Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Ericsson K750i märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 58, 59, 60  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
DeCoder
HV kasutaja
DeCoder

sõnum 11.04.2006 22:12:24 vasta tsitaadiga

Täna avastasin huvitava asja. Telefon töötas just meediamängijana ja kui saabus sõnum, viskas ekraanipildi täielikuks sigrimigriks..jube huvitav igatahes.On kellelgi veel nii teinud?

Üks asi veel...kas keegi on seda Opera mini variandiga netis proovinud käia?Mul viskab igatahes miski errori ette, asun EMT-s ja kõik seaded on paigas icon_neutral.gif
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Draqula
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.04.2006 22:18:20 vasta tsitaadiga

DeCoder kirjutas:
Täna avastasin huvitava asja. Telefon töötas just meediamängijana ja kui saabus sõnum, viskas ekraanipildi täielikuks sigrimigriks..jube huvitav igatahes.On kellelgi veel nii teinud?

Üks asi veel...kas keegi on seda Opera mini variandiga netis proovinud käia?Mul viskab igatahes miski errori ette, asun EMT-s ja kõik seaded on paigas icon_neutral.gif

Opera mini kasutan juba tükk aega. Töötab probleemideta. Vaata et gprs profiilis mida java proged kasutavad oleks AP märgitud internet.emt.ee, mitte wap.emt.ee. EMT eristab erinevate AP'de kasutamisega http ja wap ühendusi. Ka MB hind on erinev.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
jonnipunn
HV kasutaja
jonnipunn

sõnum 11.04.2006 22:24:03 vasta tsitaadiga

AO kirjutas:
ega keegi ei tea kust saaks osta üleminekut, et ühendada tavalised kõrvaklapid. EMT pakkus koos klappidega 500 eek,

http://digi.pri.ee/sisu/index.php?id=253&keel=ee
https://foorum.hinnavaatlus.ee/profile.php?mode=viewprofile&u=9736
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
DeCoder
HV kasutaja
DeCoder

sõnum 11.04.2006 22:25:14 vasta tsitaadiga

Draqula kirjutas:
DeCoder kirjutas:

Opera mini kasutan juba tükk aega. Töötab probleemideta. Vaata et gprs profiilis mida java proged kasutavad oleks AP märgitud internet.emt.ee, mitte wap.emt.ee. EMT eristab erinevate AP'de kasutamisega http ja wap ühendusi. Ka MB hind on erinev.

Eee...ma leidsin sealt ainult WAP ja MMS profiili :S
Kas ma pean täiesti uue konto looma?
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 12.04.2006 08:38:22 vasta tsitaadiga

DeCoder kirjutas:
Draqula kirjutas:
DeCoder kirjutas:

Eee...ma leidsin sealt ainult WAP ja MMS profiili :S
Kas ma pean täiesti uue konto looma?

Jah. Uus datakonto, mille AP peab olema internet.emt.ee ja Java seadete alt pead määrama et see seda kontot kasutaks.
tagasi üles
Delta
HV Guru
Delta

sõnum 12.04.2006 11:52:57 vasta tsitaadiga

jonnipunn kirjutas:
AO kirjutas:
ega keegi ei tea kust saaks osta üleminekut, et ühendada tavalised kõrvaklapid. EMT pakkus koos klappidega 500 eek,

https://foorum.hinnavaatlus.ee/profile.php?mode=viewprofile&u=9736

Oled neid ise proovinud ka?

Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 133
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Draqula
HV Guru

sõnum 16.04.2006 12:09:32 vasta tsitaadiga

Nägin Kristiine Elionis SonyEricu BT handsfree'd HBH-610a. Krdi hea nägi välja.

Esatost olen lugenud et HBH-610'ga on osadel probleeme olnud, just ühenduse stabiilsusega.

Kas on keegi HBH-610a endale soetanud juba või viimasel ajal midagi tarka lugenud selle kohta?
tagasi üles
erkin
HV kasutaja

sõnum 16.04.2006 15:02:15 vasta tsitaadiga

Draqula kirjutas:

Esatost olen lugenud et HBH-610'ga on osadel probleeme olnud, just ühenduse stabiilsusega.

Kas on keegi HBH-610a endale soetanud juba või viimasel ajal midagi tarka lugenud selle kohta?

BT HF siin üsna vähe räägitakse, inimesed vist ei kasuta, tänavapildis ka eriti ei kohta
Mis hinnaga oli? Tundub päris stiilne olevat thumbs_up.gif
Ise kasutan HBH-PV700 SE K700i
Mis mudelit ise muidu kasutad?
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 29
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 16.04.2006 15:16:57 vasta tsitaadiga

erkin kirjutas:
Draqula kirjutas:

BT HF siin üsna vähe räägitakse, inimesed vist ei kasuta, tänavapildis ka eriti ei kohta
Mis hinnaga oli? Tundub päris stiilne olevat thumbs_up.gif
Ise kasutan HBH-PV700 SE K700i
Mis mudelit ise muidu kasutad?

