Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Zoig
HV veteran

|
07.05.2006 16:35:25
abi vaja AIW9800PRO probleemidega |
|
|
ommikut,
nimelt mul profiilis oleva AIW9800PRO kaardiga on tekkinud mõned jamad.
esimene ja kõige häirivam mure on selles, et mõnikord arvutit restartides ja peale seda, kui masina on vooluvõrgust natukeseks eemaldatud, ei tunnista kaart enam käivitamisel toitejuhet. peale seda, kui juhet n üksjahu näpitud ja mitmeid restarte tehtud hakkab alles tööle. õnneks enamasti kui juba ükskord arvuti tööle saab, siis teinekord külmalt käivitades läheb masin juba ilusti käima. toites viga ei tohiks olla, IMO on seda enam kui küllalt praegusele süsteemile.
teine viga, mis natuke vähem häirib, kuid tõsiselt muretsema paneb, on see, et näiteks ATT-ga 3d renderit vaadates on kuulda kaardilt sirinat. oleks see sirin juba algusest peale, siis ei muretseks, aga see on alles hiljuti tulnud, eelmisel suvel seda minuteada ei olnud.
kaardile on peale pandud ka vana CPU jahutus, kuid see ei tohiks olla ometigi nende probleemide allikaks, selle jahutiga on kaart üle poole aasta muretult toiminud.
huvitav kas kaart hakkab surema, või milles probleem võiks olla?(jahutus ehk kindluse mõttes üle kontrollida?)
_________________ Et oleks raskem! |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
margusser
HV Guru
|
07.05.2006 21:46:39
|
|
|
tsitaat: |
(jahutus ehk kindluse mõttes üle kontrollida?)
|
võib küll
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
4 :: |
167 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zoig
HV veteran

|
09.05.2006 21:11:51
|
|
|
aga kas jahutus võib siis selles süüdi olla, et mõnikord käivitades kaart taha ühendatud toidet ei tunnista?
ATT 3d renerit näidates def kelladel on toiteahela? vilin/ragin suhteliselt vaikne, aga kui panna viimasedstabllised kellas peale(413:375) siis on 3d renderit jooksutades suhteliselt tugev vilin ikka sees.
edit: oi kurja, ei vilisend mitte videokaart, vaid see kuramuse Atrixi toide. tundub et see hakkab otsi andma, seega garantiisse sõit.
huvitav, et 10 kuud maksimumkoormusele mitte ligilähedastki koormust on sellele jubinale nii surmavalt mõjunud...
praegu laenatud 480W antec truepower sees, sellega töötab veatult.
(võrreldes selle atrixiga ka kunduvalt vaiksemalt, mölises teine ikka suht kohutavalt)
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
09.05.2006 21:25:08
|
|
|
Zoig, mul vaat et sama konf, mis sul
ja 350W Nexus seda vedanud üle aasta nii kuis peab, ka lisaketastega ja 1,95V prosega. seega toitel ja toitel on vahe
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zoig
HV veteran

|
09.05.2006 21:41:49
|
|
|
see ongi see kõikse imelikum osa, toitel peaks olema jõudu ikka tuntavalt rohkem, kui minu conf seda vajab. T580 mudel peaks kannatama pidevalt 550W koormust, minu arvuti healjuhul 350 kanti nõuab, kui sedagi. aga noh, kehv toide mis muud.
vanasõna: ma pole nii rikas, et osta odavat asja on siinkohal jälle paika pidanud
huvitav, kas ORDI või õigemini Vaarose(pood mis selle toite minule ordist tellis) käest tohib nõuda raha tagasimaksmist, ümbervahetuse asemel?
enam ei ole mingit isu seda toidet endal masinasse panna. venna samasugune toide suri juba esmasel käivitusel, selle asendus õnneks siiani toimib.
ps: võrreldes selle atrixiga on too Antec ikka tundvalt vaiksem, laua ees pole enam masinat pea üldse kuulda
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
09.05.2006 21:54:43
|
|
|
mul mitmeid vastakaid mälestusi: üks ütleb, et esimesel korral saab raha tagasi küsida; teine, et teisel korral; kolmas, et kolmandal korral üsna raske valeinformatsiooni peast välja sorteerida
igatahes mine kohapeale ja nõua VIISAKALT raha tagasi
PS: kvaliteettoited ongi üldjuhul vaiksemad ja efektiivsemad, kui odav saast
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zoig
HV veteran

|
14.08.2006 19:03:19
|
|
|
kergitan vana teemat jälle. saaga toite ja videokardiga läks edasi.
garantiist saadud uus atrix T500 suutis mu masinat vedada natuke alla kolme kuu.
imelik on see, et asemele ostetud uus Chieftec 450W toide ka ei suuda mu masinat vedada. käivtamiseks läks seekord vaja seasonicu 600W toidet
sel chieftecil peaks muretult jääma jõudu ülegi, aga ikka ei suuda. Chieftec peaks ju kuuluma ikka suht kvaliteetsete toidete klassi, mille 450W tähendab ka ikka 450W mitte vähem.
aru ma ei saa, kas se 9800Pro AIW siis tõesti nõuab käivitumiseks niipalju ampreid et cifu 14/15A railidest puudu jääb
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
14.08.2006 20:31:51
|
|
|
ei krt siis ei saa toiteploki mure olla. Chieftec 450W märksa võimsam kui Nexus 350W, ja mu Nexus üle aasta 24/7 raali vedanud
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zoig
HV veteran

|
14.08.2006 22:03:48
|
|
|
arm2004 kirjutas: |
ei krt siis ei saa toiteploki mure olla. Chieftec 450W märksa võimsam kui Nexus 350W, ja mu Nexus üle aasta 24/7 raali vedanud  |
seda minagi. aga mis küll siis selgitaks jama, et 600W seasonic ja 480W antec truepower vedasid süsteemi ilusti käima, aga 500W Atrix ja 450W Chieftec seda teha ei taha(mõlemal ot tootjapoolt lubatud amprid +12v railidel samad)?
pakun, et suurim häda on selles, et VGA bios on esimene mis üles laetakse, ja kui tollele tundub, et piisavalt toidet pole taga, siis paneb kohe karjuma.
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|