Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Silkroad märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 29, 30, 31  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 07.06.2006 22:58:35 vasta tsitaadiga

http://www.silkroadforums.com/

http://en.wikipedia.org/wiki/Silkroad_Online

üks hea foorum oli veel, aga ei mäleta aadressi. Saksa keelset infot leiad ehk Googeldades.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 07.06.2006 23:01:27 vasta tsitaadiga

www.silkroadtavern.com
www.silkroad-oasis.com
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 76
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Riddick1
HV vaatleja
Riddick1

sõnum 08.06.2006 19:44:25 vasta tsitaadiga

tekkis küsimus selle kohta, et kuna ma olen mõõgavõitleja siis missugust maagiat peaksin arendama ja kas seda üldse tasub teha.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 08.06.2006 20:10:52 vasta tsitaadiga

Oleneb kas kasutad blade või swordi.Sest üks on maagi relv,teine pure str relv.
Vastavalt siis Pure int lightning,fire nuker ja pure str fire,ice.
Uuri välja kumb on see maagia,strenght mõõk icon_razz.gif ma ise hetkel ei mäleta igatahes.
tagasi üles
Lenat
HV vaatleja

sõnum 10.06.2006 00:29:23 vasta tsitaadiga

sro.mmosite.com
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
NuCleo
Kreisi kasutaja
NuCleo

sõnum 10.06.2006 09:45:41 vasta tsitaadiga

Mis skill vibuga kõige paremini sobiks?
(ma mõtlesin, et healing vms oleks sobiv küll, aga need ülejäänud, milline vibuga sobib?)

Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 10.06.2006 11:19:05 vasta tsitaadiga

Ice,fire imbued,Pacheon enda skillid ja lightning grasswalk.
Healing ei ole eriti hea,raiskad ainult oma SP'd icon_smile.gif
tagasi üles
Lenat
HV vaatleja

sõnum 10.06.2006 12:12:20 vasta tsitaadiga

http://sro.mmosite.com/guides/build/build6.shtml
tagasi üles
NuCleo
Kreisi kasutaja
NuCleo

sõnum 10.06.2006 12:41:36 vasta tsitaadiga

Dominus kirjutas:
Ice,fire imbued,Pacheon enda skillid ja lightning grasswalk.
Healing ei ole eriti hea,raiskad ainult oma SP'd icon_smile.gif

Misasja? icon_razz.gif Ma ple nii ammu mänginud, et mina neid nimesid ei tea asjadel...

Lenat kirjutas:
http://sro.mmosite.com/guides/build/build6.shtml

Seal kribatakse igast värki, aga oma küsimusele ma ikkagi vastust ei saanud.

Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 10.06.2006 12:57:26 vasta tsitaadiga

No Force skillides on 4 rühma : Ice,Fire,Lightning,Force.
No sealt võtad need Ice river force vms ja fire river vms. nimi neil on,oli vist esimene skill.Põmst ned kasutades damage suureneb... nn. imbue,küsi mängu seest mõnelt siis saad teada.
Ja vibu on tavaliselt pure strenght,ehk siis paned kõik oma stat punktid strenght alla mitte int.
tagasi üles
Riddick1
HV vaatleja
Riddick1

sõnum 10.06.2006 18:51:56 vasta tsitaadiga

siin on seda küll kaks korda küsitud a kus servus võib eestlasi kõige rohkem kohata? Tundub et Venices on sellised kes on nagu rohkem kogenumad. Ma ise olen muidu Athenis( või mis ta oli icon_question.gif )
tagasi üles
Lenat
HV vaatleja

sõnum 11.06.2006 10:37:02 vasta tsitaadiga

Imbue on see kui sa mõne weapon skilliga samal ajal mõnda forcet kasutad(firet,ice,lightningut)
tagasi üles
NuCleo
Kreisi kasutaja
NuCleo

sõnum 11.06.2006 11:19:30 vasta tsitaadiga

Lenat kirjutas:
Imbue on see kui sa mõne weapon skilliga samal ajal mõnda forcet kasutad(firet,ice,lightningut)

No sellest ma sain aru jah. Küsimus polnud sõnas, vaid asjades, mida see sõna esindab... icon_rolleyes.gif

Riddick1
HV vaatleja
Riddick1

sõnum 13.06.2006 23:58:19 vasta tsitaadiga

selline küsimus, et mis level ja milline oskus peab olema, et saada teisi elustada. kas on ka mingi võimalus ennast elustada, kui elud on nulli läinud.
tagasi üles
H!tman
Piiratud kasutaja
H!tman

sõnum 14.06.2006 07:44:47 vasta tsitaadiga

Riddick1 kirjutas:
selline küsimus, et mis level ja milline oskus peab olema, et saada teisi elustada. kas on ka mingi võimalus ennast elustada, kui elud on nulli läinud.

See oleneb ju kõik sinust mis skillide peale sa pukte paned sa võid ju kõik punktid panna sellele et healingut kätte saada ja lvl 10 on sul see kohe kindlasti olemas icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 43 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 3 :: 28
tagasi üles
Riddick1
HV vaatleja
Riddick1

sõnum 14.06.2006 08:09:02 vasta tsitaadiga

tekkis selline küsimus, et kui ma alustasin mändu blade'iga siis kas see toob mulle nüüd kasu või kahju kui ma nüüd võitlen speariga
tagasi üles
tormiimpreza
HV kasutaja

sõnum 14.06.2006 23:54:16 vasta tsitaadiga

Riddick1 kirjutas:
tekkis selline küsimus, et kui ma alustasin mändu blade'iga siis kas see toob mulle nüüd kasu või kahju kui ma nüüd võitlen speariga

