|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
InsidePC
HV kasutaja

|
16.06.2006 16:01:58
|
|
|
Ma mängin kolmes kohas Weapons Cahce voi kuidas seda kirjutatigi tavaliselt öeldakse lihtsalt WC, siis SF Hospital mu lemmik ja Dusk on kah hea, ning seal peaks sisse kõik saama kui serveril seda honor värki kõrgemale pole pandud (Min honor). Pole eestlasi näinud kuna mitte kõik ei mängai EST oma nime taga
Näiteks minu nimi on AA`s [-UA-]^Alias^ üldjuhul tere lubateks igalpool öelda aga edasine rääkimine on suhtelislt igas servus keelatud peale Inglise ja siis mis iganes keelt clan ise räägib. Soome servudes vahest lubatakse vabalt rääkida ja suht koht hea ping on !!!
Ma soovitan ka üht head servut kus tihti mängin kuna siiamaani alat VÄGA hea ping olnud : "[EU] Dusk[Honor server 5 Mn round]" See peaks olema Duskis alati
Sry, et pikalt läks
_________________ If you design it, it will break.
If you fix it and it's not broke it will be ruined.
If you just walk away you can't make it any worse. |
|
| Kommentaarid: 61 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
59 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lordlesta
Kreisi kasutaja
|
17.06.2006 01:13:18
|
|
|
| coolmode kirjutas: |
| davidco kirjutas: |
| Kui siin ob Bridge huvilisi siis mine vaadake mu kodukalt spam shote ja yhte screeni kus ma lasin 7 meest 1 203 granaadida maha www.zone.ee/yougotowned |
Kõik on loetav, aga miks just sinu tapetud vennikesed uduselt on? kas üritad bluffida? |
Ma täiega bluffin ma ei tea proovi ise teha screeni pane JPEG ja vaata et endal tuleb samasugune .Kohe targutama |
hmm, minul tuli selline http://www.zone.ee/ageman/AA.jpg
|
|
| Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
2 :: |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
coolmode
HV kasutaja

|
17.06.2006 10:43:15
|
|
|
No ma ei tea minul igatahes tuli selline ja olen ennegi teinud ja on samasugune
|
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
17.06.2006 13:02:18
|
|
|
| Kusjuures screenidel jääbki sinine/punane veidi veidralt.Mängus sees olles ei näe kah seda teksti eriti lugeda kes keda tappis.
|
|
| Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
4 :: |
1 :: |
76 |
|
| tagasi üles |
|
 |
coolmode
HV kasutaja

|
17.06.2006 13:13:19
|
|
|
| Dominus kirjutas: |
| Kusjuures screenidel jääbki sinine/punane veidi veidralt.Mängus sees olles ei näe kah seda teksti eriti lugeda kes keda tappis. |
OT:ongi ma ei saa aru nendest tüübidest kes koha hakkavad targutama(kui te ei tea midagi siis palun olge vait )mingist mõttetut iba ajate
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NuCleo
Kreisi kasutaja

|
17.06.2006 13:16:43
|
|
|
OT:ongi ma ei saa aru nendest tüübidest kes koha hakkavad targutama(kui te ei tea midagi siis palun olge vait )mingist mõttetut iba ajate  |
ja mina ei saa aru tüüpidest, kes sellest siis päevi takkajärgi jahuvad.
_________________ 'sup? |
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
coolmode
HV kasutaja

|
17.06.2006 13:23:46
|
|
|
| NuCleo kirjutas: |
OT:ongi ma ei saa aru nendest tüübidest kes koha hakkavad targutama(kui te ei tea midagi siis palun olge vait )mingist mõttetut iba ajate  |
ja mina ei saa aru tüüpidest, kes sellest siis päevi takkajärgi jahuvad.  |
Ot:Ma proovin lihtsalt selgeks neile teha ,et mida nad ilmaasjata targutavad
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
17.06.2006 13:48:47
|
|
|
Rahu sõdurid ärge nüüd ROE ROE ROE your boat kah mängima hakake
Tegin eile paar mängu ja JF SF Urban Assault serveris ning nägin mitut cheaterit/bug exploiterit.
Üks vend jäi eriti meelde, lvl 92 honor,pimestasin ta flashiga ja ta siblis mingi hüper kiirusega edasi-tagasi,hüppas,prones mingi nanosekundite jooksul.Pihta ma talle ei saanudki,kuna vend liikus nii kiiresti,et sihik ei jõudnud järgi
Mõtlesin et lagg oli hoopis aga võta näpust,teine kord sama jama.
Mingi kari bug exploitereid oli meie enda tiimis
Underground bug,teab keegi sellist? Põmst keegi seletas,et pead hästi palju C(Crouch) vajutama ja keegi peab sulle peale hüppama,ning siis kaod maa alla,kus sind vaenlased enamasti ei näe.Igatahes proovisime spawnis mitmekesi kah seda tegevust matkida nagu kari ahve aga mul välja ei tulnud ja läksin edasi madistama,teised jäid edasi kargama
|
|
   |
76 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ernits
HV veteran

