Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
NorthB
HV kasutaja
|
18.05.2006 07:17:09
|
|
|
.Scorps. kirjutas: |
j2nx kirjutas: |
tuttav rääkis, kuidas ta oli kunagi firmajuhi tagant hiiri varastanud. Tol ajal üpris vähelevinud ja kallid ka. Aga hiirt ikkagi taheti, siis võeti näts, pandi see kuul nätsuga kinni. Pomo oli ainult pookinud, et näh see hiir ka ei tööta, minge ostke vähe korralikum.
Nad läksid poodi ostsid uue, vana läks muidugi oma tarbeks jälle. |
Sellega seoses tuleb meelde, kui MX518 liikumine kuidagi katkendlik oli. Liikus ja siis jälle ei liikunud. Vaatasin sensorit, vaatasin uuesti, midagi nagu oli seal, aga ei saand väga hästi aru.. viimaks tuli sealt august välja suur prussakas okse
|
Jajajah, vedas, et veel pesa ei tulnud või kurat teab, äkki munes ka sinna...
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
.Scorps.
HV Guru

|
18.05.2006 10:08:14
|
|
|
NorthB kirjutas: |
.Scorps. kirjutas: |
j2nx kirjutas: |
tuttav rääkis, kuidas ta oli kunagi firmajuhi tagant hiiri varastanud. Tol ajal üpris vähelevinud ja kallid ka. Aga hiirt ikkagi taheti, siis võeti näts, pandi see kuul nätsuga kinni. Pomo oli ainult pookinud, et näh see hiir ka ei tööta, minge ostke vähe korralikum.
Nad läksid poodi ostsid uue, vana läks muidugi oma tarbeks jälle. |
Sellega seoses tuleb meelde, kui MX518 liikumine kuidagi katkendlik oli. Liikus ja siis jälle ei liikunud. Vaatasin sensorit, vaatasin uuesti, midagi nagu oli seal, aga ei saand väga hästi aru.. viimaks tuli sealt august välja suur prussakas okse
|
Jajajah, vedas, et veel pesa ei tulnud või kurat teab, äkki munes ka sinna... |
Prussakad ei mune, pojad kasvavad neil enda küljes paunas (õnneks too polnud paunaga loom). Ja s***häda jäi tal ka õnneks tegemata.
_________________ Tere hommikust!  |
|
Kommentaarid: 265 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
xtro
HV veteran

|
18.05.2006 11:13:11
|
|
|
Ostis siis tuttav uue läpaka (mees ei tea arvutitest midagi). Nati aega oli õnnelik siis teatas, et miskit viga (temapoolset veakirjeldust ei hakka üldse isegi kirjutama ). Hakkan masinat uurima, 80gb kettast vaba mingi 500mb Ok tuhnisin veits masinas ja leidsin 72GB Temp faili... Küsimus: Kuidas piix saab inimene kes arvutitest midagi ei jäga tekkitada 72GB temp faili 2,5 päevaga
_________________ 30+ tarantlit mu magamistoas ei tähenda veel, et ma hull oleks... vist? |
|
Kommentaarid: 451 loe/lisa |
   |
341 |
|
tagasi üles |
|
 |
mightythor
HV veteran

|
18.05.2006 11:56:27
|
|
|
xtro kirjutas: |
Ostis siis tuttav uue läpaka (mees ei tea arvutitest midagi). Nati aega oli õnnelik siis teatas, et miskit viga (temapoolset veakirjeldust ei hakka üldse isegi kirjutama ). Hakkan masinat uurima, 80gb kettast vaba mingi 500mb Ok tuhnisin veits masinas ja leidsin 72GB Temp faili... Küsimus: Kuidas piix saab inimene kes arvutitest midagi ei jäga tekkitada 72GB temp faili 2,5 päevaga  |
päris hull Mis tyypi fail see oli? Kas 2kki mingi tohutu log fail...kuigi see tundub ka ebaloogiline, sest 72GB sellega ikka naljalt ei t2ida. Aga kas ta ei voinud midagi lindistada voi mingit viirust ei ole olemas, mis taolise situatsiooni põhjustab? Oleks huvitav teada, mis viga oli
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
xtro
HV veteran

