Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Silkroad märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 60, 61, 62  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
piraat262
HV veteran
piraat262

sõnum 02.07.2006 20:09:57 vasta tsitaadiga

kust srobot 1.06 saab muidu
see oli vist selline millega sai igast pahna teha
edit: kuulge, palun öelge kust leida sellist tegelast nagu MYOSORYEONG
tahaks questi teha aga ei leia teda. kus ta on?
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
arctic
HV vaatleja

sõnum 02.07.2006 21:49:51 vasta tsitaadiga

piraat262,
Ta on sealt jangani linnast väljas, kus ned puurondid möllavad.
Tee map lahti ja vaata... mingi "exoryst home" vmt.

Ja muide, ära hakka sro bottidega möllama, sest kõige uuema versjooni jaoks (muud sul tööle ei läheks) pole cräkki liikvel icon_wink.gif
Oota millal Ignavus välja tuleb... se nigunii 100 korda parem icon_lol.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
tormiimpreza
HV kasutaja

sõnum 02.07.2006 22:40:46 vasta tsitaadiga

Teil siin kena arutelu käib Bot-ide teemal. Ma lausa ootaks millal need botivalmistajad lõpetaksid. nagu eelpool mainitud, siis inimene läheb magama, aga Bot laseb edasi. Kui nüüd enam ei tuleks uusi Bote ning JM suudab teha korraliku Bot-Blocki, siis oleks kõvasti lihtsam sisse saada. No ütleme, et kui vSRO välja tuleks ning veel Bot-e ei toodeta, siis ei oleks vaja kulutada sisse saamisele enam tunde. Neid Gold Farmereid on ju tohutult. Kõik need maha võtta, siis saaks kenasti rahvast mängima. Dominus, DW Caves toodavad nukerid tohutult SP-d Nachalite peal. Vaata STR foorumis kus Amalie pani pildid üles sellest viimasest kambrist. Tohutult Nachale. Full STR ei suudaks sellist hunnikut kokku kuhjata nagu Nukerid suudavad, aga vahet pole. SRO ei koosne ainult PvM Grindist. Täna sai kenasti lõbu, seal kus ma treenin, sealt käivad pidevalt traderit läbi ning nendel jooksevad taga newbiethiefid, Hunter Card peale ja tuld. Täna sai kenasti rahvast tapetud seal. Kahjuks ja õnneks on Job itemitel see 10 minuti asi peal. Muidu kui maha võtad, siis pead 10 minti ootama, mine sa tea kas tuleb veel newbiethiefe või ei. Enamasti ma võtan kohe Cardi maha kah kui Thief tapetud. Mõni kutsub oma toredad sõbrad kohale ja kukub seal tõmblema nagu viimasel ajal kombeks on. 2 päeva tagasi mingi opakas otsustas seal spawnida NPC thiefe, ütlesin, et ära ei kao siis toon Cardi. Lubas ootama jääda, tagasi tulles tont läinud. Ometi ei viivitanud, alla 5 minuti käisin ära. Tüüp oli ise lvl32+. Enivei, tegelt kah. Ärge jurage nende Botidega. 1 jääb vahele, teine jääb vahele, kolmas jääb kah, siis see hakkaks mainet halvustama. Enamus SRO-d teab ju, et pilukad teevad ränkrasket tööd Bot-i käima pannes.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 5
tagasi üles
piraat262
HV veteran
piraat262

sõnum 03.07.2006 02:43:59 vasta tsitaadiga

kas keegi saaks anda Xianis (laenata noh) kuskil 50k, läheks omaks vähe bandit archerid aga mul on onoltest ja pottidest puudus icon_idea.gif beer_yum.gif
oi bladenx uriisin ja leidsin et uuele 1.052 or smt tuleb bot 15 juuli.... icon_lol.gif masellal poolas :S icon_neutral.gif icon_cry.gif
tagasi üles
Riddick1
HV vaatleja
Riddick1

sõnum 03.07.2006 18:02:03 vasta tsitaadiga

piraat262, mängin Aega's ja keegi pole veel vastust andnud, et kas tasub FullSTr+Glavie'l arendada Forcet või mitte.
tagasi üles
supergod
HV kasutaja

sõnum 03.07.2006 20:50:42 vasta tsitaadiga

Riddick1 kirjutas:
, mängin Aega's ja keegi pole veel vastust andnud, et kas tasub FullSTr+Glavie'l arendada Forcet või mitte.

tasub küll ja see võiks olla fire kuna teeb kõige suuremat dmg
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
Feralas
HV vaatleja
Feralas

sõnum 03.07.2006 23:38:17 vasta tsitaadiga

Dominus kirjutas:
Feralas ei osanud botti tööle panna,nüüd sõimab teisi icon_biggrin.gif
Ei aga tegelt botil on tohutult seadistusi,saad panna,et ta kedagi ei KS'iks ning igast muid asju,et sind ei märgataks.Käib linnas,ostab potioneid jms,müüb asjad maha,+ ja sinised/SoS asjad paneb panka,hobusega samasse kohta kus treenis,kui low hp siis berzerk või pot spam,giant ette satub samuti berzerk.

