Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Mis teenusepakkujat valida |
STV |
|
3% |
[ 7 ] |
Starman |
|
22% |
[ 46 ] |
Elion |
|
72% |
[ 151 ] |
Viasat |
|
1% |
[ 4 ] |
|
hääli kokku : 208 |
|
autor |
|
KillerXP
HV Guru

|
31.03.2006 02:13:40
DigiTV - mis firmat valida |
|
|
Niisis hetkel turul on juba korraliku infrastruktuuriga Starman ja STV ning Elion on nende 2 sabas oma võrku välja arendamas ja juba pakkumas mõningatele rajoonidele oma teenuseid. Nüüd aga küsimus hoopis kvaliteedis, minu arvamus on nii et STVga on eesti keeles raske arutleda, Starmani laitis mu tuttav maha sellega et tal aegajalt jookseb pilt nii sekundiks kokku, Elion on aga lihtsalt hetkel veel vähe levinud (Andsin elioni enda soovi DigiTVga liituda edasi, saadeti koju kiri et hetkel on see kahjuks võimatu). Hetkel tahan endale koju hankida DigiTV'd kuid nagu mina kui ka paljud on suhtkoht segaduses keda neist kõigist siis valida, seega tekitan väikese teema hääletusega millist teenusepakkujat teie kasutate või plaanite võtta kasutusse.
Ehk siis ootaks nüüd teie kommentaare ja kogemusi, eelkõige ootaks just viimaseid.
Üldiselt on ka DigiTV pakkuja Viasat, kuid antud juhul ei kasuta nemad tavalisi kaabelduslahendusi seega jätan nad siit teemast välja.
---
Üritasin väheke otsinguga mängida, ei leidnud ühtegi teemat kus kõik kolm teenusepakkujat koos seega tegin sellise.
---
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
tolm
HV kasutaja

|
31.03.2006 11:16:57
|
|
|
üldiselt starmanil paistab see asi kõige kogemusterikkam olevat.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
31.03.2006 11:24:20
|
|
|
Mina isiklikult tegin sama valiku Elioni kasuks. (Aprillis lubasid nii DigiTV kui ka korrusmaja interneti)
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
posthuman
HV Guru

|
31.03.2006 11:35:12
|
|
|
ma ei kas elion pakub kõiki neid add'e mida starman hetkel pakub ja varsti pakkuma hakkab. teadupärast starman tegeleb aktiivselt tv-kava kosotamise ja tõlkimisega iga päev. isegi miski suva saksa kanali pealt tuleva filmi kohta saab pikalt laialt lugeda eestikeelset filmitutvustust. teiseks pidavat starman käsi kokku lööma VP'ga et tulevikus saab kõiki VP's olevaid filme "laenutada" otse oma digiboxi 24h'k tunniks või siis vastavalt palju pappi välja käristad. Iseenesest on see mõnus add , kuna poodi joosta küll parem variant ei ole, kui kodus teleka ees puldist skrollida nimekirja ja siis välja valida vastav film ja hakata vaatama
aga nuh, ma ei soovita konkreetselt midagi. ise kasutan starmani ja olen lihtsalt rahul ja ei ole mõtteski seda välja vahetada.
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
31.03.2006 11:49:04
|
|
|
Digiboxis endal paistab ka mingi pult olevat. Kas kanaleid saab ainult sellega vahetada või ikka läbi teleka (Tv puldiga)?
Lisaks on neid boxe kaks. Kallimaga (3990) saab salvestada ka (80giga ketas sees). Kas on mõttekas seda osta või käib odavam (ilma salvestuseta) variant ka?
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
suurpealik
HV Guru

|
31.03.2006 11:53:41
|
|
|
Max Powers kirjutas: |
Digiboxis endal paistab ka mingi pult olevat. Kas kanaleid saab ainult sellega vahetada või ikka läbi teleka (Tv puldiga)?
Lisaks on neid boxe kaks. Kallimaga (3990) saab salvestada ka (80giga ketas sees). Kas on mõttekas seda osta või käib odavam (ilma salvestuseta) variant ka?  |
Mina panen teleka enda puldist telekat ainult käima ja seisma. Kõik ülejäänud operatsioonid käivad digibox-i puldiga (va heli, mis käib mul läbi ressiivri).
_________________ Apple business solution partner. |
|
Kommentaarid: 227 loe/lisa |
   |
195 |
|
tagasi üles |
|
 |
blas
Kreisi kasutaja

