Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Skywalker
HV vaatleja
|
03.05.2006 16:52:56
|
|
|
ma minu sõber sai banni. mõtsin, et blizzardi mhed niisama ähvardavad aga kui ühel omakesel võetakse ligipääs battle netti ära, siis tasub parem ettevaatlik olla:P
|
|
tagasi üles |
|
 |
drac
HV kasutaja

|
05.05.2006 13:33:12
|
|
|
kas keegi hell unleashed modi ka kasutab netis tagumiseks?
_________________ 58579602 |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Skywalker
HV vaatleja
|
07.05.2006 10:14:21
|
|
|
kas keegi hell unleashed modi ka kasutab netis tagumiseks?
mis see veel on?
|
|
tagasi üles |
|
 |
sant
HV veteran

|
19.05.2006 22:35:58
|
|
|
Neid mode ikka on, tõmba ainult.
Enivei, tegin siis barbariga helli läbi, single playeris muidugi ja ilma cheatimata, Lod ver 1.09, nightmares vihtusin 1.07, aga siis viskas paarist bugist kopa ette ja panin 1.09. on parem, ainuke vahe kollides oli diablo fire damage, see muutus päris tõsiseks, aga 2 kilo elu ja full rejuvenationid aitavad.
Act 5 lõpp:
http://www.zone.ee/bmwpower/slain%20baal.jpg?2
Inventur on charme täis, ilma nendeta hellis ei saa, ainult resiste on vaja, muu võib kah olla aga pole nii tähtis:
http://www.zone.ee/bmwpower/charmed%20barbar.jpg?2
Põhjas skillid: axe mastery, iron skin, battle orders;
frenzy- 5 punni, ülejäänd on whirlwind (see ei ole põhjas).
Berserki ei näe mõtet investeerida, kuna see on magic attack ja paljud physical immune kollid on immune to magic Aitab frenzy ja maagiline damage (mul- fire\gold\lightning), koos indestructible kirvestega ja norm life\mana steal.
Mis seal siis ikka, lõbus oli aga otsa sai, olen proovinud ka ver 1.11, aga see oli jube masendav; Nightmares nüpeldati barbarit nii mis kole, diabloni elusalt ei jõudnud
ja Hellis olid igal pool need kollid oma vägevate negatiivsete auradega (resistid ja ac tõmmati kohe maha), seega olin suht kohe siruli.
Minu poolt müts maha meeste ees, kes teevad barbariga helli läbi ver 1.11 ilma cheatimata, ja üksi 8)
Endiselt teiste tegelastega, peale barbari mängida ei taha, olen proovinud ei istu;
_________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity... |
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
20.05.2006 12:27:49
|
|
|
Dex on tõsiselt saast sul...tead, et tegelikult STR ei oma mingit suurt tähtsust? No sa küll ei mängi kilbiga, aga noh, päris väike dex on ikka kindlasti. 1.09....hmm....Proovi bowasoni, omaja oli ta siis kindlasti, mängisin ise toda aasta-kaks Bnetis. (muid klasse ka muidugi)
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
ZiArD
HV vaatleja
|
24.05.2006 13:14:09
|
|
|
drag0n kirjutas: |
Olen mänginud Diablo 2: Lord of Destructionit vahelduva eduga üle 2 aasta (enamjaolt b.net'is) ja minu arust on Diablo parim mänguseeriaga, mis iial tehtud.. huvitav ja läbimõeldud stoori, võimas soundtrack, kenad cinematics-id (oma aja kohta ka Diablo esimesel osal) ja suhteliselt lõputult erinevaid builde, strateegiaid ja arenemisruumi. Loomulikult vahepeal tüütab mäng ära (vähemalt minul), aga siis mõned kuud ei pela kuni tekib jälle isu. Mõned screenid, mis Diablo pelamisest teinud olen: Diablo I, Diablo 2: LOD - ÜberDiablo, Diablo 2: LOD - 1.11 müsteerium. |
Drag0n sa oled clone hunter?
olen d2'hte peland mingi 3-4a. hc on minuarust m6ttetu... ise pelan USWest nL Sc ja Eu Ladder Sc
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
24.05.2006 17:07:17
|
|
|
Kui sa arvad, et HC on mõttetu, siis sa oled pigem seda ise, SC konn öeldakse selle kohta SC ei vaja mingit erilist skilli, sure kasvõi miljon korda, aga tee omale lvl 90+ HC mees ilma suremiseta, siis võiks juba öelda, et oskab mängida ka See ei ole halvustav, vaid paikapanevat sõnumit kandev.
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wilts
HV veteran
|
25.05.2006 09:40:31
|
|
|
kas summon necro on nõrk või mulle lihtsalt tundub see nii 1.11 nightmare keskel läheb kuidagi ilgelt aeglaselt... tavaliselt jookstakse mu kari üle ja siis pane saba jalgevahel jälle etepoole väge koguma
_________________ L.A.M.P/ LAMP "Loose Association of Mercenaries & Privateers" |
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
blas
Kreisi kasutaja

