Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
jannu
HV kasutaja
|
30.04.2006 15:52:01
|
|
|
Nojah, endal on ka raha 150K aga kahju on lihtsalt igast väärtuslikku stuffi mingi 1.2K eest ära anda
Ja.. kuidas või kuhu sa selle armori galerii endale teha veel saad? Tundub täitsa huvitav..
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
MitchriX
HV kasutaja
|
30.04.2006 16:38:13
|
|
|
See originaalversioon mängu loot-süsteemist imeb NII mis kole Järjekordne popp mod ( G_S OBLIVION LOOT MOD ) selle patchimiseks aga tundub, et ikka total failure...
Täiesti mõttetu, kui ühest dungeonist on võimalik kaks või isegi rohkem ühesugust magic itemit leida Need itemid kaotavad täiesti oma eripära niiviisi...
Siiamaani on vorbitud neide mod'e, mis lihtsalt vähendavad asjade ilmumise tõenäosust. Minuarust oleks õigem iga koobas/laegas/NPC jne varustada kindlate esemetega. Eseme level aga sõltuks juba juhusest (teatud piirides...vältimaks mängu alguses ülivõmsate vidinate saamist)
Kuigi Rare Items mod on siiamaani ennast väga heast küljest näidanud - bossid ja questidega seotud kohad vaid peidavad tõelisi varandusi
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
4 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marek Säde
HV veteran
|
30.04.2006 17:37:09
|
|
|
kuulge aga see kutt, kellega ma mängin, ei jõua sittagi endaga kaasas kanda, mul on armor, vibu ja kaks mõõka ja noh hulk loitse ja pudeleid ning kui ma leian mingi normi mõõga, pean vana kohe maha jätma, müügi mõttes oleks hea kui saaks kõik kaasa tirida. Raha mul üsna vähe, kõik läheb armori ja mõõkade paranduseks. Ma muidugi alles level 4 ka. Üks jama on selle thief guild questiga. Ma pean sellelt naiselt ühe raamatu tagasi varastama aga ta hakkab kas karjuma või kui õnnestub vaikselt ära võtta siis ei leia ma seda kuidagi enda vara hulgast üles? Ma ei saa aru kas ma ei oska varastada või mis? Peaks minema Viru keskusesse harjutama
_________________ Tehingud Soomes, müük ja ost ja saatmine/toomine pisikese % eest. Küsi järgi! |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
lexo
HV kasutaja

|
30.04.2006 19:32:40
|
|
|
Kui armor liiga raske, kasuta light armorit, sel niigi minu arust heavy armoriga võrreldes rohkem plusse, vibukütina ei tohiks koletised sinunigi jõuda nii, et vahet pole kui palju su armor sind kaitseb.
Thieves guild questiga isegi kui ta sind näeb võid sa ennast guardile üles anda ja trahvi maksta, mul jäi see raamat ikka invetorisse alles, kuigi tegelikult peaksid nad kõik varastatud asjad konfiskeerima.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
jt234
HV veteran

|
30.04.2006 20:24:43
|
|
|
Varastatud asjad saab evidence kastist tagasi varastada, otsi aint üles ja oota parajat hetke.
_________________ Dima oli siin |
|
Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
2 :: |
122 |
|
tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Evil14
HV Guru

|
01.05.2006 17:12:45
|
|
|
See on küll ilgelt rets värk ja mitte keegi ei hakka vastugi
|
|
Kommentaarid: 222 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
jannu
HV kasutaja
|
01.05.2006 17:15:43
|
|
|
Haha, väga andekas video
http://youtube.com/watch?v=ppIgwF1M9po&search=oblivion
Aga ikkagi tahaks teada, millisesse majja või kuhu seda relva/armori galeriid saab teha. Mingi video oli ka sellest kohast kusagil, päris uhke tundus. Praegu pean kõike stuffi, mida hetkel ei kasuta või ei raatsi loobuda mingis majalobudiku kapis hoidma. Natuke kardan ka neid kappe, sest mängu alguses hoidsin oma vara Cloud Ruler Temple kirstudes. Ja kui ikka kenasti varandust sinna kogunenud oli, siis ükskord avastasin, et imekombel kõik läinud. Nii kadus ka umbes kümme alchemy levelit ja hulk nirnroote
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
soovija
Kreisi kasutaja

|
01.05.2006 17:33:05
|
|
|
Evil14 kirjutas: |
See on küll ilgelt rets värk ja mitte keegi ei hakka vastugi  |
Kummitused + mitte vastuhakk
   |
4 :: |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
flameas
HV veteran