|
17.06.2006 14:45:16
|
|
|
Mkmmm, Dominus.
Mulle ka õpetati. Vajutad C ja siis X ehk siis kükkad ja siis prone. Tegin seda MOUT McKenna-s. Taga nukas, kus üks tiim spawnitakse. Väljas. (Üks tiim alustab ühes mapi otsas sees ja teine tiim teises mapi otsas väljas). Vast sai arusaadav. Kes on seda mapi mänginud, see teab.
Kusjuures on täitsa huvitav vaadata, kuidas tüübid maa alla kaovad. Mul tuli välja isegi
Sina näed kõike, liigub prones ringi, teised sind ei näe
Paras cheatimine on, aga huvi pärast võib proovida. Vähemalt teab sellist asja. 8)
|
|
| Kommentaarid: 99 loe/lisa |
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madmel
HV veteran

|
17.06.2006 15:25:35
|
|
|
Mul tuli selline asi ükskord kui ma ära surin.Vajusin lihtsalt maa alla ja oli kogu ülevaade teiste liikumistest(pipelines).Ja siis ma juhendasin sõpra skype teel(skype kõne oli aktiivne meil) kust keegi tuleb jne.
|
|
| Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tanelmees
HV vaatleja
|
17.06.2006 19:15:15
|
|
|
| Dominus kirjutas: |
Rahu sõdurid ärge nüüd ROE ROE ROE your boat kah mängima hakake
Tegin eile paar mängu ja JF SF Urban Assault serveris ning nägin mitut cheaterit/bug exploiterit.
Üks vend jäi eriti meelde, lvl 92 honor,pimestasin ta flashiga ja ta siblis mingi hüper kiirusega edasi-tagasi,hüppas,prones mingi nanosekundite jooksul.Pihta ma talle ei saanudki,kuna vend liikus nii kiiresti,et sihik ei jõudnud järgi
Mõtlesin et lagg oli hoopis aga võta näpust,teine kord sama jama.
|
Flashi puhul tulebki kas pikali visata või siis suvalt joosta ja igast vigureid teha. See on lihtsalt skill, mitte cheatimine.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
17.06.2006 19:39:38
|
|
|
| tanelmees,ma tean küll neid vigureid mida tehakse kui flashiga pihta saadakse,ennegi näinud.Aga seda olukorda ei anna võrrelda teistega.Kuna vastane liikus,prones üles-alla,crouchis kiiremini kui ükskõik mis mees mängus,olgu ta siis vastane või tiimikaaslane.Võimalik et polnud cheater ja oligi "skill" aga ma kahtlen sügavalt,ma pole enne kellelgi nii suurt kiirust näinud.Peale mingit 2'te KIA meie tiimitöö käigus kadus vend kohe...
|
|
   |
76 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Juhan88
HV Guru
|
17.06.2006 21:46:52
|
|
|
Mehed, paari päeva pärast teen formati ja panen puhtale PC-le AA peale ja siis mängime! 8)
Oi kuidas tahaks Bridgeis killida...
_________________ Fotoblogi |
|
| Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
48 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ernits
HV veteran