|
25.05.2006 09:47:40
|
|
|
wilts, milline see summon necro on sul?
tegin omale skelemanceri, hetkel suht lahja (lvl 76) aga see on ikka päris mõnus build.
hellis saavad skellid diablost jagu nagu nalja:P
baalini pole veel jõudnud.
p.s häid mõtteid ja juhiseid oma chari arendamiseks saab näiteks siit http://strategy.diabloii.net/
_________________ The truth is out there |
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wilts
HV veteran
|
25.05.2006 12:32:21
|
|
|
nuh.. diablo juures oli pärast esimest tule ringi ainult kondiklibu siis otsustasin Revive´i kasutada. Põhiliselt olen kõik skillid nende boostimiseks pannud, ok noh saab hakkama aga kui satub mingi 3 kõvemat karja sees olema siis lihtsalt armee kärbab enne ära kui need surma saavad...
_________________ L.A.M.P/ LAMP "Loose Association of Mercenaries & Privateers" |
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
blas
Kreisi kasutaja

|
25.05.2006 12:38:24
|
|
|
mul on max points raise skeleton, skeleton mastery (mõlemad koos itemite boonusega lvl 28) + nõksa summon resist, tankideks raudgolem ja act II merc (offencive)
cursedest põhiaur corpse explosionis ja amp dam ja decrep. helli diablo killimisega kaotasin 3 skelet 11-st
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
25.05.2006 18:25:36
|
|
|
Siinkohal on kahju vaadata, kuidas www.diabloii.net nii kuulus ikka veel on ja kasutatud - tegemist on siiski vägagi saasta lehega. Jah, ja lisaks ka veel ÜLI VANANENUD.
Parim on olnud koguaeg siiski http://diablo2.ingame.de/index.php (varem diablo2.de ) Pole küll inglise keelne, aga see-eest üli mahukas, inforikas, pvp alane osa väga tegus koos oma liigade ja muude asjadega, kalkulaatorid ja ka buildid mis on eri kategooriates. Babelfish abiks, kes muidu aru ei saa, aga loogika ja D2 kogemustega saab niisama ka jagu üsna.
|
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kp
HV kasutaja

|
28.05.2006 00:05:10
|
|
|
Metsjeesus kirjutas: |
Kui sa arvad, et HC on mõttetu, siis sa oled pigem seda ise, SC konn öeldakse selle kohta SC ei vaja mingit erilist skilli, sure kasvõi miljon korda, aga tee omale lvl 90+ HC mees ilma suremiseta, siis võiks juba öelda, et oskab mängida ka See ei ole halvustav, vaid paikapanevat sõnumit kandev. |
Olen diablot juba mitmeid aastaid mänginud ja hc rikub ainult närve. tavaliselt kui mehest hakkab juba asja saama, siis tekib mingi võrgu lag ja oledki mehest ilma, jumala pointless ju. HC kohta veel nii palju, et ellu jäävad tänu sellele, et minnakse mängust välja kui hakatakse surma saama. Mis kuradi skill see veel on. käsi kogu aeg valmis esc ja enterit vajutama kui just ei kasutata mingeid petu programme, mis selle töö ka sinu eest ära teevad.
1.11 versiooni ei meeldi ja seega ei mängi d2 enam. varasemad verisoonid olid ikka kõvasti paremad.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
29.05.2006 15:02:48
|
|
|
Mängi single's siis. SC surm ei oma mingit väärtust ikkagi.
|
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
blas
Kreisi kasutaja