Enne bottisin jah aga siis viskas üle neid usaldatavaid cracke oodata.Aga noh jutud olid enne,et botitegijad panevad asja kinni kuna paljud lihtsalt crackivad ja kasutavad tasuta ja nemad nagu eriti raha ei saa.Ei tea kuidas praegu olukord on,google on sõber btw keda huvitab icon_biggrin.gif
Enda õigustuseks võin öelda,et future nuker imeb SP'd icon_razz.gif ...mitu nukerit igas serveris nüüd olnud.

loe mida ma kirjutan... '' Ma ei kasuta, aga kasutaks küll.. See ei tähenda et ma otsiks täiega bote... need kes botte kasutavad ongi noobid sest nad ei viitsi vaeva näha SP farmimisega
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
lagnull
Piiratud kasutaja
lagnull

sõnum 04.07.2006 15:32:49 vasta tsitaadiga

kellelgi mõni töötav bot on siis plz pm hakkaks mängima
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 04.07.2006 16:07:05 vasta tsitaadiga

lagnull, bot'i tööle panemist ei saa mängimiseks nimetada. icon_evil.gif
Feralas
HV vaatleja
Feralas

sõnum 04.07.2006 16:35:57 vasta tsitaadiga

õige! Mis mängimine see on kui sa ise ei tee midagi... Mingi bot farmib sinu eest.. icon_neutral.gif
tagasi üles
billtuk007
HV kasutaja
billtuk007

sõnum 05.07.2006 22:58:24 vasta tsitaadiga

no need tüübid kes seal idlevad käivad küll närvidele icon_mad.gif , kõik serverid enamus ajast crowded nende pärast....mingi selline asi võiks küll olla, et kes niisama kuskil mingi 10 minutit on passinud saaks serverist kicki thumbs_up.gif

sama jutt käib ka nende kohta kes seal bot'e kasutavad.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
arctic
HV vaatleja

sõnum 06.07.2006 00:25:57 vasta tsitaadiga

Täna ma avatasin enda jaoks ned lahedad pommid.
Läksin nendega sinna bandiitide lossi ja lasin teiste nina all lahti icon_biggrin.gif.
Ei tea kas olid botterid, või niisama noobid, aga nendele ika ründajaid leidus icon_biggrin.gif.
Kahju ainult, et kord tunnis saab seda kasutada icon_sad.gif
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.07.2006 00:29:08 vasta tsitaadiga

ma ei tea kas see enam töötab aga kunagi kui tahtsin neid pomme spammida või job suit'e vahetada ilma et peaks ootama 1h/10min vms.
Siis logid välja character valikuni ja lähed uuesti sisse.Ning saad uue pommi panna või job suiti.
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 76
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Riddick1
HV vaatleja
Riddick1

sõnum 08.07.2006 16:28:48 vasta tsitaadiga

selline küsimus Silk'ide kohta, et näiteks 50 Silk=50 Gold mängus=5 USD või on see mängus suurem summa?
tagasi üles
tormiimpreza
HV kasutaja