|
18.06.2006 12:21:58
|
|
|
Nii, et kui mind ära flashitakse, siis saab ringi taielda ise midagi nägemata?
Ma olen üritanud natuke ikka liikuda, aga enamasti saan ikka kuuli natuke.
|
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Juhan88
HV Guru
|
18.06.2006 12:25:00
|
|
|
| Frankie666 kirjutas: |
|
Loomulikult.
Kui oled mingi kavalama koha peal kust kohe ei märgata, siis lama ja ole paigal...kui aga keset mingit platsi, siis anna jalgadele valu ja hüppa ka kõvasti.
|
   |
48 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tanelmees
HV vaatleja
|
18.06.2006 13:37:31
|
|
|
| Frankie666 kirjutas: |
Ma olen üritanud natuke ikka liikuda, aga enamasti saan ikka kuuli natuke.  |
No ise ca 4 aastat peland. Esimene asi on tähtis ja peamine selle mängu juures kõrvaklapid. Kuuled vastase samme, relvade reloadmist, granaadi splindi eemaldamist, vastaste "granaat, varjuge" hüüdeid jne jne. See annab ikka tugeva boonuse. Bridges näiteks jooksen kaitses mööda catwalki kuni redelini ja siis selg vastu redelit lihtsalt ootan oma aega. Kui kuuled ca 3-4 siblimist juba ümber hüppad välja ja põmm-põmm 4 vms killi, olen seal isegi vist järjest ca 8 matsi üksi maha löönud
Granaadi puhul alati kiire paar-kolm sammu jooksu ja pikali. Flashi puhul kinnises ruumis peale 2 sekundit avan granaadi või flashi. Avamaastikul oleneb olukorrast kas viskan pikali või spurdin pikali/püsti hüpates ringi.
Bugi mida mõned v-o ei tea. Udustes mappides saab kaugemale näha, kui küljega vaatad.
Ja alati kasutage scope-i tulistamisel kui ta just nina all ei ole. Ja peale väikest töristamist tuleb kindlalt positsiooni vahetada, kuna vanemad kalad juba spamshotivad suvalt sulle headshoti või lendab mõni granaat sulle pähe.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Yorick
HV kasutaja

|
20.06.2006 15:07:51
|
|
|
Veel midagi uue versiooni kohta...
| tsitaat: |
[Dev]Pye
Developer
PostPosted: Mon Jun 19, 2006 5:05 pm Reply with quote Back to top
It's going to be a full download.
We done a complete reorganization of the asset and code structure to support other work done by the various groups that are working with the AA code. There is a lot of governmental work that is based of the America's Army game that is largely invisible to the gaming public. In order to support that work we had to make some changes to the way code and assets are labeled, stored, written etc... Because of those changes, it's not really possible to patch the old asset packages without having a "patch" that comes out to nearly the size of a full install. So, unfortunately, there won't be a patch version of 2.7. |
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Juhan88
HV Guru
|
20.06.2006 18:06:28
|
|
|
| Yorick kirjutas: |
Veel midagi uue versiooni kohta...
| tsitaat: |
[Dev]Pye
Developer
PostPosted: Mon Jun 19, 2006 5:05 pm Reply with quote Back to top
It's going to be a full download.
We done a complete reorganization of the asset and code structure to support other work done by the various groups that are working with the AA code. There is a lot of governmental work that is based of the America's Army game that is largely invisible to the gaming public. In order to support that work we had to make some changes to the way code and assets are labeled, stored, written etc... Because of those changes, it's not really possible to patch the old asset packages without having a "patch" that comes out to nearly the size of a full install. So, unfortunately, there won't be a patch version of 2.7. |
|
Tra just tõmbasin 2.6...ja juba tuleb 2.7 välja..
Võiks natuke aeglasemalt käia need updeitid...
Varemalt oli mul lausa nii 2.4-patch>2.5-patch>2.6...lol...päris hea ju installida..xD
|
   |
48 |
|
| tagasi üles |
|
 |
g-nome
Kreisi kasutaja

|
21.06.2006 00:20:08
|
|
|
| ma olen paar korda flashiga nii silma saand, et eriti mustaks ei võtnud, kõrvad lõid veits pilli. igatahes sai peale jooksnud kutid maha kõmmutatud. no ja siis hakka seletama et ei cheati. mingi bugi?
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tanelmees
HV vaatleja
|
21.06.2006 08:09:53
|
|
|
| g-nome kirjutas: |
| ma olen paar korda flashiga nii silma saand, et eriti mustaks ei võtnud, kõrvad lõid veits pilli. igatahes sai peale jooksnud kutid maha kõmmutatud. no ja siis hakka seletama et ei cheati. mingi bugi? |
No üks variant on selg keerata ja loota, et sama juhtub. Mängus on inimkeha päris täpselt tsoonideks jaotatud. Kõige õrnem koht on pea. Seega, kui sinna pihta midagi lendab peaks nagu kõige rohkem mõjuma. Aga jah bugisid on. Kuid selline poolik flash suht tavaline. Keerad selja ja hüppad õhku, siis tavaliselt mõjub kõige vähem.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Speedee
HV kasutaja

