Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
arctic
HV vaatleja
|
13.07.2006 21:11:00
|
|
|
Täna oli mul kohe eriti tore päev.
Kraapisin rõõmsalt oma esimese milli kokku ja ossin omale hundi.
Ok alguses oli lahe, aga lõpuks tiigrite juures tuli mingi punane thief ja lõi kolme laksuga maha.
No ma mõtlesin et vahet pole, kui tihti se peni ikka sureb ossin selle juure ja äratasin ellu.
Jooksin rõõmsalt tagasi tiigrite juurde, kui märkasin, et peni kadus ära jälle oli 1 punane thief ta maha löönud.
Ilma kiire mõtlemiseta käis "exit" ja vaatab kas homme on isu mängida
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
piraat262
HV veteran

|
13.07.2006 21:15:05
|
|
|
arctic, mis level ja mis server?
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
1 :: |
3 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
arctic
HV vaatleja
|
13.07.2006 21:19:55
|
|
|
venice mina 22 peni 9
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
billtuk007
HV kasutaja

|
13.07.2006 21:55:42
|
|
|
Keegi siit Athensi serveris ka mängib?...ja mis serveris teil see guild on?
_________________ PSN: el_kapitanz |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
tormiimpreza
HV kasutaja
|
14.07.2006 13:23:26
|
|
|
shizzle kirjutas: |
Nu vb isegi, et tahaks mängida aga arvuti on omadega suht p****s ning ei võimalda enam mängida
Peaks vist parandusse viima või siis mingi isa tuttava kohale kutsuma, too mingi arvuti spets.
Ohoh, s6jahunt on siis kõva nolife lasknud, nädal tööl nädal silkroadis nagu varem
Ohoh, et Kaupo ka veel mängib :O .. Mis lvlini ta siis juba reachinud on kah?
Aga anarhistik, mis tollest saanud on? Pole ka enam peale seda mänginud, kui mina lahkusin? |
Kaupo on lvl49 praeguse seisuga. Anarhstik on ikka Lvl50, ta ei mänginud tükk aega. Lõpu poole käis vahepeal sees, õhtupoole tavaliselt. Vaatab guildi üle, ütleb paar sõna ning läheb jälle. Praegu ma olen kohe varsti saamas Lvl30, uus obene siis tulemas ju. Kusjuures uut hobust väga vaja. Lvl30 Monsterid 1 hitivad mu Lvl10 hobuse. Ravines kui näiteks Taoiste peksan, siis kuni Gun Powderite ilmumiseni saan hobusega välja, peale seda saab hobune 2 lööki ja surnud. Arctic, kui sa tahad oma peni saada kiirelt 20 kanti, siis osta endale Lvl21 +3 või kõrgem vibu ning harrasta "SP Farmimist" Strongholdi archerite peal. Imo nad annavad küll üpris kakat XP-d, aga hundi treenimiseks on üpris kobe see.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
4 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riddick1
HV vaatleja

|
14.07.2006 21:32:14
|
|
|
trehvasin kord nägema ühe tüübi palvet kus ta tahtis ühest srevust teise servusse raha transportida . kas see siis on praktiliselt võimalik teha või mitte. kui on siis kuidas seda teha saab
kirjutan siis siia juurde, et mis nupu alt saab tradeda??
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
arctic
HV vaatleja
|
15.07.2006 05:27:55
|
|
|
see peaks võimatu olema...
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valdars
HV veteran

|
15.07.2006 10:18:52
|
|
|
Annad ühes servus ühele mehele oma raha. Tollel annab teises servus teine mees raha tagasi.
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
arctic
HV vaatleja
|
15.07.2006 15:49:19
|
|
|
Kui ma enda peni ei toida, siis ta sureb maha?
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Psych0
HV veteran

|
16.07.2006 15:22:33
|
|
|
loogiline ju
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
arctic
HV vaatleja
|
16.07.2006 17:15:51
|
|
|
Ja siis kohe nii, et peab uue ostma, või saab selle juurikaga elustada?
See koeratoit maksab ju nii palju, odavam tuleb juurikas osta
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
supergod
HV kasutaja
|
16.07.2006 17:57:32
|
|
|
odavam tuleb ikka koeratoitu osta kuna 1 toit maksab 1000 samas 1 juurikas maksab 50000.
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
billtuk007
HV kasutaja