|
18.05.2006 12:48:52
|
|
|
Ei olnud log fail, suvaline temp. Kusjuures mees väitis, et aint ühte muusika plaati kuulas ja siis tegi paar wordi faili, muud ta ei oska nagu 8)
Minujaoks on müstika kuidas ta sellega hakkama sai, netis polnud ta ka käinud kuna seda tal veel pole Viiruseid Samuti polnud ja ega nad kuskilt tulla poleks saanudki
_________________ 30+ tarantlit mu magamistoas ei tähenda veel, et ma hull oleks... vist? |
|
   |
341 |
|
tagasi üles |
|
 |
drac
HV kasutaja

|
18.05.2006 13:12:33
|
|
|
sai kunagi ostetud P2le uus graafika kaart. GeForce2 mx400, tol ajal kõva sõna. vend oli aga üsna närvis et kas ikka sobib sisse. esimesel korral oli kaart suts viletsalt sees ja masin pilti ette ei võta. vend muidugi kohe et näed rsk ei tööta ju. mina olin surmkindlalt väitnud et läheb. ütlesin ka seda uuesti talle, lükkasin kaardi korralikult pessa ja pilt ees. vend küsis selle peale ainult kus max payne plaat on.
_________________ 58579602 |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
1 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
mightythor
HV veteran

|
18.05.2006 15:08:22
|
|
|
Ei olnud log fail, suvaline temp. Kusjuures mees väitis, et aint ühte muusika plaati kuulas ja siis tegi paar wordi faili, muud ta ei oska nagu 8)
Minujaoks on müstika kuidas ta sellega hakkama sai, netis polnud ta ka käinud kuna seda tal veel pole Viiruseid Samuti polnud ja ega nad kuskilt tulla poleks saanudki  |
müstika TEMP kausta tulevad minuteada failid progrede installimise ja lahti pakkimise k2igus...muud nagu midagi. Mismoodi sinna õnnestus 72GB lahmakas tekitada, on küll arusaamatu. Kas äkki ei võinud see seal juba arvuti yle andmisest peale olla(iseasi, kuidas ta sinna poes peale sai)?
|
|
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
NorthB
HV kasutaja
|
18.05.2006 15:11:04
|
|
|
mightythor kirjutas: |
Minujaoks on müstika kuidas ta sellega hakkama sai, netis polnud ta ka käinud kuna seda tal veel pole Viiruseid Samuti polnud ja ega nad kuskilt tulla poleks saanudki  |
müstika TEMP kausta tulevad minuteada failid progrede installimise ja lahti pakkimise k2igus...muud nagu midagi. Mismoodi sinna õnnestus 72GB lahmakas tekitada, on küll arusaamatu. Kas äkki ei võinud see seal juba arvuti yle andmisest peale olla(iseasi, kuidas ta sinna poes peale sai)?  |
Ennemgi juhtunud, kui inimene kõvakettaga ametlikust poest igasuguseid pira asju kaasa saanud.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
mightythor
HV veteran

|
18.05.2006 15:12:10
|
|
|
NorthB kirjutas: |
mightythor kirjutas: |
müstika TEMP kausta tulevad minuteada failid progrede installimise ja lahti pakkimise k2igus...muud nagu midagi. Mismoodi sinna õnnestus 72GB lahmakas tekitada, on küll arusaamatu. Kas äkki ei võinud see seal juba arvuti yle andmisest peale olla(iseasi, kuidas ta sinna poes peale sai)?  |
Ennemgi juhtunud, kui inimene kõvakettaga ametlikust poest igasuguseid pira asju kaasa saanud. |
jah, kuid minumeelest on eriti arusaamatu see, mis fail sab olla 72GB suur
|
|
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
RPG16
HV Guru