Elustamiseks on vajalik lvl17 ja Force lvl17. Varem ei saa midagi teha. Buildidet praeguse seisuga on tunnistatud kõige tugevamateks buildideks siis Full Str+Glavie/Blade. Ise läksin Glavie peale. Lvl 2x rahvas saab suht haledalt kaela. Eks mingi osakaal on samuti minu varustuses. Oma lvl16 Som Glavie olen maha müünud. 6.5 mil sain selle eest. Praegu olen lvl24 ja 18.5k SP. Alles eila sain veel Lvl28 SoS +1 +1 Str Hose ju Demon Horselt. Muidu neil suht hea droprate, aga peale SoS-i saamist ei kuku sealt kohe tõesti mitte kui midagi. Ca 400 hp+mp peale 2-3 itemit tuleb ja needki suht odavad vidinad mille eest ei saa kohe mitte kui midagi. Täna sain endale Lvl 24 SoM Braceri 1 milli eest, proovisin +3 enchantida, aga failisin. Noh, shit happens: ) Kusjuures täna sain alchemyga veel sos ringi +3-ks esimese katsega ja veel oma lvl20 SoS Necklace kah mis kohe kuidagi üle +1 ei läinud. 5x failis alguses ja nüüd läks esimese katsega. No minu praegune varustus: Lvl24 SoM +3 Glavie, lvl19 SoS +2 Iron Headgear, lvl21 SoS +3 Lamellar, lvl20 SoS +2 Tasset, lvl22 +7 Wi Iron Shell, lvl24 SoM +0 Pure White Bracer, lvl23 Wi Iron +6 Footgear, lvl20 SoS +3 Necklace, lvl24 SoS +3 Ring, lvl24 19% ZombieHour +3 Ring, lvl23 +2 13% ZombieHour Earring. Pangas on veel natukene Seal kola. Raha on praegu ainult 2.1 mil, aga loodetavasti muutub see varsti paremuse poole. Mõnele tuleb vbl ette küsimus, et milleks seda kõike vaja on... Tegelikult ma ei kujuta ettegi kuidas ilma oma vidinateta hakkama saaks. Praegu tänu sellele Glaviele ma lööb ca +300 rohkem kui teised lvl26 kasutajad. Kui näiteks teised saavad sisse ca -90, siis mina saan heal juhul max -40 ja Critcal Hiti puhul -90. Hobuste peal suht hea treenida, nad ei löö palju ning nad ei ole väga laiali. Hyungnode peal mulle eriti ei meeldinud treenida. Need Hyungno Ghost Soldier-id käisid ajudele. Kuskil polnud kohta, kuhu kasutaja korraks omapäi jätta, et saaks korra ära käia. Hobustes veel saab. Seal on mõned teatud nurgad ja koopavahed kus pole Agressive Monster-e. Veel natukene infot. Viimase seisuga on mu max hit 3.1k+ Non-Zerk Mangyang-i peal. Kuna Zerk peaagu kahekordistab Damage, siis arvatavasti oleks Zerkiga tulnud nii 6-6.1k või isegi enam. Pole paha ju lvl24 kohta: ) Täna otsustasin veel Ice kah addida. Ice on Player vs Player väga kasulik. Icel on samuti väga head buffid. Väga meeldib mulle see Cold Wave skill. Ilgelt lahe on Kill-Stealer-eid oksa tõmmata sellega. Süsteem lihtne: Kill-Stealer(Edaspidi KSer) on tapmas Giant-it, juhul kui ta kasutab Heuksal redelist Ghost Speari või mõnda muud Simultaneous Attackiga skilli, siis tuleb lihtsalt koguda umbes 3-4 Monsterit endale sappa ja minna selle tondi sisse, kui tont kasutab Simultaneous Skilli, siis need kõrvalised kollid saavad Dmg, ja attackivad teda. Peale seda kohe kasutad Cold Wave skilli selle tropi peal. Enamusel pole Abnormal Cure peale pandud, seega ta sureb kohe varsti maha kui ta invist Pilli ei söö. Mees on aeglustatud, seega ta ta tapab aeglasemalt ja kõrvalised koletised teevad oma töö. 5+Giant vs tont ja veel Frostbite=kindel surm. Giant on selleks ajaks umbes poole peale maha võetud. Piisab lihtsalt Zerki peale ajamisest ja kõikide läheduses olevate Monsterite tapmisest. Milles kogu asja mõte on? Asi selles, et kui kasutaja sureb, siis on kerge %, et sealt midagi võib kukkuda. Aga non-murder statuses inimestelt kukub ainult kotist midagi. See eeldab seda, et võid saada Abnormal Cure Pillist kuni ma ei tea milleni mis tal kotis on. Pealegi kaotab KSer Xp mille ta teiste mobe tappes endale kasvatas. Mõnele võib tunduda, et julm stiil, aga muidu neid opakad ümber ei kasvata. Vbl siis saavad aru, et ei roni teiste Monsterite kallale. Ma saan aru, et jah Giant-ile tuled peale ja saad mingi 1k Xp mis üle jääb, aga no tavalisele Monsterile ikka kallale ei läheks kui keegi juba selle kallal on. Ahjaa, kui seda stiili harrastad, siis kontrolli, et ei oleks väga palju kõrvalist rahvast. Enamasti teistele meeldib sind kohe Attackida. Kui sellest tahad hoiduda, siis vaata, et oleks kuskil 2-3 Monsterit ümber, peale tüübi surma võta kohe kõik 3 Monsterit maha ja oledki taas White. Nii lihtne see ongi. Vahepeal ma TG-d kah üritanud tappa. Mingi vähemalt 35 korda proovinud leida, 10 korda leidnud ja 3 korda maha surnud. Muidu üpris lahe on teda tappa. Praegu kui ma lvl24, siis viimasel korral Max mis ma TG-d tappes sisse sain oli -130 Crit hit Black Tiger Elite-lt. Tavaline muidu lööb mingi 13 heal juhul praegu. Üldiselt sain umbes -30 per Tiger mis ei ole kohe mitte palju. Potionid toitsid kenasti elud täis ja probleeme ei olnud. Kusjuures Glavie puhul on imelik, et MP-d kulub kõvasti rohkem kui HP-d. No praegu kulub umbes 300 MP per Horse, aga 1 hobune heal juhul 3-4x saab mulle -30 sisse väänata. Vahest isegi tõmban neid 1 hitiga maha või, siis kasutan Cold Wavet ja ei saa paskagi sisse. See eeldaks jällegi umbes 400 MP per Horse mis on tõsiselt tohutult palju. No ma võiks ka puhtalt Firega hobuseid maha võtta, aga aeg maksab ja aeg on raha ning mõlemad on need mida alati vaja. Kui kellelgi on mingeid küsimusi, küsige.

Edit: Ahjaa. Bow on enamasti Pure INT. Bow-il on lihtsalt nii madal Dmg. Ma räägin, et Lvl16 Full str + fire koos SoS bowiga lööb sama palju kui lvl16 full int+ice mingi +2 lvl16 Bowiga. Venices mul on ju Pure Int Sp Farmer ja Xianis kah. Mõlemaga Bowi vahepeal kasutanud. Tulemus on sama. Mingi +-5, no see jah, aga üldjoones on ikka Bow+Int kõvasti tugevam. PvP on Bowiga vaja leida oma stiil. Mõned näiteks jooksevad eemale attackivad, jooksevad eemale ja attackivad. Ainult hull jääks oma vibuga 1 Front-Range Fighti Full Str Glavie accoundiga. Kindel surm Archerile.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 5
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 15.06.2006 14:15:26 vasta tsitaadiga

Vaidleks vastu...
Bow POLE kindlasti Pure INT vaid Pure STRENGTH.Bow ise on psyhical damage peale väljas,ta pole maagia relv.Ja skillid on ka enamasti kõik psyhical dmg boostiga.Pure int bow võib alguses tore olla aga hiljem näed kui thumbs_down.gif see tegelikult on.Sa teed halvemat damaget kui Nuker ja Pure strength bow.
Ja sured rohkem kuna hp puudus on.Enamasti tehakse ikka pure strength bow,mis tasub ennast ikka ära.Ja see eemale jooksmine pole kah teab mis asi enam,kõigil on grasswalk,phantom vms. olemas ja jooksmine sind enamus juhtudel ei päästa.

Ja Full Str+Glavie/Blade võib 1vs1 ja PvE's hea olla aga ülejäänud olukordades mitte.Igal klassil on omad nõrkused,imo ei ole parimat buildi olemas.Kui tahad 1vs1 kogu elu taguda siis lase käia,Full str glavie/blade on siis hea valik.
tagasi üles
Kuufo
HV kasutaja

sõnum 15.06.2006 16:11:42 vasta tsitaadiga

aga kuidas minu build on, kas tasuks uut meest teha voi mitte... mul on pure INT/lighthing/spear..... mehike ise level 17 (mängin oasises)
tormiimpreza
HV kasutaja

sõnum 17.06.2006 01:06:00 vasta tsitaadiga

Dominus kirjutas:
Vaidleks vastu...
Bow POLE kindlasti Pure INT vaid Pure STRENGTH.Bow ise on psyhical damage peale väljas,ta pole maagia relv.Ja skillid on ka enamasti kõik psyhical dmg boostiga.Pure int bow võib alguses tore olla aga hiljem näed kui thumbs_down.gif see tegelikult on.Sa teed halvemat damaget kui Nuker ja Pure strength bow.
Ja sured rohkem kuna hp puudus on.Enamasti tehakse ikka pure strength bow,mis tasub ennast ikka ära.Ja see eemale jooksmine pole kah teab mis asi enam,kõigil on grasswalk,phantom vms. olemas ja jooksmine sind enamus juhtudel ei päästa.

Ja Full Str+Glavie/Blade võib 1vs1 ja PvE's hea olla aga ülejäänud olukordades mitte.Igal klassil on omad nõrkused,imo ei ole parimat buildi olemas.Kui tahad 1vs1 kogu elu taguda siis lase käia,Full str glavie/blade on siis hea valik.

