Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Dominus
HV Guru

|
25.09.2005 04:11:28
|
|
|
Väga lahe mäng peaks ütlema,gameplay ja questid - väga põnev skillid ja kogu see süsteem omab :]
btw,keegi teab mida vaja et üks mõõk kivi seest välja saada? maximum level Physique't?
|
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
4 :: |
1 :: |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
25.09.2005 12:47:11
|
|
|
Mafka kirjutas: |
btw,keegi teab mida vaja et üks mõõk kivi seest välja saada? maximum level Physique't? |
Jah.Kõik physique max saad mõõga kätte.IMHO parim mõõk/relv(harbinger)mängus seni kuni lost chaptersis avo's tear'i saad mis siis nagu ülim mõõk.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
0 :: |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
25.09.2005 16:40:07
|
|
|
Mäng läbi siis Yay!
Parim RPG siiamaani mis mängind olen 8) story ja gameplay no super
Selle mõõga sain kätte hiljem ka Avo's Tear'i...selle Aeoni sword vms. viskasin vortexi sisse,no cammon...tapan oma lihase õe et mingi uber vennike olla?
Good side story'ga tegin enamus queste kuigi pätsasin poest pidevalt asju ja muukisin lukke
Arena ja üldse questid kokku andsid parima elamuse, tõeliselt nauditav mäng peaks mainima
Kuigi mõned vahvad asjad nagu seks? ja bordelli külastamine jäi ära praeguseks + veel hulk lisaqueste,demon doore,silver cheste ( key'dest oli tõsine puudus ) mängu jooksul sain miski 14 kokku ainult ahjaa...demon door riddles kallal oli kah tore pusida
krt selliseid mänge võiks rohkem olla #1!
btw,leidsin paar bugi mille abil sai combat multiplieri lõpmatuseni (100 minu puhul) ja seda rohelist möksi et skille õppida 9999999+ peale
|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
ahvilõust
Aeg Maha 2n

|
25.09.2005 16:47:56
|
|
|
Kui pikk mäng se on?
_________________ Gdesainer
M: MSI RTX 3070 Gaming Trio |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
25.09.2005 17:55:06
|
|
|
suht lühike kui gameplay selgeks saad ma alustasin mängimisega mingi reede õhtu,täna siis läbi
aga noh mul jäi päris palju asju tegemata mis eespool mainisin lõpustory sai ära nähtud
|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
25.09.2005 17:55:14
|
|
|
mitte eriti. ma sain kuskil 17 tunniga hakkama kuigi olen tuntud oma aegluse ja süstemaatilisuse poolest.
mäng ise oli täitsa ok. väga ei hõiskaks et just über aga täiesti normaalselt mängitav ja suht huvitav ka. nagu gamespoti review ütles hästi et ta on "liivakastiks sinu fantaasiale" ja nii ta ka on. kui sa suudad rolli sisse elada, on mäng kümneid kordi nauditavam.
aga parimaks mõõgaks jäi minuarust see mida ühest poest osta sai kõige lõunapoolsemast linnast. kui paha oled siis see linnapea-mõrd kingib selle sulle (temaga peab abielluma ja misveel). Avo's tear oli liialt väikse dämmiga ning see kivist väljatõmmatud mõõk oli ka suht juust (sain selle vist liialt hilja kätte). kuna ma oli tubli poiss siis selle põhipaha mõõga viskasin kah minema
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
ahvilõust
Aeg Maha 2n

|
25.09.2005 17:58:14
|
|
|
Ma tegi just mesilase questi ja nüüd ühes linnas ja ei tea edasi, pean mingit 4 mushroomi leidma et kedagi ravida. Kas nii igavad questid hakkavadki olema?
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
25.09.2005 18:05:07
|
|
|
ei lol ...algul alustadki mingite newbie questidega siis hakkab asi arenema
kui inglise keelt ja natuke taipu kasutad siis saab suht huvitav olema räägi inimestega,rohelised täpid ( questid,poed mapil )
|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
ahvilõust
Aeg Maha 2n

|
28.09.2005 15:41:27
|
|
|
Jõudsin päris kaugele, kuid nüüd viskas üle ja uninstal.
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
27.10.2005 20:34:55
|
|
|
Sai ka l2bi m2ngitud, meeldis ja taoliste m2ngude puhul ei peaks vist t2htsust omama, kaua see aega v6ttis? Ega see shooter v6i GTA pole, kus missioonid aja peale, tegemist ju RPG-ga, kus tuleb asjast m6nu tunda ... Ainukese miinusena tooks v2lja graafikapoole, eriti alguses h2iris see. M2ng on ju 17+, aga visuaalne pool oleks nagu 6 aastastele tehtud...
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
H!tman
Piiratud kasutaja

