Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
indrpo
HV Guru
|
19.05.2006 01:38:39
|
|
|
kaabakas kirjutas: |
madmel kirjutas: |
krt ei pääse ot est ....siis viiks ka küsimärgi alla poes müüdavad dvd ja muud heli ja pildi kandjad.Et ostab keegi ühe ja siis külma kõhuga võib seda paljundada või müüa kõigile kes seda soovivad sest see Copyright seal on mingid tobedad raamid.
Minu poolt kõik oteest sest see juba teine teema mille üle juba HVes arutatud ja arutatakse vast ka edasi  |
Kes siin kopiraidist rääkis? Piraadid piraadivad niivõinaa, miks nende pärast ausal inimesel juuksekarva lõhki ajada. Palju tegutseb eestis kommertspiraate?
Mina ostan poest plaadi, kui leian, et artist on väärt toetamist. Kindlasti ripin ma ta arvutisse, tutvustan sõpradele ja teen varukoopiaid. See on minu kui tarbija elementaarne õigus ja tagab positiivsed elamused ka tulevikus; lisaks tekitab artistile juurde potentsiaalseid ostjaid. Kui artist tahab näiteks kopikaitsega keelata plaadist koopia tegemist, ei või ma kindel olla, et saan plaati ka tulevikus nautida. Mitu originaalplaati olete automakis ära rikkunud? Palju automakke mängib üldse koopiakaitsega plaati? Enamus selliseid koopiakaitseid limiteerib tugevasti tehnika valikut, kus plaati kuulata/vaadata saab. Täpselt sama lugu on DigiTVga - tahaks endale arvutisse salvestada AK-d, Urmas Otti, Presidendi kõnet. Pesupulbrireklaami. Võibolla tahate ära keelata ka mälestused saatest - salvestasin ajju? Vanasti oli igamehel õigus videomakiga lindistada. Tänapäeval saab filmid veel ahjusoojadel plaatidel Kadaka turule viia ka digiboxi taga oleva dvd mängija kõvakettalt. See ei tähenda, et politseil oleks kohe põhjust sinna rekkaga kraami konfiskeerima minna. Venemaa ja hiina on turu juba küllastanud. Miks eeldatakse, et klient võimalusel kohe laia kaarega suli tegema hakkab? Internet pidi tulema vabadusest ja edumeelsusest. Siinses kontekstis tähendab "digi" ebakindlust, piiratust ja ebamugavust. Mis mõtet on digitaaltelevisioonil, mida arvutisse ei lasta? |
on sul ikka loll loogika esiteks ei ole tänapäeval veel ükski asi siinmaal algusest lõpuni digi, kusagil on ikka analoogaugud sees ning mina mõtlen..miks krmuse pärast peaks elion selle pärast muret tundma...raha?? sa ju ei maksa niipalju, et keegi sinu isiklikke vajadusi rahuldaks, minumeelest on praegu pakutavale tootelegi kõva supporti vaja pakkuda sest tavakasutajad ei saa praeguse süsteemi paigaldamise ja kasutamisegagi hakkama, ilus pilt telekas lihtne seadistada, nii peaks see olema ja jäämagi, tavakasutaja ei taha kuulda mingist softist, pluginast, striimist vms..kui vaja salvestada, ja arvutis seda teha ei oska või ei saa siis osta dvd salvestaja ja anna tuld.
siinkohal tekkisid küsimused:
internet:
miks ma ei saa oma naabrimehe pangakontot internetist näha? kus on vabadus?
sat:
miks ma ei saa STB boksist kätte nii teravat pilti nagu sinna boxi tegelikult jõuab..ja seda otse arvutiga ning miks osa pilte mustad või ruudulised on kas ma ei tohigi siis teiste tehtud tööd tasuta nautida?
muusika:
miks mu 1 mp3 plaat sisaldab 120 head lugu aga poes mu lemmikbändi plaat ainult 1 hea loo kaheteistkümnest?
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
madis_l
HV vaatleja

|
19.05.2006 11:15:56
|
|
|
Kuna jutt juba läks copyright'i peale siis küsimus Amino digibox'i omanikele. Kuidas on selle Linux'it jooksutava purgi juures GPL järgimisega lood? Kas lähtetekstid tulevad kaasa CD'l või on need kusagilt võrgust leitavad?
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
dynamic
HV kasutaja

