Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  DigiTV - mis firmat valida märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2, 3, 4, 5  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Mis teenusepakkujat valida
STV
3%
 3%  [ 7 ]
Starman
22%
 22%  [ 46 ]
Elion
72%
 72%  [ 151 ]
Viasat
1%
 1%  [ 4 ]
hääli kokku : 208

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
KillerXP
HV Guru
KillerXP

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 31.03.2006 02:13:40 DigiTV - mis firmat valida vasta tsitaadiga

Niisis hetkel turul on juba korraliku infrastruktuuriga Starman ja STV ning Elion on nende 2 sabas oma võrku välja arendamas ja juba pakkumas mõningatele rajoonidele oma teenuseid. Nüüd aga küsimus hoopis kvaliteedis, minu arvamus on nii et STVga on eesti keeles raske arutleda, Starmani laitis mu tuttav maha sellega et tal aegajalt jookseb pilt nii sekundiks kokku, Elion on aga lihtsalt hetkel veel vähe levinud (Andsin elioni enda soovi DigiTVga liituda edasi, saadeti koju kiri et hetkel on see kahjuks võimatu). Hetkel tahan endale koju hankida DigiTV'd kuid nagu mina kui ka paljud on suhtkoht segaduses keda neist kõigist siis valida, seega tekitan väikese teema hääletusega millist teenusepakkujat teie kasutate või plaanite võtta kasutusse.

Ehk siis ootaks nüüd teie kommentaare ja kogemusi, eelkõige ootaks just viimaseid.

Üldiselt on ka DigiTV pakkuja Viasat, kuid antud juhul ei kasuta nemad tavalisi kaabelduslahendusi seega jätan nad siit teemast välja.
---
Üritasin väheke otsinguga mängida, ei leidnud ühtegi teemat kus kõik kolm teenusepakkujat koos seega tegin sellise.
---
Kommentaarid: 93 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 88
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tolm
HV kasutaja
tolm

sõnum 31.03.2006 11:16:57 vasta tsitaadiga

üldiselt starmanil paistab see asi kõige kogemusterikkam olevat.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
Max Powers

sõnum 31.03.2006 11:24:20 vasta tsitaadiga

Mina isiklikult tegin sama valiku Elioni kasuks. (Aprillis lubasid nii DigiTV kui ka korrusmaja interneti)
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
posthuman
HV Guru
posthuman

sõnum 31.03.2006 11:35:12 vasta tsitaadiga

ma ei kas elion pakub kõiki neid add'e mida starman hetkel pakub ja varsti pakkuma hakkab. teadupärast starman tegeleb aktiivselt tv-kava kosotamise ja tõlkimisega iga päev. isegi miski suva saksa kanali pealt tuleva filmi kohta saab pikalt laialt lugeda eestikeelset filmitutvustust. teiseks pidavat starman käsi kokku lööma VP'ga et tulevikus saab kõiki VP's olevaid filme "laenutada" otse oma digiboxi 24h'k tunniks või siis vastavalt palju pappi välja käristad. Iseenesest on see mõnus add , kuna poodi joosta küll parem variant ei ole, kui kodus teleka ees puldist skrollida nimekirja ja siis välja valida vastav film ja hakata vaatama icon_wink.gif
aga nuh, ma ei soovita konkreetselt midagi. ise kasutan starmani ja olen lihtsalt rahul ja ei ole mõtteski seda välja vahetada.
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
Max Powers

sõnum 31.03.2006 11:49:04 vasta tsitaadiga

Digiboxis endal paistab ka mingi pult olevat. Kas kanaleid saab ainult sellega vahetada või ikka läbi teleka (Tv puldiga)?
Lisaks on neid boxe kaks. Kallimaga (3990) saab salvestada ka (80giga ketas sees). Kas on mõttekas seda osta või käib odavam (ilma salvestuseta) variant ka? icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
suurpealik
HV Guru
suurpealik

sõnum 31.03.2006 11:53:41 vasta tsitaadiga

Max Powers kirjutas:
Digiboxis endal paistab ka mingi pult olevat. Kas kanaleid saab ainult sellega vahetada või ikka läbi teleka (Tv puldiga)?
Lisaks on neid boxe kaks. Kallimaga (3990) saab salvestada ka (80giga ketas sees). Kas on mõttekas seda osta või käib odavam (ilma salvestuseta) variant ka? icon_rolleyes.gif

Mina panen teleka enda puldist telekat ainult käima ja seisma. Kõik ülejäänud operatsioonid käivad digibox-i puldiga (va heli, mis käib mul läbi ressiivri).

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
blas
Kreisi kasutaja
blas

sõnum 31.03.2006 11:54:53 vasta tsitaadiga

kanaleid vahetada saab boxi puldiga, millele saab heal juhul ka teleka juhtimise selgeks teha.
ise olen hetkel starmani kunde aga kavatsen loobuda (neti pärast). starmani digi-tv osas erilisi etteheiteid pole.
kasutama plaanin hakata elioni kolmikpaketti, s.o iptv+nett+telefon. loodetavasti tuleb see teenus aprillis turule.
elioni usaldusväärsust näitab mu meelest asjaolu, et asja testitakse pikalt ja põhjalikult enne kui turule tullakse.
imho starman ja stv myysid alguses oma testfaasi töötava tootena:P

posthuman
HV Guru
posthuman

sõnum 31.03.2006 11:57:44 vasta tsitaadiga

kes tahab salvestada, kes mitte. mul on endal salvestav dvd niikuinii taga aga kui aus olla, siis pole seda kasutanud. lihtsalt pole midagi salvestada ja kõik. pult on jah kaasas ja ainult sellega vahetab kanaleid. häält saab timmida mõlema puldiga. samas teleka pulti polegi vaja, va sisse ja välja lülitamine. ei tea , ei ole häirinud veel..

blas kirjutas:

imho starman ja stv myysid alguses oma testfaasi töötava tootena:P

kus peaks veel parem testimisvõimalus olema , kui inimeste endi peal icon_wink.gif
muidugi vastavalt täishinda teenuse pealt maksta on kaunis kole, aga siiski teenuks saab ehk kiiremini korda/valmis kui seda pimesi kümne mehega testida icon_wink.gif
tagasi üles
aksel
Kreisi kasutaja
aksel

sõnum 31.03.2006 12:47:52 vasta tsitaadiga

Kuna omal muid alternatiive pole, siis ootan ka Elioni ADSL-i põhist toodet. Seni nett küll igati ok toiminud, loodetavasti hakkab sama hästi jooksma ka tv
sarvik
HV kasutaja
sarvik

sõnum 31.03.2006 14:48:54 vasta tsitaadiga

Ise Starmani digiga päris rahul.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
tanq
Kreisi kasutaja

sõnum 31.03.2006 14:54:30 vasta tsitaadiga

Ära STV-d võta. Jube kvaliteet - enamus kanaleid "jõnksutavad" jubedalt ja pealegi neid vahetatakse pidevalt STV enda suva järgi thumbs_down.gif
Kommentaarid: 55 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 49
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 31.03.2006 15:03:37 vasta tsitaadiga

Aprillist on saadaval kõigile see va Digi-TV,kas just 1 aprillist aga kuu jooksul saavad kõik kellel isu on thumbs_up.gif Hea on see ,et kodu 3 kasutajatel ei tule lisa kuumakset beer_yum.gif (99% siseinfo) ja kes sõlmib tähtajalise lepingu saab kogu tehnika - ruuter box jms. stuffi tasuta thumbs_up.gif beer_yum.gif icon_razz1.gif
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
tdg
HV vaatleja
tdg

sõnum 31.03.2006 17:14:39 vasta tsitaadiga

Soovitan Starmani lihtsalt seeõttu, et neist 3st firmast töötab Starmanis digi koha peal pädevaim poiss;)
tagasi üles
KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 31.03.2006 20:43:44 vasta tsitaadiga

Tere,

Täname Teid huvi tundmast Elioni DigiTV vastu!

Hetkel me antud aadressil veel DigiTV-d ei paku.
Alates 10. aprillist hakkame kolmiklahendust ( internet, telefon, IPTV ) pakkuma Tallinnas, kus on selleks tehniline võimalus juba loodud ( piirkondades, kus saame pakkuda ADSL 2+ ühendust ). Väljaspool Tallinna hakkame teenust pakkuma järk-järgult orienteeruvalt mai-juuli kuudel.
------------
vastus minu küsimusele millal ma võiksin hakata digi-tvd saama. Antud juhul öeldakse et hakatakse pakkuma seda piirkondades kus on dsl2 liinid olemas, kuid ei mainita seda kas ka mina hakkan selles piirkonnas elama (saatsin algses kirjas neile ka oma aadress). Üldjuhul jään ootama seda teadet et saan kasutada.

Ahja küsimus ka veel selline et kas nt elionist ostetud digiboks hakkab tööle ka kenasti kui ma neile starmani kaabli ette annan nt?
Kommentaarid: 93 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 88
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 31.03.2006 20:49:24 vasta tsitaadiga

tsitaat:

elionist ostetud digiboks hakkab tööle ka kenasti kui ma neile starmani kaabli ette annan nt

Ei tohiks, üks on mõeldud tel.liini jaoks tein kaablist signaalile icon_idea.gif sissetuleva signaali otsikud juba erinevad thumbs_up.gif beer_yum.gif
tagasi üles
darkside
HV veteran
darkside

sõnum 31.03.2006 20:51:08 vasta tsitaadiga

Ise ootan ka Elioni IPTV'd just, kuna hakatakse pakkuma kolmiklahendusena ja kuna Kodulahendus olemas 3 verioon pealekauba, siis mis viga kui juurde ei kysita thumbs_up.gif
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
blas
Kreisi kasutaja
blas

sõnum 31.03.2006 20:52:58 vasta tsitaadiga

dvb-c box mis conaxit toetab, kärab igati.
elion myyb selliseid küll.

WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 31.03.2006 20:56:09 vasta tsitaadiga

Däng'it ajasin ADSL2 modemiga segamini icon_redface.gif D-box muidugi sobib aga vaataja kaardid on erinevad kodeeringute jaoks thumbs_up.gif
tagasi üles
mks
HV veteran

sõnum 01.04.2006 01:26:33 vasta tsitaadiga

KillerXP kirjutas:
Tere,

Täname Teid huvi tundmast Elioni DigiTV vastu!

Hetkel me antud aadressil veel DigiTV-d ei paku.
Alates 10. aprillist hakkame kolmiklahendust ( internet, telefon, IPTV ) pakkuma Tallinnas, kus on selleks tehniline võimalus juba loodud ( piirkondades, kus saame pakkuda ADSL 2+ ühendust ). Väljaspool Tallinna hakkame teenust pakkuma järk-järgult orienteeruvalt mai-juuli kuudel.
------------
vastus minu küsimusele millal ma võiksin hakata digi-tvd saama. Antud juhul öeldakse et hakatakse pakkuma seda piirkondades kus on dsl2 liinid olemas, kuid ei mainita seda kas ka mina hakkan selles piirkonnas elama (saatsin algses kirjas neile ka oma aadress). Üldjuhul jään ootama seda teadet et saan kasutada.

Millal selle maili said... Mina sain vastuse enda sarnasele küsimusele 17.03 käesoleval aastal ja siis oli see vastus identne ülaltooduga, kui välja arvata kuupäev, milleks minu e-mailis oli 1. aprill... icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
hentz
HV Guru
hentz

sõnum 01.04.2006 02:16:42 vasta tsitaadiga

Keegi oskab mulle öelda või mingit linki visata, kus näeks kanaleid mida pakutakse. kas elion, starman ja stv pakuvad ka erinevaid kanaleid?
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 01.04.2006 10:27:01 vasta tsitaadiga

Elion http://elion.ee/wwwmain?screenId=html.citizen-profile.36339.40899&locale=et
Starman http://www.starman.ee/files/doc/digi-tv_kanaliplaan.pdf
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 01.04.2006 10:29:34 vasta tsitaadiga

Mainiksin nii ääremärkusena, et IPTV ja digiTV on natuke erinevad asjad.

Aga jah, karu on veel metsas, et peale 10. aprilli näeme, mis toimuma hakkab.
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
posthuman
HV Guru
posthuman

sõnum 01.04.2006 14:48:17 vasta tsitaadiga

Savi see box, kõige tähtsam asja juures siiski kiipkaart icon_wink.gif ja teadupärast neid juba naljalt ise ei tee .
tagasi üles
hentz
HV Guru
hentz

sõnum 01.04.2006 19:17:27 vasta tsitaadiga

dreamx kirjutas:
Elion http://elion.ee/wwwmain?screenId=html.citizen-profile.36339.40899&locale=et
Starman http://www.starman.ee/files/doc/digi-tv_kanaliplaan.pdf

tundub et starmanil on parem kanalite valik? näiteks osad kus peab elionis maksma lisatasu on starmanil kohe sees olemas

tagasi üles
posthuman
HV Guru
posthuman

sõnum 01.04.2006 20:26:44 vasta tsitaadiga

mitte ei tundu, vaid on.
kokkuvõttes vaid 2 gruppi, kõik kanalid va xxx ja teine grupp xxx kanalitega. ja olgem ausad, siis nende xxx kanalitega on veel vähem peale hakata kui mõttetute RTL kanalitega.
seega kena terviklik kompott, mitte et hakkad aga jupikaupa tellima ja kopikaid näpu vahel keerutama, et mida küll tellida.
PS: mul ei ole Elioni vastu midagi, aga lihtsalt see aeg on möödas kus nad olid NR1 igas asjas ja teised pakkusid kordi kehvema kvaliteediga või sootuks kesisemaid asju. ajad muutuvad ja keegi ei jää ühe pulga peale, kui aktiivselt tegutseda. A need inimesed kes näevad veel elionis jumalat - laske käia icon_smile.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  DigiTV - mis firmat valida mine lehele 1, 2, 3, 4, 5  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.