|
21.06.2006 08:41:28
|
|
|
| Juhan88 kirjutas: |
Varemalt oli mul lausa nii 2.4-patch>2.5-patch>2.6...lol...päris hea ju installida..xD |
2.7 pidi tulema välja juuli kuus. Nüüd lükati edasi ja öeldi, et ei tule juuli kuus välja. Võib-olla augustis, aga võib-olla alles juuntooberis.
Minu arust see nüüd kohe küll ei ole
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
21.06.2006 15:32:36
|
|
|
| Speedee kirjutas: |
| Juhan88 kirjutas: |
Varemalt oli mul lausa nii 2.4-patch>2.5-patch>2.6...lol...päris hea ju installida..xD |
2.7 pidi tulema välja juuli kuus. Nüüd lükati edasi ja öeldi, et ei tule juuli kuus välja. Võib-olla augustis, aga võib-olla alles juuntooberis.
Minu arust see nüüd kohe küll ei ole  |
kas väga irw viga või meelega panid?
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cemtey_old
HV vaatleja
|
21.06.2006 16:17:08
|
|
|
.. kustutatud ..
viimati muutis Cemtey_old 04.05.2014 15:41:50, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Speedee
HV kasutaja

|
21.06.2006 19:49:53
|
|
|
Kuna 2006 on liigaasta, siis on selles üks lisa kuu peale juunit - juuntoober. Ja kuna käesolev liigaasta on järjekorras kümnes, siis on selles 36 päeva. Aga kuna algoritmis, mis arvutab välja nädalapäeva, millal uus versioon peaks välja tulema, annab kõvasti erroreid, siis on väga suur tõenäosus, et versioon 2.7 tuleb välja alles järgmise aasta aprillnarri esimesel kuupäeval. Seda toetab ka matemaatiline vaatlus, et 2007 on jõle sarnane arvuga 2.7.
Link: 2006. liigaasta kohta
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeanman
Kreisi kasutaja

|
21.06.2006 20:14:41
|
|
|
| Speedee kirjutas: |
Kuna 2006 on liigaasta, siis on selles üks lisa kuu peale juunit - juuntoober. Ja kuna käesolev liigaasta on järjekorras kümnes, siis on selles 36 päeva. Aga kuna algoritmis, mis arvutab välja nädalapäeva, millal uus versioon peaks välja tulema, annab kõvasti erroreid, siis on väga suur tõenäosus, et versioon 2.7 tuleb välja alles järgmise aasta aprillnarri esimesel kuupäeval. Seda toetab ka matemaatiline vaatlus, et 2007 on jõle sarnane arvuga 2.7.
Link: 2006. liigaasta kohta |
Segane tuup
|
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
36 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mastert
HV kasutaja

|
28.06.2006 17:33:48
|
|
|
sai ka äsja see mäng enda jaoks avastatud, kuid äkki keegi kordab üle kuidas selle HV clan'iga liituda saab. ja kas on ka HV serverit?
....tean tean 8) loe teemat aga esimeselt 6 leheküljelt ei leidnud või ei saanud aru. Qtracker on olemas, kuid, kas kuskil clan'e ka registreeritakse või seisneb see lihtsalt nime ette [HV] kirjutamises?
noob
_________________ nonii |
|
| Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Psych0
HV veteran

|
28.06.2006 21:56:09
|
|
|
esimeses postituses kõik kirjas ju
|
|
| Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pasteet
HV vaatleja
|
29.06.2006 10:05:30
|
|
|
History: UGameEngine::Tick <- Level Pipeline <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 706D7564 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free
mida see peaks tähendama. nädal aega tagasi sain ilusti mängima nüüd näitab sellist jama
|
|
| tagasi üles |
|
 |
mastert
HV kasutaja

