Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Anti
|
17.06.2006 22:38:06
|
|
|
Tee jah midagi selle It`s A Dream stiilis või midagi taolist, nagu Whirl&Mayeril
|
|
Kommentaarid: 314 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
4 :: |
4 :: |
240 |
|
tagasi üles |
|
 |
punktiir
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
TitaNiuz
HV kasutaja

|
18.06.2006 02:21:32
|
|
|
NuCleo kirjutas: |
punktiir kirjutas: |
tyyp sul paistab ideid olevat, proovi mingit inimlikumat muusikastiili. et proovi sellest tränaelemendist lahti saada. vähemalt ürita mõni lugu teha, et unustad ära träna olemasolu. |
midagi nii rumalat pole ammu kuulnud...
kuula oma rida, aga ära kritiseeri seda, mis võib meeldida kellelegi teisele. kritiseerides näitad sa ainult, kui rumal ja kitsa silmaringiga sa ise oled...
no offence, though... |
Kas filmikriitikud näiteks on kitsa silmaringiga? On võimalik kritiseerida ka objektiivselt ja ma arvan, et kodanik punktiir ei teinud midagi/kedagi maha, vaid andis suht kasuliku soovituse.
Hämmastav, miks paljud muusikaga alustajad kompunnivad esimese laksuna algjalikult träänsuloo kokku? Sest seda on ääretult lihtne teha. 1) - basstrumm 2) - "snare" -trumm 3) - mingi süntheli.
Meil on "juba" olemas kõik mida vaja. Mõned bassihelid ja helieffektid juurde ning saamegi "sissejuhatusega>tümpsuga>lennukohaga>tümpsuga>lõpetusega" -stiilis loo, mille järgi ööklubis rusikat vehkida saab.
Kirsiks jäätisel on naisvokaal. Aga see juba teine tase. Dropid, delay-d jne. on juba tulevik.
Ja siis järsku leiad end ööklubis puldi taga träänsulugusid miximas ja naudid seda, kuidas sexikad higised beibed sinu rütmi järgi tantsivad. okok. Ka see on tulevik.
Oma andekust ei tasu raisata meinstriimi peale, sest seda pole sinna tegelikult vaja!
Hakka oma nii ajama, tee mingit undergroundi. Ja kui teed träna, siis ikka sellist, mida energy fm'is päris mitu aastat tagasi kuulda oli.
_________________ Meet my two friends: Smith & Wesson... |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
spikhoff
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
NuCleo
Kreisi kasutaja

|
18.06.2006 08:29:13
|
|
|
Idee on ju täitsa olemas. Minu soovitus sulle aga (noh.. ütleme mitmeaastase kogemusega muusikakeevitajana  ) oleks selline, et võta lugude tegemiseks rohkem aega. Tee midagi valmis, aga selle asemel, et see kohe välja lasta, kuula nt järgmine päev "puhanud" kõrvadega üle ja tee edasi. Niimoodi hakkab vaikselt ka kvaliteet tulema. Või taotledki sa vaid kvantiteeti?
http://forums.vaikene.net/index.php <- kohati üsna asjalikke soovitusi. Enjoy!
_________________ 'sup? |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
spikhoff
HV veteran
|
18.06.2006 11:02:12
|
|
|
Ega unise peaga ei saa aru jah mida õieti teen... pmst peaks jah nüüd asja pikemalt kätte võtma... vb saab minust asjagi veel
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
TitaNiuz
HV kasutaja

|
18.06.2006 11:26:04
|
|
|
Tähendab kui sulle meeldib trance-tüüpi kraami teha, siis tee! Keegi ei keela.
See viimane lugu on juba midagi. Kui niimoodi tõsisemalt nokitseda, saaks siit juba breakbiidi taolist kraami. Mingile seriaalile või filmile saaks juba taustaks panna isegi.
Ning tõesti, nagu eespool soovitet', tuleb rahulikult võtta.
Kui idee tuleb, siis kohe kuidagi kirja panna. Iga päev natuke nokitseda ja saab asja. Minul näiteks on juba nädal aega läinud ilma muusika töötlemiseta, sest isu pole lihtsalt. Kui isu tuleb, vaatan tehtu uuuesti kriitilise pilguga üle.
Korralikku helireiid tehakse näiteks iga päev paar minti maximum.
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
lamp
HV Guru

|
18.06.2006 11:36:23
|
|
|
TitaNiuz kirjutas: |
Korralikku helireiid tehakse näiteks iga päev paar minti maximum. |
siis ma olen ikka omadega metsa pannud, kunagi on ka 20h tööpäevi tehtud (helireii)..
või kuda sest lausest aru saada.. kui reissöör on raske päevatöö ära teinud, siis paarist mindist oli ainult kasu?
_________________ eriti julm |
|
Kommentaarid: 187 loe/lisa |
   |
164 |
|
tagasi üles |
|
 |
TitaNiuz
HV kasutaja

|
18.06.2006 12:53:25
|
|
|
lamp kirjutas: |
Korralikku helireiid tehakse näiteks iga päev paar minti maximum. |
siis ma olen ikka omadega metsa pannud, kunagi on ka 20h tööpäevi tehtud (helireii)..
või kuda sest lausest aru saada.. kui reissöör on raske päevatöö ära teinud, siis paarist mindist oli ainult kasu?  |
Tegelikult mõtlesin seda, et kvaliteedi mõttes on õigem nii. Ma olen kah päev otsa helireiid teind, ja noh õnneks polnud hullu midagi.
Lihtsalt paariminutiste laksude puhul ei ole nii, et järgmine päev kuulad, mida eelmine õhtu tegid ja hakkad vanduma ja parnadama tehtut. Nii naljakas, kui see ka pole, paar minti päevas on heli puhul normaalne aga muidugi sõltub see inimese enda tasemest kah. Mõte on selles, et aju kogu aeg ühele ja samale asjale ei keskenduks (mis filmi, heli, muusika jne. puhul "võib" tekitada kvantiteeti).
Edit: lamp, kus helireiiga tegeled?
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
punktiir
HV Guru
|
18.06.2006 14:49:31
|
|
|
no vot sellel viimasel lool oli juba minekut.
muuseas, kui ikka tuhin nö tantsumuusika peale, kas pole mõelnud näiteks sellist asja nagu glitch, minimal techno või IDM-i tegemise peale?
jah polnud eesmärk maha teha, vaid kutsun üles väärtustama oma oskusi. kui need olemas, siis teha need klassikaks mitte iga jõmmi bemmi muusikaks
|
|
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
pistong
Kreisi kasutaja

|
18.06.2006 15:59:18
|
|
|
On see teema kõigile oma loomingu jagamiseks teistega?
Noh, igatahes, eks kõigil ole muusikategemise tuhinad peal käinud, nii ka mul. Umbes poole aasta eest tegin FL'iga paar lugu lihtsalt vaatamiseks et kuidas välja tuleb, ja endale kuulamiseks. Oleks tahtnud mõnda veel ümber teha aga oman ainult FL'i demoversiooni... Seetõttu võib kohati ka mingeid ebatäpsusi lugudes sisse tulla, sest proovisin veel Audacity'ga juppide järjekorda muuta jne. Pakkisin nad kokku, zip on 8mb suur ja kättesaadav siit. Stiili nimeks ei oska öelda, ütleks lihtsalt "elektrooniline"...
_________________ ayo one two one two |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
djdanx
HV kasutaja

|
18.06.2006 16:21:55
|
|
|
okay....jagan ka siis veidi oma loomingut. see siin on deep trance idee poolest. midagi väga erilist ei ole aga igasugused soovitused / virinad on teretulnud....
http://danx.msn.ee/tjuun.mp3
_________________ teostan töid : magento |
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
lamp
HV Guru

|
18.06.2006 18:33:04
|
|
|
Tegelikult mõtlesin seda, et kvaliteedi mõttes on õigem nii. Ma olen kah päev otsa helireiid teind, ja noh õnneks polnud hullu midagi.
Lihtsalt paariminutiste laksude puhul ei ole nii, et järgmine päev kuulad, mida eelmine õhtu tegid ja hakkad vanduma ja parnadama tehtut. Nii naljakas, kui see ka pole, paar minti päevas on heli puhul normaalne aga muidugi sõltub see inimese enda tasemest kah. Mõte on selles, et aju kogu aeg ühele ja samale asjale ei keskenduks (mis filmi, heli, muusika jne. puhul "võib" tekitada kvantiteeti).
|
sellejaoks pead kuulama vahepeal igasugu muid asju sekka, kõrv, kurivaim, kipub ju harjuma jubekiirelt..
aga yldiselt... kui ainult paar minutit päevas kulutaks asjale, siis vist ei saaks elusees ka looga hakkama
kiirel ajal on piisanud 1-2h uneajast ka, et jälle normaalselt asjast aru saaks.
tsitaat: |
Edit: lamp, kus helireiiga tegeled? |
keerasin heli mingi ~10a tagasi orbital vox nimelises stuudios vabakutselisena.
vahepeal tuttavaga kahasse tehtud projektistuudios ja nüüd ajan ainult oma rida, "kodustuudios".
_________________ eriti julm |
|
Kommentaarid: 187 loe/lisa |
   |
164 |
|
tagasi üles |
|
 |
TitaNiuz
HV kasutaja

|
18.06.2006 23:35:05
|
|
|
Üldiselt ega mul lisada midagi ei ole. Mõtleme ühtmoodi enamvähem. Ise olen paar korda pooletunniseid filme helindanud. Et siis kogemuste baasilt pole mõtet võrrelda, kuna jään alla. Igatahes filmide helindamise puhul kehtib see küll, et tuleb pausitada ja tegutseda vaheldumisi.
ok, aitab OT.
Huvitaks tegelt, et mis on parim tasuta hostingu pakkuja? Saaks ehk oma teoseid uppida, aga zone ja hot näiteks on vist liiga vähese mahuga.
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
djdanx
HV kasutaja

|
19.06.2006 13:33:22
|
|
|
Üldiselt ega mul lisada midagi ei ole. Mõtleme ühtmoodi enamvähem. Ise olen paar korda pooletunniseid filme helindanud. Et siis kogemuste baasilt pole mõtet võrrelda, kuna jään alla. Igatahes filmide helindamise puhul kehtib see küll, et tuleb pausitada ja tegutseda vaheldumisi.
ok, aitab OT.
Huvitaks tegelt, et mis on parim tasuta hostingu pakkuja? Saaks ehk oma teoseid uppida, aga zone ja hot näiteks on vist liiga vähese mahuga.  |
www.yousendit.com
www.megaupload.com
www.rapidshare.de
www.files.to
_________________ teostan töid : magento |
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
sethh
HV kasutaja

|
10.09.2006 06:27:26
|
|
|
Edit: lamp, kus helireiiga tegeled?
keerasin heli mingi ~10a tagasi orbital vox nimelises stuudios vabakutselisena.
vahepeal tuttavaga kahasse tehtud projektistuudios ja nüüd ajan ainult oma rida, "kodustuudios". |
10 aastat tagasi oli ka see koht olemas või? Päris hull. Vana bändiga need lood lindistasime seal, küll mingi aastake tagasi alles:
http://www.purevolume.com/unfall
Aga teemasse, praegune omalooming on siuke (kodustuudios ilma ühegi VST või VSTi-ta ja 90% mitte elektrooniline [10% = trummid]) :
http://www.purevolume.com/sethh
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Inim
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
.Scorps.
HV Guru