|
31.03.2006 11:54:53
|
|
|
kanaleid vahetada saab boxi puldiga, millele saab heal juhul ka teleka juhtimise selgeks teha.
ise olen hetkel starmani kunde aga kavatsen loobuda (neti pärast). starmani digi-tv osas erilisi etteheiteid pole.
kasutama plaanin hakata elioni kolmikpaketti, s.o iptv+nett+telefon. loodetavasti tuleb see teenus aprillis turule.
elioni usaldusväärsust näitab mu meelest asjaolu, et asja testitakse pikalt ja põhjalikult enne kui turule tullakse.
imho starman ja stv myysid alguses oma testfaasi töötava tootena:P
_________________ The truth is out there |
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
posthuman
HV Guru

|
31.03.2006 11:57:44
|
|
|
kes tahab salvestada, kes mitte. mul on endal salvestav dvd niikuinii taga aga kui aus olla, siis pole seda kasutanud. lihtsalt pole midagi salvestada ja kõik. pult on jah kaasas ja ainult sellega vahetab kanaleid. häält saab timmida mõlema puldiga. samas teleka pulti polegi vaja, va sisse ja välja lülitamine. ei tea , ei ole häirinud veel..
blas kirjutas: |
imho starman ja stv myysid alguses oma testfaasi töötava tootena:P |
kus peaks veel parem testimisvõimalus olema , kui inimeste endi peal
muidugi vastavalt täishinda teenuse pealt maksta on kaunis kole, aga siiski teenuks saab ehk kiiremini korda/valmis kui seda pimesi kümne mehega testida
|
|
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
aksel
Kreisi kasutaja

|
31.03.2006 12:47:52
|
|
|
Kuna omal muid alternatiive pole, siis ootan ka Elioni ADSL-i põhist toodet. Seni nett küll igati ok toiminud, loodetavasti hakkab sama hästi jooksma ka tv
_________________ rohkem liha riigile |
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
sarvik
HV kasutaja

|
31.03.2006 14:48:54
|
|
|
Ise Starmani digiga päris rahul.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
tanq
Kreisi kasutaja
|
31.03.2006 14:54:30
|
|
|
Ära STV-d võta. Jube kvaliteet - enamus kanaleid "jõnksutavad" jubedalt ja pealegi neid vahetatakse pidevalt STV enda suva järgi
|
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
31.03.2006 15:03:37
|
|
|
Aprillist on saadaval kõigile see va Digi-TV,kas just 1 aprillist aga kuu jooksul saavad kõik kellel isu on Hea on see ,et kodu 3 kasutajatel ei tule lisa kuumakset (99% siseinfo) ja kes sõlmib tähtajalise lepingu saab kogu tehnika - ruuter box jms. stuffi tasuta
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
tdg
HV vaatleja

|
31.03.2006 17:14:39
|
|
|
Soovitan Starmani lihtsalt seeõttu, et neist 3st firmast töötab Starmanis digi koha peal pädevaim poiss;)
|
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
31.03.2006 20:43:44
|
|
|
Tere,
Täname Teid huvi tundmast Elioni DigiTV vastu!
Hetkel me antud aadressil veel DigiTV-d ei paku.
Alates 10. aprillist hakkame kolmiklahendust ( internet, telefon, IPTV ) pakkuma Tallinnas, kus on selleks tehniline võimalus juba loodud ( piirkondades, kus saame pakkuda ADSL 2+ ühendust ). Väljaspool Tallinna hakkame teenust pakkuma järk-järgult orienteeruvalt mai-juuli kuudel.
------------
vastus minu küsimusele millal ma võiksin hakata digi-tvd saama. Antud juhul öeldakse et hakatakse pakkuma seda piirkondades kus on dsl2 liinid olemas, kuid ei mainita seda kas ka mina hakkan selles piirkonnas elama (saatsin algses kirjas neile ka oma aadress). Üldjuhul jään ootama seda teadet et saan kasutada.
Ahja küsimus ka veel selline et kas nt elionist ostetud digiboks hakkab tööle ka kenasti kui ma neile starmani kaabli ette annan nt?
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
31.03.2006 20:49:24
|
|
|
tsitaat: |
elionist ostetud digiboks hakkab tööle ka kenasti kui ma neile starmani kaabli ette annan nt
|
Ei tohiks, üks on mõeldud tel.liini jaoks tein kaablist signaalile sissetuleva signaali otsikud juba erinevad
|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
31.03.2006 20:51:08
|
|
|
Ise ootan ka Elioni IPTV'd just, kuna hakatakse pakkuma kolmiklahendusena ja kuna Kodulahendus olemas 3 verioon pealekauba, siis mis viga kui juurde ei kysita
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
blas
Kreisi kasutaja

