne mäng, mulle väga meeldis. väga küll deemonuste ning võtmete ja muu mudru kättesaamisega ennast ei vaevanud, kuid mängu tegin läbi.
aeoni ega avo teari ei kasutanudki, meeldis üks legendary mõõk, mis küll heavy kaaluga, aga basedamage üle 300 ning kui kõik värgid põhjas oli, siis murdis nigu loogu. samas mul kõik statid maxis olid (peale mõne maagia, ma kasutasin vaid kuni 5-t erinevat vast, muid ei arendanud). health (peamine) ja mana augment peal, lisaks paar tükki veel sai.

assasin rush level 2/3 + time slow (ei mäleta täpselt nime) level 3 + suure damagega mõõk=suht võitmatu combo. earth/ice trollid ei saanud mulle tihti isegi ühtegi laksu sisse. arena tegin vaid ühe-kahe healt potioniga ära.

leidsin ka bugi, millega sai hästi pappi teenida, et asju endale osta.
loodetavasti tuleb ka teine osa.

keegi teab mõnda väga sarnase ehitusega mängu, siis andke teada.
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 97
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 17.07.2006 14:34:06 vasta tsitaadiga

aye. mõtlesin fable: lost chapters. "ainus, mängu töölepanekul vahetab resot savegame laadimise ajal, mitte menüüd." sellega päris nõus pole, sest kuidas tahes ja kus tahes üritasin resot talletada, ei tulnud sellest midagi välja. valin reson > saven reso ära > lähen korraks video menüüst välja > tulen tagasi, vaatan.. reso 1024 nagu peab. Lähen mängu.. ja jälle.. 800 x 600. Directxi konflikt on võimalik, aga kaheldav, kuna ülejäänud mängud töötavad & sellist jama ei ole.

Muide.. xbox'le tehakse teist osa minuteada (kui see juba valmis pole). pc'le läheb veel aega (kui tuleb).
tagasi üles
H!tman
Piiratud kasutaja
H!tman

sõnum 17.07.2006 17:44:21 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:
aye. mõtlesin fable: lost chapters. "ainus, mängu töölepanekul vahetab resot savegame laadimise ajal, mitte menüüd." sellega päris nõus pole, sest kuidas tahes ja kus tahes üritasin resot talletada, ei tulnud sellest midagi välja. valin reson > saven reso ära > lähen korraks video menüüst välja > tulen tagasi, vaatan.. reso 1024 nagu peab. Lähen mängu.. ja jälle.. 800 x 600. Directxi konflikt on võimalik, aga kaheldav, kuna ülejäänud mängud töötavad & sellist jama ei ole.

Muide.. xbox'le tehakse teist osa minuteada (kui see juba valmis pole). pc'le läheb veel aega (kui tuleb).

Olen proovinud ja üsna kaugeel teinud icon_razz.gif

minul to9imis kõik suurepäeraselt!
Kommentaarid: 43 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 3 :: 28
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 18.07.2006 07:53:28 vasta tsitaadiga

sel mängul siis mõnd conf faili pole, kust saaksid käsitsi muuta reso ?
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 18.07.2006 10:51:58 vasta tsitaadiga

Reforce proge ei aita?
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 18.07.2006 12:19:03 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
sel mängul siis mõnd conf faili pole, kust saaksid käsitsi muuta reso ?

Oli täiesti olemas, aga selle muutmisest kasu igatahes polnud. Reforce pole proovinud.
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 18.07.2006 16:53:17 vasta tsitaadiga

Dominus kirjutas:
Reforce proge ei aita?
reforce ei force'i ju resolutsiooni vaid sagedust, irw
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 18.07.2006 17:42:26 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
Dominus kirjutas:
Reforce proge ei aita?
reforce ei force'i ju resolutsiooni vaid sagedust, irw

krt jah icon_biggrin.gif my bad,sorry...kuumus hakkab pähe.
Proovisin siin vanu 1999a mänge 85+ hz'ga mängida icon_smile.gif
aga ehk siiski on miski proge mis resoga jamab.
tagasi üles
reitz90
HV kasutaja

