Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
vipboy
HV vaatleja

|
11.02.2003 23:50:05
Proble ATI RADEON 9000 PRO |
|
|
niiii...
mul tekkind väike proble ja äkki mõni targem vend oskab aidata...
oli hetkel vähe raha ja otsustasin et panen arutile peale ATI RADEON 9000 PRO (TVD)
ärge üritage mulle slgex teha et eti sitt o sest seda ta pole, sobib mulle filmi ja graafika töötluseks paremini kui geforce
proble aga on selles et mingist heast päevast peale hakkas kokku jooksma monitor... nimelt alates video kaardist kusagilt tuleb mingi jama sisse, ma ei viitsi teda garantiisse ka viia kuna olen arvutiga juba palju asju teinud mida tegelikult garantiiga teha ei tohi
on kax võimalust, kas ta lülitub välja ootesse või jääb kogu pilt lihtsalt seisma
olen proovinud kõiki trikke driveriga sellel alal olen alla andnud, äkki keegi oskab aidata kas asi on jahutuses või äkki toites
Arvuti:P4 2.0 MSI ATX 645Max 256mälu jne.
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Virtuoso
Kreisi kasutaja

|
12.02.2003 02:33:02
|
|
|
Millal ta sul kokku jookseb? Näiteks restarti tehes? Või kinni pannes või suvalt? Võib olla on prose ülekiirendatud sul, täna oli isiklikult mul selline case, kus cel 667@830 töötas muidu korralikult, kuid restarti tehes viskas stand-by-se ja molu power-saving mode-i. Muidu lippas igati korralikult ja 750mhz peal probleem kadus.
|
|
Kommentaarid: 170 loe/lisa |
   |
0 :: |
3 :: |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
vipboy
HV vaatleja

|
12.02.2003 18:52:35
|
|
|
ta jooxeb kokku täiesti suff aegadel.... vahest töötab kolm tundi vahest jooxeb kokku viis minti pärast arvuti sisse lülitamist
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
meestsukotkalt
HV vaatleja
|
15.02.2003 22:56:38
|
|
|
Aga proovi sjuke värk teha, et settingute alt valid troubleshooting ja sealt keerad hardware acceleration täitsa nulli või siis vähendad, vaata kas siis ka pilt kokku jookseb? Mul endal oli mingi riva tnt 2 model 64 -ga sjuke jama, et kui see oli põhjas, siis monitor hangus, aga nuppu näppides suutis töötada korralikult. 8)
_________________ Ole see, kes sa oled. |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
16.02.2003 04:16:17
|
|
|
hm....ausalt öeldes mul oli omapärane juhtum kah taolise kaardiga, aint mitte pro'ga
kaart ise oli Hercules Prophet 9000 128MB
kui olid herculesi lehelt tiritud draiverid või plaadil olevad draiverid oli kõik stabiilne
kui võtsin draiverid ati lehelt siis asi pani pidevalt pange
------------
muidu võid proovida käppida nati biosi alt videoga seonduvaid settinguid ja ka Display Settings>Advanced
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
1 :: |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
vipboy
HV vaatleja

|
27.02.2003 21:58:09
|
|
|
kõik arvuti setingud proovisin ära käppisin neid kohe niimoodi et suutsin kahe nädala jooxul vist rohkem sitta keerata kui muidu terves elus
siis viisin lõpux garantiisse ja ennäe nemad vahetavad mul kax nädalat videokaarti
sin endale nüüüdRADEON 9100 128ddr
Palu kommenteerige kaarti sest ma ei tia kas rõõmustada või nutta
igastahes öelti et kaart oli perses rohkem ei kommenteeritud... arvan siiski et jahutus ei töötand korralikult ja kaart lasi end tempi pärast kokku joosta, aga võis olla ka toide... kusagilt väis foorumist lugesin et taolised probled võivad siis tekkida
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
meestsukotkalt
HV vaatleja
|
28.02.2003 08:53:03
:) |
|
|
Mis siisn ikka tühja kahetseda ja halada, kui ka see ei tööta on alati võimalus osta uus ja parem, mis pole tõesti arenevas infoühiskonnas enem sugugi probleemiks, nii, et pigem hoia pöialt ning looda ka selle kaardi kustumist...saad endale uue ja parema!
_________________ Ole see, kes sa oled. |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
sethtanel
HV veteran

|
28.02.2003 12:26:13
|
|
|
tsitaat: |
|
no nutta ei ole siin kindlasti midagi
see ju hoopis uuem asi ja jõudlus ka vastavalt ikka suurem
ja igati parem kui see 9000 Pro
_________________ Rendi mõistlikult. www.realrent.ee |
|
Kommentaarid: 174 loe/lisa |
   |
3 :: |
153 |
|
tagasi üles |
|
 |
neo
HV kasutaja

|
28.02.2003 12:53:31
|
|
|
vipboy kirjutas: |
sain endale nüüd RADEON 9100 128ddr
|
tõesti-tõesti, ütleks et vedas, sest see 9000 on low-end kaart, 9100 aga põhineb R200 arhitektuuril (R8500), mis oli omal ajal ikka tõsine high-end, cutting edge, hüper-super-mega jne videokaart
_________________ Müüa erinevaid mobiilinumbreid! |
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|