Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
painkillah
HV Guru

|
07.07.2006 22:12:51
|
|
|
ojaa sellist asja päris palju näinud, mingid klanni-ahvid passimas.
a ma tavaliselt ootan seal kõrval kohe kus heli tekkima peab ja hoian enter aka E d all. nii kui tekib, nii ka saad sisse kui piisavalt ligidal oled, umbes 70% kordadest funksib see pidev e allahoidmine...
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
eyelids
Kreisi kasutaja
|
07.07.2006 22:22:56
|
|
|
ma plõksin E'd ja F2. Gunner olen 8)
-e- peaks all hoidmist proovima
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
serif
HV kasutaja

|
07.07.2006 22:54:36
|
|
|
eyelids kirjutas: |
oeh ma vihkan battlefieldi serverites seda nn "onupoja poliitikat"
nt kopteritega....on kaks kohta pilot ja gunner. ja alati on mingid kalbassid seal ootamas et KOGUAEG koos lennata. isegi kui ma saan koha kopteris (minu puhul gunner), siis piloot lihtsalt crashib helikopteriga, et mind välja saada :S. tagatipuks spawniti mind veel vette ka  |
ma õnneks pole sellist asja veel kohand
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
serif
HV kasutaja

|
08.07.2006 00:34:32
|
|
|
:S
Saan kõikidesse servudesse sisse ... bf2playeris tekkis kah minu nimeline konto(serif/911).....käisin ranked servus(filtriks panin ranked linnu taha ja nimes oli kah servus ranked sees)... ikka kuskil statsi pole ei bfhq-s mängu siseselt ja ka seal bf2playeris... :SSSSSSSSSSSSSSSSSSS miks ?? updatesin kah bfplayeris ikka ei midagi :S
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
08.07.2006 00:42:24
|
|
|
oota väheke ?
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
re1ska
HV vaatleja
|
08.07.2006 01:44:38
|
|
|
nt kopteritega....on kaks kohta pilot ja gunner. ja alati on mingid kalbassid seal ootamas et KOGUAEG koos lennata. isegi kui ma saan koha kopteris (minu puhul gunner), siis piloot lihtsalt crashib helikopteriga, et mind välja saada :S. tagatipuks spawniti mind veel vette ka  |
Klanni inimesed tahavad harjutada!Ja mis sa ronid siis sinna...mine lase parem keegi niisama maha!
|
|
tagasi üles |
|
 |
serif
HV kasutaja

|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeanman
Kreisi kasutaja

|
08.07.2006 10:56:21
|
|
|
re1ska kirjutas: |
Klanni inimesed tahavad harjutada!Ja mis sa ronid siis sinna...mine lase parem keegi niisama maha!  |
Klanni inimesed ärgu ronigu public servuse harjutama,Harjutagu oma servus.
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
1 :: |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
rixk
Kreisi kasutaja
|
08.07.2006 11:05:57
|
|
|
Keegi road to jalalabad'i ka kommenteerida oskab. Kuidas on?
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andykas
HV veteran

|
08.07.2006 12:14:36
|
|
|
See kopteri värk on väga normaalne... Siis kui oled leidnud endale superb gunneri siis mina tavaliselt teen kohe private squadi ja teen talle invte'i... Mulle ei meeldi sellised jobukakud kes hakkavad tanke miniguniga laskma või ei märka kaugemal head lasu võimalust vastase kopterile Tv guided'ga... Olen "hea" piloot, gunnerina meeldib rohkem infantry't maha nottida, kui näiteks tanki tvg'ga sihtida ja ainult 1-2 kill(i) saada...
Keegi kellele meeldiks vahest koos mängida, xfire - Andykas
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
serif
HV kasutaja