|
16.07.2006 20:50:11
|
|
|
selline küsimus, et kas neid teisi loomi, kes su eest kraami korjavad saab vaid item mallist silkide eest osta?...et nagu mängust tavalise raha eest neid ei saa
_________________ PSN: el_kapitanz |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
arctic
HV vaatleja
|
16.07.2006 20:52:52
|
|
|
Aa, se 1 tükk toidab täiesti täis, olenemata sellest, kui näljane on?
No siis on selge
billtuk007,
Mõnelt playerilt võid osta... odav se ei ole
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
supergod
HV kasutaja
|
17.07.2006 02:55:48
|
|
|
1 tükk toidab 10% aga mitte täitsa täis.
silki eest ostetavaid loomi teiste mängijate käest osta ei saa kuna item mallist ostetud asju ei saa maha visata, müüa edasi ega vahetada.
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
19.07.2006 08:21:59
|
|
|
tere!
mul on guild nimega GODZ ja ise olen venice serveris. Gild varsti lvl 2 ja tuleb kohti juurde ja kõik on oodatud liituma !
kasutajanimi : patrick6151 ja arctic on minu gildis juba ! kui te olete aktiivsed saan anda teile õigusi
nii siis täna ommiku kell 8:21 19.07.2006 läksin silkroadi mängima valisin serveri venice seal kus on mul lvl 23 char ja oh imet teda pole enam kas kellelgi on veel nii olnud ??
|
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
arctic
HV vaatleja
|
19.07.2006 21:00:37
|
|
|
patrick615,
Tuleb tuttav ette, vajuta "crate new char", siis las laeb ära, vajuta "cancel".
Kui ta sinna silapeale tagasi laeb, siis mul on tagasi olnud...
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riddick1
HV vaatleja

|
20.07.2006 22:46:23
|
|
|
tekkis tahtmine teada paljud teist mangivad Aega's
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
kremlin
HV vaatleja

|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riddick1
HV vaatleja

|
27.07.2006 13:28:30
|
|
|
kas kuskil samm-sammulist õpetust ei ole kiudas hakata hunteriks jamida selleks vaja on
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
H!tman
Piiratud kasutaja

