Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Silkroad märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 60, 61, 62  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
No_Limit
HV veteran
No_Limit

sõnum 27.03.2006 17:46:13 vasta tsitaadiga

Kuule, sa pole vist elu sees Lineage 2, WoW'i ja muid MMORPG'si mänginud. Kui sulle mingi questide tegemine pinget pakub ja mingi skillide spammimine PvP's, siis palun, mängi edasi. Ma lihtsalt avaldasin oma arvamust.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Xenomorph
Kreisi kasutaja

sõnum 27.03.2006 23:28:13 vasta tsitaadiga

Ehk leidub ka selliseid foorumi linke kus on seletatud questide käik jne ? Kui keegi teab siis oleks väga tänulik icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 29
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 27.03.2006 23:47:07 vasta tsitaadiga

http://www.silkroadforums.com/viewtopic.php?t=490
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
maarjuzz
HV vaatleja

sõnum 28.03.2006 10:57:52 vasta tsitaadiga

tormiimpreza kirjutas:
Lvl10 ei määra midagi. Kui oled Lvl15+, siis hakkab asi huvitavamaks minema. Näiteks võtad tiigreid maha või teed Queste. See lvl17 Quest pakkus suht kenasti pinget. Just tänu sellele, et tuli selle Lvl10 hobusega lasta tiigrite vahelt läbi. Igaüks hitib ca -100..... Seega Pet Potione peaks ikka kaasas olema kenasti. Täna sain selle Herb Delivery Vol.2 tehtud. Üritasin maha võtta seda Chakji Worker või kuidas seda kutsutakse. Tegelane võttis maha 290hp. Alguses ehmatas ära, aga lõpus võtsin paar tk veel maha, võtsin hobuse välja ja asusin teele. Kappasin kenasti Jangani ja sain Questi tehtud. See oli hea, et sai tasuta MP Potione. Täna üritasin rohkem healida Self Breathega. Vahest kui tapad Giantit ja tal on veel mingi 3 White Tigerit ümber, siis ainult Potione ja Forcesid tulebki peale laduda. 1vs1 läheb rohkem MP Potione kui HP, aga 4vs1 loomulikult rohkem HP. Pealegi on see häda, et mees ei heali enne ära piisavalt kiirelt kui tuleb uus laks peale. Praegu on kuskil 35 HP Potioni alles. 100TK ostsin. Praeguseks ikka kenasti tiigreid maha võtnud, aga ikka pole seda 60 Skini Questi saanud täidetud. 12 nahka on vist veel. Ma arvan, et tänaseks aitab. See oleks rohkem ajudepiin. Õhtu hakkab lähenema ja Disconnectid hakkavad tulema+surm ja otsetee Jangani. Tänase päeva kõige tihedam drop oli Return Scroll. 2 või 3tk sain. Veel sain Female Lancer Bronze Armouri ja mingi Female randmekaitse. CR-i ei vaadanud. Mul CR-st selline arvamus, et kui Potione saab osta, siis on piisav. Weaponiga pole midagi hädaldada. Asi on peaaegu nagu SOS Spear juba. Attack Rating 60. Paar SOS Snake Speari mida ma näinud olen on 63. Tavalisel mida saab selle Blacksmitheri juurest on 51. See Attack 60 on vist veel ise saadud kah miskisuguse Gianti taskust. Ahjaa... Põhitähtis osa nüüd. Täna sain Lvl18. 2 Lvlit veel ja siis on see maagiline 20 käes. Ossa.... Meelest läks ära. Ma saan juba seda 2. Snake Speari kanda. Praegu on Vicious, aga sellest järgmise nime ma ei tea. Ainsana tean, et on lvl18. Veel peaks saama mingisuguseid uusi saapaid kah kanda. Homme teeb selle Questi ära ja tutvub turul asjadega. Peale seda võtan need 2 Lvl18 Questi vastu, Fixin asjad ära, ostan Potionid ja lähen järjekordselt Tiigreid tapma. Eelkõige ostan ma paar hobust. Ideaalsed asjad need imo. Kena kiire nendega ühest otsast teise liikuda. Nüüd ma lõpetan. Homseni.

Kas sul tõesti midagi muud teha pole kui siia neid jutukesi kirjutada??
Ma usun et Sa leiaksid oma ajale kõvasti parema kasutuse kui see et siia neid memuaare visandada!