Mis sel vahet on kas ta on INT või STR, PvP saab ikka kotti. Bowi Phy Dmg ei oli suurem asi kah. Parem räägime, kus siis bow hea on? Oled lvl42, ostad Seal Bowi, addid selle + Range ja hakkad kaugelt Ureuchit tapma? B-Robberid lüpsavad nagunii läbi. Siiani kus Bow on mingitki kasutegurit näidanud on Unique tapmine, aga see on kah ainult TG puhul. Teiste puhul spawnivad abilised laiali ja sured nagunii. Glaviega veel jõuad mõned kiirelt maha võtta ja siis edasi, aga Bowiga kindlalt ei jõua kiiremini. Ainus asi mis teha saad on Hp Recovery 100% peale sättimine. Nii palju kui mul on kogemused vibuga olnud olen neis pettunud. Ainuke kord millal ma vibuga rahule jäin oli see kord kus ma kaugelt shootisin TG-d. Kasu eriti kah ei olnud. Dmg oli nii väike, et sain 2 Bandit Gianti XP kokkuvõttes. No Bowi eelis ongi see, et kui sa killid mingit tugevamat koleist kui sina, siis ei pruugi surma saada. Võtame näiteks selle kuidas Lvl5x userid tapsid neid "0" tõugu moodi koletisi (edaspidi tõuk) igal pool. Ainult lvl 6X kasutajad läksid oma Short-Range Wepidega peale(mina samuti). Juhuks kui mõni tagant ära kukub ja sina oled teisena tema järgi kõige rohkem maha võtnud, siis tõuk ju kohe sinu peal. Archerid läksid selle peale välja. Kohe kui tõuk hakkas nende poole tulema panid nad lihtsalt ajama kuna mida ikka teeb Takla Makan-i mob lvl 5x kasutajaga?. Endal mul polnud eriti mingit ohtu kuna dmg mis ma tegin oli nii väike, et ta ei pööranud mulle mingitki tähelepanu. Me võimegi vaidlema jääda sellel teemal. Mõlemil on meil oma arvamus. Kusjuures täna kogesin samat asja. Mingi lvl1X user tuli Demon Horse-de juurde oma bowiga. Tüüp hakkas kaugelt shootima, et mitte dmg saada. Eriti palju ta Giant-ile sisse ei löönud, aga suht vihaseks ajas küll. PvE on samuti Glavie või siis ka Blade hea. Sa suudad võtta endast mitu lvl-it tugevamaid mobe maha. Nagu näiteks mina tagusin lvl30 Earth Magiciane ilma mingi probleemita. Ta jõudis mulle heal juhul 2 hiti teha kui oligi surnud. Praegu on minu chari probleemiks Defense Equip. Relv on täitsa tip top, aga oleks vaja SoM Tassetit ja SoM Headgeari. Täna hankisin endale Lvl21 SoM +1 Str +3 Lamellari kah. Hobuste peal oli Dmg vahe umbes -5 kuni 10. Olen oma investeeringuga väga rahul. Ahjaa, ning kui ma väidaks miks INT Bow hea on, siis miks ma olen Str+Glavie peal? Kuna Str+Glavie ON parem. Võtame ehedaks näiteks Poltergeist-i. Xianis kindlalt Top 5 player oma tugevuselt. Tal ei ole SoS relva nagu mõndadel on, aga ikka ta omab. Impulse samuti. Mõlemad kasutavad Glaviet. Nii palju kui ma kõrvalt vaadanud olen ja ka enda kogemuste põhjal on Bladeri põhi-stiilis ikkagi sees Kickdown ja Chain. Näiteks Lvl29+ tegelased tegelikult ilma oma Chainita ei oleks nii tugevad. Nende Chain on väga kiire, mis annab neile hea eelise. Eriti low-hp INT userite purustamisel. Juhul kui on shieldil BR mingi 18+, siis ega ka Nuker midagi erilist teha ei saa. Shield Blokib suht hästi. Nuker teeb 2 hitti sisse, aga 3. juba Blockitud ning Blader teeb oma töö ära. Muide, ühed väga head asjad on need Ice ja Fire Wall-id. Seal kus ma hobustes treenin, siis Garment kasutajad pidevalt kasutavad neid Walle/Towere juhul kui nad on mingi x vs 1. Mingi INT user ei kannata kaua välja kui saab -100 per Horse. Mina saan enamasti kuskil -30 kanti. Ei mingit probleemi. Näiteks kas kasutad Cold Wave-t, et Gianti aeglustada või, siis kasutad Souli millel omakorda on Stun. Selle aja sees kuni Gianti tegevus on häiritud jõuad vabalt ümber need tavalised maha nokkida ja rahulikult Giant-it edasi taguda. Mina kasutan seda süsteemi, ja pole juba pikemat aega nii maha surnud. Õigemini viimati vist surin kui olin lvl23 ja tapsin veel oma vana Som Glavie-ga. Siis sain ma jah mingi -70 per Horse ja Crit-id olid tugevad. Aga peale Lvl24 saamist polegi nagu x vs 1 surnud. Ainult siis vahest sureb kui saab poole fighti ajal Kicki või D/C. Aga ega sellest pole suurt häda midagi. Ainus asi on, siis kui midagi head on kotis. Näiteks Weapon Elixir või mingi SoS item. Siis jah hästi surra ei tahaks, muidu suht savi. Praegu ongi vist 30% veel ja ma lvl25. Eks tuleb Stat. Pointid ära Add-ida ja natukene Level-it maha kiskuda. Saaks umebs Lvl24 @ 10% ja oleks jällegi mõneks päevaks rahu majas. Ahjaa, praegune SP kogus on 19.1k. Ainult aja küsimus millal saab 20k täis. Arvatavasti sellest ei piisa, seega tuleb veel hobuseid tappa. Aeg läheb seal kuidagi kiiremini kui läks Strongholdis või lihtsalt tundub nii. Palju mugavam on Farmida ja ka loot on maitsvam. Täna olen saanud 2x Wep Elixir+lvl24 +5 Wristlet. Homme lasen veel natukene looti kokku ja siis müüki. Natukene tuleb raha kah teenida. Muidu ei saa Endale SoM asju osta. Miks SoM? SoS asjad on juba olemas, aga ei anna soovitud tulemust. Miks mitte Sun? Pole kuskilt võtta ja kui oleks, siis maksaks see tohutut hinda. Võtame näiteks Lvl24 SoSun Braceri. Asi maksab veerand minu Defense Equipi summast. Saadavus ja summa panevad asjad paika. DW-s ma ainult vist 3-e SoSun 4. Degree käiseid näinud. SoM-i veel saab, aga ega sedagi pole palju leida. Viimasel ajal on üpris popiks asjaks Lvl24 SoM Glavie saanud. DW-s ikka näed, küsid statse jne. Kerge infovahetus ei tee paha. No nii palju kui mina näinud olen siiani, on ainult 1 Glavie millel on Crit 9, aga sellel pole jällegi + Str. Rohkem polegi nagu eriti näinud Crit 7+ Glavie-id. Enamus siin kuski 3-5 kanti. Ei saa kohe mitte aru miks userid ostavad neid. Täna oligi koht kus tegelikult oleks vaja olnud minu Glaviest Crit 10 versiooni. Mingi kuradi SoS Speariga tont tegi 1 Demon Horse Gianti ajal 6 Crit hiti, mina ei teinud ühtegi. Samas ennem seda omasin just 2 Bladerit ära kes proovisid killi endale saada. Opakad tagusid mõlemad kordamööda kickdowniga, aga Glavie ikka omas ära. Loot oli minu: )
tagasi üles
Riddick1
HV vaatleja
Riddick1

sõnum 24.06.2006 21:22:47 vasta tsitaadiga

äkki saab keegi seletada midagi uuenduste kohta või anda aadress kus need oleks näidete abil ära toodud(võimalikult palju pilte thumbs_up.gif). Ning kust ma saaks endale huni ja kas ta tõesti maksab ainult 1 milj.(kui ma õigesti nägin)???
tagasi üles
Sakurai
HV veteran
Sakurai

sõnum 24.06.2006 23:38:21 vasta tsitaadiga

Err.. Esimest korda, kui mängisin olin super vaimustuses.. Väga hea tundus.. Aga siis olid rasked serveri probleemid... koguaeg serverid täis jne.. Lõpuks viskas kopa ette ja tulin tulema sealt.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 3 :: 13
tagasi üles
JoosepN
HV kasutaja
JoosepN

sõnum 25.06.2006 12:28:40 vasta tsitaadiga

mul on selline küsimus, et kas selles mängu mingit sorti player vs player võitlemist on ka võimalik või on jälle ainult mingi monsterite killimine?
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
Sakurai
HV veteran
Sakurai

sõnum 25.06.2006 12:32:34 vasta tsitaadiga

PvP on täitsa olemas
tagasi üles
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 25.06.2006 13:32:34 vasta tsitaadiga

_Joss_ kirjutas:
mul on selline küsimus, et kas selles mängu mingit sorti player vs player võitlemist on ka võimalik või on jälle ainult mingi monsterite killimine?

Alates 10. levelist saab siis PvP'd teha teiste vastu, kui neil ja sul on üks keep, mida linnast saab osta..
Alates 20. levelist saab tappa kõiki, kes ette juhtub. Pole vaja mingeid keepe vms.

JoosepN
HV kasutaja
JoosepN

sõnum 25.06.2006 13:32:41 vasta tsitaadiga

no sel juhul tõmban kohe mängu ja proovin järele, see tundub olevat hetkel üks parimatest online mängudest, mis on tasuta icon_wink.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
Sakurai
HV veteran
Sakurai

sõnum 25.06.2006 18:31:46 vasta tsitaadiga

Mäletan, kui ühte linna kinni jäin.. Teleportisin.. raha sai otsa.. Ja kollid olid liiga tugevad et neilt raha sebida.. eeee. see oli vastik.. Lõpuks üks lahkem inimene tuli ja jagas raha..
tagasi üles
arctic
HV vaatleja

sõnum 25.06.2006 23:55:15 vasta tsitaadiga

öelge nüd ausalt ära, kui paljud teist bot'e või muud seesugust kasutavad icon_smile.gif ? kui paljud teist tahaks kasutada?
tagasi üles
Sakurai
HV veteran
Sakurai

sõnum 26.06.2006 12:07:18 vasta tsitaadiga

Mis mõte on botide kasutamisel. Ma arvan, et mäng on palju huvitavam ja katsumusterikkam ilma botideta. Ega nad mängu selle jaoks ei teinud, et sa seal xiitida saaksid icon_smile.gif Oma lõbuks rohkem mängid, mitte et saad kohe parimad asjad jne.
tagasi üles
Feralas
HV vaatleja
Feralas

sõnum 26.06.2006 12:25:52 vasta tsitaadiga

arctic, ma ei kasuta aga tahaks küll icon_razz.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
arctic
HV vaatleja

sõnum 26.06.2006 23:00:10 vasta tsitaadiga

Sakurai kirjutas:
Mis mõte on botide kasutamisel. Ma arvan, et mäng on palju huvitavam ja katsumusterikkam ilma botideta. Ega nad mängu selle jaoks ei teinud, et sa seal xiitida saaksid icon_smile.gif Oma lõbuks rohkem mängid, mitte et saad kohe parimad asjad jne.

Ja sa viitsid sp'd farmida käsitsi? icon_lol.gif ära aja jama.

Foorumit täpselt ei mäleta, aga seal räägiti et 80% kasutab bote icon_wink.gif .

Mängu huvitavast osast rääkida, siis see on trader, hunter ja thief süsteem, mitte pvm. (vähemalt minu jaoks icon_rolleyes.gif )
tagasi üles
driftbaby
HV vaatleja
driftbaby

sõnum 27.06.2006 17:52:49 vasta tsitaadiga

Mul on selline jama, et kui ma hakkan intstallima läheb arvuti aeglaseks ja midagi ei juhtu icon_cry.gif
Ja nii juhtub peaaegu kõikide mmorpg mängudega.
tagasi üles
tormiimpreza
HV kasutaja

sõnum 28.06.2006 22:11:34 vasta tsitaadiga

arctic kirjutas:
Sakurai kirjutas:

Ja sa viitsid sp'd farmida käsitsi? icon_lol.gif ära aja jama.

Foorumit täpselt ei mäleta, aga seal räägiti et 80% kasutab bote icon_wink.gif .

Mängu huvitavast osast rääkida, siis see on trader, hunter ja thief süsteem, mitte pvm. (vähemalt minu jaoks icon_rolleyes.gif )

Seoses SP farmimise ja Bot-ide kasutamisega. Mul on praegu 24k SP @ lvl25.7. Ma pole MITTE KORDAGI Bot-i abi kasutanud. Pole lihtsalt enam mingit mõtet Bot-i kasutada. Vahele lendad, siis kas võtavad chari ära või üldse terve konto. Täna sain just Lvl25 Som Shelli kah, ainult 700k maksis. Sain veel +1 kah peale. Treenib selle mingi 10-20 dura peale, siis proovib +2 minna kuna +3 jaoks Elixire ei ole. Praegu ei taha eriti osta kah neid ainult 400k raha alles. Praegu on tõsine rahapuudus käes. Olukord pole nii karm kui vahepeal oli, aga ikkagi jura. Eks vaatab, kui lvl32, siis tuleb hakata panka tühjendama kerge raha eest. SOM Glavie ei maksa vähe, kuna isegi kui raha saaks oleks saadavuses probleem. Keegi naljalt kuskil DW-s või Hotan-is ei müü seda. Enamus Lvl32 SOM relvad on Bladed. Keegi siin kurtis sisse saamise pärast. SRO ongi selline, pole midagi parata. Selle asemel, et parandada vanu servereid teevad nad uusi juurde. See on samas lootusetu asi. Mitte keegi kellel on lvl60+ acc ei lähe kuskile uude üle, et hakata taas nuubiks. Peale seda uuendust on asi suht juraks läind. Varem oli piin sisse saada, nüüd veelgi hullem. Kõik tahavad uue Alchemyga jurada ja Wolfi treenida. Varem oli nii, et said vabalt sisse ennem kl 3-e, aga nüüd on kl 10 ommikul ja enam sisse ei saagi esimese katsega. Täna oli Server Inspection kah, 4 tundi ja oligi Limit täis. Minu nn rekord sisse saamisega on umbes 4 tundi. Pidev clienti käivitamine ning DC popupile Confirmi klikkamine. Ilgelt tore, onju. Vahepeal saad mingi 2-3x sisse, aga siis tuleb see vana hea ????? Error Char Screenil ette. Praegu kah, 3x on juba ????? Error ette tulnud Char screenil, kirjutan postitust ja pidevalt üritan sisse saada.
tagasi üles
arctic
HV vaatleja

sõnum 28.06.2006 22:38:28 vasta tsitaadiga

Kas se hunt kaob kah ära mingi aja pärast (nagu se AHV)?
tagasi üles
Psych0
HV veteran
Psych0

sõnum 28.06.2006 22:54:19 vasta tsitaadiga

arctic kirjutas:

Hinnavaatlased kaovad jah sealt ära icon_razz.gif icon_wink.gif

aga vist hunt ei kao , ma ka täpselt ei tea, sõber mainis midagi.
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Riddick1
HV vaatleja
Riddick1

sõnum 29.06.2006 08:56:21 vasta tsitaadiga

kas kuskil pole kirjas esemete turuhinnad, et väga tülikas on küsida seda kogu aeg??!!
tagasi üles
tormiimpreza
HV kasutaja

sõnum 30.06.2006 20:26:53 vasta tsitaadiga

arctic kirjutas:

Hunt ei kao kuskile. Kui sa teda ei toida, siis ta sureb. Surres muutub ta kasutamiskõlbmatuks. Juhul kui on hunt surnud, siis tuleb osta sellelt samalt tegelaselt kellelt hunt ostsid üks Grass of Life mis maksab 50.000 Goldi. Ostad selle ära, siis paremklõps sellel juurikal ja klikkad hundile. Peale seda peaks hunt uuesti kargud alla saama. Vältimaks hundi nälgimist kas sa leveldad teda piisavalt kiirelt, et HGP ei jõua alla piiri minna, või siis ostad HGP Potione mis maksavad 2.000 gold each. 1 Potion toidab 10%. Natukene vähevõitu on, aga ajab asja ära. SP farmeritel tuleb neid ohtralt osta. Kusjuures see ei ole kerge raha mis sinna alla pidevalt läheb. Nii, turuhindadest nii palju, et need muutuvad. Kindlat hinda ei eksisteeri, kõik hinnad kõiguvad teatud piiride vahel. Ainus viis kuidas umbes hinda teada saada on töllerdada poest poodi ja võrrelda hindu. Näiteks peale seda äkki saad teada, et Weapon Elixir on 240-275k, mina müün 250k each neid. Kusjuures seisavad täiesti paigal. Kedagi ei huvita, ometi ei ole kõrge hind. Muidu praeguse seisuga kindlasti langesid Seal itemite hinnad, eriti kõrgemate levelite omad. Enam ei mata keegi miljoneid Seal of Star Weaponi alla, kõik ostavad Item Mallist endale. Steady+Immortal+Astral ja teevad ise mingi +5/6 relva valmis. Seda ei saa küll kahjuks edasi enchantida nagu SoS Weaponi, aga asja ajab ära. Praegu leidub juba ka SoS +5/6 relvi. Mis teha kui rahval pole mujale raha laduda. Mõni äkki läheb esimese katsega +5 peale, mõni jääbki proovima.