|
08.07.2006 16:10:01
|
|
|
Kas neid relvi kus lull taga bfhqs näeb tulevad ise lahti või peab neid kuskilt avama vms ?
_________________ BF2 STATS Serif/911
X-FIRE |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
08.07.2006 17:16:44
|
|
|
serif kirjutas: |
Kas neid relvi kus lull taga bfhqs näeb tulevad ise lahti või peab neid kuskilt avama vms ? |
Iga tõsuga auaastmes saad 2 unlocki.
|
|
Kommentaarid: 546 loe/lisa |
   |
449 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
08.07.2006 17:18:51
|
|
|
Cyberlord, ei käi asi päris nii.
siin hea seletus rankide süsteemist http://ubar.bf2s.com/ranks.php
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
coolmode
HV kasutaja

|
08.07.2006 18:57:46
|
|
|
jeanman kirjutas: |
Klanni inimesed tahavad harjutada!Ja mis sa ronid siis sinna...mine lase parem keegi niisama maha!  |
Klanni inimesed ärgu ronigu public servuse harjutama,Harjutagu oma servus. |
Ma ei saa aru nendest inimestest kes nii teevad nagu see oleks nende kopter või lennuk
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Egert143
HV kasutaja

|
08.07.2006 19:43:21
|
|
|
coolmode kirjutas: |
jeanman kirjutas: |
Klanni inimesed ärgu ronigu public servuse harjutama,Harjutagu oma servus. |
Ma ei saa aru nendest inimestest kes nii teevad nagu see oleks nende kopter või lennuk  |
Kes ees, see mees.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
oravapoiss
HV kasutaja
|
08.07.2006 22:27:00
|
|
|
no ma tegin täna nii ja tundus et kedagi ei häirinud... vahepeal seisis kopter tühjalt, keegi ei tulnud, kõigil liiga palju tegemist jettide röövimisega
edit 1: kuskilt kuulsin, et originaal BF2 ja piraat BF2:SF pidi andma SF unlockid ikka
edit 2: abi vaja, bf2 ei lähe käima jälle! klikin shortcuti peale, jääb mulje et midagi ei juhtu kuna taskbarile ei tule Battlefield2 ega midagi selle sarnast.. kui taskmanageri uurida, näitab küll et bf2.exe jookseb ja lisaks sellele jookseb ka mingi ~e5.0001
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
   |
1 :: |
2 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
coolmode
HV kasutaja

|
08.07.2006 23:28:07
|
|
|
oravapoiss kirjutas: |
no ma tegin täna nii ja tundus et kedagi ei häirinud... vahepeal seisis kopter tühjalt, keegi ei tulnud, kõigil liiga palju tegemist jettide röövimisega
edit 1: kuskilt kuulsin, et originaal BF2 ja piraat BF2:SF pidi andma SF unlockid ikka
edit 2: abi vaja, bf2 ei lähe käima jälle! klikin shortcuti peale, jääb mulje et midagi ei juhtu kuna taskbarile ei tule Battlefield2 ega midagi selle sarnast.. kui taskmanageri uurida, näitab küll et bf2.exe jookseb ja lisaks sellele jookseb ka mingi ~e5.0001 |
Ehk siis kui see jookseb mcafee tulemüüriga siis mängud ei lähe tööle
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andykas
HV veteran

|
08.07.2006 23:29:42
|
|
|
coolmode kirjutas: |
Ma ei saa aru nendest inimestest kes nii teevad nagu see oleks nende kopter või lennuk  |
Unustasin lisada, et kui minuga juhtub nii, et satub keegi teine gunner siis lendan temaga ikka nii nagu ma tavaliselt lendaksin... See helikopteriga vastu seina lendamine on jah
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
-N!gHtY-
HV vaatleja

|
09.07.2006 09:52:15
|
|
|
oravapoiss, mul on tavaliselt nii, kui mäng on jäänud processina käima, ta ei sulgenud korralikult eelmine kord vms... mul aitab, kui lähed task manageri ja lõpetad ära kõik bf2-e nimelised protsessid...
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
serif
HV kasutaja