|
29.05.2006 15:17:03
|
|
|
mis selle 1.11 (ja 1.11b) pätsiga siis niiväga muutus, et mäng ei istu enam.
uued ruunisõnad või übertristam jms?
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Psych0
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kp
HV kasutaja

|
01.06.2006 15:28:56
|
|
|
Kasutad ikka orignaal plaate?
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
01.06.2006 15:35:42
|
|
|
Kp kirjutas: |
Kasutad ikka orignaal plaate? |
Kui võrgus mängib siis vist küll + mis seal originaaliga pistmist on kui win'i errorit loobib?
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
01.06.2006 15:42:50
|
|
|
Variante on palju.
Plaati pole masinas
plaat on vigane (miks muidu ei leita plaati üles?)
masinasse on installitud mõni programm mis cd seadme ära käkib (starforce?)
masinasse kopeeriti vigased failid (miks muidu too veateade?)
Veateade võib tulla ka (ebaõnnestunud) crackimisest.
Kõige parem oleks kui sa selgitaks kuidas sa varem mängu installisid ja kuidas praegu.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
andmets
Piiratud kasutaja

|
01.06.2006 16:18:00
|
|
|
Wilts kirjutas: |
teadmamees kirjutas: |
njah, diablo kahe multiplayer on lihtsalt tuim expamine ju. aga siiski mingil määral huvitav. |
mängi Hardcore karakteriga (surra saad ainult 1 kord).. siis naudid mängimist... noo ja muidugi kui lv90 karakter mingil haigel põhjusel ära kärbab on päris lõbus kohe elu käib silmade eest läbi kui elud kriitilise piiri peale langevad  |
Selle vastu aitab chari salvestamine.
cheatimine lihtne, singleplays paned oma mehikese nii kõvaks kui saab, igast asjad peale, ning mitte keegi ei saa sulle vastu.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
4 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
drac
HV kasutaja

|
01.06.2006 17:09:39
|
|
|
see küll OT aga Psych0 ma märkasin sul desktopil soldati shortcut. äkki aitad mul selle kuidagi muretseda omale? ei leia enam seda võrgust.
_________________ 58579602 |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
01.06.2006 17:15:17
|
|
|
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Delta
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
Psych0
HV veteran

|
04.06.2006 17:50:47
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Variante on palju.
Plaati pole masinas
plaat on vigane (miks muidu ei leita plaati üles?)
masinasse on installitud mõni programm mis cd seadme ära käkib (starforce?)
masinasse kopeeriti vigased failid (miks muidu too veateade?)
Veateade võib tulla ka (ebaõnnestunud) crackimisest.
Kõige parem oleks kui sa selgitaks kuidas sa varem mängu installisid ja kuidas praegu. |
okei loe mu postitus läbi
plaat on masinas
plaat ple vigane, kuna õde mängib sellega!
see võib olla õige küll aga d2 hakkas alles täna näkku kargama ei ole midagi uut tõmmanud!
sama jutt, töötas mul pool aastat midagi juhtumata
ma pole ommikul ega kunagi varem crackinud seda
varem sisestasin cd, valisin full install ja installis ära, updatesin ära
ommikul sisestasin cd, valisin full install ja installis ära, töötas, updatesin ära, ei töötanud
PS! see menüü tuleb et play diablo 2 lod aga kui panen selle siis tuleb et cd-crive error, õel proovin - ei tule haisugi ja mäng läheb ilusti tööle
nonii, sain teada et mu arvuti lihtsalt vihkab mind
proovisin teise cd-ga ja läbi sharemise ka,
Mu arvutil on allergia 1.11 pätsi vastu!
aga krt . ma tahan mängida
[EDIT] Ah krt ei ole kah mingit allergiat, ta ei leia cd-romi üles enam (diablo ma mõtlen) ja siis ei lähe käima
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
blas
Kreisi kasutaja

|
07.06.2006 17:31:03
|
|
|
tee alcohol120% vm säändsega plaadist imids ja käita teda niipidi. vaiksem ja muretum elu:)
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|