|
19.05.2006 12:44:54
|
|
|
noh, linuxi leiab tõenäoliselt siit. kui nad sinna mingit proprietary softi on juurde kirjutanud, mis GPL-taoliste litsentsidega vaba tarkvara ei kasuta, siis ei ole neil kohustust seda koodi jagada (analoogia - linux võib olla küll vaba, aga kui adobe photoshopi linuxile pordib, siis nad ka sellepärast koodi jagama ei hakka). BSD/MIT taolised litsentsid lubavad muide tarkvara ka kinnistes kommertsproduktides kasutada.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
madis_l
HV vaatleja

|
19.05.2006 13:09:00
|
|
|
Minu küsimus oli selles, et kuidas on just Amino (või Elion) selle GPL aluse tarvara küsimuse lahendanud.
Näiteks on mul siin üks Asus'e wifi purk, mille kasutusjuhendist võib trükitud kujul GPL'i teksti leida ja kaasasoleva CD peal on ka pealtnäha üsna adekvaatsed lähtetekstid.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaabakas
HV veteran

|
19.05.2006 13:22:34
|
|
|
Ei jõua üks kaabakas kahe elionimehe demagoogia vastu. Näeme mõnes teises teemas.
_________________ Mida Ott ei õpi, seda Egon ei tea. |
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
19.05.2006 13:50:02
|
|
|
kaabakas kirjutas: |
Ei jõua üks kaabakas kahe elionimehe demagoogia vastu. Näeme mõnes teises teemas. |
Seal annad sama kergelt alla?
Aga jah, las bashimiseks olla teised kohad ja teemad.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
1 :: |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oliver112
HV veteran
|
19.05.2006 17:35:28
|
|
|
Selle uue ruuteriga pääsen netti alles siis, kui DigiTV aktiveeritakse? Hetkel istun vana ruuteri ja vana parooliga igatahes sees. Ja kui DTV aktiveeritakse, kas siis vana parool muutub kehtetuks?
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mihkel.
HV Guru

|
19.05.2006 17:36:59
|
|
|
Oliver112 kirjutas: |
Selle uue ruuteriga pääsen netti alles siis, kui DigiTV aktiveeritakse? Hetkel istun vana ruuteri ja vana parooliga igatahes sees. Ja kui DTV aktiveeritakse, kas siis vana parool muutub kehtetuks? |
Ei, uue ruuter+modemiga saad kohe netti. Ise sain ka täna seadmed kätte ja esmaspäev-teisipäev pidavat aktiveerima. Nett igastahes vunksib, wifi kah.
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
comcute
HV kasutaja

|
19.05.2006 17:48:31
|
|
|
nii uus kui ka vana kasutaja ja parool töötab
_________________ Show someone an MS OS if they've never seen a computer, and see how surprised they are that you turn it off by going to the start button. |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oliver112
HV veteran
|
19.05.2006 17:55:18
|
|
|
MiXeR kirjutas: |
Selle uue ruuteriga pääsen netti alles siis, kui DigiTV aktiveeritakse? Hetkel istun vana ruuteri ja vana parooliga igatahes sees. Ja kui DTV aktiveeritakse, kas siis vana parool muutub kehtetuks? |
Ei, uue ruuter+modemiga saad kohe netti. Ise sain ka täna seadmed kätte ja esmaspäev-teisipäev pidavat aktiveerima. Nett igastahes vunksib, wifi kah. |
Paraku mul uus ruuter netti järele ei võta. Sai elioniga ka nüüd just vesteldud. Öeldi, et uue ruuteriga ühendus nendeni ei jõua, soovitati oodata kuni DTV ka aktiveeritakse.
|
|
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
cOpY
HV kasutaja

|
19.05.2006 18:05:44
|
|
|
Paraku mul uus ruuter netti järele ei võta. Sai elioniga ka nüüd just vesteldud. Öeldi, et uue ruuteriga ühendus nendeni ei jõua, soovitati oodata kuni DTV ka aktiveeritakse.  |
Endal oli sama probleem, aitas ruuteris antud uue kasutajanime ja parooli vahetamine vana vastu. Uus kasutaja ja parool pole siiamaani tööle hakanud, kuigi oman digitvd juba ca 3 nädalat.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mihkel.
HV Guru