sõnum 10.07.2006 22:58:58 vasta tsitaadiga

Silki hinnad on ikka hoopis hoopis teised. AHV maksab vist 116 Silki, ennem seda Item Mall Item Sellblocki maksid ahvid vist kuskil 3.5-4m kanti, aga praegusega ma usun, et hinnad on kõrgemad. Nii, mis uudist? Vahepeal sai ületatud maagiline 30k SP piir, liigun kõrgemale ja kõrgemale. Täna sai saavutatud Lvl28 tase, oh seda rõõmu ja oh seda rõõmu kuni ma pidin kohtuma Earth Taoistidega, et teha ära 15 Charmi quest(see kõige pisem Taoisti quest). No väga palju nad Dmg ei teinud 1vs1, aga juba korra kiskus asi kriitiliseks, olin sunnitud viima hp recovery 100% peale ja taguma ümber olevad Taoistid maha. Olukord oli 1 Giant + 3 Taoist + 2 Gun Powder. Gun Powderid mby 2 peale teevad -150, aga 1 Taoist teeb juba -150 ning Giant juba 300+, üpriski "lihtne" olukord full STR jaoks... Õnneks SOM itemid hoidsid ära halvima, ehk surma. Muide, mõned minu vanad itemid on müügiks. Oh seda valu mis need on saanud icon_eek.gif Lvl43 NPC Thief maha võetud, B-Robber maha võetud, Lvl39 Small Red Scorpion maha võetud.... Kõik need on saavutatud @ lvl24. Ilma nende itemiteta poleks ma seda suutnud, seega need on tõsiselt head itemid. Praegu mida ma müün: Lvl19 SoS +2 +1 Int Iron Headgear, Lvl20 SoM +1 +2 Str Iron Tasset, Lvl22 Clean Wi Iron +7 Shell ning pangas peaks olema veel üks Lvl24 Crit 12 Iron Lance(Def Equip on Male). kellelgi huvi, siis IGN: Tormi. Pakkumised jätta Ingame Message Box-i, väga hea asi see. Nii, ja kui kellelgi on infot kelle käest võiks soetada Lvl28 SoM Steel Tasseti, Lvl28 SoM Jade Necklace ja Lvl27 SoM Steel Coronet/Headgear-i, siis andke teada. Pole lihtne leida neid vidinaid kui Global Chat puudub. Nii, ja uue alchemy kohta kah uudiseid: Sain oma Lvl24 SoM Glavie peale 5% Attack Rating Increase(Küll ma parandan seda, tulemus pole üldsegi mitte kena) ning veel +3 Str oma Lvl26 SoSun Earirngide peale. Viimase tulemusega ma olen väga rahul, mingil viisil suurendas see samuti ka löögijõudu mida on Full STR kasutajal väga väga vaja. Okei, praeguseks side lõpp: )
tagasi üles
billtuk007
HV kasutaja
billtuk007

sõnum 11.07.2006 03:19:51 vasta tsitaadiga

mis moodi seal neid revive teha saab icon_smile.gif , vajutan sinna mängija peale ja siis seda revivi nuppu aga krt siis ütleb et invalid target või target puudub icon_redface.gif (lvl 18 praegu)
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
supergod
HV kasutaja

sõnum 11.07.2006 11:54:11 vasta tsitaadiga

pead hoidma shifti all kui playeril klikid
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
arctic
HV vaatleja

sõnum 11.07.2006 18:48:43 vasta tsitaadiga

Täna tegin oma esimesed 4 trade run'i. Sai selgeks, et täiesti tulutu ja aega nõudev asi icon_sad.gif ,
grindides teenib paremini...

1 run ebaõnnestus... tuleb kõrge leveliga player, paneb oma thief kostüümi selga summon'ib ühe trade hobuse.
Algul ma ei saanud aru, mida ta teha üritab, et ta ju mind rünnata ei saa, kui mul ühe tärni run on.
Aga kui ilmusid punased NPC thief'id, siis oli asi selge... jäin oma kodinatest ilma icon_sad.gif
Viimasel run'il juhtus samamoodi, aga siis tuli ootamatult keegi hunter vastu kes hädast välja aitas ja mu linnas juhatas...

Selline player thiefide tegutsemine tundub täiesti lame.
Kas annab midagi teha, kui selline asi juhtub, või tuleb lihtsalt loota, et oled punasest NPC vargast tugevam icon_biggrin.gif
Kuidas üldse player vargad saavad NPC vargaid tekitada? icon_confused.gif
tagasi üles
piraat262
HV veteran
piraat262

sõnum 11.07.2006 18:51:29 vasta tsitaadiga

kuidagi nad summonivad neid, ei tea igaljuhul. vali thief ja võid mäkra mängida teistele, spawnides npc thiefe traderitele
tagasi üles
tormiimpreza
HV kasutaja

sõnum 11.07.2006 19:12:41 vasta tsitaadiga

arctic kirjutas:
Täna tegin oma esimesed 4 trade run'i. Sai selgeks, et täiesti tulutu ja aega nõudev asi icon_sad.gif ,
grindides teenib paremini...

1 run ebaõnnestus... tuleb kõrge leveliga player, paneb oma thief kostüümi selga summon'ib ühe trade hobuse.
Algul ma ei saanud aru, mida ta teha üritab, et ta ju mind rünnata ei saa, kui mul ühe tärni run on.
Aga kui ilmusid punased NPC thief'id, siis oli asi selge... jäin oma kodinatest ilma icon_sad.gif
Viimasel run'il juhtus samamoodi, aga siis tuli ootamatult keegi hunter vastu kes hädast välja aitas ja mu linnas juhatas...

