Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 95, 96, 97 ... 312, 313, 314  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
re1ska
HV vaatleja

sõnum 10.07.2006 12:22:27 vasta tsitaadiga

Erik_Est kirjutas:
tanelmees kirjutas:
serif kirjutas:
eyelids kirjutas:
oeh ma vihkan battlefieldi serverites seda nn "onupoja poliitikat"
nt kopteritega....on kaks kohta pilot ja gunner. ja alati on mingid kalbassid seal ootamas et KOGUAEG koos lennata. isegi kui ma saan koha kopteris (minu puhul gunner), siis piloot lihtsalt crashib helikopteriga, et mind välja saada :S. tagatipuks spawniti mind veel vette ka icon_razz.gif

icon_razz.gif ma õnneks pole sellist asja veel kohand icon_biggrin.gif

Ma just kogesin. Vähe närvi ajab selline asi. Sain kah kobaga pooleks kopterisse ja kutt sõitis lihtsalt piiri peale, kus mina surin ja tema jäi ellu. Ma ei jätnud jonni, läksin uuesti, siis tüüp hüppas välja ja snipes lihtsalt maha. Ok haarasin siis lennuki ja järgmised pool tundi kõmmutasin neid "oma" kopterimehi kuulipildujast. Madistada nad enam ei saanud, kuna kopter tossas kogu aeg:D Pidid kogu aeg emalaeva juures parandamas käima icon_lol.gif
ja üldse peedistasin neid terve mängu. Magus revenge saabus, siis kui liitusin mecica ja neid lennukiga omama hakkasin. Kutid olid vähe närvis seal. Pärast skoori tabelis olid nad ka viimase koha peal. Kuna olid tapnud palju enda teami vendasid ja polnud üldse saanud korraliku skoori teha, kuna mina ja paljud teised lihtsalt peedistasid neid.
Proovige sellist asja: kui mõni abordijäänus teid piirini sõidutab ja te surma saate siis pange lihtsalt talle ``KICK VOTE`` ja kirjutage suurelt tervele serverile et tegemist on teamkilleriga... 100% ma garantiid ei anna loomulikult ,kuid TK korral on see mõjunud. Ükskord on hästi meeles :mind tapeti kopteri pärast ja ma alustasin kick vote,algul ei kottinud kedagi kuid nagu kirjutasin suurte tätedega teamkiller for vehicle läks mööda 20-30 sek. ja kutt sai kicki!! thumbs_up.gif

Te olete ikka parajad vähid icon_confused.gif No ei saa seda kopterit mine tõmba infi parem, teile tuleks see väga kasuks! icon_lol.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
painkillah
HV Guru
painkillah

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.07.2006 12:26:56 vasta tsitaadiga

no ega see teiste nö kopter-huggerite käitumine ka normaalne pole. tihti ei oska keegi neist kuramuse kopterijuhtidest isegi vastaste rakettide eest põigelda....
muidugi harjutamine on hea, aga sedaviisi türbli keeramine nendele kes tahavad ka harjutada on ebanormaalne.
paljudes servudes ka mingi ?warning käsk olemas, kus saab hoiatusi anda nt kas spawnkilli,teamkilli vms asjade eest. piku pääd sellistele värdjatele tuleks anda küll.
ja eriti ka nendele vendadele, kes hoolimata "need a ride" kuulmisest lasevad masinaga jeehhhaat (auto, transport, trans. helikas, paat jms ]. ajab ikka närvi küll.

Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
EvilMick007
HV veteran

sõnum 10.07.2006 14:58:16 vasta tsitaadiga

Eile oli nii, et mingi tüüp tahtis aina kopteriga soloda, nii kui keegi talle ette gunneriks istus sõitis sellega kohe piiri peale ja lasi maha lüüa. Lõpuks kui ta oli mulle seda 2x teinud, viskas kopa ette lasin ta AA-ga alla, ofc tuli adminn kohe küsima, miks nii sihilikult TK-n, aga tuli välja, et teised tiimi kaaslased olid ka talle ohvriks sattunud ning vend sai servust üldse banni.. 8)
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 10.07.2006 15:18:55 vasta tsitaadiga