|
27.07.2006 14:02:02
|
|
|
Riddick1 kirjutas: |
kas kuskil samm-sammulist õpetust ei ole kiudas hakata hunteriks jamida selleks vaja on  |
Selleks nüüd pole küll mingit õpetust ju vaja lvl 20 saad selleks hakata Linnas on koht kus sa saad >TEmaks hakata ja vaja läheb sul osta lippu Kui ma õigesti mäletan
Kunagi ammu mängisin endaal lvl 24 tihf tihfi lvl On 3 v oli 4 enam ei mäleta igal juhul suur väikse lvli kohta
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
5 :: |
3 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
arctic
HV vaatleja
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
tormiimpreza
HV kasutaja
|
27.07.2006 23:12:50
|
|
|
Tere. Vahepeal oleks aeg kirjutada kerge kokkuvõte kah. Sai müüdud oma armas lvl24 som glavie maha. Täpsemalt siis 14.85m eest, hiljem sama tegelane kes ostis tegi selle 5+ks 7 weapon elixiriga ning müüs 20m eest. Hiljem küsis veel 3m raha mult kuna tõmbasin perse lohku selle 14.85m-ga. Ebareaalne. Noh, egas midagi. Tuli treenida pesuehtsate roigastega. Dmg oli isegi 2x madalam kui muidu, aga täna... No üpriski sitt päev oli. Algselt pidin ma selle sama lvl24 som glave uuesti talt 15m eest ostma, aga läks minema, peale seda sõimas veel näo täis kah. Hiljem sai sama tegelane Lvl32 sos c10 vibu nendelt lillekestelt, see oli juba imelik. Väga lame päev oli, aga sellega asi ei piirdunud. Mõtlesin juba, et teeks õige valiku kah... Ban, Scam või siis surma saamine. Polnud viga, raal otsustas minu eest kui otsustas SRO täpselt keset Waste landi kokku jooksutada kus ma rügasin 8vs1 Scorpionides. Õnneks mu MiniTormi jäi elama, seegi hea. Noh eks läksin linna tagasi ning tervitasin sõpru seal. Lõpuks üks pakub Lvl24 sos glaviet 2m eest, ütlesin kohe ära, et pole mõtet. Hiljem hakkas asi painama ning küsisin statse. Lvl24 sos glavie millel oli C14! Kohe ostsin ära: ) Pangas vedeles 1 wep elixir kah(selle sain ühelt kasutajalt kes loobus xianis mängimisest). Lasin selle käiku, osha ning +1. Tulemus ei rahuldanud ning ostsin 2 elixiri veel 210k each. Esimese katsega läks asi +3. Ei tea kas oli õnn või mis, aga hea oli. Kuna lvl32 on üpriski lähedal(alla 70%), siis ei tahtnud edasi pimpida, kuigi oli võimalus(14m cashi). Nooh, aga ikkagi mis vahe on. Dmg vahe on muidugi tuntav võrreldes vana glaviega. Patk vahe oleks umbes 35-40 olnud, aga "who gives a shit". Ostsin siis kenasti potid kaasa ja tuld. Viisakalt küsisin seal 2 spoti koha vabaks. Ja kui ma sain seda kasutada! Jõhker mis glavie. 1 lvl34 lille peale tegin ma Tiger Chain crit seeria+soul crit! No see dmg mis crit teeb, see polegi kõige suurem aga kui tihti ta neid teeb. Vahest lilled suridki chain+soul. Seal kus ma olen, seal on giante nii mis jube. Mingi lvl35 proovis kah siis itemit sealt saada, paskagi. Selle ajaga millal ta tegi 1 criti oma C11 bladega tegin mina 5 criti! Loomulikult oli kill minu. Nooooh sain siis kena tunnike seal oma uut mänguasja proovida kuni tuli arvatavasti lvl35+ tegelane kes otsustas ühe mu spotidest ära okupeerida. Noh sitta kah, hakkasin ksima kuna ikkagi minu piirkond oli. Itemid tulid mulle muidugi, aga raisal oli ranged nuke mis tegi asja raskeks. Igatahes chaini suutsin peale rakendada. Läks üpriski vaenulikuks asi, siis kutsusin Pvp-ma. Mingi 10x keeldus, siis kõrvalt see sama blader hakkas naerma ning peale seda kuni ta oli lausunud: "hah, lvl35+ afraids to pvp with lvl31" tõmbas see opakas thief suidi peale ning läks alles andmiseks. Esimesed 2 fighti sain kotti, kusjuures kuradi kergelt imo, aga siis tuli meelde, et mul on veel ju Ice kah varuks, lvl15 ta on, aga asja ajab ära. Noh, hakkasin siis sellega uhama, et võidaks hp healimisel aega. No ütleme nii, et edu saatis mind senikaua kuni ta otsustas poole fighti ajal endale samuti selle skilli lisada, kärvasin TAAS. No ajas üpris vihale.... Zerki polnud samuti, no mis üle jai... Uus fight. Asi kiskus jamaks ning lükkasin HP Grainid peale, vot on need alles imeasjad. Edu saatis mind senikaua kuni need said otsa ning uus surm. Sain üpris vihaseks, med pots peale ja hp recovery 100% ning uuesti tuld. Kiskus pasaks asi... Poole fighti pealt tegin ice lvl23 ning addisin frost nova skilli. See oli asja võti.... Kuni said mul HP potionid otsa.... Jõhker mis häving. Selle viimase fighti ajal kulus umbes 170-200 med hp poti. Tüüp hiljem keksis nagu segane jänes. Oleks ainult mingi umbes 50 poti veel olnud oleks ma ta oksa tõmmanud ja mitte vähe. Aga kuti buildist. Väga imelik build tundus tal olevat. Fire+str+spear, ometi lilli ta ei nukenud. STR-i osas ma pole 100% kindel, aga Hybrid kohe mitte ei ole. INT kah mitte kuna lvl35 int ei elaks üle Soul+Ghost crite järjest, eriti kui mõlemad selgelt 1k+. Ainus valik on STR mida tema buildiks pakkuda. Või kui tõesti äkki isegi Str hybrid mingi +3/4 Str+Int setiga mis on väga väheusutav. INT ta ei olnud sest Lvl25-35 Inti surma saatmiseks mul on oma plaan. Enamasti Int kukub kohe nukema, kas siis fire+lightning või siis lightning+ice, näiteks Ice launchib ära, kohe Lightning takka. STR-ile on nuke dmg üpriski valulik, aga elab üle. Selle minu jaoks uue Ice skilliga on võimalik saada juurde paar lisasekundit mis võivad päästa elu. Näiteks kohe peale nuke launchi annad Frost Novaga külma peale, see peaks hoidma natukeseks ajaks tempot maas, nii et jõuad kenasti ära healida. Ja Inti puhul kindlasti Soul+Ghost. 