|
19.05.2006 18:31:12
|
|
|
Äkki panid valesse auku? Ma toppisin ka algul Phone auku, siis mõtlesin, et DSL oleks vast vähe õigem koht.
-e-
Tahaks teada kas ja kuidas selle ruuteriga QoS kasutada saab.
|
|
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oliver112
HV veteran
|
19.05.2006 21:39:47
|
|
|
Äkki panid valesse auku? Ma toppisin ka algul Phone auku, siis mõtlesin, et DSL oleks vast vähe õigem koht.
-e-
Tahaks teada kas ja kuidas selle ruuteriga QoS kasutada saab. |
Auk oli õige. DSL ja ppp tuled läksid samuti põlema.
Eks proovin vana parooliga siis, kui elion digiTV sisse lülitab ja endiselt ei tööta.
Nii, tundub, et ruuter siiski suudab ühenduse luua, kuigi Elionist öeldi, et nendeni ei jõua. Viga paistab olevat kaablis, mis jääb ruuteri ja hubi vahele. Vana ruuteri pärast oli sellele pööratud otsad tehtud, kuid tundub et uus tahab õigeid otsi. Olgugi, et nii hubi ja ruuteri peal läheb tuli põlema (ükskõik kas hubil panna "pööratud" või tavalisse pesasse), ei suuda arvutile õiget IPd kätte anda. Samas elionilt tulnud õigete otstega kaabliga toimib küll.
viimati muutis Oliver112 20.05.2006 14:44:44, muudetud 1 kord |
|
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
oXiid
HV vaatleja
|
19.05.2006 23:57:26
|
|
|
Endal oli ka probleem uue parooli ja kasutajanimegea, helistades soovitati kasutada ja uut ja kõik hakkas funksioneerima.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
WerteX
HV Guru
|
20.05.2006 11:22:45
|
|
|
Tõesti ei suuda tervet teemat läbi lugeda, et oma küsimusele vastust saada?
Tellides DigiTv kolm ühes paketti- Internet, TV, Telefon. Kas ma saan, sest Interneti jagada ka maja peale laiali nagu Wifina?
Kui jah, siis millist seadet kasutada, et ta ilusti töötaks?
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
306 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
20.05.2006 11:34:36
|
|
|
... enne küsimist on lubatud ka mõelda
   |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
20.05.2006 11:37:58
|
|
|
WerteX kirjutas: |
Tõesti ei suuda tervet teemat läbi lugeda, et oma küsimusele vastust saada? |
Me ei suuda vastata?
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
20.05.2006 14:34:39
|
|
|
WerteX kirjutas: |
Tõesti ei suuda tervet teemat läbi lugeda, et oma küsimusele vastust saada?
Tellides DigiTv kolm ühes paketti- Internet, TV, Telefon. Kas ma saan, sest Interneti jagada ka maja peale laiali nagu Wifina?
Kui jah, siis millist seadet kasutada, et ta ilusti töötaks? |
kaasatulev speedtouch on wifi-ruuter
|
|
Kommentaarid: 280 loe/lisa |
   |
239 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mihkel.
HV Guru

|
20.05.2006 16:16:14
|
|
|
Ikka tahaks teada.
|
|
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
taifunk
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
3 :: |
5 :: |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
20.05.2006 17:28:13
|
|
|
Ikka tahaks teada. |
mõistusega tuleks asja võtta, kui voip on sisse ehitatud siis.....saab ju.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
keytron
HV veteran
|
20.05.2006 18:02:48
|
|
|
on Tartus mõnes punktis 100% kindlalt seadmed kohapeal olemas?
|
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
ozzipov
HV veteran

|
20.05.2006 18:11:13
|
|
|
On nii Eedenis, Küünis kui ka Kaubamajas..
|
|
Kommentaarid: 179 loe/lisa |
   |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lordlesta
Kreisi kasutaja
|
20.05.2006 18:32:56
|
|
|
kuidas on siis asja stabiilsusega? katkestusi palju?
esmaspäev tahaks elionisse ronida ja ära tellida. (kui just oma seadmete ila ei hakka ajama)
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
davidco
HV veteran
|
20.05.2006 18:46:48
|
|
|
keytron kirjutas: |
on Tartus mõnes punktis 100% kindlalt seadmed kohapeal olemas?  |
neid on koguaeg olnud, kui mina käisin neil järel, siis tehnikud ja muud klienditeenidajad väitsid, et aparaate ei ole, aga läksin üks õhta raatuse tn-l olevasse esindusse, siis seal öeldi, et praegu otsas, aga tulge hommikul läbi, et iga hommik tuuakse neile uued aparaadid, kui õhtaks otsas,siis hommikul ikka neid on, et aparaatides neil küll puudust ei tule.
Lordlesta kirjutas: |
kuidas on siis asja stabiilsusega? katkestusi palju? |
ei ole probleeme olnud, stabiilselt 2mb down ja 512 kb up
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
87 |