|
18.05.2006 15:14:04
|
|
|
1337Über tulevikumäng (tulevikus 72gb sama tavaline kui tänapäeval 720mb)
|
|
Kommentaarid: 203 loe/lisa |
   |
2 :: |
3 :: |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
xtro
HV veteran

|
18.05.2006 15:23:04
|
|
|
Peale poest tulekut vaatasin asja üle ja andsin näpunäiteid. Siis seda faili polnud Fail tekkis 2,5 päeva jooksul mis vahepeale jäi 8)
72GB suurus on ikkagi müstika
|
   |
341 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mihkel.
HV Guru

|
18.05.2006 17:52:53
|
|
|
Tuttav harjutus, eelmisest aastast vms. Mis kool ja mis klass?
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
jansik092
HV vaatleja
|
18.05.2006 17:57:51
|
|
|
MiXeR kirjutas: |
Tuttav harjutus, eelmisest aastast vms. Mis kool ja mis klass? |
see 7-nda klassi ülesanne
|
|
tagasi üles |
|
 |
Anti
|
18.05.2006 18:47:38
|
|
|
Hetk tagasi oli "Rooside Sõjas" küsimus:
"Nimeta Eesti linn, mis asub järve ääres?"
ja pakuti: "Bulgaaria"
+ muud vastused ka head, näiteks Rõuge, mis pole linn jne
EDIT:
Sama saatega seoses veel:
-Nimeta mõni trikoloor veel peale Eesti oma. Pakuti läti, norra, soome jne.
-Nimeta Lõuna-Ameerika riik. Pakuti Aafrika, Veneetsia
|
|
Kommentaarid: 314 loe/lisa |
   |
4 :: |
4 :: |
240 |
|
tagasi üles |
|
 |
daddario
HV kasutaja
|
18.05.2006 18:58:24
|
|
|
Kunagi venekeele tunnis oli tahvlile toppitud "~" kujuline komm kahe rea vahele algusesse. Esimene mõte mul: "Hmm... VIga vist kirjutatud."
_________________ daddario@debianx:~$ |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
sosssepp
HV veteran

|
18.05.2006 22:12:35
|
|
|
Niih, sain mina täna ühe "külma dui"...
Tegin obje proovimiseks fotokaga pilte ning tahtsin vaatamiseks läpakasse saada. EOS-e driver pääle (muu Canoni soft A70-st peal) ja USB kabla taha. Ei midagi.
Restart arvutile... ei midagi.
Lasin kogu kola (tarkvarad) EOS-e plaadilt peale ja restart... ei midagi.
Klõpsisin kaamerat mitu korda sisse-välja, uurisin kaamerast seadeid... ikka ei midagi.
Siis mõtlesin, et pistaks kabla teise USB auku. T23 läpakal asuvad nad üksteise kohal tagaküljel, tõmban kabla välja ja miskipärast ülemisse ei taha minna (kuni sinnamaani sai kabla pimesi, käe järgi taha pistetud). Hakkan vaatama ja arvake ära, mis toimus...
Ma olin USB otsa võrgukabla (RJ45) pessa lükanud hoopis...
Kabla õigesse pessa ja asi käib kui kulda . Siit loo moraal, kui palju erinevaid läpakaid kasutanud viimasel ajal, siis tasub kontrollida, mis ja kus asub.
|
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marek Säde
HV veteran
|
18.05.2006 23:01:39
|
|
|
...jaaa sosssepp, nimi on sul õige aga eks ikka juhtub, ka paremates peredes...
_________________ Tehingud Soomes, müük ja ost ja saatmine/toomine pisikese % eest. Küsi järgi! |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
j2nx
Kreisi kasutaja