|
29.06.2006 11:54:12
|
|
|
need lingid ei töötanud, arvasin et need on nii vanad aga nüüd töötavad . tol päeval ei töötanud korralikult ka aa kodulehekülg, tõenäoline, et oli minu ühendus. igastahes tänud.
_________________ nonii |
|
| Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
|
   |
76 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Herr Kurm
Piiratud kasutaja

|
02.07.2006 16:41:42
|
|
|
oma pilt kah üles pandud
_________________ -logod, firmaidentiteet, küljendamine, flash-
-portfolio- |
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ernits
HV veteran

|
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Smoking
HV Guru

|
02.07.2006 22:53:09
|
|
|
Miks teid Psych0 nii väga huvitab?
|
|
| Kommentaarid: 360 loe/lisa |
   |
298 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dust Rocke
HV vaatleja
|
07.07.2006 20:11:16
|
|
|
Tavai Afffid pakkuge homseks miski server välja, kopp ees juba päikese käes sulamisest.(Sniper päevitub ruttu ta ei liigu ju ) Tina peate te mu käest saama. Soovitavalt siis urbani map või äärmisel juhul hospidal või border. Bridge ei tule kõne alla samuti wc.
AFFFFFFFFFFFFFFFFFFID walvel lock and load
_________________ Lahinguväljal näeme, R.A.I.S.K!!! |
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Juhan88
HV Guru
|
07.07.2006 21:33:39
|
|
|
Mul mingi 75 prossa torrentis tõmmatud..
Mängime ikka bridge...kamoon..
|
   |
48 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
07.07.2006 23:17:19
|
|
|
bridge on elu camperstrike
iga team passib oma poole peal ja ootab...nii lahe
Urban Assault,Hospital head kiired imo.
|
|
   |
76 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
08.07.2006 03:19:16
|
|
|
bridge ei ole camper strike.. mängi assaultis ja kui oskad teed vabalt ära ja mingit campimist polegi.
lihtsalt tuleb asja aeglaselt võtta.. kui sa oma ppool ootad , kui 2:00 järel on vot siis on see CAMPIMINE.
minuarust on urban kõige mõtetum map . lihtsalt stat whooridele kes tahavad kille... ja pole üldse loogiline "AA idee" alusel.
ma ei saa aru miks üldse see map tehti :/
ise muidu bridge enam ei mängi kuna liiga palju tunde juba :p
|
|
| Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
08.07.2006 13:01:05
|
|
|
| Dust Rocke kirjutas: |
Tavai Afffid pakkuge homseks miski server välja, kopp ees juba päikese käes sulamisest.(Sniper päevitub ruttu ta ei liigu ju ) Tina peate te mu käest saama. Soovitavalt siis urbani map või äärmisel juhul hospidal või border. Bridge ei tule kõne alla samuti wc.
AFFFFFFFFFFFFFFFFFFID walvel lock and load  |
aga paku ise mingi server välja ja kellaaeg. Ise mängin juhuslikes serverites, millel parem ping ja kus ikka mängijaid ka on.
Mapi osas mul savi peaasi, et mängida saab
_________________ Imperfection is perfect |
|
| Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dust Rocke
HV vaatleja
|
08.07.2006 18:04:23
|
|
|
heh ah et urban ok kill whoredele?
Proovi uuesti ole sniper seal mapis ja räägi kas on taktikat vaja või ei ole.
Ise kappan Praegu urbanisse killima proovin miski servu ka leida jedi tempel või miski selline on seal päris hea pingiga.
Pelan kuni päike hakkab kuvarile paistma.
Niih mõned affid teise ilma saadetud ja päike näos kinni rohkem ei pela enne kui loojas on va kabi, siis miski 23 paiku Siis tagasi Hellas nimelisse servuse. Näeme seal
_________________ Lahinguväljal näeme, R.A.I.S.K!!! |
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JediMihkel
HV veteran