|
08.04.2006 17:10:11
|
|
|
Nu nii esmamulje mängust positiivne algus on põnev loodame et ka edasi tuleks huvitavaid queste
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
5 :: |
3 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
17.07.2006 13:59:46
|
|
|
Keegi Fable PC porti ka proovinud? Mäng ise tundub tore, aga rõvedalt häirib üks bug, mis ei lase mängus resolutsiooni muuta. Settingutest panin 1024x768, aga nii kui mängu tagasi lähen, siis.. PÕMM! Jälle 800 x 600 ja sellega mängimine tundub praktiliselt võimatu, kuna pool menüüdest on ekraanist väljas.
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
17.07.2006 14:16:35
|
|
|
sa mõtled fable: lost chapters PC versiooni? ilusti toimis, vähemalt minu LCD elas ilusti 1280-ga. ainus, mängu töölepanekul vahetab resot savegame laadimise ajal, mitte menüüd. äkki siis mingi konflikt directX-i või videodraiveritega.
igatahes väga tänuväärne mäng, mulle väga meeldis. väga küll deemonuste ning võtmete ja muu mudru kättesaamisega ennast ei vaevanud, kuid mängu tegin läbi.
aeoni ega avo teari ei kasutanudki, meeldis üks legendary mõõk, mis küll heavy kaaluga, aga basedamage üle 300 ning kui kõik värgid põhjas oli, siis murdis nigu loogu. samas mul kõik statid maxis olid (peale mõne maagia, ma kasutasin vaid kuni 5-t erinevat vast, muid ei arendanud). health (peamine) ja mana augment peal, lisaks paar tükki veel sai.
assasin rush level 2/3 + time slow (ei mäleta täpselt nime) level 3 + suure damagega mõõk=suht võitmatu combo. earth/ice trollid ei saanud mulle tihti isegi ühtegi laksu sisse. arena tegin vaid ühe-kahe healt potioniga ära.
leidsin ka bugi, millega sai hästi pappi teenida, et asju endale osta.
loodetavasti tuleb ka teine osa.
keegi teab mõnda väga sarnase ehitusega mängu, siis andke teada.
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
17.07.2006 14:34:06
|
|
|
aye. mõtlesin fable: lost chapters. "ainus, mängu töölepanekul vahetab resot savegame laadimise ajal, mitte menüüd." sellega päris nõus pole, sest kuidas tahes ja kus tahes üritasin resot talletada, ei tulnud sellest midagi välja. valin reson > saven reso ära > lähen korraks video menüüst välja > tulen tagasi, vaatan.. reso 1024 nagu peab. Lähen mängu.. ja jälle.. 800 x 600. Directxi konflikt on võimalik, aga kaheldav, kuna ülejäänud mängud töötavad & sellist jama ei ole.
Muide.. xbox'le tehakse teist osa minuteada (kui see juba valmis pole). pc'le läheb veel aega (kui tuleb).
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
H!tman
Piiratud kasutaja