täitsa debiil, isegi nende kopter-huggerite puhul on tegu siis ühe klanni vendadega kes ei taha võõraid nt. aga enamjaolt kõik kopterijuhid lausa tahavad gunnerit, palju näinud selliseid kes lausa näevad et sa üksi kuskil mapi peal, maja katusel vms, tulevad sinu juurde, et sind gunneriks võtta..
on ikka palju debiile icon_sad.gif

tagasi üles
inc
HV veteran
inc

sõnum 10.07.2006 16:01:59 vasta tsitaadiga

Täna juhtus üks selline asi, et olin parasjagu tankis ja vaatasin et oma mees jookseb jala. Ajasin tanki transpordiga segamini ja vajutasin tühikut, et signaali lasta (et peale kutsuda). Signaali asemel lendas mürsk ja sain teamkilli icon_redface.gif icon_lol.gif
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 62
tagasi üles
Erik_Est
Kreisi kasutaja

sõnum 10.07.2006 16:37:00 vasta tsitaadiga

inc kirjutas:
Täna juhtus üks selline asi, et olin parasjagu tankis ja vaatasin et oma mees jookseb jala. Ajasin tanki transpordiga segamini ja vajutasin tühikut, et signaali lasta (et peale kutsuda). Signaali asemel lendas mürsk ja sain teamkilli icon_redface.gif icon_lol.gif
Olen ise teinud mõned TK d tahtlikult....alguses just kui BF2 te hakkasin mängima kuid kättemaksuks millega ei võitnud midagi(või muutus jorss väheke ettevaatlikumaks) Aga praegu juhtub neid siis kui hüpatakse sõidukile äkki ette ,või siis lennuki startimise ajal. Kui mind on kogemede alla aetud olen üritanud sellest mitte probleemi teha ,kuigi on juhtunud et olen tahtmatult vale nuppu vajutanud icon_smile.gif .Meie clanil on server kus reeglites on kirjas a´la tehke vahet tahtlikul ja tahtmatul TK -l mis on minuarust väga õige!!! thumbs_up.gif Jõudu! 1 asi veel , olen kindel et kiire SORRY võib muuta teinekord ohvri otsust....
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Bastardo
HV kasutaja
Bastardo

sõnum 10.07.2006 17:00:40 vasta tsitaadiga

Ja-jah, selle sõidukile ette hüppamisega tuli mul meelde, et sain ühes mapis snaiprilt tabamuse. Kaks kriipsu oli veel elu järgi. Õnneks vedeles sealsamas minu lähedal, teisel pool teed esmaabipakike. Spurtisin selle poole, nägin kah, et paremalt poolt läheneb omade soomuk ilge hooga aga mõtsin, et jõuan läbi lipsata. Ei jõudnud icon_sad.gif Loomulikult andestasin sohvrile ja palusin talt isegi vabandust. Rikkusin ta skoori ära.

Ärge seda päris liikluses tehke.

tagasi üles
Psych0
HV veteran
Psych0

sõnum 10.07.2006 17:17:59 vasta tsitaadiga

Bastardo kirjutas:
Ja-jah, selle sõidukile ette hüppamisega tuli mul meelde, et sain ühes mapis snaiprilt tabamuse. Kaks kriipsu oli veel elu järgi. Õnneks vedeles sealsamas minu lähedal, teisel pool teed esmaabipakike. Spurtisin selle poole, nägin kah, et paremalt poolt läheneb omade soomuk ilge hooga aga mõtsin, et jõuan läbi lipsata. Ei jõudnud icon_sad.gif Loomulikult andestasin sohvrile ja palusin talt isegi vabandust. Rikkusin ta skoori ära.