Mina isiklikult ei ole veel yhtegi seda jutukest suutnud läbi lugeda..ega ei viitsigi ausalt öeldes..
Ei taha sind solvata, aga järgmine kord ürita midagi tarka ikka kirjutada, vm mis teisi ka kuidagi aitaks.. icon_idea.gif
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 3
tagasi üles
Valdars
HV veteran
Valdars

sõnum 28.03.2006 11:02:00 vasta tsitaadiga

See on mehe enda asi,mis ta oma ajaga teeb. Ja need jutukesed on palju huvitavamad, kui kellegi kaeblemine. Kuigi ma silkroadi ei mängi, olen iga tema jutukese läbi lugenud ja nautinud.
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 44
tagasi üles
Lenat
HV vaatleja

sõnum 28.03.2006 17:30:24 vasta tsitaadiga

See bot enam ei tohiks tööle minna.UUe updatega tuli auto pottimine mängu.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
arctic
HV vaatleja

sõnum 28.03.2006 20:10:05 vasta tsitaadiga

millises servus enamus eestlasi mängib?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
supergod
HV kasutaja

sõnum 29.03.2006 09:17:24 vasta tsitaadiga

vist xianis
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
arctic
HV vaatleja

sõnum 29.03.2006 21:31:58 vasta tsitaadiga

homme peaks mingi uus servu üless tulema
7. server Venice
kellelgi plaan minna?
tagasi üles
onufred
Kreisi kasutaja
onufred

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 31.03.2006 12:02:19 vasta tsitaadiga

uus server sai jah ülesse kuid mina jään enda vanasse athen serverisse sai ületatud just maagiline lvl 20 kuid ametit ei julge veel pidada lvl 20 juures lööksid kõik mu veel mätasse ja ise teistest jagu ei saa pean veel kosuma et thievi kostüüm selga tõmmata icon_razz.gif
Kommentaarid: 133 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 119
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 31.03.2006 14:38:15 vasta tsitaadiga

Muretse guild omale.Saad nendega koos raidimas käia ja aitavad sind välja.
Ma mõlemas serveris esimese paari päeva jooksul vägagi heasse guildi saanud.Esimene oli traderite guild/union...sa ei kujuta ette mis raide nad tegid mitme clani peale...tõsi vahest said nad tõsist reipi kuna thief guildid nägid et rahvas kogunes samadest klannidest icon_biggrin.gif
Teinekord sain ühte partysse ja rääkisin nendega kaasa misiganes teemadel ja tegime nalja siis lambist küsisid kas guildi tahad? icon_razz.gif
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 76
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
onufred
Kreisi kasutaja
onufred

sõnum 31.03.2006 23:13:57 vasta tsitaadiga

ma loodan enda guildi luua mängus raha kogun juba vaikselt kuskil 300 000 olemas et 200 000 veel vaja lvl küll jääb alguseks lahjaks et kes ikka tahab joinida lvl 22 leadriga kuid küll ma ka tugevamaks saan ja oma sõbrad tuttavad mängima ajan
siis saab nalja saama ma loodan vähemalt icon_razz.gif
tagasi üles
tormiimpreza
HV kasutaja

sõnum 01.04.2006 08:26:12 vasta tsitaadiga

Pole pikka aega postitanud siia. Teen nüüd kerge kokkuvõtte.

Sain vahepeal lvl19, siis üritasin minna Donwhangi. Võtsin selle Ghost Bug Eggi Questi vastu. Hiljem peale seda läksin ja üritasin "Meek Gun Powderi" maha võtta. Tulutult. Vigor Potionid tulid nii aeglaselt. Kuskil pooled elud võtsin maha, edasi enam ei saanud. 2X sain -400 ja surnud.

Sain selle Stalli värgi tööle lõpuks. Minig 3 päeva rahulikult afkinud ja raha teeninud. 2 SoS itemi minema viidud kah. 2X seal Bandit-s võtsin Giantit maha, tulid paar soovimatut külalist, nemad lõid natukene rohkem ja saidki SoS itemi. Suht karm ebaõnn. Vahepeal olen saanud üpris kenasti Blue Iteme. Alles eila sain ZombieHour 14% Reduce Devildom Necklace. Selle müüsin maha 5k eest. Hiljem müüsin veel Hades Silver Necklace +1 maha 6k eest. Need Silver Itemid lähevad päris kenasti kaubaks. Praeguse seisuga vist 2 asja on alles. Male Half Line Wristlet ja lvl16 Bronze Crown. Need müün täna maha. Vahetasin veel ühe Bloody Sharp Swordi Venus Gold Ring-i vastu. Phy 3.8, Mag 4.0. Seda müüsin 3 päeva 6k eest ja keegi ei tahtnud osta. Praeguseks ma lõpetaks, et jälle mitte "memuaari" luua.

Edit: Ei hakanud uut posti tegema.