|
18.05.2006 23:36:57
|
|
|
Tuleb meil Ajaloos tasemetöö või migni kokkuvõttev kontrolltöö...
parallelikas suutis nihverdada pildid tasemetööst ja värki.
Ja nüüd tuli minujuurde küsima ajaloo spikrit tasemetööks (ma lihtsalt teen igasuguseid spikreid reeglina lehtede kaupa)
Küsisin, et miks ta ise ei tee kdous tasemetööd ära ja jätku vastused meelde või mida iganes...
Ta ütles, et pohlad, ei viitsi. Ja ta ei küsinud ajaloo raamatu esimest osa ka (kust enamus materjal pärit).
No krt, nii haleloll annab ikka olla.
Sama, et tellid litsi, et koini saada. Lõpuks paned litsi voodi peale vaatama, kuidas ise pihku taod
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
18.05.2006 23:38:44
|
|
|
tsitaat: |
Sama, et tellid litsi, et koini saada. Lõpuks paned litsi voodi peale vaatama, kuidas ise pihku taod
|
heh, kõlab just nagu mingi feti vms
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
zbx
Piiratud kasutaja

|
19.05.2006 01:41:11
|
|
|
sosssepp, mul täpselt sama lugu, ainult hiirega jõle häbi nagu usakas juba
|
|
Kommentaarid: 367 loe/lisa |
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
ceemic
24/7@kalal