|
01.05.2006 17:34:16
|
|
|
SKinggradis on suur ja uhke maja. Pane asjad keldrisse ja kasuta konsooli keldri ukse peal. Vajuta konsooli, klikk keldriukse peal ja siis kirjuta lock 90. Very hardiga kinni uks. Pärast jälle unlock, siis ei varasta keegi
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
1 :: |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
jannu
HV kasutaja
|
01.05.2006 18:29:19
|
|
|
Kas tõesti selles ongi probleem, et asjad varastatakse ära? :S Irw, selle peale ei tulnudki. Aga jah veider, et kõik tähtsam kraam ära võetakse ja asemele siis need common kastide ja kirstude asjad pannakse (Erinevad riided, mingid vaasid, nõud jne.)
Et äkki on siiski mingi muu põhjus. Nt et väikesesse kirstu ei saa üle 1K kogukaaluga asju panna ja kui üle läheb siis lihtsalt mäng kaotab need esemed sealt kirstust ära.
Või et siis Cloud Ruler Temple kirstud, kus mul nii juhtus, ei asu ju mängija soetatud kinnisvaras ja mingil teatul ajal lihtsalt likvideeritakse sinu varandus sealt ära..
Igatahes veider värk. On kellelgi teisel ka nii juhtunud, et kirstudes ja kappides hoitav stuff lihtsalt ühel hetkel ära kaob?
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
01.05.2006 18:30:17
|
|
|
ma jätsin osa kraami ükskord Arenale vedelema. siiamaani on nad seal.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Subu
HV veteran

|
01.05.2006 18:42:49
|
|
|
jannu kirjutas: |
Kas tõesti selles ongi probleem, et asjad varastatakse ära? :S Irw, selle peale ei tulnudki. Aga jah veider, et kõik tähtsam kraam ära võetakse ja asemele siis need common kastide ja kirstude asjad pannakse (Erinevad riided, mingid vaasid, nõud jne.)
Et äkki on siiski mingi muu põhjus. Nt et väikesesse kirstu ei saa üle 1K kogukaaluga asju panna ja kui üle läheb siis lihtsalt mäng kaotab need esemed sealt kirstust ära.
Või et siis Cloud Ruler Temple kirstud, kus mul nii juhtus, ei asu ju mängija soetatud kinnisvaras ja mingil teatul ajal lihtsalt likvideeritakse sinu varandus sealt ära..
Igatahes veider värk. On kellelgi teisel ka nii juhtunud, et kirstudes ja kappides hoitav stuff lihtsalt ühel hetkel ära kaob? |
ei varasta seal keegi, lihtsalt staff neis chestides respawnib (nii linnades kui ka dungeonides olevad chestid). Aga kui maja ostad ja seal chestides asju hoiad ei kao see kusagile
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
01.05.2006 19:37:14
|
|
|
Jap nö, enda elamisest ei kao stuff kuhugi.Endal mäng täitsa lõpus, vaja pardis'i minna aint aag veel ei viitsi, tahask levelit veel saada ja igast guildide queste ära teha.Dark brotherhood, thief'd ja fighter guildi questid kõik tehtud.Mingid paar lossi questi kahh tehtud ehk siis mingi rüütel ühes kohas ja mingi teine aurüütel teises kohas.Nüüd mage guild questid käsil.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
der hammer
HV Guru

|
02.05.2006 11:13:54
|
|
|
Mõnikord veab ka ilma moditeta kah.(lvl17). Uitasin ringi niisama ja astusin ühte dungeoni sisse. Sealt leidisin 30k eest kraami. Käisin veel 2 korda kuna esimene kord ei jõudnud kõike ära vedada. Peaaegu kõikidel tüüpidel oli elven ja ebony armori segu (mõndadel ka full ebony set) ja elven armoril oli tavaliselt mingi hea enchant peal. Mänguviga on ikkagi see mäng on liiga lihtne. Jah ma tean ,et saab raskemaks panna ,aga sellega muutuvad ainult vastased tugevamaks ,aga questid on ikka lihtsad. Nt morrowindis kõndisin sealt alguse linnast Balmorasse vaadates silte. Ja palju raskem oli ennast "üles töötada". Nt mõnikord pidid kuskilt raamatust mingi koha välja otsima. Aga oblivionis tuleb kohe raamatu lühikokkuvõte questbooki alla ja mapile tekib koht kuhu minna. Seda ka muidugi ,et liiga kiiresti tuleb täielik rikastumine. Aga muidu tore mäng
_________________ Tere. |
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
130 |
|
tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
02.05.2006 13:35:44
|
|
|
Nõus: peab Morrowindi lükkama Oblivioni mootorile, vat siis tuleb hea asi välja. St. nendest kahest kokku pannes saaks vägagi kõva rollimängu.
_________________ Täna on see homme, mida sa eile kartsid. |
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
02.05.2006 13:40:12
|
|
|
daman kirjutas: |
Nõus: peab Morrowindi lükkama Oblivioni mootorile, vat siis tuleb hea asi välja. St. nendest kahest kokku pannes saaks vägagi kõva rollimängu. |
Jep, eile oli endalgi sama mõte. Morrowindi sisu ja üldine maagia&kaubandus&skillidesüsteem ja Oblivioni graafika ja obene
Oblivioni teist korda läbi tegema ei tõmba eriti miski. Liiga lihtsad ja liiga vähesed questid
Morrowindi sai ikka ja jälle ette võetud, kuna palju suurem valik erinevate 'ühingutega' liitumiseks jpm.
|
|
Kommentaarid: 212 loe/lisa |
   |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
Asdaf
HV kasutaja
|
02.05.2006 15:32:50
|
|
|
Endal ka kahjuks Oblivionist natuke kopp ees ning paar nädalat pole viitsinud mängida . Enda jaoks on põhjus vast selles , et Oblivioni sai liialt oodatud ning lootused liialt üles kruvitud ning pärast esimese vaimustuse möödumist tuli pettumus . Oblivion on väga ilus , aga sisu on Morrowindiga võrreldes ikka väga kõvasti ära nuditud .
Loodan et tulevased addonid jälle huvi tagasi toovad , aga praegu kipub küll asi nõnda olema , et see nädal teen uninstalli
_________________ Back to Nvidia .
viimati muutis Asdaf 02.05.2006 17:54:15, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
dawgzor
HV vaatleja
|
02.05.2006 15:38:43
|
|
|
Kas muidu Oblivioni aknas ka mängida saab ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
JediMihkel
HV veteran