Kui tüng, siis tüng. Endal õnneks veel üks 12% BurnHour Devildom Silver veel olemas. Eks selle alghinnaks läheb siis 10-15k? Igatahes, eks kui treenida veel jõuab, siis on tulemas veel sedasorti asju:) Bandiidid on väga helded asjade jagamisega. Paarikümne minutiga saab seal kena raha kokku ajada. Samas vahest treenid mitu päeva ja ei saa mitte paskagi. Ma treenin seal kus on pmst "non-stop" train. näiteks 5-6 Banditit ühes kohas korraga. Seal üpris kiire XP. Vahest tekib selline 10 sec paus, selle ajaga saab item+gold kätte. Aga jah, nüüd olen targem.

viimati muutis tormiimpreza 01.04.2006 16:41:52, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 5
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 01.04.2006 10:51:51 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Alles eila sain ZombieHour 14% Reduce Devildom Necklace. Selle müüsin maha 5k eest.

tünga said...sellised 14% - 25% Zombie,cold,fire reduce vms. rings,necklaces jne. on suht kallid.Igatahes ma sain enda low lvl ringide eest millel oli umbes samad optionid mingi ~50k . Vaata et sa SoS itemeid kah mingi extra cheap maha ei müü,mõni rott saab jälle öelda et näe noob müüs mulle SoS itemi 50k eest.Kuigi oleneb itemist ja optionist mis tal peal.
tagasi üles
onufred
Kreisi kasutaja
onufred

sõnum 01.04.2006 23:44:24 vasta tsitaadiga

ma pole ainult senimaani aru saanud mis boonus nendel sos itemitel on et nad nii kallid keeegi ehk oskab seletada nende iseloomu v nii ja kuidas neid saab icon_razz.gif
ja kas keegi siis athens serveris ei mängi ???

viimati muutis onufred 01.04.2006 23:54:29, muudetud 1 kord
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 01.04.2006 23:52:36 vasta tsitaadiga

drop on puhas random luck.Giant,Elite,Unique droprate on suurem muidugi.
Seal of Star - miski +7
Seal of Sun - ~16
Seal of Moon vaheapeal neil.
tagasi üles
onufred
Kreisi kasutaja
onufred

sõnum 01.04.2006 23:55:44 vasta tsitaadiga

kuid kas keegi oskaks seletada seda alchemi asja et kas sellega kui kord õnnestub saab relv +1 ainult juurde ja relva jaoks läheb vaja elixiri relva oma ja midagi veel v
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 02.04.2006 00:01:03 vasta tsitaadiga

Olenevalt relva degreest ostad lucky powderi.
Paned relva,siis elixiri,siis powderi ja üritad...peale 2,3'e on suht raske enchantida...tavaliselt failib
tagasi üles
onufred
Kreisi kasutaja
onufred

sõnum 02.04.2006 00:13:06 vasta tsitaadiga

kas siis relv lihtsalt kaob nagu enamus mängudes v jääb alles ja omadused nulli ?
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 02.04.2006 00:47:25 vasta tsitaadiga

Oleneb enchantist ( +3...9 )
Mina olen miski üle 3milli raisanud enchantimisele...üle +3,+4 pole saand...kui failib siis ainult + kaob.Aga muidu võib ka relv ise ja oma spets % kaotada mis tal peal on jne.
tagasi üles
onufred
Kreisi kasutaja
onufred

sõnum 02.04.2006 00:49:30 vasta tsitaadiga

vähemalt ei hävine relv täielikult nagu paljudes mängudes nt lineages 2 jäävad alles kristallid ainult ja mingis kadus täielikult et hea seegi
tagasi üles
tormiimpreza
HV kasutaja

sõnum 02.04.2006 11:16:20 vasta tsitaadiga

Kui juba Alchemy-st juttu oli, siis eila sain ise kah sedamoodi viguriga hakkama. Alguses ostsin mitu Powderit kuna ei teadnud sellest Degree värgist midagi. Viimaseks jäi 3rd Powder. Vaatasin, et üks kena Venus Gold Ring kotis. Algselt oli see Phy 3.8 Mag 4.0, Sellega tegin Phy 4.0 ja Mag 4.2. Vähemalt esimene kord on järgi proovitud. Eila nägin veel müügis mingit +7 relva. Ei olnud mingi "rare item"(Kuigi eriti nad ei olegi). Tavaline Wep millel +7 küljes. Statsid olid ikka suht jõhkrad selle relva kohta. Crit oli üpris low, aga muu oli kena. Mag oli kah kõrge. Ma sain vist isegi pildi kah. SRO-s on see kamm, et kui ma tahan Frapsiga pilti teha, vajutan F10, siis tuleb see Item Malli värk ette. Suht tüütu asi see. Kogu asi selles, et kui paned F10, siis tuleb ennem see Malli värk ette kui FRAPS suudab pildi talletada. Enamasti jääb see peale. Seekord jäi kah. Oli lvl18 Thief Hook Glavie nagu ma näen äärest. 7 on poolikult kuidagimoodi näha, aga mingi eriline pilt see küll ei ole. Paistab, et peab muutma seda pildisalvestus nuppu. Praegu ma peaksin olema Janganis mõne vidinaga mida eila ei õnnestunud maha müüa. Täna viskab asjad panka ja Bandits treenima. Praegu peaks veel sisse saama. Enamasti ei saa üldse sissegi. Bandits on ikka väga helde koht, Scrolle tuleb ludinal. Sinna saab hobusega, tagasi saab Scrolliga või siis kui surma saad ja kedagi pole. Kuskil kl8 ajal nädalavahetusel on ikka suht hull mängida. "Kergemat" sorti lagg tuleb. HP Potion saadab oma mõju laiali alles mingi 5 Sec. peale aktiveerimist.