|
08.07.2006 18:56:28
|
|
|
Tere,
Et siis vaadates teema suurust peaks tegu olema mingi väga pro mänguga, kuid kas on võimalik mingi pro mäng mis võtab kõigest 800 mb ?
ST see tasuta alla laetav Vers mis on kas see siis ongi see täisversioon ve ? (see 800 mb)
Kuidas see mäng suhtuks minu 2.4 Cellusse ?
Praegu laen siis mängu alla, niisama peaks ju natuke ringi saama vaadata ilma kontota ju ? Või et mängu tööle saada peab tegema konto ve ?
Sry et veits lollid küsimused aga mul mängu alla laadimisega läheb veel kaua kaua...(aeglane nett)... ja niisama tundsin huvi asja vastu.
Tänan
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ruratt
HV kasutaja
|
08.07.2006 19:32:44
|
|
|
2.4 celeron on väga hea, ma mängisin seda kunagi 1.5 amd'ga, geforce 4 mx 420 graafikaga ja 256 mäluga. Täitsa normaalselt töötas
Konto kohta enam ei mäleta aga mis seal vahet kui selle tegemine on tasuta ja käib väga kiiresti
|
|
| Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
31 |
|
| tagasi üles |
|
 |
oravapoiss
HV kasutaja
|
08.07.2006 20:44:22
|
|
|
ma mängisin seda ka geforce 4 mx 420 graafikaga ja 256 mäluga, aga mul oli p4 1.7 ja see oli suhtselt õudne
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JediMihkel
HV veteran

|
08.07.2006 21:10:42
|
|
|
@oravapoiss, kuidas saab p4 1.7 GHz-iga jube olla kui mäng tahab ainult 1.3 GHz ?
ma just muretsen oma Cellu pärast, nagu mälu on aga see et ta cellu on rikub kogu arvuti nii ära et...njah.
Aga rääkige ikkagi graafikast, on ilus graafika, selline nauditav ve ? mingit oblivioni loogish ega Cod 2 pole mõtet sealt oodata aga milline see siis on ikkagi ?
|
|
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ernits
HV veteran

|
08.07.2006 22:03:06
|
|
|
Mina mängin profiilis oleva kastiga 800x600 resoga ja täisgraafikaga. Julmema kõmmutamise peale vahel tuleb kerge lääg sisse, aga väga mängitav on
|
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NuCleo
Kreisi kasutaja

|
08.07.2006 22:15:13
|
|
|
JediMihkel, tasuta mäng küll ja installikaski pole nii suur, nagu tänapäeval mängud enamasti paisunud on, aga...
Mängu arendamist rahastab USA valitsus ja asi on kasutuses ka USA sõjaväe poolt erinevate õppuste vms tarbeks (selle jaoks isegi eriversioonid jne, tasuta avalik versioon on pmst enamasti sõjaväkke astumise promomiseks).
Üks reaalsemaid mänge, mida ma mänginud olen. Alguses võib natukene raske olla, ent asi on seda väärt.
Parandage, kui nüüd millegagi väga mööda panin...
_________________ 'sup? |
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
oravapoiss
HV kasutaja
|
08.07.2006 22:17:49
|
|
|
OT: imho on igal mängul min. nõuded pandud vers. 1.0 (või beta) järgi. Aga vot, nt HL2, miinimumnõuetega up-to-date mäng sul ei jookse nii nagu peaks
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JediMihkel
HV veteran

|
09.07.2006 12:47:25
|
|
|
Okey siis, sain hilisõhtul mängu tööle, tegin niisama traininguid kuni MOUTini. Täna tahtsin jälle neid teha, logisin sisse valisin MOUT ja vajutasin deploy mille peale tuli see IM an american soldier jura ette ja siis..........restart ja niimodi oli 3 x järjest. Mul on jumala villand sellest restardi jamast, see restardi jama on olnud, NFS MW Star wars RC Oblivion, Lennu simulaatoritega jne jne lõputult.... Kõikidel on erinevates kohtades.
KAS KEEGI oskab mulle lõpuks öelda miks mu arvui nii teeb ? ja Kuidas seda parandada saab ?
Lihtsalt vajutan AA exe peale, tuleb menu ette vajutan training, MOUT (shoot house), deploy, 4 sek & restart....
Kas asi on Draiveites, mu 2.4 cellus, mu MX440-es, mu 512 rammis, mu windowsis, mu toites, mu ekraanis, mu netis, mu floppys jne jne. MILLES ON ASI RSK !!!!
Vabandan oma kurjemat keelekasutust aga selline jama lihtsalt ajab närvi, kui need mõnedki mängud mis töötama peaksid niimodi näkku sittuvad...
|
|
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|