sõnum 23.07.2006 19:34:17 vasta tsitaadiga

Sain ka endale selle mängu ja väga meeldib. Aga väga rikub ära pidev crashimine. Suvalt lihtsalt crashib desktopile ja ei mingit errorit ei anna. Ja kui crashinud on juba, siis uuesti lahti ei tule, aitab restart. Vahel 15, vahel 30 mängitud minuti tagant. Enne sain isegi tunnikese mängida. Minu savetud mängu ta ei loadi vaid loadib sealt, kus viimati autosave oli.
Ma olen tunde kulutanud, et netist lahendust leida aga asjatult. Kümnetes foorumites kümneid lehekülgi läbi lugenud aga ükski "fix" pole aidanud. Mõned on üelnud, et talle ei meeldi windowsblinds aga mul pole seda. On igasugu asju soovitatud aga ükski pole aidanud. Ma olen praktiliselt kõike proovinud, mis mulle pähe on tulnud. Kõikide protsesside sulgemisest, mida windows ei vaja, kuni windowsi stiili eemaldamiseni.
Kui kellelgi on veel selline probleem olnud ja on korda saanud, siis palun üelge. Mulle väga meeldib fable ja tahaks mängida aga suht võimatu. icon_neutral.gif
Kui keegi hakkab ütlema, et osta originaal, siis pole mõtet üelda. Mul on originaal ja teistest foorumitest kuuldu järgi on mõlemaga sama probleem olnud.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Psych0
HV veteran
Psych0

sõnum 24.07.2006 00:04:43 vasta tsitaadiga

reitz90 kirjutas:
Sain ka endale selle mängu ja väga meeldib. Aga väga rikub ära pidev crashimine. Suvalt lihtsalt crashib desktopile ja ei mingit errorit ei anna. Ja kui crashinud on juba, siis uuesti lahti ei tule, aitab restart. Vahel 15, vahel 30 mängitud minuti tagant. Enne sain isegi tunnikese mängida. Minu savetud mängu ta ei loadi vaid loadib sealt, kus viimati autosave oli.
Ma olen tunde kulutanud, et netist lahendust leida aga asjatult. Kümnetes foorumites kümneid lehekülgi läbi lugenud aga ükski "fix" pole aidanud. Mõned on üelnud, et talle ei meeldi windowsblinds aga mul pole seda. On igasugu asju soovitatud aga ükski pole aidanud. Ma olen praktiliselt kõike proovinud, mis mulle pähe on tulnud. Kõikide protsesside sulgemisest, mida windows ei vaja, kuni windowsi stiili eemaldamiseni.
Kui kellelgi on veel selline probleem olnud ja on korda saanud, siis palun üelge. Mulle väga meeldib fable ja tahaks mängida aga suht võimatu. icon_neutral.gif
Kui keegi hakkab ütlema, et osta originaal, siis pole mõtet üelda. Mul on originaal ja teistest foorumitest kuuldu järgi on mõlemaga sama probleem olnud.

aga sellele mingeid patche ple??
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
reitz90
HV kasutaja

sõnum 24.07.2006 10:09:37 vasta tsitaadiga

Ei, ja lionhead studios pole mingit fixi ka välja lasknud. Kuigi väga paljudel on see probleem.
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 26.07.2006 21:40:25 vasta tsitaadiga

reitz90, kuidas teised veidi uuemad mängud jooksevad?
Mul oli kunagi samalaadne jama kuna videokas vms. kuumenes üle,võib olla ka muus riistvaras.
tagasi üles
reitz90
HV kasutaja

sõnum 27.07.2006 14:05:47 vasta tsitaadiga

Teiste mängudega seda jama pole. Ülekuumenemisest ei tea aga peaks kontrollima temperatuure, võibolla ongi selles asi. See probleem on olnud, nii AMD, Inteli, ATI ja NVidia omanikel, niiet pole sellist, mis talle üldse kohe ei meeldi.

E: proovisin mõne programmiga temperatuuri vaadata aga kõigiga näitas ainult kõvaketta oma ja ühega ütles, et sensors not found. Kas kõigil emaplatidel pole mitte sensoreid? icon_neutral.gif

Praegu avastasin, et kui Fable on juba crashinud, siis ei ava live for speed'i ka. Ütleb: "could not initialise graphics"
Niiet asi on ikka videokaardis.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Fable mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.