|
31.03.2006 20:52:58
|
|
|
dvb-c box mis conaxit toetab, kärab igati.
elion myyb selliseid küll.
_________________ The truth is out there |
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
31.03.2006 20:56:09
|
|
|
Däng'it ajasin ADSL2 modemiga segamini D-box muidugi sobib aga vaataja kaardid on erinevad kodeeringute jaoks
|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
01.04.2006 01:26:33
|
|
|
KillerXP kirjutas: |
Tere,
Täname Teid huvi tundmast Elioni DigiTV vastu!
Hetkel me antud aadressil veel DigiTV-d ei paku.
Alates 10. aprillist hakkame kolmiklahendust ( internet, telefon, IPTV ) pakkuma Tallinnas, kus on selleks tehniline võimalus juba loodud ( piirkondades, kus saame pakkuda ADSL 2+ ühendust ). Väljaspool Tallinna hakkame teenust pakkuma järk-järgult orienteeruvalt mai-juuli kuudel.
------------
vastus minu küsimusele millal ma võiksin hakata digi-tvd saama. Antud juhul öeldakse et hakatakse pakkuma seda piirkondades kus on dsl2 liinid olemas, kuid ei mainita seda kas ka mina hakkan selles piirkonnas elama (saatsin algses kirjas neile ka oma aadress). Üldjuhul jään ootama seda teadet et saan kasutada.
|
Millal selle maili said... Mina sain vastuse enda sarnasele küsimusele 17.03 käesoleval aastal ja siis oli see vastus identne ülaltooduga, kui välja arvata kuupäev, milleks minu e-mailis oli 1. aprill...
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
hentz
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 423 loe/lisa |
   |
9 :: |
4 :: |
341 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
01.04.2006 10:29:34
|
|
|
Mainiksin nii ääremärkusena, et IPTV ja digiTV on natuke erinevad asjad.
Aga jah, karu on veel metsas, et peale 10. aprilli näeme, mis toimuma hakkab.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
posthuman
HV Guru

|
01.04.2006 14:48:17
|
|
|
Savi see box, kõige tähtsam asja juures siiski kiipkaart ja teadupärast neid juba naljalt ise ei tee .
|
|
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
hentz
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 423 loe/lisa |
   |
9 :: |
4 :: |
341 |
|
tagasi üles |
|
 |
posthuman
HV Guru

|
01.04.2006 20:26:44
|
|
|
mitte ei tundu, vaid on.
kokkuvõttes vaid 2 gruppi, kõik kanalid va xxx ja teine grupp xxx kanalitega. ja olgem ausad, siis nende xxx kanalitega on veel vähem peale hakata kui mõttetute RTL kanalitega.
seega kena terviklik kompott, mitte et hakkad aga jupikaupa tellima ja kopikaid näpu vahel keerutama, et mida küll tellida.
PS: mul ei ole Elioni vastu midagi, aga lihtsalt see aeg on möödas kus nad olid NR1 igas asjas ja teised pakkusid kordi kehvema kvaliteediga või sootuks kesisemaid asju. ajad muutuvad ja keegi ei jää ühe pulga peale, kui aktiivselt tegutseda. A need inimesed kes näevad veel elionis jumalat - laske käia
|
|
   |
67 |
|
tagasi üles |
|