|
22.11.2006 02:54:21
|
|
|
Panen ka enda paar lugu siia: selline ja selline. Mõned vist teavad ka neid juba..
Lood on tehtud Casio CTK-611 sündiga, kõik ise ja käsitsi (mingit rütmi ega midagi ei kasutanud). Vabandan, et väga korralikud pole, tegin nad kunagi eesmärgiga lihtsalt midagi linti saada ja kvaliteedile niivõrd rõhku ei pööranud.
Tahaks tyyp88 demosid ka kuulata.
_________________ Tere hommikust!  |
|
Kommentaarid: 265 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
spikhoff
HV veteran
|
26.11.2006 14:32:13
|
|
|
oi krt, vist kogemata kustutasin need ära
kahjuks pole ühtegi varu kah.. peab uuesti hakkama muusikat tegema
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Priido
Kreisi kasutaja

|
04.12.2006 16:39:08
|
|
|
.Scorps. kirjutas: |
Panen ka enda paar lugu siia: selline ja selline. Mõned vist teavad ka neid juba..
Lood on tehtud Casio CTK-611 sündiga, kõik ise ja käsitsi (mingit rütmi ega midagi ei kasutanud). Vabandan, et väga korralikud pole, tegin nad kunagi eesmärgiga lihtsalt midagi linti saada ja kvaliteedile niivõrd rõhku ei pööranud.
Tahaks tyyp88 demosid ka kuulata.  |
Väga hästi tehtud
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
punktiir
HV Guru
|
|
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
05.12.2006 00:39:08
|
|
|
Esimest kuulasin päris mitu korda
Lood on tehtud Casio CTK-611 sündiga, kõik ise ja käsitsi |
Käsitöö on igati tervitatav nähtus, live touch väga tuntav , aga vahel on parem rütmihoidmine sekvensserile usaldada või vähemalt kergelt asja kvantiseerida Tee need asjad nüüd ka nii, et kvaliteedile rõhku pöörad ja pane mingi idee kah lugudesse sisse!
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
arvutisõber
HV veteran

|
05.12.2006 00:46:23
|
|
|
See mis algas 2:19 ja kestis kuni 2:44 oli minu arvates väga tasemel ja meeldis . Sul sellest pikemat versiooni ka on?
4:37 kuni 5:01 (lõpuni) oli ka väga
|
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
.Scorps.
HV Guru

|
05.12.2006 00:49:19
|
|
|
Petz kirjutas: |
Lood on tehtud Casio CTK-611 sündiga, kõik ise ja käsitsi |
Käsitöö on igati tervitatav nähtus, live touch väga tuntav , aga vahel on parem rütmihoidmine sekvensserile usaldada või vähemalt kergelt asja kvantiseerida Tee need asjad nüüd ka nii, et kvaliteedile rõhku pöörad ja pane mingi idee kah lugudesse sisse!  |
Jep, seda ongi plaanis teha. Paraku on mu praeguse pilli võimalused suhteliselt piiratud, rütmi saab hoida (parem siiski metronoomi alusel ise trummid mängida), aga kui miskit sassi läheb, tuleb otsast alustada ja ega need soundid ka kõige paremad ei ole. Aga eks ma üritan midagi. Ega need lood polegi laiale maailmale eksponeerimiseks tehtud, aga kuna hetkel muud lindistatud pole, siis läks nagu läks... Bändiga ka tegemist, niisama üksi mängin praegu vähem.
Muidugi oleks väga tore, kui HV teeks korjanduse, et mulle näiteks Korg Triton Extreme või midagi sealt klassist soetada 8)
_________________ Tere hommikust!  |
|
Kommentaarid: 265 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
05.12.2006 01:21:23
|
|
|
Muidugi oleks väga tore, kui HV teeks korjanduse, et mulle näiteks Korg Triton Extreme või midagi sealt klassist soetada |
Teeme ära! Aga enne näita taset...
Ära ole selles sündis nii väga kinni! Kui enam-vähe selle sajandi arvut ja seal vähemalt paarisajakroonine soundikaart sees, on ju võimalused piiramatud
Sündil ikka MIDI in/out on?
See, mis sündi ja tooli vahele jääb, on ikka peamine...
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|