Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Omalooming - Lisage enda (või bändi) tehtud laulud siia!!! märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 39, 40, 41  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Anti

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.06.2006 22:38:06 vasta tsitaadiga

Tee jah midagi selle It`s A Dream stiilis või midagi taolist, nagu Whirl&Mayeril thumbs_up.gif
Kommentaarid: 314 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 240
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
punktiir
HV Guru

sõnum 18.06.2006 01:25:50 vasta tsitaadiga

kui hakkad sellist muusikat tegema nagu selles videos http://www.ninjatune.net/videos/video.php?type=qt&id=2 siis olen ma su püsiklient thumbs_up.gif
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 38
tagasi üles
TitaNiuz
HV kasutaja

sõnum 18.06.2006 02:21:32 vasta tsitaadiga

NuCleo kirjutas:
punktiir kirjutas:
tyyp sul paistab ideid olevat, proovi mingit inimlikumat muusikastiili. et proovi sellest tränaelemendist lahti saada. vähemalt ürita mõni lugu teha, et unustad ära träna olemasolu.

midagi nii rumalat pole ammu kuulnud... icon_rolleyes.gif
kuula oma rida, aga ära kritiseeri seda, mis võib meeldida kellelegi teisele. kritiseerides näitad sa ainult, kui rumal ja kitsa silmaringiga sa ise oled...
no offence, though...

Kas filmikriitikud näiteks on kitsa silmaringiga? On võimalik kritiseerida ka objektiivselt ja ma arvan, et kodanik punktiir ei teinud midagi/kedagi maha, vaid andis suht kasuliku soovituse.

Hämmastav, miks paljud muusikaga alustajad kompunnivad esimese laksuna algjalikult träänsuloo kokku? Sest seda on ääretult lihtne teha. 1) - basstrumm 2) - "snare" -trumm 3) - mingi süntheli.

Meil on "juba" olemas kõik mida vaja. Mõned bassihelid ja helieffektid juurde ning saamegi "sissejuhatusega>tümpsuga>lennukohaga>tümpsuga>lõpetusega" -stiilis loo, mille järgi ööklubis rusikat vehkida saab.

Kirsiks jäätisel on naisvokaal. Aga see juba teine tase. Dropid, delay-d jne. on juba tulevik.

Ja siis järsku leiad end ööklubis puldi taga träänsulugusid miximas ja naudid seda, kuidas sexikad higised beibed sinu rütmi järgi tantsivad. icon_lol.gif icon_lol.gif okok. Ka see on tulevik.

Oma andekust ei tasu raisata meinstriimi peale, sest seda pole sinna tegelikult vaja!
Hakka oma nišši ajama, tee mingit undergroundi. Ja kui teed träna, siis ikka sellist, mida energy fm'is päris mitu aastat tagasi kuulda oli.

spikhoff
HV veteran

sõnum 18.06.2006 03:42:18 vasta tsitaadiga

No okei, midagi mittte-träna siis icon_rolleyes.gif testi mõttes icon_smile.gif
http://www.zone.ee/iisakulanparty/minu%20muusik/uus%20lugu.mp3

kell hakkab varsti 4 saama ja uneaeg tuleb niiet jah icon_biggrin.gif beer_yum.gif
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
NuCleo
Kreisi kasutaja
NuCleo

sõnum 18.06.2006 08:29:13 vasta tsitaadiga

tyyp88 kirjutas:

kell hakkab varsti 4 saama ja uneaeg tuleb niiet jah icon_biggrin.gif beer_yum.gif

Idee on ju täitsa olemas. Minu soovitus sulle aga (noh.. ütleme mitmeaastase kogemusega muusikakeevitajana icon_biggrin.gificon_biggrin.gif ) oleks selline, et võta lugude tegemiseks rohkem aega. Tee midagi valmis, aga selle asemel, et see kohe välja lasta, kuula nt järgmine päev "puhanud" kõrvadega üle ja tee edasi. Niimoodi hakkab vaikselt ka kvaliteet tulema. Või taotledki sa vaid kvantiteeti?
http://forums.vaikene.net/index.php <- kohati üsna asjalikke soovitusi. Enjoy!

spikhoff
HV veteran

sõnum 18.06.2006 11:02:12 vasta tsitaadiga

Ega unise peaga ei saa aru jah mida õieti teen... pmst peaks jah nüüd asja pikemalt kätte võtma... vb saab minust asjagi veel icon_biggrin.gif
tagasi üles
TitaNiuz
HV kasutaja

sõnum 18.06.2006 11:26:04 vasta tsitaadiga

tyyp88 kirjutas:

Tähendab kui sulle meeldib trance-tüüpi kraami teha, siis tee! Keegi ei keela.

See viimane lugu on juba midagi. Kui niimoodi tõsisemalt nokitseda, saaks siit juba breakbiidi taolist kraami. Mingile seriaalile või filmile saaks juba taustaks panna isegi. thumbs_up.gif

Ning tõesti, nagu eespool soovitet', tuleb rahulikult võtta.
Kui idee tuleb, siis kohe kuidagi kirja panna. Iga päev natuke nokitseda ja saab asja. Minul näiteks on juba nädal aega läinud ilma muusika töötlemiseta, sest isu pole lihtsalt. Kui isu tuleb, vaatan tehtu uuuesti kriitilise pilguga üle.

Korralikku helirežiid tehakse näiteks iga päev paar minti maximum.

lamp
HV Guru
lamp

sõnum 18.06.2006 11:36:23 vasta tsitaadiga

TitaNiuz kirjutas:

icon_lol.gif siis ma olen ikka omadega metsa pannud, kunagi on ka 20h tööpäevi tehtud (helirežii)..
või kuda sest lausest aru saada.. kui režissöör on raske päevatöö ära teinud, siis paarist mindist oli ainult kasu? icon_razz1.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
TitaNiuz
HV kasutaja

sõnum 18.06.2006 12:53:25 vasta tsitaadiga

lamp kirjutas:
TitaNiuz kirjutas:

icon_lol.gif siis ma olen ikka omadega metsa pannud, kunagi on ka 20h tööpäevi tehtud (helirežii)..
või kuda sest lausest aru saada.. kui režissöör on raske päevatöö ära teinud, siis paarist mindist oli ainult kasu? icon_razz1.gif

Tegelikult mõtlesin seda, et kvaliteedi mõttes on õigem nii. Ma olen kah päev otsa helirežiid teind, ja noh õnneks polnud hullu midagi.
Lihtsalt paariminutiste laksude puhul ei ole nii, et järgmine päev kuulad, mida eelmine õhtu tegid ja hakkad vanduma ja parnadama tehtut. Nii naljakas, kui see ka pole, paar minti päevas on heli puhul normaalne aga muidugi sõltub see inimese enda tasemest kah. Mõte on selles, et aju kogu aeg ühele ja samale asjale ei keskenduks (mis filmi, heli, muusika jne. puhul "võib" tekitada kvantiteeti).

Edit: lamp, kus helirežiiga tegeled?

punktiir
HV Guru

sõnum 18.06.2006 14:49:31 vasta tsitaadiga

no vot sellel viimasel lool oli juba minekut.
muuseas, kui ikka tuhin nö tantsumuusika peale, kas pole mõelnud näiteks sellist asja nagu glitch, minimal techno või IDM-i tegemise peale?

jah polnud eesmärk maha teha, vaid kutsun üles väärtustama oma oskusi. kui need olemas, siis teha need klassikaks mitte iga jõmmi bemmi muusikaks
tagasi üles
pistong
Kreisi kasutaja
pistong

sõnum 18.06.2006 15:59:18 vasta tsitaadiga

On see teema kõigile oma loomingu jagamiseks teistega?

Noh, igatahes, eks kõigil ole muusikategemise tuhinad peal käinud, nii ka mul. Umbes poole aasta eest tegin FL'iga paar lugu lihtsalt vaatamiseks et kuidas välja tuleb, ja endale kuulamiseks. Oleks tahtnud mõnda veel ümber teha aga oman ainult FL'i demoversiooni... Seetõttu võib kohati ka mingeid ebatäpsusi lugudes sisse tulla, sest proovisin veel Audacity'ga juppide järjekorda muuta jne. Pakkisin nad kokku, zip on 8mb suur ja kättesaadav siit. Stiili nimeks ei oska öelda, ütleks lihtsalt "elektrooniline"...

djdanx
HV kasutaja
djdanx

sõnum 18.06.2006 16:21:55 vasta tsitaadiga

okay....jagan ka siis veidi oma loomingut. see siin on deep trance idee poolest. midagi väga erilist ei ole aga igasugused soovitused / virinad on teretulnud....

http://danx.msn.ee/tjuun.mp3

lamp
HV Guru
lamp

sõnum 18.06.2006 18:33:04 vasta tsitaadiga

TitaNiuz kirjutas:

Tegelikult mõtlesin seda, et kvaliteedi mõttes on õigem nii. Ma olen kah päev otsa helirežiid teind, ja noh õnneks polnud hullu midagi.
Lihtsalt paariminutiste laksude puhul ei ole nii, et järgmine päev kuulad, mida eelmine õhtu tegid ja hakkad vanduma ja parnadama tehtut. Nii naljakas, kui see ka pole, paar minti päevas on heli puhul normaalne aga muidugi sõltub see inimese enda tasemest kah. Mõte on selles, et aju kogu aeg ühele ja samale asjale ei keskenduks (mis filmi, heli, muusika jne. puhul "võib" tekitada kvantiteeti).

sellejaoks pead kuulama vahepeal igasugu muid asju sekka, kõrv, kurivaim, kipub ju harjuma jubekiirelt..
aga yldiselt... kui ainult paar minutit päevas kulutaks asjale, siis vist ei saaks elusees ka looga hakkama icon_wink.gif
kiirel ajal on piisanud 1-2h uneajast ka, et jälle normaalselt asjast aru saaks.

tsitaat:

keerasin heli mingi ~10a tagasi orbital vox nimelises stuudios vabakutselisena.
vahepeal tuttavaga kahasse tehtud projektistuudios ja nüüd ajan ainult oma rida, "kodustuudios".

TitaNiuz
HV kasutaja

sõnum 18.06.2006 23:35:05 vasta tsitaadiga

Üldiselt ega mul lisada midagi ei ole. Mõtleme ühtmoodi enamvähem. Ise olen paar korda pooletunniseid filme helindanud. Et siis kogemuste baasilt pole mõtet võrrelda, kuna jään alla. Igatahes filmide helindamise puhul kehtib see küll, et tuleb pausitada ja tegutseda vaheldumisi.

ok, aitab OT.
Huvitaks tegelt, et mis on parim tasuta hostingu pakkuja? Saaks ehk oma teoseid uppida, aga zone ja hot näiteks on vist liiga vähese mahuga. icon_confused.gif

djdanx
HV kasutaja
djdanx

sõnum 19.06.2006 13:33:22 vasta tsitaadiga

TitaNiuz kirjutas:
Üldiselt ega mul lisada midagi ei ole. Mõtleme ühtmoodi enamvähem. Ise olen paar korda pooletunniseid filme helindanud. Et siis kogemuste baasilt pole mõtet võrrelda, kuna jään alla. Igatahes filmide helindamise puhul kehtib see küll, et tuleb pausitada ja tegutseda vaheldumisi.

ok, aitab OT.
Huvitaks tegelt, et mis on parim tasuta hostingu pakkuja? Saaks ehk oma teoseid uppida, aga zone ja hot näiteks on vist liiga vähese mahuga. icon_confused.gif

www.yousendit.com
www.megaupload.com
www.rapidshare.de
www.files.to

sethh
HV kasutaja
sethh

sõnum 10.09.2006 06:27:26 vasta tsitaadiga

tsitaat:
keerasin heli mingi ~10a tagasi orbital vox nimelises stuudios vabakutselisena.
vahepeal tuttavaga kahasse tehtud projektistuudios ja nüüd ajan ainult oma rida, "kodustuudios".

10 aastat tagasi oli ka see koht olemas või? Päris hull. Vana bändiga need lood lindistasime seal, küll mingi aastake tagasi alles:
http://www.purevolume.com/unfall

Aga teemasse, praegune omalooming on siuke (kodustuudios ilma ühegi VST või VSTi-ta ja 90% mitte elektrooniline [10% = trummid]) :
http://www.purevolume.com/sethh

icon_smile.gif
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Inim
HV kasutaja
Inim

sõnum 18.11.2006 11:35:56 vasta tsitaadiga

link :: http://www.vipzone-samples.com/remixcontests.php

No lisaks siis ka oma remxi 19.Kasa-Stay_(DjMK_remix).mp3
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
.Scorps.
HV Guru
.Scorps.

sõnum 22.11.2006 02:54:21 vasta tsitaadiga

Panen ka enda paar lugu siia: selline ja selline. Mõned vist teavad ka neid juba..
Lood on tehtud Casio CTK-611 sündiga, kõik ise ja käsitsi (mingit rütmi ega midagi ei kasutanud). Vabandan, et väga korralikud pole, tegin nad kunagi eesmärgiga lihtsalt midagi linti saada ja kvaliteedile niivõrd rõhku ei pööranud. icon_rolleyes.gif