|
17.07.2006 17:44:21
|
|
|
Timberg kirjutas: |
aye. mõtlesin fable: lost chapters. "ainus, mängu töölepanekul vahetab resot savegame laadimise ajal, mitte menüüd." sellega päris nõus pole, sest kuidas tahes ja kus tahes üritasin resot talletada, ei tulnud sellest midagi välja. valin reson > saven reso ära > lähen korraks video menüüst välja > tulen tagasi, vaatan.. reso 1024 nagu peab. Lähen mängu.. ja jälle.. 800 x 600. Directxi konflikt on võimalik, aga kaheldav, kuna ülejäänud mängud töötavad & sellist jama ei ole.
Muide.. xbox'le tehakse teist osa minuteada (kui see juba valmis pole). pc'le läheb veel aega (kui tuleb). |
Olen proovinud ja üsna kaugeel teinud
minul to9imis kõik suurepäeraselt!
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
5 :: |
3 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
18.07.2006 07:53:28
|
|
|
sel mängul siis mõnd conf faili pole, kust saaksid käsitsi muuta reso ?
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
18.07.2006 10:51:58
|
|
|
Reforce proge ei aita?
|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
18.07.2006 12:19:03
|
|
|
mikk36 kirjutas: |
sel mängul siis mõnd conf faili pole, kust saaksid käsitsi muuta reso ? |
Oli täiesti olemas, aga selle muutmisest kasu igatahes polnud. Reforce pole proovinud.
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
18.07.2006 16:53:17
|
|
|
Dominus kirjutas: |
Reforce proge ei aita? |
reforce ei force'i ju resolutsiooni vaid sagedust, irw
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
18.07.2006 17:42:26
|
|
|
mikk36 kirjutas: |
Dominus kirjutas: |
Reforce proge ei aita? |
reforce ei force'i ju resolutsiooni vaid sagedust, irw |
krt jah my bad,sorry...kuumus hakkab pähe.
Proovisin siin vanu 1999a mänge 85+ hz'ga mängida
aga ehk siiski on miski proge mis resoga jamab.
|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
reitz90
HV kasutaja
|
23.07.2006 19:34:17
|
|
|
Sain ka endale selle mängu ja väga meeldib. Aga väga rikub ära pidev crashimine. Suvalt lihtsalt crashib desktopile ja ei mingit errorit ei anna. Ja kui crashinud on juba, siis uuesti lahti ei tule, aitab restart. Vahel 15, vahel 30 mängitud minuti tagant. Enne sain isegi tunnikese mängida. Minu savetud mängu ta ei loadi vaid loadib sealt, kus viimati autosave oli.
Ma olen tunde kulutanud, et netist lahendust leida aga asjatult. Kümnetes foorumites kümneid lehekülgi läbi lugenud aga ükski "fix" pole aidanud. Mõned on üelnud, et talle ei meeldi windowsblinds aga mul pole seda. On igasugu asju soovitatud aga ükski pole aidanud. Ma olen praktiliselt kõike proovinud, mis mulle pähe on tulnud. Kõikide protsesside sulgemisest, mida windows ei vaja, kuni windowsi stiili eemaldamiseni.
Kui kellelgi on veel selline probleem olnud ja on korda saanud, siis palun üelge. Mulle väga meeldib fable ja tahaks mängida aga suht võimatu.
Kui keegi hakkab ütlema, et osta originaal, siis pole mõtet üelda. Mul on originaal ja teistest foorumitest kuuldu järgi on mõlemaga sama probleem olnud.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Psych0
HV veteran

|
24.07.2006 00:04:43
|
|
|
reitz90 kirjutas: |
Sain ka endale selle mängu ja väga meeldib. Aga väga rikub ära pidev crashimine. Suvalt lihtsalt crashib desktopile ja ei mingit errorit ei anna. Ja kui crashinud on juba, siis uuesti lahti ei tule, aitab restart. Vahel 15, vahel 30 mängitud minuti tagant. Enne sain isegi tunnikese mängida. Minu savetud mängu ta ei loadi vaid loadib sealt, kus viimati autosave oli.
Ma olen tunde kulutanud, et netist lahendust leida aga asjatult. Kümnetes foorumites kümneid lehekülgi läbi lugenud aga ükski "fix" pole aidanud. Mõned on üelnud, et talle ei meeldi windowsblinds aga mul pole seda. On igasugu asju soovitatud aga ükski pole aidanud. Ma olen praktiliselt kõike proovinud, mis mulle pähe on tulnud. Kõikide protsesside sulgemisest, mida windows ei vaja, kuni windowsi stiili eemaldamiseni.
Kui kellelgi on veel selline probleem olnud ja on korda saanud, siis palun üelge. Mulle väga meeldib fable ja tahaks mängida aga suht võimatu.
Kui keegi hakkab ütlema, et osta originaal, siis pole mõtet üelda. Mul on originaal ja teistest foorumitest kuuldu järgi on mõlemaga sama probleem olnud. |
aga sellele mingeid patche ple??
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
reitz90
HV kasutaja
|
24.07.2006 10:09:37
|
|
|
Ei, ja lionhead studios pole mingit fixi ka välja lasknud. Kuigi väga paljudel on see probleem.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
26.07.2006 21:40:25
|
|
|
reitz90, kuidas teised veidi uuemad mängud jooksevad?
Mul oli kunagi samalaadne jama kuna videokas vms. kuumenes üle,võib olla ka muus riistvaras.
|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
reitz90
HV kasutaja
|
27.07.2006 14:05:47
|
|
|
Teiste mängudega seda jama pole. Ülekuumenemisest ei tea aga peaks kontrollima temperatuure, võibolla ongi selles asi. See probleem on olnud, nii AMD, Inteli, ATI ja NVidia omanikel, niiet pole sellist, mis talle üldse kohe ei meeldi.
E: proovisin mõne programmiga temperatuuri vaadata aga kõigiga näitas ainult kõvaketta oma ja ühega ütles, et sensors not found. Kas kõigil emaplatidel pole mitte sensoreid?
Praegu avastasin, et kui Fable on juba crashinud, siis ei ava live for speed'i ka. Ütleb: "could not initialise graphics"
Niiet asi on ikka videokaardis.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |