Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Gigabyte Radeon 9000 TV oudi kvaliteet on kohutav, KORRAS märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
suurpealik
HV Guru
suurpealik

sõnum 14.02.2003 18:24:15 Gigabyte Radeon 9000 TV oudi kvaliteet on kohutav, KORRAS vasta tsitaadiga

Praegu on taga televiisor ja monitor, aga telekas on kohutav pilt. Ati draiverites olen teinud linnukese sinna theater... ette ning asi peaks ka PAL reziimil olema. Videokaardil on ka kaks jumperit, üks on NTSC ning PAL switch ja teine mingi FIX TO ON lüliti. Äkki mingit hüva nõu, kuidas pilt vaadatavaks saada. Kaablina kasutan kaasa antud s-video kabla, mille otsas on svideo to scart adapter.

viimati muutis suurpealik 15.02.2003 15:10:39, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 227 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 195
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Mardikas
HV kasutaja
Mardikas

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.02.2003 19:59:26 vasta tsitaadiga

Mis tähendab kohutav? Kui sa loodad teksti lugeda teleekraanilt, siis unusta ära. filmide subtiitrid on selline minimaalne normaalne loetav suurus. Või on miskit muud kohutav?
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 18
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
suurpealik
HV Guru
suurpealik

sõnum 14.02.2003 20:43:28 vasta tsitaadiga

Kas niisugune, kui pilt ilma antennivõimenidita tavakanalil on piisavalt hull sinu jaoks. Igal pool on kirjud ribad ja värvid pole õiged, pilt on tuhm. Minu vana Voodoo3 kvaliteet oli telekas selle kõrval ikka super. Ma tean missugune on õige pilt, mul on aga thumbs_down.gif x10
tagasi üles
Mardikas
HV kasutaja
Mardikas

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.02.2003 00:05:59 vasta tsitaadiga

No krt jaga siis infot, millega sa pildi telekasse saadad. S-video, composite video?
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 18
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
suurpealik
HV Guru
suurpealik

sõnum 15.02.2003 13:12:13 vasta tsitaadiga

Svideo kaabilga, nagu ma juba ennem ütlesin. Kaardil on svideo out, edasi läheb svideo kaabli teine ots svideo to scart adapterisse, ning sealt televiisori scarti. Ma panene varsti pildi ka üles, siis näete, missugune see pilt praegu on.
tagasi üles
suurpealik
HV Guru
suurpealik

sõnum 15.02.2003 13:31:52 vasta tsitaadiga

Nonii, panin peal uued catalyst 3.1 draiverid. Nature testi aeg viskab sinise ekraani XP all ette ja teeb restardi.
Edusammud on niipalju, et kui ma panen draiverite alt svideo sharpness black and white, siis on pilt puhas, aga must-valge, aga värviliselt on ikkagi jube sädelus.

Muidu kuhu ma televiisoril ühendad composite kaabli, pole läbi selle proovinud, mul on kaableid igasuguseid. Äkki aitaks svideo -> RCA üleminek midagi?

MURE LAHENDATUDS, composite aitas icon_smile.gif Suured tänud kõigile, kes viitisid natukenegi probleemi süveneda.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Gigabyte Radeon 9000 TV oudi kvaliteet on kohutav, KORRAS
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.