Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
JoosepN
HV kasutaja

|
25.06.2006 13:32:41
|
|
|
no sel juhul tõmban kohe mängu ja proovin järele, see tundub olevat hetkel üks parimatest online mängudest, mis on tasuta
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sakurai
HV veteran

|
25.06.2006 18:31:46
|
|
|
Mäletan, kui ühte linna kinni jäin.. Teleportisin.. raha sai otsa.. Ja kollid olid liiga tugevad et neilt raha sebida.. eeee. see oli vastik.. Lõpuks üks lahkem inimene tuli ja jagas raha..
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
3 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
arctic
HV vaatleja
|
25.06.2006 23:55:15
|
|
|
öelge nüd ausalt ära, kui paljud teist bot'e või muud seesugust kasutavad ? kui paljud teist tahaks kasutada?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sakurai
HV veteran

|
26.06.2006 12:07:18
|
|
|
Mis mõte on botide kasutamisel. Ma arvan, et mäng on palju huvitavam ja katsumusterikkam ilma botideta. Ega nad mängu selle jaoks ei teinud, et sa seal xiitida saaksid Oma lõbuks rohkem mängid, mitte et saad kohe parimad asjad jne.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Feralas
HV vaatleja

|
26.06.2006 12:25:52
|
|
|
arctic, ma ei kasuta aga tahaks küll
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
arctic
HV vaatleja
|
26.06.2006 23:00:10
|
|
|
Sakurai kirjutas: |
Mis mõte on botide kasutamisel. Ma arvan, et mäng on palju huvitavam ja katsumusterikkam ilma botideta. Ega nad mängu selle jaoks ei teinud, et sa seal xiitida saaksid Oma lõbuks rohkem mängid, mitte et saad kohe parimad asjad jne. |
Ja sa viitsid sp'd farmida käsitsi? ära aja jama.
Foorumit täpselt ei mäleta, aga seal räägiti et 80% kasutab bote .
Mängu huvitavast osast rääkida, siis see on trader, hunter ja thief süsteem, mitte pvm. (vähemalt minu jaoks )
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
driftbaby
HV vaatleja

|
27.06.2006 17:52:49
|
|
|
Mul on selline jama, et kui ma hakkan intstallima läheb arvuti aeglaseks ja midagi ei juhtu
Ja nii juhtub peaaegu kõikide mmorpg mängudega.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tormiimpreza
HV kasutaja
|
28.06.2006 22:11:34
|
|
|
arctic kirjutas: |
Sakurai kirjutas: |
Mis mõte on botide kasutamisel. Ma arvan, et mäng on palju huvitavam ja katsumusterikkam ilma botideta. Ega nad mängu selle jaoks ei teinud, et sa seal xiitida saaksid Oma lõbuks rohkem mängid, mitte et saad kohe parimad asjad jne. |
Ja sa viitsid sp'd farmida käsitsi? ära aja jama.
Foorumit täpselt ei mäleta, aga seal räägiti et 80% kasutab bote .
Mängu huvitavast osast rääkida, siis see on trader, hunter ja thief süsteem, mitte pvm. (vähemalt minu jaoks ) |
Seoses SP farmimise ja Bot-ide kasutamisega. Mul on praegu 24k SP @ lvl25.7. Ma pole MITTE KORDAGI Bot-i abi kasutanud. Pole lihtsalt enam mingit mõtet Bot-i kasutada. Vahele lendad, siis kas võtavad chari ära või üldse terve konto. Täna sain just Lvl25 Som Shelli kah, ainult 700k maksis. Sain veel +1 kah peale. Treenib selle mingi 10-20 dura peale, siis proovib +2 minna kuna +3 jaoks Elixire ei ole. Praegu ei taha eriti osta kah neid ainult 400k raha alles. Praegu on tõsine rahapuudus käes. Olukord pole nii karm kui vahepeal oli, aga ikkagi jura. Eks vaatab, kui lvl32, siis tuleb hakata panka tühjendama kerge raha eest. SOM Glavie ei maksa vähe, kuna isegi kui raha saaks oleks saadavuses probleem. Keegi naljalt kuskil DW-s või Hotan-is ei müü seda. Enamus Lvl32 SOM relvad on Bladed. Keegi siin kurtis sisse saamise pärast. SRO ongi selline, pole midagi parata. Selle asemel, et parandada vanu servereid teevad nad uusi juurde. See on samas lootusetu asi. Mitte keegi kellel on lvl60+ acc ei lähe kuskile uude üle, et hakata taas nuubiks. Peale seda uuendust on asi suht juraks läind. Varem oli piin sisse saada, nüüd veelgi hullem. Kõik tahavad uue Alchemyga jurada ja Wolfi treenida. Varem oli nii, et said vabalt sisse ennem kl 3-e, aga nüüd on kl 10 ommikul ja enam sisse ei saagi esimese katsega. Täna oli Server Inspection kah, 4 tundi ja oligi Limit täis. Minu nn rekord sisse saamisega on umbes 4 tundi. Pidev clienti käivitamine ning DC popupile Confirmi klikkamine. Ilgelt tore, onju. Vahepeal saad mingi 2-3x sisse, aga siis tuleb see vana hea ????? Error Char Screenil ette. Praegu kah, 3x on juba ????? Error ette tulnud Char screenil, kirjutan postitust ja pidevalt üritan sisse saada.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
1 :: |
4 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
arctic
HV vaatleja
|
28.06.2006 22:38:28
|
|
|
Kas se hunt kaob kah ära mingi aja pärast (nagu se AHV)?
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Psych0
HV veteran

