praegune kellaaeg 19.06.2025 14:40:41
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
bmwgangste
HV kasutaja
|
05.04.2006 20:33:45
Monitori pildi ettevõtmise probleem. |
|
|
Mingi jama siis, monitor siis elline, et musta värvi ta ei näita, seega on kõik värvid kollakad, enne t88tas nii kollaselt ilusti, kui tagant nats vajutada, t88tas õigete värvidega ka. Aga nüüd vajutasin ühe oraga monitori taga nendest väikestest aukudest kõvemini, et normaalsed värvid ettetuleksid ja käis mingi õrn kraks ja pilt ei tulnud peale seda enam ette. Korraks lõi valgev6i kollase ekraani ette, kui arvuti käivitad ja siis lõi pildi välja. Enne kui monitor oli korras, siis lõi pildi nii ette, et oli selline hääl nagu keegi lööks monitori ja pilt tuli ette, see oli normaalne, selline hääl on paljudel monitoridel. Aga nüüd tuleb ka see hääl korraks lööb pildi ette korraks nagu ma enne rääkisin ja siis tulebkaks plõksu, üks plõks nagu lülitaks midagi jateine plõks nagu lülitaks midagi välja. Mõndadel monitoridel on veel mingi nupp, et kui sinna vajutad lööb korraks monitoril pildi võnkuma, vot kui ma nüüd sinnavajutan, siis tulevad ka need kaks plõksuaga mitte väikset "paugukest" nagu peaks olema.
Tegin monitori lahti ja vaatasin, et see koht mida ma oraga surusin, kui monitoril õigeid värve tahtsin saada, see oli selline koht, kus ei saaanud midagi katki minna,ja seal ei logisenud ka midagi. Vaatasin seal õmbruses kõik läbi, midagi ei saanud seal katki minna...
Kas keegi teab sellest midagi ja nendest kahest plõksust, et mida teha, suht hea monitor oli, nüüd kui ma tya viimane kord lahti tegin sainaru ka kuidas ta korda teha, et ta normaalseid värve näitaks aga nüüd ei näita enam pilti ka.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
weedstone
HV veteran

|
05.04.2006 21:59:48
|
|
|
mul näiteks ei anna monitori vga pistik eriti hästi ühendust ja siis kaovad vahest osad värvid vaheldumisi ära.
mis monitor on muidu?
   |
122 |
|
tagasi üles |
|
 |
bmwgangste
HV kasutaja
|
05.04.2006 22:48:13
|
|
|
ma tean miks mul värvid kaovad ja kus parandada aga miks sellised plõksud käivad ja pilt etteei tule, tegin lahti ja vaatasin,et kõik tundub korras olevat midagi ei logise ega pole lahti tulnud. Monitor on mingi Packard Bell aasta oli vist 1999 või 2000. Suht vana aga korralikult töötas, värvid olid ka normid.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|