Edit: Selle Disconnectiga on nii, et mullem tundub, et see on internetiühenduse viga. Peale Disconnecti on MSN väljas ja ICQ Connectib. Siis liigub sisse tagasi ja kõik ok. Tundub, et tegu on mingi neti kõikumisega vms. Praegu on 3% veel ja lvl20.

Edit2: Just sain lvl20 ja kohe Disconnected kah. Loodetavasti ei saanud surma.

viimati muutis tormiimpreza 02.04.2006 15:42:14, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 5
tagasi üles
Lenat
HV vaatleja

sõnum 02.04.2006 14:33:04 vasta tsitaadiga

Mina lõpetasin mängimise ära.Hetkel on ja jääb lvl 30neks.Mäng muutus juba igavaks tapa tapa tapaks,minu jaoks seal enam midagi huvatavat ei olnud.Osaliselt on ka süüd minu pask ühendus mis ei lasknud kunagi ilusti lagivabalt mängida.Ma jõudsin teha veel ühe 2 star runi Donwhangist Jangani,kuna ma olin üksi siis üks player thief tappis mind ära selle bandit strongholdi juures.Õnneks spawnis samal ajal tiger girl mida see thief tapma läks.mina returnisin Donwhangi,teleportisin end siis jangani ja läksin võtsin oma asjad tagasi mis veel seal maas vedelesid.See oli minu viimane trade run.Ma tahtsin tegelikult thiefiks saada aga kuna ma olien veel väga väike lvl ning millegipärast ma löön teistele oma levelitele vähem sisse kui nemad mulle siis jäi see mõte ka ära.Ma vaatan veel,kui mingit muud tegevust siin toas istudes ei leia siis peab vist jälle grindima hakkama(mida ma loodan et ei juhtu)
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
maarjuzz
HV vaatleja

sõnum 02.04.2006 14:41:44 vasta tsitaadiga

Lenat kirjutas:
Mina lõpetasin mängimise ära.Hetkel on ja jääb lvl 30neks.Mäng muutus juba igavaks tapa tapa tapaks,minu jaoks seal enam midagi huvatavat ei olnud.Osaliselt on ka süüd minu pask ühendus mis ei lasknud kunagi ilusti lagivabalt mängida.Ma jõudsin teha veel ühe 2 star runi Donwhangist Jangani,kuna ma olin üksi siis üks player thief tappis mind ära selle bandit strongholdi juures.Õnneks spawnis samal ajal tiger girl mida see thief tapma läks.mina returnisin Donwhangi,teleportisin end siis jangani ja läksin võtsin oma asjad tagasi mis veel seal maas vedelesid.See oli minu viimane trade run.Ma tahtsin tegelikult thiefiks saada aga kuna ma olien veel väga väike lvl ning millegipärast ma löön teistele oma levelitele vähem sisse kui nemad mulle siis jäi see mõte ka ära.Ma vaatan veel,kui mingit muud tegevust siin toas istudes ei leia siis peab vist jälle grindima hakkama(mida ma loodan et ei juhtu)

Irw mul viskas kah suht kiiresti siibrisse icon_razz.gif
Char jäi sinna bandit strongholdi majakese juurde pidama, 6k SP-ga...
Ei viitsinud rohkem grindida!
Suht pointless mäng tegelikult! thumbs_down.gif Kui keegi kysiks, et kas tasub mängima hakata, siis mina küll ei soovita!
Teisi palju huvitavamaid ju olemas!!
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 3
tagasi üles
arctic
HV vaatleja

sõnum 02.04.2006 15:13:12 vasta tsitaadiga

tegin kohe esimesel päeval venice'i mehe ära.
algul arvasin et mängin ilma botita, seda ma tegingi kuni mingi lvl 6'eni icon_biggrin.gif. nüüd olen vaikselt botinud päevas mingi 5 h.
varsti peaks saama lvl 16 ja 3k sp'd icon_razz1.gif .
raha on 265k, aga midagi sellega teha ei oska icon_smile.gif.
tahaks juba mingi toreda SO_ jupi leida 8).
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Silkroad mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 60, 61, 62  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.