|
28.06.2006 22:54:19
|
|
|
Kas se hunt kaob kah ära mingi aja pärast (nagu se AHV)? |
Hinnavaatlased kaovad jah sealt ära
aga vist hunt ei kao , ma ka täpselt ei tea, sõber mainis midagi.
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riddick1
HV vaatleja

|
29.06.2006 08:56:21
|
|
|
kas kuskil pole kirjas esemete turuhinnad, et väga tülikas on küsida seda kogu aeg??!!
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
tormiimpreza
HV kasutaja
|
30.06.2006 20:26:53
|
|
|
Kas se hunt kaob kah ära mingi aja pärast (nagu se AHV)? |
Hunt ei kao kuskile. Kui sa teda ei toida, siis ta sureb. Surres muutub ta kasutamiskõlbmatuks. Juhul kui on hunt surnud, siis tuleb osta sellelt samalt tegelaselt kellelt hunt ostsid üks Grass of Life mis maksab 50.000 Goldi. Ostad selle ära, siis paremklõps sellel juurikal ja klikkad hundile. Peale seda peaks hunt uuesti kargud alla saama. Vältimaks hundi nälgimist kas sa leveldad teda piisavalt kiirelt, et HGP ei jõua alla piiri minna, või siis ostad HGP Potione mis maksavad 2.000 gold each. 1 Potion toidab 10%. Natukene vähevõitu on, aga ajab asja ära. SP farmeritel tuleb neid ohtralt osta. Kusjuures see ei ole kerge raha mis sinna alla pidevalt läheb. Nii, turuhindadest nii palju, et need muutuvad. Kindlat hinda ei eksisteeri, kõik hinnad kõiguvad teatud piiride vahel. Ainus viis kuidas umbes hinda teada saada on töllerdada poest poodi ja võrrelda hindu. Näiteks peale seda äkki saad teada, et Weapon Elixir on 240-275k, mina müün 250k each neid. Kusjuures seisavad täiesti paigal. Kedagi ei huvita, ometi ei ole kõrge hind. Muidu praeguse seisuga kindlasti langesid Seal itemite hinnad, eriti kõrgemate levelite omad. Enam ei mata keegi miljoneid Seal of Star Weaponi alla, kõik ostavad Item Mallist endale. Steady+Immortal+Astral ja teevad ise mingi +5/6 relva valmis. Seda ei saa küll kahjuks edasi enchantida nagu SoS Weaponi, aga asja ajab ära. Praegu leidub juba ka SoS +5/6 relvi. Mis teha kui rahval pole mujale raha laduda. Mõni äkki läheb esimese katsega +5 peale, mõni jääbki proovima.
Edit: Muide, varsti on tulemas minu vana nodi müük. Praegu on müügiks Lvl22 +7 Wi Iron Male Protector Shell, mingi lähima paari päeva pärast on samuti tulemas müügi Lvl23 Male +6 Wi Iron Protector Boots. Mõlemad on kahjuks valged, ga uue alchemyga ei ole mingi probleem neid siniseks teha. Veel paiskaksin müügi Lvl18 SoM +1 16% PoisonHour Reduce Earringid. Need tulevad müüki natukene varem kui Bootsid kuna