|
19.05.2006 02:36:28
|
|
|
velsa kirjutas: |
Hetk tagasi oli "Rooside Sõjas" küsimus:
"Nimeta Eesti linn, mis asub järve ääres?"
ja pakuti: "Bulgaaria"
+ muud vastused ka head, näiteks Rõuge, mis pole linn jne
EDIT:
Sama saatega seoses veel:
-Nimeta mõni trikoloor veel peale Eesti oma. Pakuti läti, norra, soome jne.
-Nimeta Lõuna-Ameerika riik. Pakuti Aafrika, Veneetsia  |
seal on neid "pärleid" päris tihti pea igas saates pakutakse vale vastust, mida eelmine mängija just öelnud oli
|
|
Kommentaarid: 421 loe/lisa |
   |
322 |
|
tagasi üles |
|
 |
Silver?!
HV veteran
|
19.05.2006 05:14:44
|
|
|
Tundub nagu lihtne asi aga võta näpust, elu on täis ootamatusi.
Ülesanne: Panna juurde uus kõvaketas
Aeg: T=2000 + (minutites)
Ressursid: Kõik mis kodus ja internetis neljapäeva õhtul saada on.
T + 10 : kast lahti, jumperid ümber, kaabel külge, -> süüde ja bios.
T + 12: tursk. BIOS ei toeta nii suurt ketast
T + 13: Internet, biose upkraad …. .exe ??, floppy??
T+ 15: Kuidas teha linuxiga sihuke floppy mille pealt saaks upgraadida. ? oot,oot mul on ju läpparis winXP. aga floppy? Kuskil peab ju mul USB’i floppydrive olema, karp floppysid vedeles ju ka.
T + 17: läppar booditud, floppyd ja drive leitud.
T + 19: drive külge, floppy sisse ja format a: ……………… ei sittagi.
T + 20: drive XP küljest lahti ning linuxi külge. Ikka vaikus majas.
T + 21: JOPE EMA!!!!! drive mootor ei käi ju ringi!!!
T + 23: suitsupaus
T + 30: ei karda raskusi pioneer. Äkki USB’i toitest puudu? Järgmine linuxi kast kus ühtegi USB’i junni taga ei ole? floppy külge, #mount /dev/sda /mnt. Ikka vaikus, tuli ainult korraks vilgatas.
T + 33: nutt ja hala irtus, et kuda kurat saab flopidrive, mis on 1X elus kasutatud ja peale seda mingi aasta kapiotsas seisnud katki minna?
T + 35: linuxi masinatel peaks ju täitsa töötavad floppydrived olema? ei tea kas ikka on? Ei ole kunagi neid kasutanud…. Proovimine #mount /dev/fd0 /mnt , töötavad küll.
T + 40: Kuda kurat ma linuxi all selle floppy valmis teen??
T + 45: Mõtlesin, et olen tark. Jagaks sambaga floppy välja ning võtaks sindoosi all külge. Tehtud, mõeldud ….
T + 50: Olen mina ikka loll. NII EI SAA JU!!!. Mõtle peaga, kuidas neid biose upgraadimise floppysid tehakse??? Ikka täitsa jobu.
T + 51 : suitsupaus
T + 60: Huvitav kas siin majas elab ka kedagi, kellel mingi petsukas võiks olla? Ei ole õrna aimugi. Kes siin üldse elab? Ei tea.
T + 65: P***, mingi floppy pärast ma ei viitsi küll kuskile sõita. Peab saama lihtsamalt.
T + 75: kuulan irtsus teiste nuttu ja hala igasugu teemadel.
T + 85: mida meil siis tegelikult vaja on? Meil on vaja tekitada töötava floppydrivega windowsi masin. Windowsi install võtab ju väga kaua aega ning kust ma vaba vindi saan? Vint nagu oleks aga selle s*** pärast ei hakka ma küll midagi installima. THINK!!
T + 90: suitsupaus
T + 100: oot, oot mul peaks ju kuskil windows PE plaat vedelema. Plaat sisse, boot ning juba bluebox paistab.
T + 101: mhmm jälle jama. Kuda kurat ma selle .exe file sinna masinasse saan. Ramdrive oleks nagu ainuke koht kuhu seda panna saaks. Miskipärast ei leita võrgukaarti ning USB’i pulka kah mitte aga floppy see eest töötab.
T + 105: hea, et vanadel linuxirontidel on floppy sees. Saab ju mõnest teisest masinast floppyga võtta. Kopieren, kopieren, kopieren….
T + 106: tra, see floppy on ju katki! Võtame siis uue. Näed kui hea, et ma neid minema ei visanud, asjade korjamisest võib vahest kasu ka olla.
T + 107: formatieren ja kopieren, kopieren, kopieren….
T + 110: tuleks teha kohvi.
T + 115: ja suitsu tuleks ka teha.
T + 125: niii…. tra. see .exe ei lähe ju käima. Mingi windowsi error ja kõik.
T + 135: täitsap****
T + 140: USB’i drive tagumine ka ei aita.
T + 150: kus mu kruvikeerajate komplekt on ? Sell kuudil on vist garantii? Vahet ei ole.
T + 160: kuut lahti.
T + 170: ah sa vana rsk!!! Näh, raam on miskipärast pisut kõver ning floppy ei lähe ju üldse korralikult sisse.
T + 180: veel üks kohv ja suits.
T + 190: Sirutus, painutus ja väike kõks. Läks floppy sisse, hakkas mootor tööle. Kõik OK.
T + 195: Formatieren, kopieren jne.
T + 200: suits
T + 210: floppy valmis.
T + 211: õigesse masinasse sisse. boot, ……… nüüd oleks väga lõbus kui tuleks voolukatkestus
T + 213: aga õnneks ei tulnud.
T + 214: veel üks boot, bios
T + 215: jess. töötab.
T + 215: mis see kell siis nagu on? ….!!!! ma panin 3,5 tundi arvutile kõvaketast sisse……… Piinlik lugu, peaks vist mõne padruni ära raiskama…….. Miks ma kohe kruvikeerajat ei võtnud????
Sellest aga moraal:
Igasuguste netinstallide, tftp jms üle võrgu upgraadimiste ajastul ei tohi kunagi ära unustada asja, kui mõni jubin on füüsiliselt katki siis tavaliselt tuleb see ära parandada, mitte hakata proovima kuidas ikka softiga ja üle võrgu ja edevama workaroundi saaks. Lihtsaid asju ei tohi keeruliseks ajada.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
19.05.2006 12:26:59
|
|
|
eks ta tegelikult suht nii oligi
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
mTim
HV Guru

|
19.05.2006 18:03:14
|
|
|
selle karikatuuri pärast alustavad nüüd kristlased sõja
_________________ "I have never followed a rule. That is my rule. Do you follow? I don't." The Joker
Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum
M: E36 varuosad |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |