Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
BluE-LaBeL
HV kasutaja

|
06.04.2006 15:09:53
|
|
|
Minu arust küll päris norm. mäng....kavatsen ka kindlalt läbi teha.
Story väga hea, graafika eriti ei häiri, täitsa ära harjund juba.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bundy
HV vaatleja

|
06.04.2006 19:08:09
|
|
|
Kui see story nii hea on, siis äkki keegi ütleks mulle kah mis see story on siis?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Heldur92
HV vaatleja

|
06.04.2006 19:52:50
|
|
|
Enne godfatheri mängimist peaks kindlasti filmi vaatama või raamatut lugema, sest mängus on sisu suht kahtlane(Don`ist pole järsku haisugi). Raamatut soovitan lugeda küll, sest ise olen lugenud
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
resistor
HV kasutaja

|
07.04.2006 22:28:23
|
|
|
Kui lased mõne poemüüja maha, siis seda äri enam üle võtta ei saa?
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
09.04.2006 10:07:27
|
|
|
resistor, ei tohiks saada sest sis keegi ei ütle sulle et ."OMG ure so cool ye plz take over my company and Don Corleone is thy best"
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
1 :: |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
5murF
HV vaatleja
|
09.04.2006 20:05:54
|
|
|
imo teglt saab küll. Naised saunas rääkisid et siis tuleb uus poemyya..
|
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
09.04.2006 22:11:18
|
|
|
5murF kirjutas: |
imo teglt saab küll. Naised saunas rääkisid et siis tuleb uus poemyya.. |
Täpsemalt räägiti, et ca nädala pärast tuleb uus müüja.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
reitz90
HV kasutaja
|
09.04.2006 22:46:16
|
|
|
Kui peksad või laamendad liiga palju, siis nad ei ole nõus sulle maksma. Siis lähed lihtsalt majast välja ja uuesti sisse tagasi, siis saad uuesti laamendada. (Vana laamendamine on unustatud) Äkki tuleb nii uus poemüüja, kui ära tapad.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
vanake
HV kasutaja

|
10.04.2006 22:17:49
|
|
|
Tuleb küll uus müüja. Isegi vähem kui nädal läheb aega, mina tapsin lehekioskis mingi venna ära ja käisin savemas. Kui tagasi tulin oli juba uus mees platsis.
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
11.04.2006 00:17:45
|
|
|
jah pärast savemist või linnaosa vahetumist tuleb poodidesse uus vana, panka saab röövida (kui dünamiidi unustad aga alarm juba möllab
ja valvurid kuule täis) nädala pärast ja transport hubidesse tuleb nädalaga(mängu aja järgi).
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
Kommentaarid: 370 loe/lisa |
   |
3 :: |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lauri126
HV vaatleja

|
11.04.2006 11:37:28
|
|
|
Minul ei lähe see mäng tööle. Mängu sisenemisel jääb must ekraan ja midagi rohkem ei toimu. Kas keegi oskaks aidata? Arvuti conf profiilis.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
15.04.2006 00:38:00
|
|
|
3-4 aastat tagasi ilmus "The Getaway" ja need, kes seda PS2 peal on mänginud teavad, et visuaalne külg oli mängul väga hästi õnnestunud, eriti mis puudutab autosid. Minu meelest siiamani parim GTA kloon.
Aastal 2006 näeb "Godfather" selle mängu kõrval välja nagu mingi rämpsuhunnik aastast 1996, kui ilma tegid nt. "Die Hard Trilogy" ja "Twisted Metal". Graafika meenutab oma lihtsuses just nimelt neid mänge. Jah, ilus sile on pilt küll kui AA ja muu tilulilu põhja lükata, aga see ei päästa. Autod jäävad ikka samasugusteks pappkastideks, juhitavus on hullem kui arcade, animatsioonid puised ja liikumine ebamugavalt kohmakas. Majad on seest tühjad, linn on kõle ja elutu. Eriti jube on mõelda, et mängu nimi pole mitte mingi tühine "True Crime" vaid ikkagi "Godfather", tõeline klassika, aga EA suutis ka selle nime ära solkida. See peab olema mingi haige nali mängutegijate poolt, sest sellist jura ei ole küll võmalik tõsiselt võtta. 2/10. Ühe punkti saab kena title screeni eest koos tunnusmuusikaga ja teise punkti "M" ratingu eest, sest inimeste peksmine on EA kohta ootamatult jõhker. Kokkuvõtttes igas mõttes alla keskmise tulemus...
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
15.04.2006 03:46:40
|
|
|
dstar kirjutas: |
3-4 aastat tagasi ilmus "The Getaway" ja need, kes seda PS2 peal on mänginud teavad, et visuaalne külg oli mängul väga hästi õnnestunud, eriti mis puudutab autosid. Minu meelest siiamani parim GTA kloon.
Aastal 2006 näeb "Godfather" selle mängu kõrval välja nagu mingi rämpsuhunnik aastast 1996, kui ilma tegid nt. "Die Hard Trilogy" ja "Twisted Metal". Graafika meenutab oma lihtsuses just nimelt neid mänge. Jah, ilus sile on pilt küll kui AA ja muu tilulilu põhja lükata, aga see ei päästa. Autod jäävad ikka samasugusteks pappkastideks, juhitavus on hullem kui arcade, animatsioonid puised ja liikumine ebamugavalt kohmakas. Majad on seest tühjad, linn on kõle ja elutu. Eriti jube on mõelda, et mängu nimi pole mitte mingi tühine "True Crime" vaid ikkagi "Godfather", tõeline klassika, aga EA suutis ka selle nime ära solkida. See peab olema mingi haige nali mängutegijate poolt, sest sellist jura ei ole küll võmalik tõsiselt võtta. 2/10. Ühe punkti saab kena title screeni eest koos tunnusmuusikaga ja teise punkti "M" ratingu eest, sest inimeste peksmine on EA kohta ootamatult jõhker. Kokkuvõtttes igas mõttes alla keskmise tulemus... |
et siis pole veel mängu mänginud ega
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bundy
HV vaatleja

|
15.04.2006 10:07:18
|
|
|
Ma olen seda mänginud ja olen dstar-iga täitsa ühel meelel.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
15.04.2006 10:28:19
|
|
|
ma olen ka dstariga nõus aga linnas oli ikka palju inimesi. Võibolla oleneb see difficulty settingust
|
|
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
15.04.2006 17:00:47
|
|
|
libe kirjutas: |
dstar kirjutas: |
Aastal 2006 näeb "Godfather" selle mängu kõrval välja nagu mingi rämpsuhunnik aastast 1996, kui ilma tegid nt. "Die Hard Trilogy" ja "Twisted Metal". Graafika meenutab oma lihtsuses just nimelt neid mänge. Jah, ilus sile on pilt küll kui AA ja muu tilulilu põhja lükata, aga see ei päästa. Autod jäävad ikka samasugusteks pappkastideks, juhitavus on hullem kui arcade, animatsioonid puised ja liikumine ebamugavalt kohmakas. Majad on seest tühjad, linn on kõle ja elutu. Eriti jube on mõelda, et mängu nimi pole mitte mingi tühine "True Crime" vaid ikkagi "Godfather", tõeline klassika, aga EA suutis ka selle nime ära solkida. See peab olema mingi haige nali mängutegijate poolt, sest sellist jura ei ole küll võmalik tõsiselt võtta. 2/10. Ühe punkti saab kena title screeni eest koos tunnusmuusikaga ja teise punkti "M" ratingu eest, sest inimeste peksmine on EA kohta ootamatult jõhker. Kokkuvõtttes igas mõttes alla keskmise tulemus... |
et siis pole veel mängu mänginud ega  |
Tõestuseks oma jutule lisan siis mõned pildid. Oma silm on kuningas, vaadake ise ja otsustage.
Pappkarp:
Puu?
Tundub, et mängu tegijatel sai sellest mängust villand ja hakati otsima mingit väljundit, et ennast välja elada - tulemus on siin näha:

|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
15.04.2006 17:36:40
|
|
|
paistab et suur osa rahvast hindab mängu ainult graafika alusel
maitse asi, kuid isegi kui graafikale 0 anda, siis mängu koguväärtus ei ole 2/10
püüdke olla rohkem objektiivsemad
siin on neid pilte juba küll olnud, ehk oleks mõistlik juba ette ära otsustada graafika põhjal, et pärast pettuma ei peaks
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killer85
HV veteran
|
15.04.2006 19:22:59
|
|
|
Graafika pole kaugeltki mitte ainus aps, mina tooksin välja sellised asjad nagu ülikiired autod vastastel, aeg-ajalt seinte sisse kaduvad vaenlased, liiga lihtsad ning lühikesedb missioonid. Loetelu saaks loomulikult jätkata.
Keegi mainis eespool, et linn oli väga elutu, olen sellega sajaprotsendiliselt päri, sõida nagu mingis kummituslinnas ringi.
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
15.04.2006 20:36:28
|
|
|
kummituslinnaga mina pole nõus. Igatahes mul oli inimesi täiega. Autode valik on [sarcasm]SUUR[/sarcasm]. libe, sellel mängul on graafika jura ja enamus muu kah, See et saab panku ja poode röövida pole mitte mingi suur imeline asi vaid väike igav jupike. EA ausalt ei oska mänge teha! GodFatheri tegijad vist ei teadnud mida nad mõtlesid kui nad tegid EAga lepingu.
PS:EA pesapall on hea
|
|
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
15.04.2006 21:04:56
|
|
|
jah kõik on täpselt nii jama, et siiani viitsin seda pelada
ju siis ma pole ära hellitatud mingite olulisemate ja vägevamate asjade poolt, misiganes need ka siis ei oleks
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
16.04.2006 01:11:15
|
|
|
Kasutajad on lihtsalt harjunud, et EA teeb selliseid mänge(kus ka autod ja majad sees on), millel on väga hea graafika ja kui siis nõrgema visuaalse poolega välja tullakse, on kohe kisa oi-oi kui palju. Neile stoori ei loe, vaadatakse vaid silmailu ja ongi kisa oi kui palju. EA pole ka eriti palju selliseid mänge teinud, et midagi väga supererilist neilt loota.
NB! Spordimängud eelnevad jutu alla ei käi.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario153
HV veteran

|
16.04.2006 12:30:04
|
|
|
`dstar` mis videokaarti kasutad
Igaljuhul max sätetel pole see pilt kaugeltki nii peldik kui sinu screenshottidel seda on.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
16.04.2006 14:34:34
|
|
|
No siis olme ühel meelel, et graafika näeb isegi antud settingutel just nimelt selline välja:
Vaevalt, et "high" shadows ja kõrgem AA midagi muudavad.
Point on selles, et autod, puud jms. on laisalt ja lohakalt tehtud. See ei ole mingi koomiks a la "Spiderman", vaid filmil põhinev mäng. Kui vaadata autode juhitavust, peategelase liikumist jne. siis realismist pole siinkohal mõtet rääkida.
Üks asi on halb graafika, teine asi igav sisu. Tühjades majades lõputult väljapressimist teha ja lühikesi story missioneid läbida ei ole huvitav. Te ju ei saa seda mängides mõelda, et tegemist on õnnestumisega. Igas mõttes möödalastud võimalus...
Sel aastal on ilmunud nii graafika kui mängitavuse poolest ainult üks hea mäng - "Elder Scrolls: Oblivion" ja midagi pole teha, latt on ikkagi väga kõrgele aetud.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
16.04.2006 15:19:19
|
|
|
PS2 ja xbox seavad ka omad piirangud, mis teha kui taheta eraldi teha PC'le mänge. ikka port ja port
Ja Oblivionile võib nüüd lisada ka Condemned
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
km2000
Kreisi kasutaja
|
16.04.2006 22:25:59
|
|
|
graafika on põhjas ja töötab hästi,stoori ka päris huvitav,mulle vähemalt meeldib.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|