|
10.07.2006 03:45:10
|
|
|
Igaks juhuks, et ega sniperiga zoomida ei saa ??
_________________ BF2 STATS Serif/911
X-FIRE |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
BrutaH
HV vaatleja
|
10.07.2006 04:17:56
|
|
|
Ei saa...
Tänud sulle, Johan11. Suht vaffa on see Jalalabadi map
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
thebull
HV kasutaja

|
10.07.2006 07:41:19
|
|
|
Igaks juhuks, et ega sniperiga zoomida ei saa ?? |
muidugi saab...
natuke loll kysimus pole ?
_________________ Salamander |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Erik_Est
Kreisi kasutaja
|
10.07.2006 08:20:22
|
|
|
thebull kirjutas: |
Igaks juhuks, et ega sniperiga zoomida ei saa ?? |
muidugi saab...
natuke loll kysimus pole ? |
Siin oli vist mõeldud optikaga edasist zoomimist , minuteada muuta ei saa...nii kuis on nii ta on..
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
tanelmees
HV vaatleja
|
10.07.2006 09:07:18
|
|
|
ma õnneks pole sellist asja veel kohand  |
Ma just kogesin. Vähe närvi ajab selline asi. Sain kah kobaga pooleks kopterisse ja kutt sõitis lihtsalt piiri peale, kus mina surin ja tema jäi ellu. Ma ei jätnud jonni, läksin uuesti, siis tüüp hüppas välja ja snipes lihtsalt maha. Ok haarasin siis lennuki ja järgmised pool tundi kõmmutasin neid "oma" kopterimehi kuulipildujast. Madistada nad enam ei saanud, kuna kopter tossas kogu aeg:D Pidid kogu aeg emalaeva juures parandamas käima
ja üldse peedistasin neid terve mängu. Magus revenge saabus, siis kui liitusin mecica ja neid lennukiga omama hakkasin. Kutid olid vähe närvis seal. Pärast skoori tabelis olid nad ka viimase koha peal. Kuna olid tapnud palju enda teami vendasid ja polnud üldse saanud korraliku skoori teha, kuna mina ja paljud teised lihtsalt peedistasid neid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Erik_Est
Kreisi kasutaja
|
10.07.2006 09:56:57
|
|
|
tanelmees kirjutas: |
ma õnneks pole sellist asja veel kohand  |
Ma just kogesin. Vähe närvi ajab selline asi. Sain kah kobaga pooleks kopterisse ja kutt sõitis lihtsalt piiri peale, kus mina surin ja tema jäi ellu. Ma ei jätnud jonni, läksin uuesti, siis tüüp hüppas välja ja snipes lihtsalt maha. Ok haarasin siis lennuki ja järgmised pool tundi kõmmutasin neid "oma" kopterimehi kuulipildujast. Madistada nad enam ei saanud, kuna kopter tossas kogu aeg:D Pidid kogu aeg emalaeva juures parandamas käima
ja üldse peedistasin neid terve mängu. Magus revenge saabus, siis kui liitusin mecica ja neid lennukiga omama hakkasin. Kutid olid vähe närvis seal. Pärast skoori tabelis olid nad ka viimase koha peal. Kuna olid tapnud palju enda teami vendasid ja polnud üldse saanud korraliku skoori teha, kuna mina ja paljud teised lihtsalt peedistasid neid. |
Proovige sellist asja: kui mõni abordijäänus teid piirini sõidutab ja te surma saate siis pange lihtsalt talle ``KICK VOTE`` ja kirjutage suurelt tervele serverile et tegemist on teamkilleriga... 100% ma garantiid ei anna loomulikult ,kuid TK korral on see mõjunud. Ükskord on hästi meeles :mind tapeti kopteri pärast ja ma alustasin kick vote,algul ei kottinud kedagi kuid nagu kirjutasin suurte tätedega teamkiller for vehicle läks mööda 20-30 sek. ja kutt sai kicki!!
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|