Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
RaPTiLE
Kreisi kasutaja

|
19.05.2006 21:59:27
|
|
|
Täna oli bussis niimoodi.
Koolibussiga tulin koju, järsku pani üks mõ sõber peeru, ja siis see kes tema kõrval istus tahtis öelda: Evakueeruge aga ütles evakuleerime.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etsike
HV veteran

|
19.05.2006 22:12:43
|
|
|
RaPTiLE kirjutas: |
aga ütles evakuleerime.  |
äkki ikka ejakuleerime?
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
Herr Kurm
Piiratud kasutaja

|
20.05.2006 05:23:26
|
|
|
varahommikuse totaka idee sunnil püüdsin oma värsket linuxit nakatada ja kust mujalt ma ikka kõige kindlamalt virosi peaks saama - ikka kräkkide lehtedelt (see et kas windowsile kribatud viirused linuxile külge hakkavad ei karanud pähe vaikselt tärkava pohmakaga ). Suhteliselt humoorikalt mõjus üks reklaamike mida saab kaeda siit. Alaealistel vanema nõusoleku ja käehoidmiseta keelatud vaadata
_________________ -logod, firmaidentiteet, küljendamine, flash-
-portfolio- |
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
2 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
20.05.2006 10:02:26
|
|
|
Silver?! kirjutas: |
Tundub nagu lihtne asi aga võta näpust, elu on täis ootamatusi. |
[20:32:44] [adidazz] täitsa perses kuidas võib 30 sekundi jooksul midagi juhtuda - telekas läheb pilt ära, ma pillan suitsu maha mida üles võttes ma ajan õlle ümber ning õlu kukub klaviatuurile mida päästes ma tõmban arvuti tagant puldi välja mis jooksutab kogu mu mängu koos arvutiga kokku
[...]
[20:34:54] [_marko] see meenutab mull seda, kuidas ma winxp'le sp1'e installisin - installin ära ja rebuut. arvuti üels ei tule enam, proovin vinti ka teises arvutis - surnud mis surnud. lähen poodi, ostan uue vindi, ronin sellega koos arvutisse ise tulivihane. IDE kaabel ei tule korralikult ära, tõmban seda jõuga ning ots tuleb küljest ära - tagasi poodi, uut kaablit ostma
[20:35:54] [adidazz] jaja, see ikka juhtub nii
[...]
[20:36:49] [adidazz] kunagi kui Farcry sain siis tormasin õhta koju, mingi vinge videokaart kaasa, vahetan siis videokaarti ja näpp libastus murdes mingi kondeka emaplaadil pooleks
[20:37:09] [adidazz] lähen siis tööle tagasi võtan uue emaka ja hakkan seda pigutama
[20:37:14] [adidazz] paigutama*
[20:37:24] [adidazz] ning raisk IDE kaabel läks persse
[20:37:26] [adidazz] uuesti tööle
[20:37:38] [adidazz] ide kaabel kaasa ja koju tagasi
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
20.05.2006 16:47:09
|
|
|
Nissanil on hetkel sooduspakkumised head.
Kuna uut autot vaja siis läksin täna hommikul kohale, et üks endale krabada. Jõudsin mõni minut enne avamist kohale.
Olen siis salongi ees ja mõtlen et ei hakka ikka nii vara sisse minema - tundus lihtsalt kuidagi imelik(ei tahtnud "desperate" muljet jätta).
Läksin siis ära ja ostsin linnast kino piletid jne asjad. Olin 10.45 uuesti kohal.
Astusin sisse ja küsisin hinnapakkumist. Siis aga selgus et just minu eest oli soovitud auto ära võetud
Selgub alles järgmisel nädalal kas ma enam üldse saan seda mudelit ning kui peakski siis pole selge millal.
Krt, oleks kohe hommikul salongi tormanud, oleks saanud täpselt selle auto nagu tahtsin ja kohe
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
Luury
HV kasutaja
|
20.05.2006 16:53:11
|
|
|
Max Powers kirjutas: |
Nissanil on hetkel sooduspakkumised head.
Kuna uut autot vaja siis läksin täna hommikul kohale, et üks endale krabada. Jõudsin mõni minut enne avamist kohale.
Olen siis salongi ees ja mõtlen et ei hakka ikka nii vara sisse minema - tundus lihtsalt kuidagi imelik(ei tahtnud "desperate" muljet jätta).
Läksin siis ära ja ostsin linnast kino piletid jne asjad. Olin 10.45 uuesti kohal.
Astusin sisse ja küsisin hinnapakkumist. Siis aga selgus et just minu eest oli soovitud auto ära võetud
Selgub alles järgmisel nädalal kas ma enam üldse saan seda mudelit ning kui peakski siis pole selge millal.
Krt, oleks kohe hommikul salongi tormanud, oleks saanud täpselt selle auto nagu tahtsin ja kohe  |
Mis autoga tegu?
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
2III7
HV veteran

|
20.05.2006 18:20:23
|
|
|
...Olen siis salongi ees ja mõtlen et ei hakka ikka nii vara sisse minema - tundus lihtsalt kuidagi imelik(ei tahtnud "desperate" muljet jätta)... |
Kompleksid on toredad asjad eks?
|
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
144 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
20.05.2006 21:07:36
|
|
|
tsitaat: |
Mis autoga tegu?
|
Pakkumisi mitmeid, kuid mind huvitas Almera.
|
Ma ei tea, aga ütle sina..
|
|
   |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
20.05.2006 22:02:41
|
|
|
Mis autoga tegu?
|
Pakkumisi mitmeid, kuid mind huvitas Almera.
|
Ma ei tea, aga ütle sina.. |
Ta ilmselt pidas silmas seda, et natuke imelik karta sisse suts enne avamist.
Arvad et müügimees ütleb "vana s*tapea, me ei ole avatud" ja kui täistund tiksub, "tere, on soovi?"
Ja see mulje mis sust jääb on nagu suht pohhui? Sa lähed autot ostma mitte mingit muljet jätma, et tahtsid hiljem nagu muuseas sise vajuda ja auto osta?
See peaks nagu kõige väiksem asi olema. Kui mina oleksin müüa, siis ma vaataks küll ühe pilguga nii seda, kes viimasel minutil jõuab, kui seda, kes enne avamist juba stardivalmis. Kui pakkumised head, miks mitte teistest varem valmistuda.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
20.05.2006 22:11:25
|
|
|
Ahh, vahet pole.
PS: Müüa ja müüja
|
|
   |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
|
   |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
21.05.2006 01:02:16
|
|
|
Selle aasta eurovisiooni võitjad
|
|
   |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
madmel
HV veteran

|
21.05.2006 01:08:23
|
|
|
Krt ma teadsin , et rock ruulib 8) aga nüüd on eurovisoonile ka ära tehtud vot see on pro...respect soomlaste julge pealemineku ees.
Edit:Lugesin delfi kommentaare ja satusin heale faktile, et järgmine aasta tuleb siis metal festivalt kuna olen ka ise tähele pannud, et püütakse tavaliselt sniti võtta eelmistest kõvadest lugudest (saadame nüüd metsatölli eurole )
viimati muutis madmel 21.05.2006 01:24:31, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Olver
HV kasutaja

|
21.05.2006 12:43:41
|
|
|
Ükskord ajateenistuses jätsin fotoka laokile ning kui pildid kätte sain , siis mingi suvaline tüüp oli oma trääsa ja urruauku pildistanud. Väga imelik igastahes.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
vladimir
HV kasutaja

|
21.05.2006 14:10:05
|
|
|
Ehhee, tundub, et turule on tulnud uus müstiline, Murphy seadusi kasutava kopeerimiskaitse. Tegin oma tarbeks ühest "kopeerimiskaitsega" plaadist varukoopia. Mõtlesin, et testin selle järgi pleieris. Pleier vedeles riiulis hunniku CD-de tipus. Haarasin pleieri ühe käega, teises käes oli vastvalminud plaat. Tõmbasin pleierit enda poole, tekitades kogemata ootamatu laviini CD-dest, mis tabas täpselt vastset plaati, tekitades sellele tohutu kriimu ja muutes sellega plaadi kasutuskõlbmatuks ...
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etsike
HV veteran