2 elementi mis viivad võiduni(koos icega 3 ). No ma siiani üpriski pettunud asjas, et ikkagi mingite kuradi potionide lõppemise tõttu sain surma. Idee järgi oleks võinud ka MiniTormi summonida, aga Small Convoy kitidega pole pvp midagi teha, X Largesid vaja. Aga see ikkagi üpris sitt... Oleks olnud võrdsed kogused HP pote oleks asi kindel olnud. Tema DMG oli umbes +20 võrreldes minu omaga, aga icega ja sain teha sama ajaga 3 lööki kui tema sai ühe. Oleks olnud veel potione oleks lõpus minu võit olnud kindel, eriti peale Ice addimist. Asi selles, et madalamatel tegelastel ei ole Ice Immunity sete, ning ice on nende peal siiani kasulik. Aga jah, vist teeb Ice Lvl24 ära, siis saab Phy Def Buffi viia maxi ning asi ants. Polegi rohkem suurt väga midagi vaja, ainult Phy defi skill ja see ice värgendus. Usun, et see ice värk on piisav isegi ka kõrgematel lvlitel. Point selles, et seda pole mõtet eriti kõrgemaks upitada kah, nagunii isegi ka teise või kolmanda versiooniga võidad 1-2 sekundit ainult, ainus point on neil Pvm, just Gianti puhul näiteks. Enivei, tänane päev oli 50:50... Natuken head ning nautkene halba. Isegi see fight oli hea milles ma kaotasin. Ilma selleta ma poleks seda ice vidinat lisanud mille lisamist ma ei kahetse. Vaatab, üritab äkki mõned kivid sellele superheale C14 Glaviele peale kruvida. +Str ja ATR oma ei teeks paha. Dura ja BR oma tõstaks ainult asja hinda mida hiljem on selle relva eest võimalik küsida, aga eriti pole mõtet investeerida sinna, eriti siis kui kohe uus lvl ja uus relv tulemas, aga samas mine sa tea millal ma leian mingi C11+ Seal lvl32 Glavie, akki võtab aega, äkki ei võta... Kes seda teab. No vaatab, ATR kivi üritan kindlalt peale kruvida, saab natukene DMG-t ligilähedamaks vanale relvale. +3 str oleks samuti kena, tõstaks Phy tasakaalu mis omakorda suurendaks ka Dmg-t. Lootus on ikkagi saada see relv tapma Lvl34 lille ainult 2 skilliga pidevalt. Kuna chain laeb ennast üpris aeglaselt uuesti üles, siis no soov oleks treenida nii: Fire+Soul+Chain, grab loot ning siis teise lille kallale Fire+Soul+Ghost ja kraban uuesti vidinad. Nii mitu mitu mitu korda veel. Kui 1 tuleb crit, siis on 2 skilliga tapmine kindel. Samas kui ei tule lille peale criti... Ma pole kindel, et see 30% Attack Rating Increase ja +3 str on piisav selle saavutamiseks. Vanal Somil oli 30% atr kah küljes, aga samuti +1 str nagu praegusel mänguasjal. Arvatavasti oleks lootus saada ka Reinforce kõrgemaks mis on praegu vist 7% peal kui ma ei eksi, aga kui selle kallale minna, siis ainult 10% assimilation kiviga. Mine sa tea, äkki juhtub just Criti pookima ning saab tast +0% mida ma kohe mitte ei soovi. Ei, selle relva puhul tuleb eriti ettevaatlik olla, just nende kividega. Parem maksan kasvõi 50k rohkem kivi pealt, aga vähemalt on natukenegi kindlam, et ei võta Criti alla. Idee järgi võiks proovida kasvõi minna +4 peale, aga igaks juhuks vist äkki ei prooviks. Eelnevalt peaks 4. degree itemite lammutamise tagajärjelt saadud Lucky stoned peale kruvima, vähe aitab kaasa, aga ikkagi aitab, parem kui ei midagi. Enivei, eks homme tuleb jälle natukene umbrohtu tõrjuda, mõne aja pärast uus pikem postitus.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
4 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
arctic
HV vaatleja
|
28.07.2006 17:18:57
|
|
|
tormiimpreza,
Soovitaks sul enda head relva mitte nende kivikestega torkida...
Kusagilt lugesin et se alchemy on jube bug'ine... astral, immortal ja luck ei tööta...
Üks proovis critical kive, aga isegi kui õnnestus siis critical ei tõusnud! lihtsalt üle viie ei läinud...
Otsin selle foorumi üless, kui leian annan lingi kah...
Ma otsisin seda tundaega! niiet...
http://www.silkroadforums.com/viewtopic.php?t=11553&highlight=critical
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
supergod
HV kasutaja
|
28.07.2006 17:47:42
|
|
|
arctic kirjutas: |
Soovitaks sul enda head relva mitte nende kivikestega torkida...
Kusagilt lugesin et se alchemy on jube bug'ine... astral, immortal ja luck ei tööta...
Üks proovis critical kive, aga isegi kui õnnestus siis critical ei tõusnud! lihtsalt üle viie ei läinud...
Otsin selle foorumi üless, kui leian annan lingi kah...
Ma otsisin seda tundaega! niiet...
http://www.silkroadforums.com/viewtopic.php?t=11553&highlight=critical |
alchemys õnnestumine ei tähenda alati seda, et itemi näitajad paremaks läheksid ja astral, immortal ning luck töötavad
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|