|
02.05.2006 16:10:49
|
|
|
Saab küll, paned startup widows optionsis kuhugile linnukese et play in window vms ja siis paned start ja siis mäng hakkab aknas pihta.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Asdaf
HV kasutaja
|
02.05.2006 16:29:08
|
|
|
Keegi mainis vist official foorumis , et aknas mängimine pidi natuke vähem resursse võtma .
_________________ Back to Nvidia . |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
02.05.2006 16:41:15
|
|
|
Kusjuures õige jutt, aknas jookseb mu configa paremini. Samas ei saa mängu nii sisse elada, kui taskbar ja msn ja outlook paistavad.
Aga Morrowindi teema peale tagasi minnes, kas kuskil pole mingit suuremat rühmitust tekkinud,m kes Morrowindi Oblivioni mootori peale pordivad? (või valmistuvad portima?) Ja vana Morrowindi mängin ma praegugi, oblivioni asemel
Liiatigi Oblivioni combat süsteem mulle ka meeldib. Kuigi Morrowindis meeldis see rohkem, et mõnes koopas on algul siuksed vennikesed, et ei jõua relva väljagi võtta, kui juba liha pritsib. Sellis tvarianti Oblivionis täheldaqnud pole, aga ilmselt mingid modid aitavad hädast välja.
TanElofJ kirjutas: |
Jep, eile oli endalgi sama mõte. Morrowindi sisu ja üldine maagia&kaubandus&skillidesüsteem ja Oblivioni graafika ja obene
Oblivioni teist korda läbi tegema ei tõmba eriti miski. Liiga lihtsad ja liiga vähesed questid
Morrowindi sai ikka ja jälle ette võetud, kuna palju suurem valik erinevate 'ühingutega' liitumiseks jpm. |
_________________ Täna on see homme, mida sa eile kartsid. |
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
02.05.2006 17:02:57
|
|
|
Graafika on muidugi kena, aga sisu ja mängitavus on NÕRK. Aitab juba nendest 10/10 stiilis arvustustest, täiuslikkusest on asi kaugel.
Ise veel uninstalli peale ei mõtle, aga mäng muutub tõesti üllatavalt ruttu igavaks ja tüütuks. Tegemist on rohkem FPSi meenutava konsoolikaga (ülla-ülla!), millel on RPG omadused hädiselt külge poogitud. Kogu see leveldamise süsteem ei paku absoluutselt pinget, story on teisejärguline ja ebahuvitav, hack 'n slash combat samasugune nüri vehkimine nagu ta koguaeg on olnud. Mage, kui mõõgaga täiest jõust vastu pead lüües vastane lihtsalt siruli viskab. Sellises olukorras peaks peanupuke ilusti mööda maad veerema, verejuga järel. Sama huvitav oleks näiteks automängudes vastu seina sõita ilma ühegi kriimuta. Nii põnev!
Rändamine on fast traveliga väga lihtsaks tehtud, hobusest pole mingit kasu. Ja kui selline võimalus rännata on olemas, siis vaevalt et keegi seda kasutamata jätab.
Tegelased liiguvad nagu puunotid ringi, surnud ilme näol. Animatsioonid on kohati väga kahtlased, eriti siis kui proovida hüpata - nagu mingi Street Fighter aastast 1992.
Kokkuvõttes ei paku pinget selline sihitu uinumine. Paar päeva võib ringi kolada ja ümbrust imetleda, aga mitte kauem...
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|