|
21.05.2006 14:28:16
|
|
|
Eila väheke üleolevas meeleolus sai selline seadus või teoreem vms asi välja mõeldud: "WC kaugus on pöördvõrdelises seoses sitahäda tugevusega ruudus."
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
purexpure
HV veteran
|
21.05.2006 18:26:21
|
|
|
Tahtsin minna doctorpeebu lehele aga panin kogemata .ee asemel .com ja v2lja tuli
http://doctorpeep.com/
|
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
4 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
21.05.2006 23:53:17
|
|
|
käisin siis sel nädalavahetusel peterburgis ekskursiooni raames. Nagu arvatagi võis seal näha kõike mis üldsegi võimalik aga ma ei viitsiks seda nüüd ette lugeda kõike. Igastahes liiklus oli jube aga seda vist teame me kõik. Pigem tahaks tähelepanu juhtida mida leiab kui minna kesklinnas ühe peatänava tunnelisse, nimelt vaatas mulle vastu kaks nii 30m pikkust arvutimängude, filmide, softi ja muusika letti. Esmane asi mis silma jäi oli keset letti kenasti DVD karbis istuv Windows Vista Peal polnud midagi juttu betast, kuid build oli kirjas, täpselt enam ei mäleta millega tegu oli. Järgmisena selle kõrval istus Opera 9 millel polnud beta markeeringut. Siis edasi tuli miskine venemaa logodega kus oli teema armeesse värbamisest, taga leidsin aga nii 50 erinevat softi mis ühele plaadile mahutatud oli, nii adobe, microsofti, macromedia ja igast muude firmade toodangutega, kaasaarvatud igasugused viirusetõrjed. Muidugist oli ühel letil nii 5-10 erinevat versiooni Windows XP-st. Vali mida ise soovid Filmidest hakkas kohe silma mission impossible 3 vene keelne, ice age 2 nii vene kui inglise keelse heliga ja veel päris mitmed uued filmid...huvitav huvitav....edasi mängude letile lähenedes oli suurel kogusel iga leti taga heroes 5 müügil pole paha
Väikseks vihjeks et nt filmi sai kätte tunnelist 120 rublaga, samas nt suurest kaubanduskeskuse laadsest asjast sai selle kätte 107 rublaga kui omasid kliendikaarti pakendeid oli niipalju erinevaid kui ka poode muusika vist oli 80 või 70 rubla ja rohkemat ei küsinud nagu. Mis siin ikka kui vene turg ruulib Ma nüüd ainult ei saa aru mis see ongi legaalne neil müüa nii vabalt toodangut või mispärast ei takistada seda.
|
|
Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
21.05.2006 23:56:40
|
|
|
KillerXP, kuda see kohale sulle ei jõua, et kõik see on ju pira
Ka Eestis Kadaka turul mõned aastad tagasi oli veel sarnane situatsioon, õnneks see likvideeriti.
Mis puudutab seda Vistat, siis loomulikult on see veel Beta seisuses, lihtsalt karbi peale seda ei kirjutata
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 468 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
e-Thug
HV Guru

|
22.05.2006 00:15:04
|
|
|
Tanel kirjutas: |
Ka Eestis Kadaka turul mõned aastad tagasi oli veel sarnane situatsioon, õnneks see likvideeriti. |
Usu mind, Kadaka turul käib asi edasi, küll aga palju kavalamalt Letil enam need ei vedele, küll on aga kenake kataloog laua alla peidetud, kust valid aga välja, mida hing ihaldab ja tuuakse sulle 10 mintsa jooksul see sinna kohale.Nii et jah, alati leidub mingi võimalus..
|
|
Kommentaarid: 230 loe/lisa |
   |
205 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
22.05.2006 00:21:55
|
|
|
Herr Kurm kirjutas: |
varahommikuse totaka idee sunnil püüdsin oma värsket linuxit nakatada ja kust mujalt ma ikka kõige kindlamalt virosi peaks saama - ikka kräkkide lehtedelt (see et kas windowsile kribatud viirused linuxile külge hakkavad ei karanud pähe vaikselt tärkava pohmakaga ). Suhteliselt humoorikalt mõjus üks reklaamike mida saab kaeda siit. Alaealistel vanema nõusoleku ja käehoidmiseta keelatud vaadata  |
siuke pull koht on nagu tussuland.com millest yhes kanalis suht huvitavaid naiste poolt pandud kuulutusi tsiteerit. loe ja imesta: varakapitalism on meie neiukeste ajudesse ikka suht sygava kraatri l88nud
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Tasub kooliks valmistuma hakata. |
|
Kommentaarid: 1137 loe/lisa |
   |
721 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
22.05.2006 00:25:32
|
|
|
ei no sellest sain ma väga hästi aru et kõik on pira tglt ma isegi nägin eeldatavasti originaal world of warcrafti kuna selle hind oli teistest kordades suurem (nii 1200 rubla kanti vist) ja klaasi taga võrreldes teistega
mulle lihtsalt ei jõua kohale kuidas nii avalikult müüakse kõike seda, kas seadusesilm siis sellistele asjadele seal peale ei hakka
viimati muutis KillerXP 22.05.2006 00:25:46, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
22.05.2006 00:25:37
|
|
|
Eestis ei tasu sellien müük end ära, kõigil nett käes. Venemaal nett imeasi, seal muidugi kõik pirakaupa ostmas...
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
22.05.2006 00:28:01
|
|
|
Venemaale pole haldussuutlikkus veel jõudnud
Ja muidugi ei jõua kohale arusaam, et piramine on illegaalne, kuigi seal saaks seda veel paremini "põhjendada" veelgi madalamate sissetulekutega kui Eestis.
Venemaa selles osas nagu 10a maha jäänud (nagu Eestis oli 90-ndate teises pooles massiline piramine)
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
   |
359 |
|
tagasi üles |
|