Lvl26 SoM Protector Bootsid vaja leida. Pole vajadust Lvl18 SoM Earringe kasutada kui lvl26, kohe kui lvl26 saab, siis SoSun +2 pangast saadaval. Ahjaa, servuks on siis Xian ja ING Tormi. Lähimate päevade täpset arvu ei tea. Oleneb kui palju rahvast treenimispaigas on. 69% veel ja Lvl26 umbes 26k+ SP peal. kellelgi mingi asja vastu huvi on, siis võtke ühendust. Saab hindadest rääkida, aga ma pean mainima, et kahjuks nad väga odavad ei ole. Odavad on nad võrreldes teistega, aga hinnad on ikka kõrged tavakasutaja jaoks. Ahjaa. 2 Shield Elixiri, 1 Weapon Elixir on samuti saadaval. Shield elixir 45k each, kui ostad mõlemad, siis on hind 82.5k. Weapon Elixir on 250k, sellest enam alla ei lase hinda. 4 Lvlit veel ja siis lähevad müüki ka minu Lvl20 SoM Tasset+Lvl21 SoM lamellar, aga sinna on aega oioi kui palju. Kui Gap on 9, siis ega see lvldamine ilma Gold Ticketita eriti kiirelt ei suju.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
piraat262
HV veteran

|
30.06.2006 21:51:05
|
|
|
enoh, ma ei saa sissegi
panen ID ja pw ära, ütleb et ID confirmation failed
edit: tundub et kuna meil siin paalalinnas viljandis on kõigil sama väline ip siis ma ei saa registreerida. palun kedagi kes teeks mulle kasutaja. MSN
edit2:
kaspar tubli sõppa tegi ära tänud talle.
edit3:
kust ma näen palju rahvast serveris sees on kuna tahaks kuhugi sisse saaaadA?
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
tormiimpreza
HV kasutaja
|
30.06.2006 23:54:53
|
|
|
piraat262 kirjutas: |
enoh, ma ei saa sissegi
panen ID ja pw ära, ütleb et ID confirmation failed
edit: tundub et kuna meil siin paalalinnas viljandis on kõigil sama väline ip siis ma ei saa registreerida. palun kedagi kes teeks mulle kasutaja. MSN
edit2:
kaspar tubli sõppa tegi ära tänud talle.
edit3:
kust ma näen palju rahvast serveris sees on kuna tahaks kuhugi sisse saaaadA? |
No ega sa kuskilt ei näegi täpset arvu. On Easy, Populated, Crowded. Viimast on kõige rohkem. Xianis mängib kõige rohkem eestlasi, samas mängib seal ka kõige rohkem rahvast. Üpris raske sisse saada. Enamasti tuleb tulla ennem kl11, siis lihtsalt jätad kasutaja kuskile linna ja mängid siis kui tahad. Soovitatavasti ära meest Donwhangi jäta kuna seal piirkonnas on kõige rohkem kalasid. Korraks mehe sinna üksi jätad, siis tulles on DC. Eriti hull on DW Dimensional gate. Umbes 3x 10-st saan ma DC kui seda kasutan ning mina pole ainus.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
piraat262
HV veteran

|
01.07.2006 00:23:53
|
|
|
kas enne hommiku kell 11 v õhtu? õhtu suht võimatu ju. täna ommiku millalgi proovin, siis kui pilusilmad tuttu lähwad
|
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
01.07.2006 01:08:29
|
|
|
botid ei lähe tuttu + afk stall shopid ja muidu mehed
ning btw,tormiimpreza vahet ON kas Int või Str bow.PVP's võib jah mingi bladeri või glavieri käest owni saada aga nukeri jms. omab ära.Bow ON Psyhical damage peal väljas.Vaata kasvõi neid high lvl hybride,int,str bow'si ja võrdle dmg't.Sina oma low lvl bow'ga muidugi ei tea seda ja arvad,et Bow on igatpidi piix ja ajad kärbseid pähe teistele.Sul võib jah oma arvamus olla saan aru aga uuri fakte ka eksole.Bow skillid on kõik pshycial dmg'ga seotud.Pole pikka aega mänginud aga olen lugenud sarnaseid teemasid ja Int/hybrid bow'd on võrreldes pure str bow'ga.
Glavier/Bladerid on jah mingid 1vs1 kuningad ja pve võivad head olla,aga muidu tavaline üle poole serveri populatsioonist valik,kuna nad "omavad".
Igal klassil on oma koht mängus,üks on nõrgem kui teine teatud asjades ja vastupidi.
|
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
tormiimpreza
HV kasutaja
|
01.07.2006 10:06:58
|
|
|
Dominus kirjutas: |
botid ei lähe tuttu + afk stall shopid ja muidu mehed
ning btw,tormiimpreza vahet ON kas Int või Str bow.PVP's võib jah mingi bladeri või glavieri käest owni saada aga nukeri jms. omab ära.Bow ON Psyhical damage peal väljas.Vaata kasvõi neid high lvl hybride,int,str bow'si ja võrdle dmg't.Sina oma low lvl bow'ga muidugi ei tea seda ja arvad,et Bow on igatpidi piix ja ajad kärbseid pähe teistele.Sul võib jah oma arvamus olla saan aru aga uuri fakte ka eksole.Bow skillid on kõik pshycial dmg'ga seotud.Pole pikka aega mänginud aga olen lugenud sarnaseid teemasid ja Int/hybrid bow'd on võrreldes pure str bow'ga.
Glavier/Bladerid on jah mingid 1vs1 kuningad ja pve võivad head olla,aga muidu tavaline üle poole serveri populatsioonist valik,kuna nad "omavad".
Igal klassil on oma koht mängus,üks on nõrgem kui teine teatud asjades ja vastupidi. |
Kle ma juba ütlesin, et igal inimesel on oma arvamus. Minul EI OLE usku üldse vibudesse. Ainus kasutegur on neil SP kasvatamisel. Ahjaa, Hybrid buildid on üldse nõrgad, GM-i jutu järgi pidavat nad tugevamaks minema hiljem. Fire Glavie ja Blade tegelasi ei ole palju näha. Enamus kohtadeskus mina treenin on tegelastel jummalast X buildid. Earth Ghostides oli mingi Full Str+Lightning+Glavie või siis Lightning Bladerid. Ei ole kohe mitte usku sellisesse värki. Korra olen maha löönud Lvl43/44(Extreme Fire Force lvl9) NPC Thiefi, HP Recovery oli 75% ja no-buffs. Aega võttis, aga maha lõin. Mõni vbl küsib, et miks peale lendasin? Vaatasin, et suvaline NPC thief Grasslandil. Arvasin, et Lvl 3x NPC Thief, aga vot ei olnud. Hiljem vaatasin, et Jangani W gate juures oli kah üks Thief NPC Thiefe spawnimas. Okei jõtu lõpetuseks, et jätame ükskord selle vaidluse Archerite üle, ükski Archer ei ole sama. Mõnel on ühed skillid, mõnel teised (Ice+Fire+Lightning skillid). Muide kui piir viiakse 90 peale, siis multi-skill charidel läheb raskeks. Praegu on näiteks enamusel lvl70 tegelastel Weapon skill+3 Force skill. Praeguse seisuga on Mastery limit 300. Juhul kui seda kõrgemaks ei viida, on asi jama. Ise otsustasin enam mitte Ice-t addida. Ainult Fire+Heuksal läheb. Ice on uue alchemy tagajärjel PvP-s suht kasutu. Rahval on mingid 80% setid olemas. Lihtsalt käivitavad Fire Shieldi ja ongi 100% resistance olemas.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
piraat262
HV veteran

|
01.07.2006 17:16:18
|
|
|
nojah, olen lvl 8 bow typo nüüd, quest kus peab 50 waterghosti omama on käsil...
edit: lvl 9, tegin 40 Weaseli omamise questi ära, hakkan water ghost poisoneid koguma ja tehtuks sai ka seljakoti suurendamine
|
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Feralas
HV vaatleja

|
02.07.2006 01:56:41
|
|
|
seljakoti suurendamine?
btw ma tegin weaselite questi ära lvl 4
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
piraat262
HV veteran

|
02.07.2006 14:23:10
|
|
|
mu tekst võib segane olla, aga kas keegi teab kust saada sp botterit...no elu raske juba lv 13 SP-d saada
praegu mingi 99 SP aga rohkem oleks ikka vaja... ööseks bottima
|
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Feralas
HV vaatleja

|
02.07.2006 15:22:09
|
|
|
need kes botte kasutavad on naabid
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riddick1
HV vaatleja

|
02.07.2006 16:54:19
|
|
|
tegin mehe Glavie+Pure/FullSTR, kuid tahaks teada kas mul tasub ka mingit Forcet arendada või mitte
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
arctic
HV vaatleja
|
02.07.2006 18:01:51
|
|
|
Feralas,
Sa oled kah ikka lahe mees ... ühes postis alles küsisid bot'i, nüüd ütles, et botterid on piix.
Et kui ise ei leia ja ei saa, siis teised, kellel on, on "naabid".
Vahepeal ma postitasin siia igasuguste heade foorumite linke, aga tundub et kellelegi se ei meeldinud ja postitus kustutati
viimati muutis arctic 02.07.2006 18:09:23, muudetud 1 kord |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
piraat262
HV veteran

|
02.07.2006 18:05:56
|
|
|
ega jah, nägin pealt kuidas mingi botter chin tombis ära banniti,ksis kõiki
ma endal tegin hetkel Spear + Lightning. omab, võid fire juurde panna kui tahad, mis on ka päris hea archerile. riddick mis servus mängid, xianis?
|
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
02.07.2006 19:12:37
|
|
|
Feralas ei osanud botti tööle panna,nüüd sõimab teisi
Ei aga tegelt botil on tohutult seadistusi,saad panna,et ta kedagi ei KS'iks ning igast muid asju,et sind ei märgataks.Käib linnas,ostab potioneid jms,müüb asjad maha,+ ja sinised/SoS asjad paneb panka,hobusega samasse kohta kus treenis,kui low hp siis berzerk või pot spam,giant ette satub samuti berzerk.
Enne bottisin jah aga siis viskas üle neid usaldatavaid cracke oodata.Aga noh jutud olid enne,et botitegijad panevad asja kinni kuna paljud lihtsalt crackivad ja kasutavad tasuta ja nemad nagu eriti raha ei saa.Ei tea kuidas praegu olukord on,google on sõber btw keda huvitab
Enda õigustuseks võin öelda,et future nuker imeb SP'd ...mitu nukerit igas serveris nüüd olnud.
|
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
76 |
|
tagasi üles |
|