Ärge seda päris liikluses tehke.

jajah, hulludel päevadel on üle joostud must, astun poest välja ja näen apteek teiselpool teed, vaatan kaugelt kaubik tuleb, sprindin üle.
järgmine hetk karjun 40 meetrit tagapool : MEEDIK!!

nii kujutasid seda ette? icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
serif
HV kasutaja
serif

sõnum 11.07.2006 03:38:50 vasta tsitaadiga

bfhq's näeb iga klassi kohta kahte relva aga unlockida saab vaid ühte :S MIKS ??
tagasi üles
thebull
HV kasutaja
thebull

sõnum 11.07.2006 11:22:28 vasta tsitaadiga

serif kirjutas:
bfhq's näeb iga klassi kohta kahte relva aga unlockida saab vaid ühte :S MIKS ??

esiteks, peab sul olema ka lisapakett Special Forces, et osasi relvi unlockida ja teiseks, pead sa ennem unlockima ennem yhe relva, et hiljem teist selle sama klassi relva unlockida

serif
HV kasutaja
serif

sõnum 11.07.2006 11:34:01 vasta tsitaadiga

thebull kirjutas:
serif kirjutas:

esiteks, peab sul olema ka lisapakett Special Forces, et osasi relvi unlockida ja teiseks, pead sa enne unlockima enne yhe relva, et hiljem teist selle sama klassi relva unlockida

kurat... peab nüüd sfi mingite relvade pärast ostma icon_biggrin.gif | //ega ei osta

tagasi üles
Le Inc
HV Guru
Le Inc

sõnum 11.07.2006 11:57:06 vasta tsitaadiga

Kui mängid oma accoundiga selle venna arvutis kellel SF on installeeritud saad relvad lahti (või valikusse, oleneb skoorist). Piisab 10 minutist. Nii sai ka endal tehtud.
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
Erik_Est
Kreisi kasutaja

sõnum 11.07.2006 13:43:43 vasta tsitaadiga

serif kirjutas:
thebull kirjutas:
serif kirjutas:

esiteks, peab sul olema ka lisapakett Special Forces, et osasi relvi unlockida ja teiseks, pead sa enne unlockima enne yhe relva, et hiljem teist selle sama klassi relva unlockida

kurat... peab nüüd sfi mingite relvade pärast ostma icon_biggrin.gif | //ega ei osta
SF i ei osteta ainult relvade pärast seal on norm. mappe ja muud staffi ka veel... thumbs_up.gif icon_smile.gif
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
serif
HV kasutaja
serif

sõnum 11.07.2006 20:22:03 vasta tsitaadiga

Erik_Est kirjutas:
serif kirjutas:
thebull kirjutas:
serif kirjutas:

SF i ei osteta ainult relvade pärast seal on norm. mappe ja muud staffi ka veel... thumbs_up.gif icon_smile.gif

tean mul oli pira natuke aega icon_biggrin.gif.. paned seal atv'ga ringi... aga suva relvi tahaks juurde icon_biggrin.gif

Kuidas arvutatakse commanderi punktid ?? Mingi iga aja tagant saad midagi vms ??

tagasi üles
inc
HV veteran
inc

sõnum 11.07.2006 21:36:20 vasta tsitaadiga

serif kirjutas:
Erik_Est kirjutas:
tekst

tean mul oli pira natuke aega icon_biggrin.gif.. paned seal atv'ga ringi... aga suva relvi tahaks juurde icon_biggrin.gif

Kuidas arvutatakse commanderi punktid ?? Mingi iga aja tagant saad midagi vms ??

Commander saab punkte selle eest mida tema team teeb - kui palju kille ja lipuvõtmisi. Ehk kui serveris on 64 inimest ja karkand, siis tasub igal juhul commander olla.
tagasi üles
madness
HV veteran
madness

sõnum 11.07.2006 21:43:18 vasta tsitaadiga

commander score = tiimi keskmine skoor (x2, juhul kui võidate)

imo
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
inc
HV veteran
inc

sõnum 11.07.2006 21:51:19 vasta tsitaadiga

madness kirjutas:

imo

Kuskil sinna kanti peaks ta tulema jah.
tagasi üles
serif
HV kasutaja
serif

sõnum 11.07.2006 22:47:56 vasta tsitaadiga

madness kirjutas:

imo

käib kah icon_biggrin.gif

Time in Theater
mida see statistikas näitab ?? teatris oldud aega :S lol(armies all on juba kui kaua sa oled nt usas olnd)

tagasi üles
serif
HV kasutaja
serif

sõnum 12.07.2006 00:59:25 vasta tsitaadiga

kurat küll ei saa internetis mängida :SS

mingi "hakib" kogu aeg... ping on sitaks norm 40-70 varem oli korras nüüd võimatu mängida nagu lagimise moodi oleks :SS

tagasi üles
thebull
HV kasutaja
thebull

sõnum 12.07.2006 01:12:40 vasta tsitaadiga

serif kirjutas:

mingi "hakib" kogu aeg... ping on sitaks norm 40-70 varem oli korras nüüd võimatu mängida nagu lagimise moodi oleks :SS

kui net korras on, siis on tegu 2kki vanaks jääva raaliga, mis ei pruugi tihedamalt asustatud serverites sulle korralikku fps´i pakkuda ?

serif
HV kasutaja
serif

sõnum 12.07.2006 01:57:22 vasta tsitaadiga

thebull kirjutas:
serif kirjutas:

kui net korras on, siis on tegu 2kki vanaks jääva raaliga, mis ei pruugi tihedamalt asustatud serverites sulle korralikku fps´i pakkuda ?

EI EI EI sellega kõik korras asi on ju et hommikul oli veel hea nüüd hakib... just tulin ühest servust seal polnd midagi :S...servu viga siis oli.. ja mis kuradi pärast need servud crashivad kogu aeg :@

Oh mis ma avastasin
http://bf2s.com/rankings/hpd/ee/ Ma olen eesti aktiivseim mängija :O

tagasi üles
Overkilla
HV veteran

sõnum 12.07.2006 02:57:44 vasta tsitaadiga

Kuidas seda raadio möla saab ära keerata? chat.ignoreRadioAudio 1 oli kunagi eelmistes Battlefieldides.
Kuidas mängule selgeks teha, et kasutaks 64 kanalit? game.setChannels ei tööta, .con failist ei muuda midagi.
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 80
tagasi üles
realgamer
HV kasutaja
realgamer

sõnum 12.07.2006 23:41:42 vasta tsitaadiga

kas eestis on m'nda oma b2 serverit või on mõni tegelane (sed) kes kuskil mõllavad ,ei ole eriti eestlasi kohanud ? hea kui teaksid patch-dest ,mida installida mida mitte,sest stuffi on seal tõesti palju ,

küsimus -kuidas vastane paar pauku teeb ja mina terve magasini tühjendan aga surma saan mina? neil on mingid chiidid

olen hea lennukite ja kopterite peal ja mängutehnika on mul ka parim ,aga mõnes serveris mingi vend lihtsalt koguaeg laseb mind alla(kas tema lennuk pöörab minuomast paremini kui ma ära manööverdan?) neil mingid chiidid

olen tähele pannud et mõni vastane automaadiga kaugelt tõmbab mind paari lasuga maha ,kui mina snaipriga teda notin ,surma saaan jälle mina ,imelik ja neil mingid imelikud trikid et hüppavad pikali ja enne kui maad puudutavad teevad rullumise ja samal ajal lasevad ,mina seda suutnud ei ole -kust selliseid chiite saab? ausalt nende vendade vastu vist ei saa kuigi olen scooris ikka ees või vähemalt keskel

kas on mõni b2 tõsine tegija kellelt teemat küsida?

painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 12.07.2006 23:47:50 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Oh mis ma avastasin

khm. asja nimi võib vist SUVI ka olla icon_wink.gif
ise mängisin alguses vist max nädal, ja nüüd unaruses...

tagasi üles
serif
HV kasutaja
serif

sõnum 13.07.2006 00:04:26 vasta tsitaadiga

painkillah kirjutas:
tsitaat:

Oh mis ma avastasin

khm. asja nimi võib vist SUVI ka olla icon_wink.gif
ise mängisin alguses vist max nädal, ja nüüd unaruses...

Asja nimi on tegelt suur bfi sõltuvus !

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 95, 96, 97 ... 312, 313, 314  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.