Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Palun aidake. 7900 GT ja 98 nda aasta monitor??????? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Gotmilk
HV kasutaja

sõnum 01.04.2006 19:37:46 Palun aidake. 7900 GT ja 98 nda aasta monitor??????? vasta tsitaadiga

Eile panin uue arvuti kokku. Kaardiks on 7900 GT. Kõik tegin ettevaatlikult manuaali järgi. Panin arvuti ilusasti kokku ja läks ilusasti tööle. Kõik tulukesed seest ilusasti töötasid. Mingeid kahtlaseid häälitsusi ei teinud. Midagi läbi ei põlenud. Aga tahes tahtmata ei võta monitor pilti ette.

Mul oli eelmise arvutiga ka sama jama aga mingi aeg hiljem hakkas ilusasti tööle. Nüüd vahetasin arvuti sisu ümber ja monitor ei taha pilti ette kuvada. Käisin vanaema juures ja laenasin temalt vana juustu monitori mis ka pilti ette ei võtnud. Ma ei oska arvata kus viga olla võib. CMOS reseti olen ka kümme korda teinud. Olen kõik lahti ühendanud ja tagasi yhendanud ikka sama tulemus. Siis hakkasin kahtlema et äkki vana monitor ei oska 7900 GT signaali vastu võtta. Mul vana 98 ndast aastast fujitsu monitor. Vähemalt see on minu kahtlus. Rauas ei tohiks viga olla sest kui midagi oleks läbi põlenud siis peaks ju mingit kärsahaisu ja halba häält tegema. Aga arvuti ise läheb korralikult tööle aga lihtsalt pilti ei võta. Kui ma video kaabli disconnecting siis tuleb ekraanile video diskonnekted.

Kas keegi teab milles asi võiks olla. Minu mõistus on täitsa otsas icon_rolleyes.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 01.04.2006 19:44:26 vasta tsitaadiga

Safe modes peab pildi ikka ette võtma olenemata resost..Proovi seda F8 buutimise ajal thumbs_up.gif Kui ei võta katku poze maha ja pane uuesti peale icon_rolleyes.gif beer_yum.gif
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
Gotmilk
HV kasutaja

sõnum 01.04.2006 20:12:35 vasta tsitaadiga

ei aita miski. Safe modesse minna ei saa. Mingit pilti ei võta ette. Kuvari tuli vilgub niisama nagu arvuti ei töötakski
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 01.04.2006 23:23:26 vasta tsitaadiga

Toitekas pole äkki piisavalt kobe et masinat üles buutida?

On ka teine võimalus - emaplaat on pees.
Suvel, kui panin oma praegust masinat kokku, juhtus sama asi - kõik vendid funkasid, kõik nagu töötas, aga pilti ette ei võtnud.
Saatsin emme garantiisse ja selgus, et oligi vigane.

Kui tahad kindlaks teha, et asi pole videokas, laena kellegilt mõni PCI-express või kasvõi PCI videokaart ja proovi järele icon_wink.gif
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
Gotmilk
HV kasutaja

sõnum 02.04.2006 00:38:16 vasta tsitaadiga

aga kas emaplaadi välja vahetamisel need vanad komponendis mis vigase emaplaadi kyljes mälu,cpu,video kas need töötasid hiljem korralikult või retsis vigane emaplaat need ka läbi?

EDIT. ma panin tähele et ükski hdd led ja reseti nupp ja isegi speaker mitte ei tötöa. Ainult power töötab. Kõik juhtmed on emme peale õieti pandud manuaali järgi vaatasin. Kuid siiski ainuke mis töötab on power nupp. Kas see võib tõepoolest viidatata et emme on praak?
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 02.04.2006 02:24:22 vasta tsitaadiga

jap, väga vabalt võib olla icon_neutral.gif

mis emmega tegu on muidu?
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
ShiiL
HV Guru
ShiiL

sõnum 02.04.2006 02:30:44 vasta tsitaadiga

aitamisel oleks suureks abiks, kui sa enne oma profiili ära täidaksid. sellest on palju juttu olnud, kui ... . Praegu pead sa vastama 5-6 korda ning kõi aitajad peavad mõistatama.
Gotmilk
HV kasutaja

sõnum 02.04.2006 02:32:23 vasta tsitaadiga

mul on abit kn8 sli
tagasi üles
Elof
HV Guru
Elof

sõnum 02.04.2006 03:23:43 vasta tsitaadiga

Äkki uurid järgi, mis toiteplokk ka icon_rolleyes.gif
Videokaardil ikka lisa-power-connector küljes ?
Kommentaarid: 212 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 175
tagasi üles
Gotmilk
HV kasutaja

sõnum 02.04.2006 11:01:10 vasta tsitaadiga

toiteplokk on sweex 650 watti. Olen proovinud käivitada lisa ja ilma lisata mis videol on
tagasi üles
Elof
HV Guru
Elof

sõnum 02.04.2006 11:22:14 vasta tsitaadiga

Põhimõtteliselt tasuks proovida tiba asisema kvaliteet-tootja [Antec, Chieftec, FSP, OCZ jne.] toiteplokiga ning ilma videokardi lisatoite otsikut ühendamata vaevalt pilti ette saad.
tagasi üles
Mihkel.
HV Guru
Mihkel.

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.04.2006 12:51:31 vasta tsitaadiga

TanElofJ kirjutas:
Põhimõtteliselt tasuks proovida tiba asisema kvaliteet-tootja [Antec, Chieftec, FSP, OCZ jne.] toiteplokiga ning ilma videokardi lisatoite otsikut ühendamata vaevalt pilti ette saad.

Miks mitte? 6800GT tuli üles ja võtab 3D's umbes sama palju. Lihtsalt hakkab tööle aeglasemalt ja karjub igal käivitamisel, et kaart ei ole full poweril.
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 81
tagasi üles
Elof
HV Guru
Elof

sõnum 02.04.2006 13:18:04 vasta tsitaadiga

MiXeR kirjutas:
TanElofJ kirjutas:
Põhimõtteliselt tasuks proovida tiba asisema kvaliteet-tootja [Antec, Chieftec, FSP, OCZ jne.] toiteplokiga. Ning ilma videokardi lisatoite otsikut ühendamata vaevalt pilti ette saad.

Miks mitte? 6800GT tuli üles ja võtab 3D's umbes sama palju. Lihtsalt hakkab tööle aeglasemalt ja karjub igal käivitamisel, et kaart ei ole full poweril.

Võibolla saab, ent võibolla ei saa icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Gotmilk
HV kasutaja

sõnum 04.04.2006 10:52:07 vasta tsitaadiga

yhesõnaga proovisin teised jupid ümber vahetada. Need töötasid. Spiiker ei piuxu. Ledid ei põle. toiteka vahetasin ka ümber aga ikka jama. Seega viga on emaplaadis. Mul vastav teema protsessorite teemas. Selle siin võib kinni panna või ära kustutada kuna kont on vales aias.

Tänan abistava info eest.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Palun aidake. 7900 GT ja 98 nda aasta monitor???????
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.