1390EEK vist oli. Minu meelest kõige parema väljanägemisega SE BT HF, samas ei tea kuidas käes hoides välja näeb SE viimane välimusele orienteeritud HF:

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=ee&lc=et&ver=4000&template=pp4_loader&php=php1_10417&zone=pp&lm=pp4_1&pid=10417

Selle IV835 kohapealt on natuke kahtlane ka kõrvas püsivus, et kas saab ilma selle kõrvataguse kaareta hoida asja sama tugevalt paigas, näiteks kui kuskile vastu lähed peaga. Mu praegune HBH-600 on kõrvas püsivuselt küll super, samas hoiab ennast paigas piisavalt pehmelt nii et päeva jooksul kõrv ei väsi.

Too HBH-600 sai hangitud koos T630ga kunagi. Võib täitsa rahul olla, aga aku hakkab vaikselt väsimuse märke näitama ja tegelt tahaks midagi stiilsemat ning väiksemat. HBH-610a tundub selles osas just ideaalne (kõrvas tundus ka mugav). Eriti meeldib mulle see et esiosa on tal matt, kummine selline - mugav kätte võtta ja ei sära liigselt ning optiliselt tundub väiksem.

Kui nüüd saaks kuskilt infot et kas K750 mõistlikult suudab taga läbi saada siis peale järgmist palgapäeva oleks esimene käik teada.
tagasi üles
perri
HV vaatleja

sõnum 16.04.2006 16:58:04 vasta tsitaadiga

ise ootan huviga sellist BT vidinat http://www.motorola.com/motoinfo/product/details/0,,133,00.html paraku pole veel hetkel müüki jõudnud ja ka hinda pole teada
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
erkin
HV kasutaja

sõnum 16.04.2006 21:46:39 vasta tsitaadiga

Ilma kõrvataguse sangata HF kohta ei julge eriti midagi öelda enne kui ei ole kõrva proovinud ja pead raputades, kummardades kõrvast ära ei ole kukkunud icon_razz1.gif

Sõber kasutas SE HBH-662 pikka aega ja nüüd otsustas proovida Jabra BT250v handsfreed. Kuna Jabra muidu väga kiidetakse. Kasutas nii umbes kuu aega aga siis viskas nurka ja võttis ikka vana hea HBH-662 tagasi. Jabra oli ebamugav ja kippus ära kukkuma, aktiivne sportlane icon_wink.gif

tsitaat:

Kui nüüd saaks kuskilt infot et kas K750 mõistlikult suudab taga läbi saada siis peale järgmist palgapäeva oleks esimene käik teada.

Ma usun, et üsna perfektselt saavad läbi, mõlemad ju suht uued aparaadid ja tõrkeid ei tohiks olla
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 29
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 16.04.2006 22:20:59 vasta tsitaadiga

erkin kirjutas:

Ma usun, et üsna perfektselt saavad läbi, mõlemad ju suht uued aparaadid ja tõrkeid ei tohiks olla

Ma tean et vanema tarkvaraversiooniga K750 ei saanud HBH-610'ga läbi ja olen kuulnud probleemidest ka HBH-610a puhul, ainus lootus ongi et mitu vahepealset K750 FW uuendust on oma töö teinud.

Kusjuures süüdi pole mitte HF vaid just K750 bluetooth, sest teiste telefonidega on HBH-610 testides eeskujulikult käitunud.

Aga noh, elame-näeme. Loodan et kõik toimib ja saan lõpuks norm välimusega HF, mis ka töötab.
tagasi üles
question
HV vaatleja

sõnum 17.04.2006 23:24:18 vasta tsitaadiga

Jama aidake!!.Kasutan telefoni juba 5 kuud (k750i tarkvara R1N035).Nüüd äkki lambist kadus levi ära restarti tehes hakkab võrku otsima ja lõpuks teatab ,et "ei pääse võrku" .Ühendasin aku ja sim kaardi ära ja tegin uuest restarti aga ei midagi.Muidu telefon funkab kõiki toiminguid va. helistamine saab teha.Kas telefoni antenn andis otsad või softis viga.Paar päeva enne seda oli suurem näppimine kui installisin Opera Mini peale ja sättisin interneti settinguid.Peale seda 2 päeva töötas telefón laitmatult.Nüüd äkki lambist selline jama icon_cry.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
rehi
HV vaatleja

sõnum 17.04.2006 23:43:07 vasta tsitaadiga

Lugesin selle pika saaga läbi ja tekkis selline küsimus. Ostsin oma telefoni (750i) Rootsimaalt ja keele valikutes ei ole Eesti keelt. FW on R1L002. Kas peale lastes uue softi saab ka valida Eesti keelt? Kuigi minule jäi mulje, et see keelte valik on kuhugi sügavamale op süsteemi peidetud. Igal juhul ei ole ka hetkel vöimalust minna kodumaisesse teenindusse ja kasutada on ka ainult kaasas olnud kaabel.
Oleksin äraütlemata tänulik kui nüüd ka abistava vastuse saaks.
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 18.04.2006 09:11:49 vasta tsitaadiga

question, Võid proovida tehase seadete taastamist ja igal juhul tasuks ära teha tarkvara uuendamine. Vahepeal on vähemalt 2 uuemat versiooni välja tulnud mis mitmeid tuntud bug'e parandavad. Kui sul see USB kaabel olemas siis uuri SonyEricu lehelt täpsemalt - SonyEricsson Update Service.