Selline player thiefide tegutsemine tundub täiesti lame.
Kas annab midagi teha, kui selline asi juhtub, või tuleb lihtsalt loota, et oled punasest NPC vargast tugevam icon_biggrin.gif
Kuidas üldse player vargad saavad NPC vargaid tekitada? icon_confused.gif

Player thiefid summonivad omale kaamli ja hobuse ning laovad varastatud nodi peale, mida rohkem nodi peal on seda rohkem thiefe korraga ilmub, nii nagu trademisel. Seoses varsti tuleva uuendusega Spawnivad traderitele NPC Thiefid ja Thiefidele NPC Hunterid, seega enam me ei näe "1* popereid". Vist oli nii, et see kes Trader Flagi või Hunter Cardi ei kanna, see ei saa NPC thiefi attackida ja tema ei saa sind kah. PS! See info ei pruugi olla 100% õige ning selle uuenduse ilmumise kuupäeva meie iSilkroadi ei tea ma küll mitte.
tagasi üles
arctic
HV vaatleja

sõnum 11.07.2006 21:43:47 vasta tsitaadiga

Viimased 2 päeva on mul hea loot olnud... 3 shield elixiiri ja 2 sos juppi... hook glavie +1 lvl 16 ja naiste scale footgear lvl 18.
Seda kõike 3-5 tundi päevas icon_smile.gif traderun'e küll enam ei tee icon_biggrin.gif
tagasi üles
shizzle
HV vaatleja

sõnum 12.07.2006 21:48:44 vasta tsitaadiga

Tormi, Tormi, Tormi ...
Ma Mettis16 sealt Night_Angels guildist : D Mäletad ehk veel : D? Guild on veel alles : D?
Et jah, mis lvl s6jahunt on kah? : P Ning keegi teine ka peale teie veel guildist online on : D?
Ja siis veel see, et kas mu charri on ka viimasel ajal online näha olnud : P?
tagasi üles
Feralas
HV vaatleja
Feralas

sõnum 12.07.2006 23:08:15 vasta tsitaadiga

Shizzle!!! Kurat sind pole paar aastat nähtud!!! Kunagi ammu sai DE's koos pelatud icon_smile.gif Kui sa quittisid andsid mulle oma acci =)

Ei ole ammu näinud raisk....
tagasi üles
tormiimpreza
HV kasutaja

sõnum 13.07.2006 00:42:58 vasta tsitaadiga

shizzle kirjutas:
Tormi, Tormi, Tormi ...
Ma Mettis16 sealt Night_Angels guildist : D Mäletad ehk veel : D? Guild on veel alles : D?
Et jah, mis lvl s6jahunt on kah? : P Ning keegi teine ka peale teie veel guildist online on : D?
Ja siis veel see, et kas mu charri on ka viimasel ajal online näha olnud : P?

Emm, tere jah. Mäletan mäletan. Guild on alles ja sama elav kui ennem. Natukene "värsket verd" on samuti. Sõjahunt on praegusel momendil vist Lvl64 kui ta pole 65 juba saanud. Emm... No püsivad mängijad mina, s6jahunt ja Kaupo, teised lasevad vahelduva eduga. Kerge paar päeva paus ja siis kütavad edasi. Korra olen vist näinud sinu chari, aga see kah kõik.Hakka kah mängima, vahest on üpriski igav grindida kuigi jah, lilledes treenides aega ei ole. Vaevalt jõuad sõnumi kirjutada kui juba spawnib sulle kõrvale ja tuleb sind oma juurega surkima. Praegu ma lvl28, aga kohe saan 29. Ainult 21% veel alles. Oleks rohkem MP potione olnud, oleks saanud ka lvl29. Kuradi juurikad söövad mehiselt kohe MP-d, umbes 350-400 per Death/Devil Blood Flower. Täna hankisin endale veel Lvl28 Seal of Moon Steel Tasseti kah. Kohe esimese asjana +1 peale ning uue alchemyga jurama. Esimese katsega õnnestus saada +30HP peale. Seda on küll vähe, aga mine sa tea, kerge kasutegur on kindlasti.
tagasi üles
shizzle
HV vaatleja

sõnum 13.07.2006 20:11:22 vasta tsitaadiga

Nu vb isegi, et tahaks mängida aga arvuti on omadega suht p****s ning ei võimalda enam mängida icon_biggrin.gif
Peaks vist parandusse viima või siis mingi isa tuttava kohale kutsuma, too mingi arvuti spets.

Ohoh, s6jahunt on siis kõva nolife lasknud, nädal tööl nädal silkroadis nagu varem icon_razz.gif
Ohoh, et Kaupo ka veel mängib :O .. Mis lvlini ta siis juba reachinud on kah? icon_razz.gif
Aga anarhistik, mis tollest saanud on? Pole ka enam peale seda mänginud, kui mina lahkusin?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Silkroad mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 60, 61, 62  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.