Edit: Muide, varsti on tulemas minu vana nodi müük. Praegu on müügiks Lvl22 +7 Wi Iron Male Protector Shell, mingi lähima paari päeva pärast on samuti tulemas müügi Lvl23 Male +6 Wi Iron Protector Boots. Mõlemad on kahjuks valged, ga uue alchemyga ei ole mingi probleem neid siniseks teha. Veel paiskaksin müügi Lvl18 SoM +1 16% PoisonHour Reduce Earringid. Need tulevad müüki natukene varem kui Bootsid kuna Lvl26 SoM Protector Bootsid vaja leida. Pole vajadust Lvl18 SoM Earringe kasutada kui lvl26, kohe kui lvl26 saab, siis SoSun +2 pangast saadaval. Ahjaa, servuks on siis Xian ja ING Tormi. Lähimate päevade täpset arvu ei tea. Oleneb kui palju rahvast treenimispaigas on. 69% veel ja Lvl26 umbes 26k+ SP peal. kellelgi mingi asja vastu huvi on, siis võtke ühendust. Saab hindadest rääkida, aga ma pean mainima, et kahjuks nad väga odavad ei ole. Odavad on nad võrreldes teistega, aga hinnad on ikka kõrged tavakasutaja jaoks. Ahjaa. 2 Shield Elixiri, 1 Weapon Elixir on samuti saadaval. Shield elixir 45k each, kui ostad mõlemad, siis on hind 82.5k. Weapon Elixir on 250k, sellest enam alla ei lase hinda. 4 Lvlit veel ja siis lähevad müüki ka minu Lvl20 SoM Tasset+Lvl21 SoM lamellar, aga sinna on aega oioi kui palju. Kui Gap on 9, siis ega see lvldamine ilma Gold Ticketita eriti kiirelt ei suju.
tagasi üles
piraat262
HV veteran
piraat262

sõnum 30.06.2006 21:51:05 vasta tsitaadiga

enoh, ma ei saa sissegi
panen ID ja pw ära, ütleb et ID confirmation failed icon_rolleyes.gif

edit: tundub et kuna meil siin paalalinnas viljandis on kõigil sama väline ip siis ma ei saa registreerida. palun kedagi kes teeks mulle kasutaja. MSN icon_rolleyes.gif
edit2:
kaspar tubli sõppa tegi ära tänud talle.

edit3:
kust ma näen palju rahvast serveris sees on kuna tahaks kuhugi sisse saaaadA?
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 69
tagasi üles
tormiimpreza
HV kasutaja

sõnum 30.06.2006 23:54:53 vasta tsitaadiga

piraat262 kirjutas:
enoh, ma ei saa sissegi
panen ID ja pw ära, ütleb et ID confirmation failed icon_rolleyes.gif

edit: tundub et kuna meil siin paalalinnas viljandis on kõigil sama väline ip siis ma ei saa registreerida. palun kedagi kes teeks mulle kasutaja. MSN icon_rolleyes.gif
edit2:
kaspar tubli sõppa tegi ära tänud talle.

edit3:
kust ma näen palju rahvast serveris sees on kuna tahaks kuhugi sisse saaaadA?

No ega sa kuskilt ei näegi täpset arvu. On Easy, Populated, Crowded. Viimast on kõige rohkem. Xianis mängib kõige rohkem eestlasi, samas mängib seal ka kõige rohkem rahvast. Üpris raske sisse saada. Enamasti tuleb tulla ennem kl11, siis lihtsalt jätad kasutaja kuskile linna ja mängid siis kui tahad. Soovitatavasti ära meest Donwhangi jäta kuna seal piirkonnas on kõige rohkem kalasid. Korraks mehe sinna üksi jätad, siis tulles on DC. Eriti hull on DW Dimensional gate. Umbes 3x 10-st saan ma DC kui seda kasutan ning mina pole ainus.
tagasi üles
piraat262
HV veteran
piraat262

sõnum 01.07.2006 00:23:53 vasta tsitaadiga

kas enne hommiku kell 11 v õhtu? õhtu suht võimatu ju. täna ommiku millalgi proovin, siis kui pilusilmad tuttu lähwad
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 01.07.2006 01:08:29 vasta tsitaadiga

botid ei lähe tuttu icon_biggrin.gif + afk stall shopid ja muidu mehed icon_wink.gif
ning btw,tormiimpreza vahet ON kas Int või Str bow.PVP's võib jah mingi bladeri või glavieri käest owni saada aga nukeri jms. omab ära.Bow ON Psyhical damage peal väljas.Vaata kasvõi neid high lvl hybride,int,str bow'si ja võrdle dmg't.Sina oma low lvl bow'ga muidugi ei tea seda ja arvad,et Bow on igatpidi piix ja ajad kärbseid pähe teistele.Sul võib jah oma arvamus olla saan aru aga uuri fakte ka eksole.Bow skillid on kõik pshycial dmg'ga seotud.Pole pikka aega mänginud aga olen lugenud sarnaseid teemasid ja Int/hybrid bow'd on thumbs_down.gif võrreldes pure str bow'ga.

Glavier/Bladerid on jah mingid 1vs1 kuningad ja pve võivad head olla,aga muidu tavaline üle poole serveri populatsioonist valik,kuna nad "omavad".
Igal klassil on oma koht mängus,üks on nõrgem kui teine teatud asjades ja vastupidi.
tagasi üles
tormiimpreza
HV kasutaja

sõnum 01.07.2006 10:06:58 vasta tsitaadiga

Dominus kirjutas:
botid ei lähe tuttu icon_biggrin.gif + afk stall shopid ja muidu mehed icon_wink.gif
ning btw,tormiimpreza vahet ON kas Int või Str bow.PVP's võib jah mingi bladeri või glavieri käest owni saada aga nukeri jms. omab ära.Bow ON Psyhical damage peal väljas.Vaata kasvõi neid high lvl hybride,int,str bow'si ja võrdle dmg't.Sina oma low lvl bow'ga muidugi ei tea seda ja arvad,et Bow on igatpidi piix ja ajad kärbseid pähe teistele.Sul võib jah oma arvamus olla saan aru aga uuri fakte ka eksole.Bow skillid on kõik pshycial dmg'ga seotud.Pole pikka aega mänginud aga olen lugenud sarnaseid teemasid ja Int/hybrid bow'd on thumbs_down.gif võrreldes pure str bow'ga.