Tahaks tyyp88 demosid ka kuulata. icon_rolleyes.gif

spikhoff
HV veteran

sõnum 26.11.2006 14:32:13 vasta tsitaadiga

oi krt, vist kogemata kustutasin need ära icon_redface.gif
kahjuks pole ühtegi varu kah.. peab uuesti hakkama muusikat tegema icon_smile.gif
tagasi üles
Priido
Kreisi kasutaja
Priido

sõnum 04.12.2006 16:39:08 vasta tsitaadiga

.Scorps. kirjutas:
Panen ka enda paar lugu siia: selline ja selline. Mõned vist teavad ka neid juba..
Lood on tehtud Casio CTK-611 sündiga, kõik ise ja käsitsi (mingit rütmi ega midagi ei kasutanud). Vabandan, et väga korralikud pole, tegin nad kunagi eesmärgiga lihtsalt midagi linti saada ja kvaliteedile niivõrd rõhku ei pööranud. icon_rolleyes.gif

Tahaks tyyp88 demosid ka kuulata. icon_rolleyes.gif

Väga hästi tehtud thumbs_up.gif
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
punktiir
HV Guru

sõnum 04.12.2006 23:55:07 vasta tsitaadiga

panin mingid demoluupid kokku ja tulevad järjest igaüks ca 30 seki

http://www.zone.ee/mute/demokoos.mp3

sohvtvareks on linuxi all olev soundtracker
tagasi üles
Petz
HV Guru

sõnum 05.12.2006 00:39:08 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Esimest kuulasin päris mitu korda icon_smile.gif thumbs_up.gif

tsitaat:
Lood on tehtud Casio CTK-611 sündiga, kõik ise ja käsitsi
Käsitöö on igati tervitatav nähtus, live touch väga tuntav icon_smile.gif, aga vahel on parem rütmihoidmine sekvensserile usaldada või vähemalt kergelt asja kvantiseerida icon_wink.gif Tee need asjad nüüd ka nii, et kvaliteedile rõhku pöörad ja pane mingi idee kah lugudesse sisse! icon_idea.gif
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
arvutisõber
HV veteran
arvutisõber

sõnum 05.12.2006 00:46:23 vasta tsitaadiga

punktiir kirjutas:

sohvtvareks on linuxi all olev soundtracker

See mis algas 2:19 ja kestis kuni 2:44 oli minu arvates väga tasemel ja meeldis thumbs_up.gif. Sul sellest pikemat versiooni ka on?
4:37 kuni 5:01 (lõpuni) oli ka väga thumbs_up.gif
Kommentaarid: 55 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 53
tagasi üles
.Scorps.
HV Guru
.Scorps.

sõnum 05.12.2006 00:49:19 vasta tsitaadiga

Petz kirjutas:
tsitaat:
Lood on tehtud Casio CTK-611 sündiga, kõik ise ja käsitsi
Käsitöö on igati tervitatav nähtus, live touch väga tuntav icon_smile.gif, aga vahel on parem rütmihoidmine sekvensserile usaldada või vähemalt kergelt asja kvantiseerida icon_wink.gif Tee need asjad nüüd ka nii, et kvaliteedile rõhku pöörad ja pane mingi idee kah lugudesse sisse! icon_idea.gif

Jep, seda ongi plaanis teha. Paraku on mu praeguse pilli võimalused suhteliselt piiratud, rütmi saab hoida (parem siiski metronoomi alusel ise trummid mängida), aga kui miskit sassi läheb, tuleb otsast alustada ja ega need soundid ka kõige paremad ei ole. Aga eks ma üritan midagi. icon_wink.gif Ega need lood polegi laiale maailmale eksponeerimiseks tehtud, aga kuna hetkel muud lindistatud pole, siis läks nagu läks... Bändiga ka tegemist, niisama üksi mängin praegu vähem.

Muidugi oleks väga tore, kui HV teeks korjanduse, et mulle näiteks Korg Triton Extreme või midagi sealt klassist soetada 8) thumbs_up.gif

Petz
HV Guru

sõnum 05.12.2006 01:21:23 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Muidugi oleks väga tore, kui HV teeks korjanduse, et mulle näiteks Korg Triton Extreme või midagi sealt klassist soetada
Teeme ära! Aga enne näita taset... icon_biggrin.gif

Ära ole selles sündis nii väga kinni! Kui enam-vähe selle sajandi arvut ja seal vähemalt paarisajakroonine soundikaart sees, on ju võimalused piiramatud icon_rolleyes.gif
Sündil ikka MIDI in/out on?
See, mis sündi ja tooli vahele jääb, on ikka peamine... icon_wink.gif
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Omalooming - Lisage enda (või bändi) tehtud laulud siia!!! mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 39, 40, 41  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.