rehi, Põhimõtteliselt on võimalik regiooni (ja sellega koos ka keelepaketti) vahetada ilma teeninduse abita. Netis on sellised kohad nagu Cruiser ja Da Vinci, kus veebis ostad krediiti ja siis selle eest saad siis mingi arv kordasid telefoni softi üle lasta nende programmiga. Aga nende kasutamisega see jama, et kui korra oled nende abil uuendanud siis garantiiga võib s****i minna ja SE enda veebi abil uuendamise teenus ei pruugi töötada enam. Ilma raha välja käimata koduste vahenditega minu teada regiooni vahetada ei saa.
tagasi üles
etsipongu
HV kasutaja

sõnum 18.04.2006 13:59:39 vasta tsitaadiga

Kas fotika aktiivklapi mittetöötamine võib olla ka tarkvaraline mure?
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 76
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 18.04.2006 17:07:57 vasta tsitaadiga

etsipongu kirjutas:

Ma arvan et nemad oskavad sellele kõige paremini vastata: http://www.maifonbaltic.ee/
tagasi üles
etsipongu
HV kasutaja

sõnum 18.04.2006 20:16:21 vasta tsitaadiga

Draqula kirjutas:
etsipongu kirjutas:

Ma arvan et nemad oskavad sellele kõige paremini vastata: http://www.maifonbaltic.ee/

Nende uks on mulle tuttav, aga lihtsam on ju siin pisut nämmutada enne icon_wink.gif
Kus kohast see aeg võtta et sinna kohale minna...
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 76
tagasi üles
question
HV vaatleja

sõnum 18.04.2006 20:38:05 vasta tsitaadiga

Tegin täisnullimise -ei midagi- panin värskeima tarkvara peale (RIBC002) ja ikka ei leia võrku.Tundub ,et ikka mingi riistvaraline häda.Tuleb vist garantiisse minna.Hea,et vana telefoni alles jätsin, saan vähemalt helistada.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
AO
HV kasutaja
AO

sõnum 19.04.2006 06:25:14 vasta tsitaadiga

tellisin selle ülemineku tavalisele kõrvaklapi otsikule, kõik toimib ilusti, vidin sisaldab isegi mikrofoni niiet saab kasutada ka handsfreena eduliselt

Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
raull
HV kasutaja

sõnum 20.04.2006 12:15:23 vasta tsitaadiga

Kuidas kvaliteet sellel asjal on?
Kas kinnitub riiete külge hästi?

Ma mõtlen endale ka osta seda orig kõrvaklapid ei taha üldse peas püsida.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
AO
HV kasutaja
AO

sõnum 20.04.2006 13:44:29 vasta tsitaadiga

raull kirjutas:
Kuidas kvaliteet sellel asjal on?
Kas kinnitub riiete külge hästi?

kvaliteedil on täitsa ok, aga eks see sõltub kõrvaklappidest, riiete külge saab kinnitada ülemineku juurest klambriga ja püsib hästi ainult juhtmed on nüüd natuke liiga pikad peab, kokku kerima.
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
kussu
HV veteran
kussu

sõnum 21.04.2006 09:21:51 vasta tsitaadiga

Aga kuidas/kust vaadata mis softi ver. momendil peal on?
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
Puuriit
Kreisi kasutaja
Puuriit

sõnum 21.04.2006 10:07:21 vasta tsitaadiga

Sisestad kombinatsiooni : * paremale(nav. nupuga) * vasakule 2x * vasakule *

* - tärn
nav nupp - joystick

Peale kombinatsiooni sisestamist võta hooldusinfo ja sealt alt tarkvara info.
Kommentaarid: 90 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 88
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 29.04.2006 19:01:12 vasta tsitaadiga

hei mehed, kust saaksin oma K750i-le sellise asja, et nagu MSN Messengeri klient, aga nii, et kui ma selle moblas oleva digikaga pildi teen, siis saan selle pildi oma avatariks panna MSN-is. on see võimalik mingi aplikatsiooniga? icon_razz.gif

edit: üks küsimus veel... kuskilt ei leidnud, kas K750i kasutab Bluetooth 1.x või 2.0 andmeside standardit?

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Ericsson K750i mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 58, 59, 60  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.