Glavier/Bladerid on jah mingid 1vs1 kuningad ja pve võivad head olla,aga muidu tavaline üle poole serveri populatsioonist valik,kuna nad "omavad".
Igal klassil on oma koht mängus,üks on nõrgem kui teine teatud asjades ja vastupidi.

Kle ma juba ütlesin, et igal inimesel on oma arvamus. Minul EI OLE usku üldse vibudesse. Ainus kasutegur on neil SP kasvatamisel. Ahjaa, Hybrid buildid on üldse nõrgad, GM-i jutu järgi pidavat nad tugevamaks minema hiljem. Fire Glavie ja Blade tegelasi ei ole palju näha. Enamus kohtadeskus mina treenin on tegelastel jummalast X buildid. Earth Ghostides oli mingi Full Str+Lightning+Glavie või siis Lightning Bladerid. Ei ole kohe mitte usku sellisesse värki. Korra olen maha löönud Lvl43/44(Extreme Fire Force lvl9) NPC Thiefi, HP Recovery oli 75% ja no-buffs. Aega võttis, aga maha lõin. Mõni vbl küsib, et miks peale lendasin? Vaatasin, et suvaline NPC thief Grasslandil. Arvasin, et Lvl 3x NPC Thief, aga vot ei olnud. Hiljem vaatasin, et Jangani W gate juures oli kah üks Thief NPC Thiefe spawnimas. Okei jõtu lõpetuseks, et jätame ükskord selle vaidluse Archerite üle, ükski Archer ei ole sama. Mõnel on ühed skillid, mõnel teised (Ice+Fire+Lightning skillid). Muide kui piir viiakse 90 peale, siis multi-skill charidel läheb raskeks. Praegu on näiteks enamusel lvl70 tegelastel Weapon skill+3 Force skill. Praeguse seisuga on Mastery limit 300. Juhul kui seda kõrgemaks ei viida, on asi jama. Ise otsustasin enam mitte Ice-t addida. Ainult Fire+Heuksal läheb. Ice on uue alchemy tagajärjel PvP-s suht kasutu. Rahval on mingid 80% setid olemas. Lihtsalt käivitavad Fire Shieldi ja ongi 100% resistance olemas.
tagasi üles
piraat262
HV veteran
piraat262

sõnum 01.07.2006 17:16:18 vasta tsitaadiga

nojah, olen lvl 8 bow typo nüüd, quest kus peab 50 waterghosti omama on käsil...

edit: lvl 9, tegin 40 Weaseli omamise questi ära, hakkan water ghost poisoneid koguma ja tehtuks sai ka seljakoti suurendamine
tagasi üles
Feralas
HV vaatleja
Feralas

sõnum 02.07.2006 01:56:41 vasta tsitaadiga

seljakoti suurendamine?
btw ma tegin weaselite questi ära lvl 4 icon_smile.gif
tagasi üles
piraat262
HV veteran
piraat262

sõnum 02.07.2006 14:23:10 vasta tsitaadiga

icon_lol.gif mu tekst võib segane olla, aga kas keegi teab kust saada sp botterit...no elu raske juba lv 13 SP-d saada
praegu mingi 99 SP aga rohkem oleks ikka vaja... icon_lol.gif ööseks bottima icon_evil.gif
tagasi üles
Feralas
HV vaatleja
Feralas

sõnum 02.07.2006 15:22:09 vasta tsitaadiga

need kes botte kasutavad on naabid icon_mad.gif
tagasi üles
Riddick1
HV vaatleja
Riddick1

sõnum 02.07.2006 16:54:19 vasta tsitaadiga

tegin mehe Glavie+Pure/FullSTR, kuid tahaks teada kas mul tasub ka mingit Forcet arendada või mitte icon_question.gif
tagasi üles
arctic
HV vaatleja

sõnum 02.07.2006 18:01:51 vasta tsitaadiga

Feralas,
Sa oled kah ikka lahe mees icon_lol.gif ... ühes postis alles küsisid bot'i, nüüd ütles, et botterid on piix.
Et kui ise ei leia ja ei saa, siis teised, kellel on, on "naabid".

Vahepeal ma postitasin siia igasuguste heade foorumite linke, aga tundub et kellelegi se ei meeldinud ja postitus kustutati icon_neutral.gif

viimati muutis arctic 02.07.2006 18:09:23, muudetud 1 kord
tagasi üles
piraat262
HV veteran
piraat262

sõnum 02.07.2006 18:05:56 vasta tsitaadiga

ega jah, nägin pealt kuidas mingi botter chin tombis ära banniti,ksis kõiki
ma endal tegin hetkel Spear + Lightning. omab, võid fire juurde panna kui tahad, mis on ka päris hea archerile. riddick mis servus mängid, xianis?
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 02.07.2006 19:12:37 vasta tsitaadiga

Feralas ei osanud botti tööle panna,nüüd sõimab teisi icon_biggrin.gif
Ei aga tegelt botil on tohutult seadistusi,saad panna,et ta kedagi ei KS'iks ning igast muid asju,et sind ei märgataks.Käib linnas,ostab potioneid jms,müüb asjad maha,+ ja sinised/SoS asjad paneb panka,hobusega samasse kohta kus treenis,kui low hp siis berzerk või pot spam,giant ette satub samuti berzerk.

Enne bottisin jah aga siis viskas üle neid usaldatavaid cracke oodata.Aga noh jutud olid enne,et botitegijad panevad asja kinni kuna paljud lihtsalt crackivad ja kasutavad tasuta ja nemad nagu eriti raha ei saa.Ei tea kuidas praegu olukord on,google on sõber btw keda huvitab icon_biggrin.gif
Enda õigustuseks võin öelda,et future nuker imeb SP'd icon_razz.gif ...mitu nukerit igas serveris nüüd olnud.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Silkroad mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 29, 30, 31  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.